FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Neće Radnički ispasti i ako ne bude Lovića više na čelu, dok je SDA stranke na vlasti kod nas na našoj Općini, do 2016 godine smo tu u Prvoj ligi najmanje (tačnije do narednih lokalnih izbora).....pred nama je vidjećemo ko će biti članovi UO i novi trener, kako kažu sa strane biće opet trener (Midhat Memišević, Ibrahim Crnkić i još neki se spominju)
-
- Kontakt:
Za odlazak Lovića se znalo i prije utakmice sa Vitezom i Slobodom u Tuzli. Čovjek sam kaže da on nije ništa puno uradio u klubu što se tiče uprave i toga, samo je rasporedio i organizovao ljude kako treba, rekao ko šta da radi, gdje je kome mjesto i to je to. Vječno mu hvala, pa vratio se kad god poželi 

Cuj ovo sad moze doci ibrakovic posto je otisao lovic.Pa lovic je vise vremena proveo sa ibrakovicem nego sa svojom upravom.Lose sI informisan jarane ili pipas puls.Nema te klime koja moze dovesti ibrakovica u Radnicki.Bitno je da ne ode onaj ko je glavni finansijer.I nije lovic otisao valjda je rekao da se povlaci sa mjesta predsjednika a ostaje clan uprave.samolukavac je napisao/la:Gospodin Adis Lović više nije predsjednik Radničkog, žao mi je, ali da nije ovog čovjeka bilo mi bi i sad igrali Drugu ligu Sjever, hvala mu za sve i nek mu je sa srećom....čeka se imenovanje novog predsjednika i članova UO, pa tek onda izbor novog trenera, a po svemu sudeći to će biti Abdulah Ibraković, sad mu je put otvoren jer je otišao Lović ili će biti Crnka iz Tuzle.....
STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO
-
- Kontakt:
Tacno. Postoje struje koje zele da vrate ovog prevaranta Ibrakovica ali cisto sumnjam da je to moguce takodjer ove ideje oko dovodjenja Crnkica i koga li jos koji su treneri bez ikavog rezultata su sulude.Tayyp je napisao/la:Cuj ovo sad moze doci ibrakovic posto je otisao lovic.Pa lovic je vise vremena proveo sa ibrakovicem nego sa svojom upravom.Lose sI informisan jarane ili pipas puls.Nema te klime koja moze dovesti ibrakovica u Radnicki.Bitno je da ne ode onaj ko je glavni finansijer.I nije lovic otisao valjda je rekao da se povlaci sa mjesta predsjednika a ostaje clan uprave.samolukavac je napisao/la:Gospodin Adis Lović više nije predsjednik Radničkog, žao mi je, ali da nije ovog čovjeka bilo mi bi i sad igrali Drugu ligu Sjever, hvala mu za sve i nek mu je sa srećom....čeka se imenovanje novog predsjednika i članova UO, pa tek onda izbor novog trenera, a po svemu sudeći to će biti Abdulah Ibraković, sad mu je put otvoren jer je otišao Lović ili će biti Crnka iz Tuzle.....
Neki forumasi su malo pobrkali loncice oko ovog ko koga podrzava.
-
- Kontakt:
Adis Lović i Abdulah Ibraković nisu bili u dobrim odnosima u posljednje vrijeme (provjerena informacija 100%) i zato kažem otvoren put za Ibraka, a kao što gore napisa momak bitno je da nije otišao onaj koji daje pare a tu je još 3 godine najmanje, a ozbiljno se priča za Crnkića, pa sad koliko je to tačno vidjećemo, i ja iskreno ne bi volio Ibraka, a da će neko sa strane biti novi trener to sam siguran, Memišević je sad u Slavenu, bio je trener kod nas dok smo igrali Drugu ligu, i po meni nije loš trener, ali ne odlučujem ja o tome.....

