Haris Medunjanin

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

soko
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la soko » 29 jan 2016, 22:08

zizu1991 je napisao/la:Pa čuj. Ne moramo se slagat'. Ti tvrdiš jedno, a klubovi od Izraela do Turske i Španije drugo. Prosječni klubovi. Sasvim nebitno.
Nebi oni njega uzeli da nema kvaliteta. Nije poluigrac i to je dokazao svojim igrama u repci kad je bio u formi.
Ne kazem ni ja da je on neki ekstra igrac i sad je vrijeme da dodju mladji. Al nije ni Hadzic, Svraka i tako ti poluigraci.
Imaju Cimirot, Krunic, Grahovac, Milosevic koji trebaju da dobiju svoju sansu.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 jan 2016, 22:13

soko je napisao/la:Nebi oni njega uzeli da nema kvaliteta. Nije poluigrac i to je dokazao svojim igrama u repci kad je bio u formi. Ne kazem ni ja da je on neki ekstra igrac i sad je vrijeme da dodju mladji. Al nije ni Hadzic, Svraka i tako ti poluigraci. Imaju Cimirot, Krunic, Grahovac, Milosevic koji trebaju da dobiju svoju sansu.
Oni nisu poluigrači, oni su amateri. Usput, koji je klub vrijedan pomena u njegovoj karijeri osim Depora? Hajd iskreni da budemo. To su sve trećerazredni timovi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 29 jan 2016, 22:47

zizu1991 je napisao/la:
soko je napisao/la:Nebi oni njega uzeli da nema kvaliteta. Nije poluigrac i to je dokazao svojim igrama u repci kad je bio u formi. Ne kazem ni ja da je on neki ekstra igrac i sad je vrijeme da dodju mladji. Al nije ni Hadzic, Svraka i tako ti poluigraci. Imaju Cimirot, Krunic, Grahovac, Milosevic koji trebaju da dobiju svoju sansu.
Oni nisu poluigrači, oni su amateri. Usput, koji je klub vrijedan pomena u njegovoj karijeri osim Depora? Hajd iskreni da budemo. To su sve trećerazredni timovi.
Pa ni Depor nije nečemu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 29 jan 2016, 23:24

HankMoody je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:
Pa ni Depor nije nečemu.
Vala bas, jedino sto danas vrijedi u fudbalu su Real, Barcelona i Bayern, ostali dzabe igraju. A sto se tice reprezentacija Njemacka je jedino dobra, eto moze i Argentina oni su igrali finale na zadnjem svjetskom. Brazil nek' se ugasi nakon blamaze protiv Njemacke, a Holandija bolje da nije ni igrala kvalifikacije. Od Spanije, Italije, Portugala i Engleske nema nista oni ni grupu na SP nisu mogli proci. A mi smo katastrofa, u rangu smo Litvanije, i nikad vise necemo otici na veliko takmicenje. Igra li iko od nasih u svom klubu?

Komentar prethodnika i tvoj odgovor na isto je upravo ovo gore napisano.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 jan 2016, 23:56

Tako je. Ideš u jednu krajnost da bi opisao drugu krajnost koja to nije. Adekvatan recept.

High

Post Postao/la High » 30 jan 2016, 00:11

Trideset ti ljeta. Hajde ti ganjaj kinesku loptu. :wave:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 30 jan 2016, 00:14

zizu1991 je napisao/la:Tako je. Ideš u jednu krajnost da bi opisao drugu krajnost koja to nije. Adekvatan recept.
Sparta Rot. i Alkmaar ekipe iz prve lige Holandije (sa Alkmaarom igrao i evropska takmicenja), Valladolid i Deportivo ekipe iz prve lige Spanije, Gaziantepspor iz prve lige Turske i Maccabi Tel Aviv sa kojima je igrao evropska takmicenja 2 sezaone i to vrlo uspjesno. Ako su ovo trecerazredni klubovi onda je 30% klubova iz liga petice trecerazredno a o ostalim ligama nema smisla ni govoriti. Tvoje razmisljanje je upravo ono gore navedeno. Medunjanin nije super igrac, Medunjanin nije napravio veliku karijeru, ali je smijesno govoriti da je igrao u trecerazrednim klubovima.
Zadnja izmjena: Pivopija, dana/u 30 jan 2016, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 jan 2016, 00:18

To su sve ekipe koje bi Sevilla odreda šamarala, a oni su drugorazredna ekipa. Zna se ko spada u prvi razred evropskog nogometa.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 30 jan 2016, 00:22

zizu1991 je napisao/la:To su sve ekipe koje bi Sevilla odreda šamarala, a oni su drugorazredna ekipa. Zna se ko spada u prvi razred evropskog nogometa.
To je upravo ono o cemu sam i napisao, cijeli svjetski fudbal svodite na 10 klubova. I posto u svakom klubu ima nekoliko dobrih igraca a ostali su po vasem tarabe, onda je fudbal spao na 30-ak igraca.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 jan 2016, 00:24

Naravno da nije. Zna se ko kosi, ko vodu nosi. Koji je klub svijetske klase, koji je iza njega i tako dalje.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 30 jan 2016, 00:30

zizu1991 je napisao/la:Naravno da nije. Zna se ko kosi, ko vodu nosi. Koji je klub svijetske klase, koji je iza njega i tako dalje.
Samo sto je svjetske klase jako malo, ali zato je more dobrih igraca priblizne kvalitete koji igraju u dobrim klubovima tipa Deportivo, Ajax, Leicester, Gent, Galatasaray, Basel itd.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 jan 2016, 00:34

