Edit:
Rekoše rip Heat fanbase 2010 - 2014. Baš me zanima da li će im dvorana i dalje biti rasprodana. Miami je lijepo mjesto za živjeti, imaju Wade-a, Bosh-a, Horatio Caine-a.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Samo sto Bullsi nebi bili samo Melo + Rose.Kawhi je napisao/la:Bosh+Wade>Melo+RoseL-Train je napisao/la:Bullsi sa MelomKawhi je napisao/la:Pa i racunam da Bosh bude vodja ekipe. Covjek je elitni PF i vrijeme je da pokaze kako mu Love i slicni mediokriteti nisu ni blizu.
Uostalom ko im je blizu osim Pacersa i Cavsa?
Clutch je napisao/la:Popusio je ban, mozda cak i trajni..Carlo je napisao/la:Ocekujem sad mnogo manje provokacija od strane lenbiasa prema drugim forumasima zbog ovog preokreta u free agencyjusamo me zanima hoce li ga biti na temi
Ovo je admin napisao, poslije onog njegovog crteža za Mela. Koliko me pamcenje služi, zadnji put kad ga je admin banovao na dvije sedmice, napisao mu je tada da svaki sljedeci ban je trajni. Vjerovatno je tako bilo.admin je napisao/la:U pauzi između dvije sezone ovaj podforum ćemo očistiti od djece koja su ga uzurpirala svojim konstatnim svađama i spamiranjem.
Haj' to sve... Al odvede ih i sa ove temeNeutral je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Bear grylls nije bas kao vecina...on je navijao za Miami ranije to znam jer mi je rodjak I iskljucivo voli Wada..ostali manje vise ne znam oni znaju
Hajte vi na plazu ..nekad su.navijaci Miamia 5 minuta prije kraja tekme napustali dvoranu kad gube sad ce vec u trecwm periodu poznavajuci njihov mentalitetrambo16 je napisao/la:Let's go Heat!! u inat pametnjakovićima
nema u Kaknju plažeSaltCityAttack je napisao/la:Hajte vi na plazu ..nekad su.navijaci Miamia 5 minuta prije kraja tekme napustali dvoranu kad gube sad ce vec u trecwm periodu poznavajuci njihov mentalitetrambo16 je napisao/la:Let's go Heat!! u inat pametnjakovićima
Istina. Hejteri na djeluKawhi je napisao/la:@Greivis navija za Grizzliese actually.
Lillard je napisao/la:Ne vidim zasto su neki forumasi, a među njima i ja gore na listi? To sto mi je LeBron drag igrac ne znaci da navijam za Heat/Cavse. A mislim da i ti to znas samo provociras bezveze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.