Glupost.castro27 je napisao/la:Ma kakv ljudi Ibrak LIKA to nezanima uopste,tip se bavi totalno drugom vrstom posla nevezanom za sport,a po nekim stvarima pljuje se po njemu previse,mada dok je on bio trener ma mi nismo imali nikakve igrace sto nije do njega bilo vec do tadasnjeg rukovodstva kluba koje Radnicki nije zanimao,kako ces ti vodit ekipu koja nema ni glavu ni rep,tadasnjoj ekipi Radnickog koju je vodio Ibrak nebi pomogo ni Guardiola,a doce gori SABAN od Ibraka za trenera jer
neda opstina pare da se klub stabilizuje,pa ljudi shvatite jednom ko nam vodi opstinu,jel to carsijsko dijete i kako on moze volit Radnicki?? Od kad se samo govori o nekoj rekonstrukciji stadiona i postavljanju stolica,ma bezveze je nervirati se ja se iskreno nadam nekom dobrom potezu,mada mi sve mirise da ce neki VELIKI SABANCINA da nam bude trener koji ce nas ponovo odvest u DRUGU SJEVER.
Raspitaj se malo bolje šta je to dijete koje nije čaršijsko do sada uradilo za klub.

Jao, jao... 

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Jarane jesi li ti carsisko dijete?? Ako jesi ne mogu da vjerujem da ovoliko fulas.Jel ti znas o kom ibraku je rijec? Cuj on se bavi sasvim drugom vrstom posla nevezano za sport.Mozda mislis na ibraka sto drzi praonu u lukavcu??castro27 je napisao/la:Ma kakv ljudi Ibrak LIKA to nezanima uopste,tip se bavi totalno drugom vrstom posla nevezanom za sport,a po nekim stvarima pljuje se po njemu previse,mada dok je on bio trener ma mi nismo imali nikakve igrace sto nije do njega bilo vec do tadasnjeg rukovodstva kluba koje Radnicki nije zanimao,kako ces ti vodit ekipu koja nema ni glavu ni rep,tadasnjoj ekipi Radnickog koju je vodio Ibrak nebi pomogo ni Guardiola,a doce gori SABAN od Ibraka za trenera jer
neda opstina pare da se klub stabilizuje,pa ljudi shvatite jednom ko nam vodi opstinu,jel to carsijsko dijete i kako on moze volit Radnicki?? Od kad se samo govori o nekoj rekonstrukciji stadiona i postavljanju stolica,ma bezveze je nervirati se ja se iskreno nadam nekom dobrom potezu,mada mi sve mirise da ce neki VELIKI SABANCINA da nam bude trener koji ce nas ponovo odvest u DRUGU SJEVER.
Cuj neda opstina pare? Pa de nam onda reci ko daje pare ako to nije opstina?Raspitaj se ko je vodio klub kad je bio ibrak jer ocito nemas pojma o klubu.
STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO
-
- Kontakt:
Jel prozivka i početak priprema 28 juna, za nekih 10 - tak dana ili će biti odmor produžen do prve sedmice jula.....

Kao što reče moj prijatelj Zoom; jao, jao...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ibrak više ne drži praonu, mora da će se sad bacit' na fudbalTayyp je napisao/la: Jarane jesi li ti carsisko dijete?? Ako jesi ne mogu da vjerujem da ovoliko fulas.Jel ti znas o kom ibraku je rijec? Cuj on se bavi sasvim drugom vrstom posla nevezano za sport.Mozda mislis na ibraka sto drzi praonu u lukavcu??
Cuj neda opstina pare? Pa de nam onda reci ko daje pare ako to nije opstina?Raspitaj se ko je vodio klub kad je bio ibrak jer ocito nemas pojma o klubu.

