PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Subic je tu..nema ovih da se smiju na ono "kakva ba Sloboda".. pacenici bili i ostali 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ko je taj? ako je dosao u tako mali klub kao slobodanka, sigurno je i on neka sprdnja od igraca koji ne igra nigdje i slobodanka mu je bila zadnja opcijaharry_90 je napisao/la:Subic je tu..nema ovih da se smiju na ono "kakva ba Sloboda".. pacenici bili i ostali
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Trenutno je u Tuzli i trenirao je na Tušnju, uskoro bi trebao i potpisati ako ne bude komplikacija.elamalakia je napisao/la:Dje je subic?![]()

Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Gle Travnika dje rasipa bodove

Kao i Husejinovic,koji se nije mogao probiti u Dinamu i ostvarit dobar transfer kao Pjaca,Mandzo itd.. pa ga sutali po posudbama i na kraju ga opet poslase u Sarajevo,kad su vidjeli da od njega nema nista..admirr je napisao/la:ko je taj? ako je dosao u tako mali klub kao slobodanka, sigurno je i on neka sprdnja od igraca koji ne igra nigdje i slobodanka mu je bila zadnja opcijaharry_90 je napisao/la:Subic je tu..nema ovih da se smiju na ono "kakva ba Sloboda".. pacenici bili i ostali

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Rasipa bodove u prijateljskoj? Ne znam jesi gori ti ili ovaj sto je pisao clanak!NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Gle Travnika dje rasipa bodove![]()
![]()
![]()
![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Pa spomenuo sam bodove zbog ovog clankajoker90 je napisao/la:Rasipa bodove u prijateljskoj? Ne znam jesi gori ti ili ovaj sto je pisao clanak!NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Gle Travnika dje rasipa bodove![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Izvini mi navikli da Tuzlaci nikad ništa normalno ne napišu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Da li bi volio da je Subic zavrsio na Kosevu ?jurisicduska je napisao/la:Izvini mi navikli da Tuzlaci nikad ništa normalno ne napišu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Fudbalski bi, a imam neke razloge što ne bi. Što se isključivo tiče sportskog , predobar igrač nemate tu šta kome dokazivati. Najbolji bek lige bio kad je otišao u Partizan.samirr je napisao/la:Da li bi volio da je Subic zavrsio na Kosevu ?jurisicduska je napisao/la:Izvini mi navikli da Tuzlaci nikad ništa normalno ne napišu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- elamalakia
- Kontakt:
E nek si nas'o post ja zaboravio da sam napisopinoglavi je napisao/la:Trenutno je u Tuzli i trenirao je na Tušnju, uskoro bi trebao i potpisati ako ne bude komplikacija.elamalakia je napisao/la:Dje je subic?![]()

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
na posudbu? nesamirr je napisao/la: Da li bi volio da je Subic zavrsio na Kosevu ?
imamo Balića, Bekića Starijeg, akademca Rastodera, a i Dulju i Crnkića, pa i Said zna lijevo krilo igrati tako da nam je ta strana full..e sad koga god od njih makneš za igrača koji je na posudbi i koji se vraća u matični klub , samo usporavaš razvoj svojih igrača i bacaš svoje pare/kapital niz vodu....
za vas i ostatak lige strašno pojačanje, ako nastavi formu koju je imao u Borcu....
sve preko 150K nevaljaAgamemnon je napisao/la:Cekamo Zuku da vidimo koliko kosta Subic.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Teško da će igrati kao i u Borcu, bar ne ovu polusezonu.DenchiNL je napisao/la: za vas i ostatak lige strašno pojačanje, ako nastavi formu koju je imao u Borcu....
Nad tobom sunce najljepše sja
dje je igrao taj subic?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
narodniheroj je napisao/la:Al' cirkusa, ka'e Subić u prve dvje rječi "kakva Sloboda ?"![]()
FrancescoTotti je napisao/la:Pa nije valjda
Koji ce to bit po redu koji ih je ispalio??![]()
![]()
admirr je napisao/la:svaki normalan igrc ce radije preci u FKS, zelju, zrinjski pa i siroki, za duplo manje love. slobodanka je sprdnja bila i ostala. tu dolaze igraci koji vise nemaju gdje, pa kazu hajd jbg dace bog srece da nadjem nesto bolje u sledecem prelaznom roku..za njih je i simin han pojam
lijevokrilo je napisao/la:kae čovjek "kakva Sloboda" vjerujem da je pljuno novinara kad mu je ovo pitanje postavio![]()
![]()
![]()

Prijatno momci

Mora se priznati da je & $ ?, dovela stvarno dobro pojacanje. Ja sam uvijek objektivan kad je Sloboda u pitanju, zato me i cijene forumasi iz Tuzle. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
koji bogalji
-
- Kontakt:
Samo da ga cuko ne ugrize.