Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: Chat
Ako uspijem ovog iz baze skontat racunaj da ako hoces imash NO XPLODE za 60 ili 70 km , ako uspijem javim ti ...e znam te krizne situacije kad recesija puca , imash za 35km pola kile weiderovog wheya...i to blend...nije los ja sam ga pio...
- legenda reala
- Kontakt:
Đeste bilderi ,kako ide ,kolko dižete 
PS hodža može li meni tvom jaranu ,jedan džaba ,to što prodaješ u pola cjene
PS hodža može li meni tvom jaranu ,jedan džaba ,to što prodaješ u pola cjene
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja jutros dig`o malu rodicu sa "tute" evo jos me ledja bole....legenda reala je napisao/la:Đeste bilderi ,kako ide ,kolko dižete
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
neka ledzendo taman se prestalo pricati o tebi... evo me mashalah sad ce 7+1 septembra 3 mjeseca , joja nedavno izbacena...Do nove godine jedno 140 taman...legenda reala je napisao/la:Đeste bilderi ,kako ide ,kolko dižete
Djeste ljudi kako zdravlje

Ok,napredovao sam u zadnje vrijeme,ali dobio sam i sala jbmu,nekad sam imao plocice,mlijeko me unistiloHZ_ilidzaa je napisao/la:Ako uspijem ovog iz baze skontat racunaj da ako hoces imash NO XPLODE za 60 ili 70 km , ako uspijem javim ti ...e znam te krizne situacije kad recesija puca , imash za 35km pola kile weiderovog wheya...i to blend...nije los ja sam ga pio...
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
extra hvala boguInterista je napisao/la:Djeste ljudi kako zdravlje![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Interista je napisao/la:Djeste ljudi kako zdravlje![]()
Oj Milutine ,odkad te nisam vidio ,šta je s tobom ,đesi ,kako si ,što te nema ,da nisi našo kaku pekarku
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ako hoces mase moras dobit sala , ti bi da jeb.es , a da ga ne ubacisDylan Dog je napisao/la:Ok,napredovao sam u zadnje vrijeme,ali dobio sam i sala jbmu,nekad sam imao plocice,mlijeko me unistiloHZ_ilidzaa je napisao/la:Ako uspijem ovog iz baze skontat racunaj da ako hoces imash NO XPLODE za 60 ili 70 km , ako uspijem javim ti ...e znam te krizne situacije kad recesija puca , imash za 35km pola kile weiderovog wheya...i to blend...nije los ja sam ga pio...
Ma evo doso sa odvikavanjalegenda reala je napisao/la:Interista je napisao/la:Djeste ljudi kako zdravlje![]()
Oj Milutine ,odkad te nisam vidio ,šta je s tobom ,đesi ,kako si ,što te nema ,da nisi našo kaku pekarku![]()
![]()
U zadnje vrijeme sam se nafurao na neke bildere iz Australije,momci su se sjajno transformisali,izgledaju ko profesionalci jbte,inace Zyzz,mozda si cuo za njega,bilderska zvijezda na facebooku i netu uopce je umro,89.godiste,naravno niko ne moze dokazati da je to povezano sa steroidimaHZ_ilidzaa je napisao/la:Ako hoces mase moras dobit sala , ti bi da jeb.es , a da ga ne ubacisDylan Dog je napisao/la:Ok,napredovao sam u zadnje vrijeme,ali dobio sam i sala jbmu,nekad sam imao plocice,mlijeko me unistiloHZ_ilidzaa je napisao/la:Ako uspijem ovog iz baze skontat racunaj da ako hoces imash NO XPLODE za 60 ili 70 km , ako uspijem javim ti ...e znam te krizne situacije kad recesija puca , imash za 35km pola kile weiderovog wheya...i to blend...nije los ja sam ga pio......Sad ce zima samo udri po masi.
Gledaj mu jarana,oni se jos drze:

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- legenda reala
- Kontakt:
Znači zaradio si para ,sad si pun ko brodInterista je napisao/la:Ma evo doso sa odvikavanjalegenda reala je napisao/la:Interista je napisao/la:Djeste ljudi kako zdravlje![]()
Oj Milutine ,odkad te nisam vidio ,šta je s tobom ,đesi ,kako si ,što te nema ,da nisi našo kaku pekarku![]()
![]()
salim se ma radio preko ljeta nije bilo vremena za foruma evo sezona gotova i sad se vremena ima
djes ti milutine kako kod tebe
Ma kod mene sve po starom
Ma pun sad 12.9 Budva maturalna tako da sve pare odoselegenda reala je napisao/la:
Znači zaradio si para ,sad si pun ko brod,sad ćeš imati vreman znači ,jesi školu završio ili si sad završna godina
![]()
Ma kod mene sve po starom
Još 7 i 4 minute i počinje
Jbt jedva čekam 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Aha znači sad si četvrtiInterista je napisao/la:Ma pun sad 12.9 Budva maturalna tako da sve pare odoselegenda reala je napisao/la:
Znači zaradio si para ,sad si pun ko brod,sad ćeš imati vreman znači ,jesi školu završio ili si sad završna godina
![]()
Ma kod mene sve po staromjel bilo sta na kladi
Ma ništa nisam se od maja kladio nikad ,završene lige ,onda ramazan i tako da nisam imo kad
Šta maliLBJ MVP je napisao/la:Još 7 i 4 minute i počinjeJbt jedva čekam
Ono što tebi i nije išlo bašlegenda reala je napisao/la:Šta maliLBJ MVP je napisao/la:Još 7 i 4 minute i počinjeJbt jedva čekam
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Minja,evo jedna prikladna
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- legenda reala
- Kontakt:
Šta bi to moglo ,biti pošto sam ja nadaren za mnoge stvari ,štali je to što mi nije išlo moram razmislitiLBJ MVP je napisao/la:Ono što tebi i nije išlo bašlegenda reala je napisao/la:Šta maliLBJ MVP je napisao/la:Još 7 i 4 minute i počinjeJbt jedva čekam
Pa zar škola ne počinje 5 septembra
@Dože kralju pa đe je nađe jel na yt?
S namerom dođoh u veliki grad
@legenda ma kakav Edo u njega idu klošarkinje
Da vidiš u mojoj ginzaiji drugarica
P.S.Kako je omdah skont'o da mu jedino škola nije išla u životu
@legenda ma kakav Edo u njega idu klošarkinje
- legenda reala
- Kontakt:
Nemoj tako da vidiš u Eda drugarica dobrihLBJ MVP je napisao/la: @legenda ma kakav Edo u njega idu klošarkinjeDa vidiš u mojoj ginzaiji drugarica
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.