English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Swiss FA announce Xherdan Shaqiri tests positive for Covid-19
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Bukvalno svakog, nema izuzetka.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Marsal
- Kontakt:
Mora nekad i pogodit valjda.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nek im bude kao Falcao i meni super 
Salim se, Junajted je malo panično ovaj zadnji dan, ajde Telles znalo se, ali Cavani I ova djeca su može se reći bili taj panic, sa time da su uzeli Atalantinog malca i ovog Urugvajca sa nadom da su 'nesto uboli'
Mogli su Skriniara ganjati cijelo ljeto, Zahu vratiti na Old Trafford, Grealisha isto kaparisati, ne oni su ganjali Sancha I to od Borusija koja ne prodaje ispod joje
Ne znam kako Junajted sebi dozvoli pored svih resursa, imaju pare, ali nesto nije ok unutar kluba po pitanju toga, valjda oni znaju bolje, Ed Woodward?

Salim se, Junajted je malo panično ovaj zadnji dan, ajde Telles znalo se, ali Cavani I ova djeca su može se reći bili taj panic, sa time da su uzeli Atalantinog malca i ovog Urugvajca sa nadom da su 'nesto uboli'
Mogli su Skriniara ganjati cijelo ljeto, Zahu vratiti na Old Trafford, Grealisha isto kaparisati, ne oni su ganjali Sancha I to od Borusija koja ne prodaje ispod joje
Ne znam kako Junajted sebi dozvoli pored svih resursa, imaju pare, ali nesto nije ok unutar kluba po pitanju toga, valjda oni znaju bolje, Ed Woodward?
Ma lahko je reci mogli su, a ako su Glejzeri cucnuli tokom korone, a vjerovatno jesu, gledat ce samo da sto vise ustede i izvuku para iz kluba za prioritete.
Pa što nisu otpustili maskotu kluba da uštede? Vjerujem da bi Megvajer razumio
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Onda bi njega morali otpustiti

Ili Edu, ne znam koji je veci klaun

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Danas više nije problem samo sa transferima već i sa platama. Kod mnogih je isprogramiran budžet u fening, i to je napravljen prije, i sad kad je ovo sve propalo, kad nema dobiti od ulaznica, i veće dobiti od trgovina, ne gledajući TV prava jer ne znam da li se to šta mjenja (ali ako je i to onda je baš ozbiljno), moraš da režeš i to bez milosti. Barselona i Real su odmah odrezali par plata, Juventus se isto riješio nekih igrača, Bajern Thiaga, i Alabi neće da da bolji ugovor. City i PSG osušeni. Mnogi su uvodili mjere rezanja plata. 10 miliona je danas ko 50 prije godinu dana. Ako su klubovi i u onom vremenu generisali gubitke danas će još radikalnije i brže i sa tim se nije zaje.bavati. Nama navijačima je možda fokus na igračima, igri ili nekoj popularnosti a bogami klubovi tako ne gledaju i to sad nije prioritet.
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Meni neki flashback na Falcao-a odmah.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Nego sta kaze placko, Djokovic ovako svaki dan, a mi samo nekad jel
27.10.2020
Je li stvarno imao 80k sedmično ? U svakom članku na ss.ba tako piše. U tom slučaju je onda i opravdano. Mada ne vjerujem da bi bilo ko toliko plaćao maskotu.Derdiyok je napisao/la: ↑06 okt 2020, 13:18Strašno pojačanje za Andalužane
https://sportsport.ba/fudbal/sevilla-do ... oka/377946
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Mogli su Ozila staviti u ovog saurusa, i onako ništa lik ne radi.
Barsa prijavila gubitak od 90 miliona, Real nikog nije doveo nakon 40 godina. To meni govori da su ti klubovi generalno lose vodjenisljivo je napisao/la: ↑06 okt 2020, 13:23Danas više nije problem samo sa transferima već i sa platama. Kod mnogih je isprogramiran budžet u fening, i to je napravljen prije, i sad kad je ovo sve propalo, kad nema dobiti od ulaznica, i veće dobiti od trgovina, ne gledajući TV prava jer ne znam da li se to šta mjenja (ali ako je i to onda je baš ozbiljno), moraš da režeš i to bez milosti. Barselona i Real su odmah odrezali par plata, Juventus se isto riješio nekih igrača, Bajern Thiaga, i Alabi neće da da bolji ugovor. City i PSG osušeni. Mnogi su uvodili mjere rezanja plata. 10 miliona je danas ko 50 prije godinu dana. Ako su klubovi i u onom vremenu generisali gubitke danas će još radikalnije i brže i sa tim se nije zaje.bavati. Nama navijačima je možda fokus na igračima, igri ili nekoj popularnosti a bogami klubovi tako ne gledaju i to sad nije prioritet.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Solidno odigrao
Ma da svi se vracaju na taj transfer ali treba se sjetiti nakon kakve povrede je dosao Falcao
Takva povreda i transfer u EPL je bilo osuđeno na propast
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Pitaš, a već znaš odgovor.Mokes je napisao/la: ↑06 okt 2020, 13:43Je li stvarno imao 80k sedmično ? U svakom članku na ss.ba tako piše. U tom slučaju je onda i opravdano. Mada ne vjerujem da bi bilo ko toliko plaćao maskotu.Derdiyok je napisao/la: ↑06 okt 2020, 13:18Strašno pojačanje za Andalužane

Godišnja plata, mada je i to klimava info. Maršal je negdje nabasao da je 30k.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Samo United toliko maskote plaća.Mokes je napisao/la: ↑06 okt 2020, 13:43Je li stvarno imao 80k sedmično ? U svakom članku na ss.ba tako piše. U tom slučaju je onda i opravdano. Mada ne vjerujem da bi bilo ko toliko plaćao maskotu.Derdiyok je napisao/la: ↑06 okt 2020, 13:18Strašno pojačanje za Andalužane
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
- Marsal
- Kontakt:
Da, 30k i u pitanju je part-time job.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.