Pa čuj. U tome i jeste fazon. Ne može svako ni da bude svjetska klasa. Da se razumijemo, uvijek sam favorizirao i rado gledao under-dog ekipe. Sad, druga je stvar što se ne slažemo u klasifikaciji i ocjeni tih i takvih ekipa.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 30 jan 2016, 00:47

Pivopija je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Naravno da nije. Zna se ko kosi, ko vodu nosi. Koji je klub svijetske klase, koji je iza njega i tako dalje.
Samo sto je svjetske klase jako malo, ali zato je more dobrih igraca priblizne kvalitete koji igraju u dobrim klubovima tipa Deportivo, Ajax, Leicester, Gent, Galatasaray, Basel itd.
Nešto mi je glupo ubacivati vam se u raspravu, ali eto. Između svjetske klase klubova i ovih koje ti nabrojavaš imaju sigurno još dvije klase. Ako ćemo uzeti Barcelonu, Real i Bayern kao predominantne klubove trenutno i u klasi za sebe, onda moraš napraviti klasu ispod, tu bi bili tipa Dortmund, PSG, Juventus, City, Arsenal, United Atlético i tako, pa napraviš klasu ispod Schalke, Leverkusen, Roma, Marseille, Porto, Galata, Fener, pa onda guraj ove tvoje. Ne možeš preskakati minimum dvije stepenice u kvaliteti. :D

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 30 jan 2016, 00:51

zizu1991 je napisao/la:Pa čuj. U tome i jeste fazon. Ne može svako ni da bude svjetska klasa. Da se razumijemo, uvijek sam favorizirao i rado gledao under-dog ekipe. Sad, druga je stvar što se ne slažemo u klasifikaciji i ocjeni tih i takvih ekipa.
Klasifikacije ekipa kod svih su vjerovatno slicne, samo sto ne mozes u prvu klasu staviti 5 ekipa, u drugu 10, a sve ostalo rangirati kao smece i nizerazredni fudbal.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 30 jan 2016, 00:58

HankMoody je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:
Nešto mi je glupo ubacivati vam se u raspravu, ali eto. Između svjetske klase klubova i ovih koje ti nabrojavaš imaju sigurno još dvije klase. Ako ćemo uzeti Barcelonu, Real i Bayern kao predominantne klubove trenutno i u klasi za sebe, onda moraš napraviti klasu ispod, tu bi bili tipa Dortmund, PSG, Juventus, City, Arsenal, United Atlético i tako, pa napraviš klasu ispod Schalke, Leverkusen, Roma, Marseille, Porto, Galata, Fener, pa onda guraj ove tvoje. Ne možeš preskakati minimum dvije stepenice u kvaliteti. :D
Takvom kvalifikacijom napravio bi 1000 grupa, nasi premijerligasi tesko da bi usli u prvih 200, a o ovim nizeligasima da ne pricam. Zamisli kad bi tako voce, povrce, meso itd. kvalifikovali, dvije jabuke prva klasa, 10 jabuka druga klasa itd. :D

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 30 jan 2016, 00:59

Pa sigurno se može napraviti deset jakosnih grupa fudbalskih timova u Evropi. :D

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 30 jan 2016, 01:01

Hvala mu na svemu. Bio je odličan dok je bio u formi, jedan od naših ključnih igrača.
Trenutno nam ne moze pomoći, vrijeme je za neke mladje igrače.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 30 jan 2016, 01:21

HankMoody je napisao/la:Pa sigurno se može napraviti deset jakosnih grupa fudbalskih timova u Evropi. :D
Na osnovu ovog gore tvog rangiranja nema sanse da mozes napraviti deset grupa, gdje bi na primjer svrstao Jedinstvo iz Bihaca i Rudar iz Kaknja? :D
Juventus ti je drugorazredna ekipa, samo ne znam kako si stavio Real i Barcu u istu grupu kad je Barca daleko ispred Reala, znaci Real bi trebao biti drugorazredna ekipa, a onda bi Juventus mozda ispao u trecu grupu.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 30 jan 2016, 12:50

Pivopija je napisao/la:
HankMoody je napisao/la:Pa sigurno se može napraviti deset jakosnih grupa fudbalskih timova u Evropi. :D
Na osnovu ovog gore tvog rangiranja nema sanse da mozes napraviti deset grupa, gdje bi na primjer svrstao Jedinstvo iz Bihaca i Rudar iz Kaknja? :D
Juventus ti je drugorazredna ekipa, samo ne znam kako si stavio Real i Barcu u istu grupu kad je Barca daleko ispred Reala, znaci Real bi trebao biti drugorazredna ekipa, a onda bi Juventus mozda ispao u trecu grupu.
Pa ofrlje, po rosteru, po rezultatima. :D Počeo se Real dizati otkako je Zidane na klupi, biće gutavo za titulu. :D

mike10
Kontakt:

Post Postao/la mike10 » 30 jan 2016, 13:25

Davno je on sazrio za Kinesku ligu i ganjanje lopte u istoj, ili u nekoj sličnoj "renomiranoj" ligi. Doduše, nije da je nekad i bio rang iznad. Imao par bljeskova u svojoj karijeri i to je to. Uvijek se očekivalo od njega više, a on to nije dao, da l' zbog nezalaganja, da l' zbog toga što i nije mogao više-ko zna? Uglavnom, blijedo je to sve bilo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.