Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- PasodelMar
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Bunker ali rupa. 3-5-2, ali 5-3-2. Neorganizovani, spori, nikakvi. Igra nam je jedna obična nula, kao što se dalo naslutiti, nemamo igru, nemamo sistem.
Tih 5 u zadnjoj liniji su temelj svega i tesko je to uigrati kad je svaku utakmicu odbrana potpuno drugacija. Uz to su nam 2 wingbacka totalni odron na najvaznijoj poziciji u ovom sistemu.PasodelMar je napisao/la: ↑16 nov 2024, 21:34Bunker ali rupa. 3-5-2, ali 5-3-2. Neorganizovani, spori, nikakvi. Igra nam je jedna obična nula, kao što se dalo naslutiti, nemamo igru, nemamo sistem.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sergej, Sergej, Sergej Barbarez!! 

Kakva sramota da te ovakva njemacka trpa
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Nazalost, uspostavljanje ovog sistema ce ici puno teze nego sto smo mozda mislili. Nadam se da grijesim al boga mi...StevieG8 je napisao/la: ↑16 nov 2024, 21:40Tih 5 u zadnjoj liniji su temelj svega i tesko je to uigrati kad je svaku utakmicu odbrana potpuno drugacija. Uz to su nam 2 wingbacka totalni odron na najvaznijoj poziciji u ovom sistemu.PasodelMar je napisao/la: ↑16 nov 2024, 21:34Bunker ali rupa. 3-5-2, ali 5-3-2. Neorganizovani, spori, nikakvi. Igra nam je jedna obična nula, kao što se dalo naslutiti, nemamo igru, nemamo sistem.
Ovisit ce puno i od toga ko ce nam doci u grupi u kvalifikacijama i hocemo li upasti u grupu sa 5 ili 6 timova. Po meni bolje ova grupa od 6 samo zbog te jedne ekipe vise iz najlosijeg sesira da se malo samopouzdanje ima na kome dici.

- PasodelMar
- Kontakt:
Baš tako. Sebe je ispoštovao sa formacijom ali mu spisak nije dao dovoljnu širinu za tu formaciju. Dakle ponovo sam sebe matirao. Ne pada mi na pamet da kritikujem igrače jer ljudi nisu za te pozicije i tačka.StevieG8 je napisao/la: ↑16 nov 2024, 21:40Tih 5 u zadnjoj liniji su temelj svega i tesko je to uigrati kad je svaku utakmicu odbrana potpuno drugacija. Uz to su nam 2 wingbacka totalni odron na najvaznijoj poziciji u ovom sistemu.PasodelMar je napisao/la: ↑16 nov 2024, 21:34Bunker ali rupa. 3-5-2, ali 5-3-2. Neorganizovani, spori, nikakvi. Igra nam je jedna obična nula, kao što se dalo naslutiti, nemamo igru, nemamo sistem.
Sada stojimo naguženi pozadi u 16tercu i čekamo da nas napune do vrha. Stojimo suviše duboku u našoj polovini i sredina evo već sedam utakmica ne može izvući tranziciju, fale barem dva igrača na sredini terena.
Najgori selektor otkako država postoji. Idi se opet sprdaj po Twitteru, karino hercegovačka.
Pokeraš nema pojma i ne smije se zanmarit cinjenica da je ovo igracki najgora repka u nasoj historiji, sve se poklopilo pa tako i nismo pobjedili godinama
-
- Kontakt:
Bez Dzeke u prajmu i Pjanica je ovo realnost. Igras sa najjacom repkom u evropi, koja ima fudbalera kao mi stanovnika, ljudi su za pet klasa jaci, jos imaju wuderkinda Musialu. Odbrana i vezni red su nam drugoligaski. A sta cemo uigrati, kad svaki put neko fali. Kojeg smo to igraca iz Liga petice mogli zvati?
Ovo je ogledalo nerada zadnjih 30 godina, gdje se prosi i zivi od sadake, jer treba oznojiti guzicu stvoriti igraca. Lakse je ispijati kafe i umisljati da si neko i nesto.
Ovo je ogledalo nerada zadnjih 30 godina, gdje se prosi i zivi od sadake, jer treba oznojiti guzicu stvoriti igraca. Lakse je ispijati kafe i umisljati da si neko i nesto.
-
- Kontakt:
Svi krivi, samo Barbarez nije.
Još od Safeta Sušića BHF je rušio svakog selektora da bi im King zasjeo na tu poziciju. Kako tim ljudima objasniti, da ne može selektor biti neko ko nikada nikoga nije trenirao, pa čak ni juniore. Selektor bez dana trenerskog staža koji je zagazio u šestu deceniju života nam je selektor.
Sušić mu ponudio prvom, da mu bude pomoćnik, on odbio. Mogao je preuzeti U21 , ali to mu valjda sve iz poniženja.
Ovo mu je 7. utakmica kao selektoru ako se ne varam. Već upisuje 6. poraz uz jedan remi.
Mi nikada gori nismo bili.
Sušić mu ponudio prvom, da mu bude pomoćnik, on odbio. Mogao je preuzeti U21 , ali to mu valjda sve iz poniženja.
Ovo mu je 7. utakmica kao selektoru ako se ne varam. Već upisuje 6. poraz uz jedan remi.
Mi nikada gori nismo bili.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Bezveze pišete o nekakvim sistemima i formacijama kada Barbarez uopšte nema nikakav plan. Čovjek samo baca šuplju priču otkako je došao.
Zar neko stvarno vjeruje da lik bez dana trenerskog iskustva u karijeri razmišlja o formacijama i pozicijama? Čitav mandat do sad mu se svodi na "vibes and inshallah".
Zar neko stvarno vjeruje da lik bez dana trenerskog iskustva u karijeri razmišlja o formacijama i pozicijama? Čitav mandat do sad mu se svodi na "vibes and inshallah".
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Liga nacija A realno prejaka.
Dokazat ce Barba dogodine da smo Liga nacije C
Dokazat ce Barba dogodine da smo Liga nacije C

-
- Kontakt:
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Realno, ovo nam je najgora odbrana, po imenima, godinama unazd.
Omerovic hnl, Muharemovic seria b, Bico cvajta plus star, Barisic svica, Bunic van pozicije takodjer cvajta. Kako od ovoga ocekivati da se nosi sa Njemačkom... pa da nas Pep vodi, misija nemoguce.
Omerovic hnl, Muharemovic seria b, Bico cvajta plus star, Barisic svica, Bunic van pozicije takodjer cvajta. Kako od ovoga ocekivati da se nosi sa Njemačkom... pa da nas Pep vodi, misija nemoguce.
Bez izmjena u drugom poluvremenu
selektor ne vidi nikakav problem.
Barba hvala ti za sve kao igracu, al nije ovo za tebe. Probao si i trenerski posao, vidis da ne ide. Vrati se stolu za poker.

Barba hvala ti za sve kao igracu, al nije ovo za tebe. Probao si i trenerski posao, vidis da ne ide. Vrati se stolu za poker.
Ne mislim da je ijedan selektor u historiji ove reprezentacije osim Barbareza imao ovako 8 utakmica bez pritiska ili rezultatskog imperativa, i apsolutno ništa nije pokazao niti naučio.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Koliko god sam stava da je Barbarez los, nisu mu ni igraci kojima raspolaze bolji. Sto se prije pomirimo s tim bit ce nam svima lakse.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.