Mi smo vec epski potopljeni zar može goreDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 dec 2020, 21:57Kandidati su užasni, potop.
Barbareza ću podržati ali i on će doživjeti epsku katastrofu.
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Ma ko ce ga znati vise... jedino da, ko god bude selektor, ne idemo njemu uz nos u narednom periodu. Da gubimo protiv boga oca, neka, podrska selektoru al zato savezu mater...
Tesko ce biti naci 23 kvalitetna igraca, ali mozda i nece. Zavisi od sistema, i igre i kako ce mu se igraci adaptirati na to. Logicno je da naredni selektor ce morati "zaroniti" u PLBiH po kojeg igraca koji mu godi u sistemu, i mozda napravi od Tatara npr gol masinu u kvalifikacijama i cijenu mu nabije.
Tesko ce biti naci 23 kvalitetna igraca, ali mozda i nece. Zavisi od sistema, i igre i kako ce mu se igraci adaptirati na to. Logicno je da naredni selektor ce morati "zaroniti" u PLBiH po kojeg igraca koji mu godi u sistemu, i mozda napravi od Tatara npr gol masinu u kvalifikacijama i cijenu mu nabije.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Za ovo sta nam se nudi oni su top, nema bolje varijante.DaVinci je napisao/la: ↑19 dec 2020, 00:18Da ih svu 4icu okrenes naopako i zajedno ih istreses iz gaca ne bi ni S od strucnog fudbalskog staba tu mogao potrefit ... sto bi drug @Dulje iznad utipk'o ovo ce biti potop nevidjenih razmjera ... sa sjetom cemo se sjecat' Cvikinih strucnih nerjesenih rezultata kad Boratovi zemljaci nad nama budu nabijali gol razliku i gadili nam fudbal ko sto smo mi u nekom proslom zivotu to Estoniji, Latviji i ostaloj nejaci radili ...![]()
Sto su Petev, Jakirovic i bagra bolja od Barbareza i Osima.
Barbarez ili Osim nemaju isto misljenje kao savez i gledaju na nasu reprezentaciju drukcije, ako dodje neko od njih uvjeren sam da je promjena..a ovo ostalo sto se nudi je sve isto.
Treba neko da ih pored kao cunjeve, i da im do znanja za kakav dres igraju.
Da hoce doci i da vidimo vise sistem rada, a ne da se spekulise opet za 10g da ce preuzeti.
Ali vjerujem da ne moze gore voditi ovo, samo nas moze dici i motivisati sto nama i treba u ovakvom tremutku.
BašČelik!
Kad ih Barbarez postroji Loncar ce postati WC igrac, Cimirot dati pas duzi od 5 metara a Dzeko mladji 5 godina.
Za pocetak - svi su bolji od njega jer lik nema dana radnog staza i nema volju da promjeni to.
Za pocetak - svi su bolji od njega jer lik nema dana radnog staza i nema volju da promjeni to.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
A mi kao neki world class tim pa nam je potreban neki Dick Advocat da uveze Loncara i Amira.
Za pocetak bi dovoljno bilo da zamjeni ovu dvojicu sa Gigovicem i Dzokanovicem, barem bi se nadali nekoj boljoj buducnosti.
Za pocetak bi dovoljno bilo da zamjeni ovu dvojicu sa Gigovicem i Dzokanovicem, barem bi se nadali nekoj boljoj buducnosti.
Novi Selektor ko god bude, nek bude neko ko razumije mladje igrace, ima strpljenja za njih, dat mu odrijesene ruke i stavit jasan cilj, plasman na Euro, Dzeko i Pjanic nek budu tu kao podrska tim mladim momcima i Selektoru od Dzeke ne mozemo ocekivat da ce zaigrat na sljedecem Euru.
