Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
lulic se nije pokazao posebno iako imao je par utakmica sa jang bojsom u kval. za euro ligu tako da mislim ne mozemo naci opravdanje u tremi vec jednostavno momak stremi ka protivnickom golu i nije za beka u odbrani nikako par puta bi ostao u napadu,nije imao bog zna ni koji prodor iskreno jedina varijanta bi bila jahica na njegovu poziciju stim sto nemamo koga u defanzivi ubacit sa rahimicem,tek sad se vidizasto je ciro konstantno drzao murata i rahima u igri zato sto je njihovo do centra i oni rovare ispred 16m...dok u nas skoro citav vezni red je u napadu osim rahimica...stvarno bi nam valjo onaj sasa papac da ima i on mislim da bi bili beton,osobito sto smo izgubili salihovica 4 utakmice,zar je moguce da niko ne zna lijevom nogom igrat...
P.S.muhamed besic iz hsv momak je odlican stoper i veliki talenat pokazao je to vec protiv italije uskoro bi nam mogao rijesiti brige u odbrani makar u slj kvalifikacijama..
P.S.muhamed besic iz hsv momak je odlican stoper i veliki talenat pokazao je to vec protiv italije uskoro bi nam mogao rijesiti brige u odbrani makar u slj kvalifikacijama..
352 je najgora moguca FORMACIJA...sjetite se samo kako su nam turci olahko dolazili do gola...isto i sa portugalcima..spanci nam 5 komada zabise,a kod njih nismo suta imali,,sjetite se kako nas je belgija gazila,da nebi bakljade trica bi nam zagarantovana bila...u zenici ljudi sa igracem manje kontrolisu sredinu...pa ta formacija nema ama bas nista ,svaka iole tehnicki potkovana ekipa ce nam zadavat probleme...napravis formaciju 433 i dodzes u situaciju da ti redovno na mujdzu i lulica trce 2 igraca dakle bek i krilo...libero je slobodan igrac dakle nepokriva nikoga sto automatski znaci da protivnik ima viska igraca u sredini terena...u napadu,pa sjecatel se vi samo onih dugih lopti,igre bez igre,bez ikakve kreacije bez icega...kad bekovi dobiju loptu nema ko da im protrci iza ledza da odvuce jednog obrambenog,krilo se vrati nazad i posao rijesen...konstantno trce na dvojicu,kad se sjetim salihovica kako trci s loptom po 40 metara sa 2 portugalca na ledzima zlo mi dodze ,,,tu sam se tek uvjerio kakva je to igracina ...covjek je bio prisiljen na to jer muratovic nije radio ono sto je trebao da radi a to je prenosio loptu sa nase polovine na njihovu ...nije to radio jer nema kvalitet,jednostavno nezna...ako bekovi odu previse naprijed ostavljaju prazninu nazad,pa nedao bog da mujdza ode naprijed i ispadne pa da malouda ima 50 metara prostora da trci...jadno li bi nam selo bilo...a ako bekovi ostanu previse nazad onda naprijed nema slobodnog protoka lopte lopta se jednostavno gusi u sredini...dolazimo u situaciju da napadamo 3 na 6..neide...ja mislim da ona formacija protiv luxa je jedina koja lezi nasoj repki,bar kad salihovica nema tu...s tim sto bi ja eventualno izbacio ibricica i stavio jahica na desnog veznog(igrao je to dosta puta u zelji pozicija mu nije strana) a pjanica pomjerio lijevo...zasto...kad pjanic dobije loptu ,da koristi svoju tehniku kojom bi lulicu dao vremena da mu protirci iza ledza gdje bi mu pjanic il gurnuo loptu za centarsut ili 1 na 1 izbacio cuvara i opalio po golu...uostalom u pretposljednjoj tekmi za lyon pjanic je igrao nesto slicno samo malo vise uz aut liniju jer su mekoun i kallstrom bili kao 2 sestice...
a za lulica...njegova prednost je sto je brz pa ako ispadne moze olahko stici igraca ali jahic npr vec to nije u stanju,...
s tom formacijom mi Bogami baraz ufatismo,i zamal kartu za Afriku... 

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Geronimo, dodaj mi onaj smajli gdje udara glavom od zid i banuj me !!!
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Svaki put kad nas iznervira uvijek kazemo iducu zabijaaaaa... i 2 godine prodjose...newton_heath_lyr je napisao/la:Ibisevic zabija Francuzima,zapamti ovo.hordas_Bec je napisao/la:MOLIM TE PAPE, MOLIM TE BOZE - da u utorak Ibisevic sjedi na klupi!!!!!! nemogu vise da ga gledam, momak nema pojma......dajte ZECA!!!!!!! zec je 100 put bolji!!!
ser del barça es el millor que hi ha !
Ja sam vec rekao...zaboravljam sve do sada i ono sto Vedo pokaze protiv Francuske ce definitvno stvoriti sliku o njemu..Scof1eld je napisao/la:Svaki put kad nas iznervira uvijek kazemo iducu zabijaaaaa... i 2 godine prodjose...newton_heath_lyr je napisao/la:Ibisevic zabija Francuzima,zapamti ovo.hordas_Bec je napisao/la:MOLIM TE PAPE, MOLIM TE BOZE - da u utorak Ibisevic sjedi na klupi!!!!!! nemogu vise da ga gledam, momak nema pojma......dajte ZECA!!!!!!! zec je 100 put bolji!!!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Jeebo vas Zec, on ce na razanj
Samo ne mogu da shvatim kako Muslimovic nema mjesta u prvih 11,uvijek pocne Ibisevic,koji odigra 1 dobruu,5 losih ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- sarajlija89
- Kontakt:
Povrjedjen kume..kako ce imat...a inace i ja gotivim muslimovica vise,mada je i kod cire nekad bio zapostavljen...al dobro,vedo je opasan,ubojit je kad je u gol sansi i rijetko promasuje,samo fazon je da bude u gol sansiharry_90 je napisao/la:Samo ne mogu da shvatim kako Muslimovic nema mjesta u prvih 11,uvijek pocne Ibisevic,koji odigra 1 dobruu,5 losih ..

