to se ti lejla na mene ugledala i mog malog fanaticosalejla je napisao/la:

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
to se ti lejla na mene ugledala i mog malog fanaticosalejla je napisao/la:
jesam,,, da vidis da nemas samo ti malog fanatikosa,,,Elddar je napisao/la: to se ti lejla na mene ugledala i mog malog fanaticosa
male ali moguce...jer bolje da igra Bajram medju prvih 11,pa onda kasnije ubacit Murata da sve to fino zatvori svojim iskustvomTarik14 je napisao/la:Valjda ce Ciro napraviti pravi potez kako bi Bajramovic bio u prvih 11 a ne Muratovic. Malu su sanse ali..
ja jos cuvam listic kad smo u danskoj pobjedili, a kvota na nas bila 12,5...a sta je tih 4,80 u odnosu na 12,5, nista!!!!smijesni_ste je napisao/la:u danskoj je kvota na bosnu 7.60Elddar je napisao/la:
![]()
htio sam igrati keca na portugal, ako pogodim-sretan, ako fulnem-sretan još više... hahaha.. šala naravnoxavi26 je napisao/la:ja jos cuvam listic kad smo u danskoj pobjedili, a kvota na nas bila 12,5...a sta je tih 4,80 u odnosu na 12,5, nista!!!!smijesni_ste je napisao/la:u danskoj je kvota na bosnu 7.60Elddar je napisao/la:
![]()
ma koga sad briga za estoncePrincipatus je napisao/la:Evo upravo igraju Estonci protiv Albanaca prijateljsku utakmicu.
Dakle iz nase prosle grupe protiv ekipe iz portugalske grupe. Hajmo Estonci pokazite sta smo vas naucili.
Stoji 0:0
http://watch0nline.info/prenos-utakmice ... bac22.html
hahaha kraljEldare, ne beri brigu, tvoje je da pogodis BiH, a razliku para ti mi forumasi namirimo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.