-
- Kontakt:
Ibrak u posljednje vrijeme preko svojih kurira u Lukavcu non stop odasilja poruke kako nije zainteresovan za mjesto trenera u Lukavcu iako ga niko nije ni uzeo ozbiljno u obzir. Ko je upoznat zna sta je Ibrak uradio kad se Radnicki borio za ulazak u PL tako da .......DukeOfWellington je napisao/la:Ibrak više ne drži praonu, mora da će se sad bacit' na fudbalTayyp je napisao/la: Jarane jesi li ti carsisko dijete?? Ako jesi ne mogu da vjerujem da ovoliko fulas.Jel ti znas o kom ibraku je rijec? Cuj on se bavi sasvim drugom vrstom posla nevezano za sport.Mozda mislis na ibraka sto drzi praonu u lukavcu??
Cuj neda opstina pare? Pa de nam onda reci ko daje pare ako to nije opstina?Raspitaj se ko je vodio klub kad je bio ibrak jer ocito nemas pojma o klubu.Frajer je totalno profulo lika
Sto se tice opstine, mnoge zamjerke se mogu uputiti na rad sto se tice grada ali zasad sto se tice FK mogu reci samo jedno svaka cast.
Ova dva kandidata za trenera iz Tz crnka i onaj drugi meni toliko mirisu na neke mucke da to nije normalno. Ako je istina za memisevica meni je on Ok bio koliko se ga se sjecam od prije par godina.
-
- Kontakt:
Novi trener će biti neko sa strane to je sigurno, sa Općine Lukavac neće niko biti, a kandidata je dosta od Midhata Memiševića (trenutno je u Slavenu), Ibrahim Crnkić (on je trenutno u Slavinovićima), Dževad Šećerbegović (Priluk on je bio kandidat za trenera Radničkog na početku sezone pa je izabran Karić), Denis Sadiković, Samir Adanalić (uveo Gradinu u Premier ligu) i još mnogo njih, ko zna možda se i Vojvoda vrati, pred nama je, za 15 - tak dana bi trebalo da se počne sa treninzima i vrijeme je da se imenuje novi šef......

- MladostPuracic
- Kontakt:
Zahvaljujemo se Ibrahimu Crnkiću na jednoipogodišnjoj uspješnoj saradnji i čestitamo mu postavljenje na mjesto šefa Stručnog štaba Radničkog iz Lukavca.
Izvor: https://www.facebook.com/pages/FK-Prole ... 77?fref=ts
Izvor: https://www.facebook.com/pages/FK-Prole ... 77?fref=ts
http://www.nkmladost.ba - Službena web stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić
cuj Crnkic? nisu mogli vecu neznalicu dovesti! sad je i sluzbeno borba za opstanak
Sloboda Tuzla
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Odličan je Crnkić.
Ima vrhunski repertoar psovki pored kojeg Ćirine riječi zvuče kao dječiji recital.
Ima vrhunski repertoar psovki pored kojeg Ćirine riječi zvuče kao dječiji recital.
-
- Kontakt:
Ibrahim Crnkić je novi trener Radničkog u narednim danima biće zvanično objavljeno.....

samolukavac je napisao/la:Ibrahim Crnkić je novi trener Radničkog u narednim danima biće zvanično objavljeno.....

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Eto vjeruj tako je kako je, volio bi da znam ko je njega izabrao jer gosp. Lović nije tu više (on sigurno ne bi njega izabrao)fukara87 je napisao/la:samolukavac je napisao/la:Ibrahim Crnkić je novi trener Radničkog u narednim danima biće zvanično objavljeno.....![]()
Ne mogu da vjerujem
Izgleda da će u Radnički da se vrate Denis Alagić (Totti), Sanel Bošnjić, Atif Huko, zasad niko nije napustio Radnički osim što su igrači koji su sa strane otišli kući na odmor (Mace, Mitrović, Tasić)...
Zadnja izmjena: samolukavac, dana/u 17 jun 2013, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ja stvarno majstore ne znam ko ti je izvor informacija, ali ko god da je - mijenjaj ga
.
Uskoro ce biti objavljena i zvanicna informacija o svemu sto se desava u klubu, upravi itd...
Neki ce biti iznenadjeni pozitivno, neki negativno...ali to je zivot, jbg.

Uskoro ce biti objavljena i zvanicna informacija o svemu sto se desava u klubu, upravi itd...
Neki ce biti iznenadjeni pozitivno, neki negativno...ali to je zivot, jbg.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.