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kume znam da je povrijedjen za ove meceve,al kad je spreman,uvijek je na klupi... u duelima po meni jaci od Ibisevica,zna se gradit itd.. uvijek ga ubaci zadnjih 15 minuta ili pola sata...sarajlija89 je napisao/la:Povrjedjen kume..kako ce imat...a inace i ja gotivim muslimovica vise,mada je i kod cire nekad bio zapostavljen...al dobro,vedo je opasan,ubojit je kad je u gol sansi i rijetko promasuje,samo fazon je da bude u gol sansiharry_90 je napisao/la:Samo ne mogu da shvatim kako Muslimovic nema mjesta u prvih 11,uvijek pocne Ibisevic,koji odigra 1 dobruu,5 losih ..![]()
A izgleda da je Vedo dobro radio na pripremama, a i dobro je otvorio Bundesligu, treba mu pruziti jos jednu priliku ... ako podbaci i protiv Francuza, stvarno nije vise kalibar za reprezentaciju. Treba forsirati mladje onda, prije svih Zeca.
- sarajlija89
- Kontakt:
Tako je i kod cire bilo,zlatan je vecinom neki dzoker bio...mislim da vecina nas gotivi muslimovica jer stvarno je majstor veliki,al opet kazem vedo je preubojit kad je u gol sansi....samo sto salbo dolazi u gol sanse,eto to je fazon...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Sad kad sam gledao mec sa Luxemburgom,Ibisevic nije nista napravio za 90 minuta,bezveze gubio lopte,svaka mu pobjegne... Ja poslije Spahe u repki gotivim Muslimovica .. Al sto jest,Muslimovic je po meni bolji od Ibisevica,samo mu treba dati dobra minutaza u mecevima repkesarajlija89 je napisao/la:Tako je i kod cire bilo,zlatan je vecinom neki dzoker bio...mislim da vecina nas gotivi muslimovica jer stvarno je majstor veliki,al opet kazem vedo je preubojit kad je u gol sansi....samo sto salbo dolazi u gol sanse,eto to je fazon...

Kako vidim, ovdje imamo grupu strucnjaka koji ga (Zeca) ocigledno prate intenzivno zadnje dvije godine, i to pretpostavljam svaku utakmicu... Bas mi je drago da ste tako intenzivno pratili utakmice Sibenika, pa sada i Genclerbirligi-ja (i ja sam htio ali nisam mogao naci stream), te samim time mozete objektivno da procijenite da je Zec miljama ispred Ibisevica...
I u reprezentaciji je pokazao zaista mnogo, jedno ugurivanje lopte u gol i jedan prodor sa odlicnim centarsutem, impresivna statistika za minutazu koju je imao... a tek sta radi na terenu, puhh. Ibi sine, sjedi i uci od majstora...
*Paznja, ovaj tekst bi mogao sadrzavati elemente ironije. Drzati dalje od djece.*
I u reprezentaciji je pokazao zaista mnogo, jedno ugurivanje lopte u gol i jedan prodor sa odlicnim centarsutem, impresivna statistika za minutazu koju je imao... a tek sta radi na terenu, puhh. Ibi sine, sjedi i uci od majstora...
*Paznja, ovaj tekst bi mogao sadrzavati elemente ironije. Drzati dalje od djece.*
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- velez_mostar
- Kontakt:
Nemoj nam ironije zivota ti.._dreamer_ je napisao/la:Kako vidim, ovdje imamo grupu strucnjaka koji ga (Zeca) ocigledno prate intenzivno zadnje dvije godine, i to pretpostavljam svaku utakmicu... Bas mi je drago da ste tako intenzivno pratili utakmice Sibenika, pa sada i Genclerbirligi-ja (i ja sam htio ali nisam mogao naci stream), te samim time mozete objektivno da procijenite da je Zec miljama ispred Ibisevica...
Zadnja izmjena: velez_mostar, dana/u 05 sep 2010, 02:57, ukupno mijenjano 1 put.
Na Francuze:
.....................Hasagic.......................
...Mujdza.....Nadarevic...Spahic.....Lulic...
.............Rahimic......Jahic..................
.....Pjanic.......Misimovic........Ibricic......
....................Dzeko..........................
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
- velez_mostar
- Kontakt:
szlaja je napisao/la:Na Francuze:
Jako dobra formacija!
Samo bi Nadarevica izbacio, i stavio bilo koga.
Saša ti nece igrati na mjestu Salihovic a Ibro mora biti na mjestu salihovica
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.