Zarovit se po Dijaspori pokusat iskopat bar jos dva tri mlada talenta al prije svega akcenat stavit na nasu ligu, doslo vrijeme da se moramo na njih osloniti i samo bolja premijer liga nam garantuje kakav takav uspijeh, pred nama je tezak period al sa ovim uhljebima stranackim tesko da mozemo sta uspijeti.
Izdvojio bih Gigovica od igraca koji trebaju sto prije obuci dres jedne jedine, premala smo zemlja da gubimo pojedine tek tako...
Sretno novom selektoru ko god bio
Zarovit se po Dijaspori pokusat iskopat bar jos dva tri mlada talenta al prije svega akcenat stavit na nasu ligu, doslo vrijeme da se moramo na njih osloniti i samo bolja premijer liga nam garantuje kakav takav uspijeh, pred nama je tezak period al sa ovim uhljebima stranackim tesko da mozemo sta uspijeti.
Izdvojio bih Gigovica od igraca koji trebaju sto prije obuci dres jedne jedine, premala smo zemlja da gubimo pojedine tek tako...
Sretno novom selektoru ko god bio
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
-
- Kontakt:
Barbarez i Bajramovic, strpit se ove kvale dok se uhodaju. Onda all in na EP 2024
Ep 2024 ce se prosiriti na 64 ekipe pa ce se i ovi poluamateri sa pokerasem na klupi plasirat.Sindikat12 je napisao/la: ↑19 dec 2020, 12:27Barbarez i Bajramovic, strpit se ove kvale dok se uhodaju. Onda all in na EP 2024

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Musemić će zadnji obaviti razgovor. Zna i on da neće biti izabran ali nekom poput njeg je već dovoljno što je u medijima jedan od kandidata za selektora, naredni klub će ga morati platiti 30% više samo zbog tog.
Evo neki tvrde da je Barbarez novi selektor 100%
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ovaj nam treba bolje jednom 6:0 neko 6x po 1:0

mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Ne zove se dzaba selektor a ne trener njegovo je da izabere najjavih 11 u trenutku, trener u klubu ima 2 treninga dnevno a ovaj ce ih toliko ukupno prije bilo koje utakmice, imali smo već jednog trofejnog ili preiskusnog pa vidi gdje smo
- feniksptica
- Kontakt:
I bez toga je bio i bit ce najplaceniji trener u Bosni. Mi mu davali 10 ili 11k. Azmir mu davo cifru glava boli + sto je zivio u hotelu ko kralj. Ali opet bolje bilo kakav trener s iskustvom nego neko bez. Kao i igrac koji je losiji je bolji na prirodnoj poziciji dosta od nekih improvizacija.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Barbarez ce kao Bajevic, samo ukaljati svoje ime ako postane selektor.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ima sve ljudske kvalitete, ali kao profesionalac po pitanju trenerskog znanja nije se ni potrudio.
Mjau !
- Chapman1886
- Kontakt:
Barbarez, Nalic i Baljic to je to
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pokušali smo sa EX-yu legendama, sad ćemo imati priliku vidjeti kako će nas voditi Dejton legenda.
Barbarezu puna podrška, nek mu je sa srećom, ali mogao je do sad barem školsku priredbu voditi...
Ovako čekamo trenerskog anonimusa, kao kad bi čekao boxera koji ima 0 rundi iskustva da ide dobijati mečeve.
Što se tiče Nalića i Baljića, koja će biti njihova uloga? Pranje posteljine i peškira Pjaniću i Džeki?
Barbarezu puna podrška, nek mu je sa srećom, ali mogao je do sad barem školsku priredbu voditi...
Ovako čekamo trenerskog anonimusa, kao kad bi čekao boxera koji ima 0 rundi iskustva da ide dobijati mečeve.
Što se tiče Nalića i Baljića, koja će biti njihova uloga? Pranje posteljine i peškira Pjaniću i Džeki?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- feniksptica
- Kontakt:
Moze Nalic u strucni stab. Taman da ga vise ne slusamo prije i poslije utakmica
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 18 gostiju.