Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Evo ga, 0:1. Mašalah... Ovako i treba da bude...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Ponos Torina
- Kontakt:
18 000 navijaca Rome u Veroni nadam se da ce se na kraju radovati 
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Evil Genius
- Kontakt:
mislim da je to to
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Iako je Inter skoro cijelo vrijeme na čelu, volio bih da Roma osvoji samo zbog onog meča Lazio - Inter. Ok, Inter je puno kvalitetniji od Lazia, vjerovatno bi uzeli 3 boda sa Olimpika, ali ono je sramotno izdanje igrača Lazia.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
joj kako bi volio u 90+ 1-1
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Gledao sam tu utakmicu kao da su neki amateri iz 5 svedske lige igrali a ne Lazio,nadam se da ce Siena uspjeti da pogodiMonolog je napisao/la:Iako je Inter skoro cijelo vrijeme na čelu, volio bih da Roma osvoji samo zbog onog meča Lazio - Inter. Ok, Inter je puno kvalitetniji od Lazia, vjerovatno bi uzeli 3 boda sa Olimpika, ali ono je sramotno izdanje igrača Lazia.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Sevillista<
- Kontakt:
Lako je ovako biti šampion, penal nesvira sudija isti onaj s reklame sto nedize ruke zbog pazuha
Un club un de ciudad, VAMOS SEVILLA!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!
- JuveSissoko
- Kontakt:
jarane,koje dno dna 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Evil Genius
- Kontakt:
ej jbg ljudi jel' mi pratimo istu utakmicu
okej to za penal al' ljudi zasluzeno vode, treba bit realan
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
- Sevillista<
- Kontakt:
Ma dobro vode, ok je da je Inter bolji i sve to, al krivo mi je za penal pravo. Kod sviju nas se stvori ružna slika o Interu kao namještaču tekmi...
Un club un de ciudad, VAMOS SEVILLA!
To vi samo hočete tako da stvorite... Ja koliko znam oni koji su namještali su kažnjeni a oni koji nisu sada su zasluženo prvi i drugi...Sevillista< je napisao/la:Ma dobro vode, ok je da je Inter bolji i sve to, al krivo mi je za penal pravo. Kod sviju nas se stvori ružna slika o Interu kao namještaču tekmi...
ne znam sad koliko je to zasluzeno s obzirom da je siena otpisana ekipa, i ocekivao sam da ce sve biti gotovo vec u prvom povremenu, ali gledam malo utakmicu i vidim da se inter muci, a fudbal je cudna igra, moze vazda zalutat neki projektil 
- JuveSissoko
- Kontakt:
vidi se da nemas pojmaGunnerS je napisao/la:To vi samo hočete tako da stvorite... Ja koliko znam oni koji su namještali su kažnjeni a oni koji nisu sada su zasluženo prvi i drugi...Sevillista< je napisao/la:Ma dobro vode, ok je da je Inter bolji i sve to, al krivo mi je za penal pravo. Kod sviju nas se stvori ružna slika o Interu kao namještaču tekmi...
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nemojte opet početi o Moggiu, Juventusu, Interu, molim vas. Realno, Siena su danas davane šanse protiv Intera, kao i Valladolidu protiv Barcelone. Dakle, radi se o promilima, a ne procentima. Uostalom, oni koji su namještali su se ove sezone obrukali, a ovi, na koje se pokušava svaliti krivnja, igraju finale CL. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Evil Genius
- Kontakt:
jbt pas pa najezio sam se i da mogu zaplako bi sad . . .
himna rome odjekuje stadionom
himna rome odjekuje stadionom
Zadnja izmjena: Evil Genius, dana/u 16 maj 2010, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
Jel nemam, jel' Juve završio u drugoj ligi zbog namještanja ?! Jel' Interu dosuđeno za zelenim stolom titula ?!
Jel' Inter sada prvi ( evo možda i osvio titulu ) a jel Juve neće ni u Europa Ligu ?!
Jel' Inter sada prvi ( evo možda i osvio titulu ) a jel Juve neće ni u Europa Ligu ?!
- JuveSissoko
- Kontakt:
jarane,ba znam te citavu godinu kao anti Juve nastrojenog,ohladi providan si godinu dana,samo ti odgovaram da ne bude zabune,da neko ne pomisli da govoris istinu,nisam ja malo dijete baGunnerS je napisao/la:Jel nemam, jel' Juve završio u drugoj ligi zbog namještanja ?! Jel' Interu dosuđeno za zelenim stolom titula ?!
- sarajlija89
- Kontakt:
a to juventus 2006 i ranije nije bio nabolji.....i svaka greska kad se desavala odmah drvlje i kamenje....identicno kao danas...niko interu ne osporava da je bolji...i boli me q za penal..ja gledam igru i sve to pa cu reci da je zasluzeno
al bas me interesuje da je juve umjesto intera kako bi se pisalo.........

al bas me interesuje da je juve umjesto intera kako bi se pisalo.........
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Hehe, ja sam samo anti seljo i ništa više...JuveSissoko je napisao/la:jarane,ba znam te citavu godinu kao anti Juve nastrojenog,ohladi providan si godinu dana,samo ti odgovaram da ne bude zabune,da neko ne pomisli da govoris istinu,nisam ja malo dijete baGunnerS je napisao/la:Jel nemam, jel' Juve završio u drugoj ligi zbog namještanja ?! Jel' Interu dosuđeno za zelenim stolom titula ?!
A samo mi odgovori na ova pitanja, ok ?! Sa da i ne, pa ćemo vidjet jel' ja nemam pojma...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.