Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Uff,gusto je bilo.
Bas gotivan tenis igra. Samo nizak. Vjerovatno ce ga to limitirati u karijeri.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Fedtardi su strepili od Thiemovog poraza ali dobro je zavrsilo ima jos nade za njih
Najbolji meč na turniru. RG je već sada 3 puta kvalitetniji od svega što se desilo na USO. Publika dodatno začinjava stvar.
Ne znam koliko će ozbiljan teniser Gaston postati s ozbiljnim fizičkim limitima koje ima, ali treba bit pošten pa reć da mu je tenis pod noktom. Odavno nisam gledao tenisera s boljim osjećajem i mekšom rukom. Koristi dimenzije terena u pravom smislu te riječi, koristi inteligenciju, i jednostavno uživa u onome što radi. Svaka čast majstoru.
Thiem baš nema sreće, da naletiš na ovakvog protivnika i da te iscijedi kao što bi malo ko drugi bio u stanju, a tek mu sad slijedi pakao i veliki ispit sa Švarcijem.

Ne znam koliko će ozbiljan teniser Gaston postati s ozbiljnim fizičkim limitima koje ima, ali treba bit pošten pa reć da mu je tenis pod noktom. Odavno nisam gledao tenisera s boljim osjećajem i mekšom rukom. Koristi dimenzije terena u pravom smislu te riječi, koristi inteligenciju, i jednostavno uživa u onome što radi. Svaka čast majstoru.

Thiem baš nema sreće, da naletiš na ovakvog protivnika i da te iscijedi kao što bi malo ko drugi bio u stanju, a tek mu sad slijedi pakao i veliki ispit sa Švarcijem.
Hoće jbg-a, mora. Ali nema veze, uvijek je uživancija kad se pojavi neki endem, koji odudara od svakodnevnice i ovu divnu igru shvata na jedan potpuni drugačiji način.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sve pohvale za Gaston, odlican slem je iza njega. Thiem na kraju ipak izvuce ovo, ali tezak mec i jos ga sigurno i protiv Svarcija ceka vrlo tezak mec, tako da za eventualno polufinale protiv Rafe, sigurno ce biti vise potrosen od Rafe. Al dobro to si je sam kriv, ovakve meceve mora ranije lomiti u svoju korist.
⚽FK Garaže⚽
Ne znas ni koji je akaunt bio hahaha kad si glup suti nemoj se prosipat

nisam gledao, trenirao, ali sam pratio lajv skor na telefonu. tim imao srece da prvi servira u 5. setu a dobra stvar za njega je i da ce imati 2 dana odmora pred eventualno SF sa rafom ako prodje svarcija sto je pod upitnikom. rafa, sa druge strane, nece imati postenog protivnika do tog meca sto nekada zna da bude i kontraproduktivno.
-
- Kontakt:
Sad ne smiješ da imaš prehladu , nema šanse...
Sve je korona , iako si negativan na 100 testova čeka se 101 test koji će pokazati da si pozitivan...
Sve je korona , iako si negativan na 100 testova čeka se 101 test koji će pokazati da si pozitivan...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ciciban i Rublev ocekivano prosli dalje,grk bas uvjerljivo izgleda,bice odlican njihov novi mec,zadnji finale Hamburga dobio Rublev.
Za sada u ovom mecu Novaka i Karena,rus se dobro drzi,vidjecemo koliko ce to trajati
Za sada u ovom mecu Novaka i Karena,rus se dobro drzi,vidjecemo koliko ce to trajati
ovako na papiru sva tri četvrtfinala nisu bezveze, kod novaka će vjerovatno biti drugačije. ok, naravno da će se i rafa prošetati pored sinnera, ali on je barem inteesantan za gledati!
osim ako nisu francuzi još koga otrovali hranom
zverev i thiem su se opasno žalili na istu. thiem je čak odlučio da ne jede više tamo nego da naručuje hranu iz vana! novaku je ipak najlakše, on ionako ništa ne jede

osim ako nisu francuzi još koga otrovali hranom

Karen vrati rebrejk i onda odservira uzasno i izg set,na kraju sav trud uzalud 
Al ovo je do sada najozbiljniji test za Novaka

Al ovo je do sada najozbiljniji test za Novaka
onoliko kuknjave a rafa do SF nece imati ni 1 top 70 igraca.
Novak ce se bas namuciti sa Karenom,ne popusta Rus,mozda mu i okine set.
Pa ja sam odmah rekao da Rafa ima i laksi raspored do 1/2 od Novaka,jedino je to sto odvraca paznju sto je Thiem u njegovom dijelu zrijeba pa se govori da je bolje prosao
Pa ja sam odmah rekao da Rafa ima i laksi raspored do 1/2 od Novaka,jedino je to sto odvraca paznju sto je Thiem u njegovom dijelu zrijeba pa se govori da je bolje prosao
- AshburtonG
- Kontakt:
Dat ce mu prskano povrce.jestamaji je napisao/la: ↑05 okt 2020, 16:35ovako na papiru sva tri četvrtfinala nisu bezveze, kod novaka će vjerovatno biti drugačije. ok, naravno da će se i rafa prošetati pored sinnera, ali on je barem inteesantan za gledati!
osim ako nisu francuzi još koga otrovali hranomzverev i thiem su se opasno žalili na istu. thiem je čak odlučio da ne jede više tamo nego da naručuje hranu iz vana! novaku je ipak najlakše, on ionako ništa ne jede
![]()
![]()

ma ima da se živ namuči ko svaki put kad uzme 3:0

apropo rasporeda, obzirom da se zna da samo tri igrača mogu uzeti ovaj turnir jasno je ko je bolje prošao!
- LlullSergio
- Kontakt:
Idemooo 

- LlullSergio
- Kontakt:
E jbt 4 set lopte sje.bes.
Austrijanac koji je jedan od tri glavna favorita za osvajanje turnira, istakao je da ima problema sa stomakom i da ne zna šta je u pitanju.
"Imao sam problem sa stomakom poslednjih nekoliko dana. Išao sam kod doktora. On i njegovi saradnici su mi rekli da nisam jedini koji se žalio, da je dosta igrača imalo sličan problem", rekao je Dominik Tim.
"Možda nešto nije bilo u redu sa hranom ili je neki virus u pitanju", kaže Dominik Tim.
-
- Kontakt:
E čuj neki virusFinn je napisao/la: ↑05 okt 2020, 17:40Austrijanac koji je jedan od tri glavna favorita za osvajanje turnira, istakao je da ima problema sa stomakom i da ne zna šta je u pitanju.
"Imao sam problem sa stomakom poslednjih nekoliko dana. Išao sam kod doktora. On i njegovi saradnici su mi rekli da nisam jedini koji se žalio, da je dosta igrača imalo sličan problem", rekao je Dominik Tim.
"Možda nešto nije bilo u redu sa hranom ili je neki virus u pitanju", kaže Dominik Tim.

Zna se koji je , njeno visočanstvo korona

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.