KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Melo15
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Melo15 » 20 maj 2009, 19:17

el-fighter je napisao/la:Hoće li biti LIVE na SportSport.ba utakmice Sloboda - Bosna. Naprijed Studenti.
pa bice ti live na BHT1 :D :D :D
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 20 maj 2009, 19:38

lolo je napisao/la:ja sam ga uzeo, poklon je velikodusan i ovom se prilikom zahvaljujem kladionici williams
Kod premiera je bolja kvota 2.00

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 20 maj 2009, 19:55

baggio je napisao/la:
lolo je napisao/la:ja sam ga uzeo, poklon je velikodusan i ovom se prilikom zahvaljujem kladionici williams
Kod premiera je bolja kvota 2.00
aj sranja,ali ja se kladim na sigurno,premier uvijek zajebe nesto :D

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 20 maj 2009, 20:08

Jel normalno da sudi sudija koji je iz istog grada kao i jedna od dvije ekipe koje igraju ?

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 20 maj 2009, 20:09

sloboda isto ko klivlend,jedan igrac cini ekipu

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 20 maj 2009, 21:38

ko je mali debeli sudija,inace je bosnin navijac?

BegA_SA
Kontakt:

Post Postao/la BegA_SA » 20 maj 2009, 21:51

Cestitke igracima i Vladi Vukoicicu na zasluzenoj pobjedi ;) ;)
SARAJEVO=Evropski Jerusalem :P

cha0s
Kontakt:

Post Postao/la cha0s » 20 maj 2009, 21:51

naprijed Bosno ale ale ale , ale ale ale, ale ale ale :D al smo se usrali u zadnjoj četvrtini, tj 2 min pred kraj xD al svaka cast dobro smo odigrali... Dita je odlicno sutala za 3, ali mi smo bolje za 1 i 2... svakako odlicna utakmica :)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 maj 2009, 21:53

Bosna obezbjedila finale play-offa pobjedom protiv Slobode u Tuzli. Slavili su 78:84. Cijeli susret Bosna je vodila utakmicu i diktirala tempo. U završnici su se opustili pa su izgubili prednost. Sa onih 15 razlike, Sloboda je uspjela smanjiti na 3, ali je Bosna ipak do kraja slavila. Sloboda je pokušala šutem za tri, koji im je dobro išao. Pogodili su čak 15 trojki. Čestitke Bosni na pobjedi i prolazu u finale.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

cha0s
Kontakt:

Post Postao/la cha0s » 20 maj 2009, 21:56

el-fighter je napisao/la:Bosna obezbjedila finale play-offa pobjedom protiv Slobode u Tuzli. Slavili su 78:84. Cijeli susret Bosna je vodila utakmicu i diktirala tempo. U završnici su se opustili pa su izgubili prednost. Sa onih 15 razlike, Sloboda je uspjela smanjiti na 3, ali je Bosna ipak do kraja slavila. Sloboda je pokušala šutem za tri, koji im je dobro išao. Pogodili su čak 15 trojki. Čestitke Bosni na pobjedi i prolazu u finale.
malo samo da te ispravim; sloboda je bila bolja nekih 5-7 minuta prve četvrtine, zar ne :? ali ostatak utakmice mi jesmo uglavnom diktirali tempo...

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 20 maj 2009, 22:03

čestitke na pobjedi, vidimo se u finalu ;)
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 20 maj 2009, 22:08

Cestitke Bosni na pobjedi i prolasku u finale... Odlicna utakmica... bas kako se i ocekivala... sa mnogo preokreta... Dita je odlicno otvorila utakmicu, ali onda su krenule pogreske... sto je Bosna pametno iskoristila i na kraju 1/4 otisla sa minimalnom prednoscu. Bosna je pokazala svoju snagu u 2/4, u kojoj je mislim napravila prednost od 10 razlike... sto je na kraju i odlucilo utakmicu... A onda u drgom poluvremenu stupa na snagu Vucurovic, koji je po meni bio najbolji igrac Bosne u drugom poluvremenu, dok je polako sustizao umor igrace Dite... sto se osjeti zbog "kratke klupe"... Vlada Vukoicic je ponovo pokazao kakav je trener (SVAKA MU CAST), lik ima na sve odgovor... Dita se malo probudila pred sami kraj, ali to je sve sto je mogla, Bosna je jaca ekipa, sto su i pokazali, a nas Zlaja je veceras malo podbacio... al mi Tuzlaci mu necemo zamjeriti na tome... ZLAJA HVALA TI NA SVEMU STO SI CINIO OVE SEZONE :D

Sve u svemu, zelim Bosni sve najbolje u finalu i naravno titulu, jer su pokazali da su, ruku na srce, najbolji (iskren da budem tesko ovo pisem, jer moje srce kuca za Slobodu).

Nama ostaje da se nadamo da ce slijedece sezone biti nesto bolje, ipak ima pomaka u Slobodi, naredne sezone cemo igrati i Balkansku ligu, nije Bog zna nesto, ali bolje i to, nego da stalno igramo sa ekipama kao sto su Vitez, Hercegovac i druge znamo koje ekipe...

Pozdrav iz Tuzle!
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 maj 2009, 22:13

cestitke slobodi na solidnom otporu. ocekivana i zasluzena pobjeda bosne
i evo zasto sam bio onako samouvjeren.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 maj 2009, 22:14

cha0s je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Bosna obezbjedila finale play-offa pobjedom protiv Slobode u Tuzli. Slavili su 78:84. Cijeli susret Bosna je vodila utakmicu i diktirala tempo. U završnici su se opustili pa su izgubili prednost. Sa onih 15 razlike, Sloboda je uspjela smanjiti na 3, ali je Bosna ipak do kraja slavila. Sloboda je pokušala šutem za tri, koji im je dobro išao. Pogodili su čak 15 trojki. Čestitke Bosni na pobjedi i prolazu u finale.
malo samo da te ispravim; sloboda je bila bolja nekih 5-7 minuta prve četvrtine, zar ne :? ali ostatak utakmice mi jesmo uglavnom diktirali tempo...
Nisam gledao cijelu tekmu. Negdje od polovine druge četvrtine. Od tada Bosna je stalno bila u prednosti i diktirala tempo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

cha0s
Kontakt:

Post Postao/la cha0s » 20 maj 2009, 22:19

i ja sam gledao otprilike od polovine 2/4 ali sam malo upratio po komentatoru i ovdje na stranici sta se desavalo... a pasha zlaja vas je umalo spasio, dao one 2 'clutch' trojke zaredom i iza toga dao tricu onaj s brojem 10 , zaboravih mu ime :D

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 20 maj 2009, 22:22

cha0s je napisao/la:i ja sam gledao otprilike od polovine 2/4 ali sam malo upratio po komentatoru i ovdje na stranici sta se desavalo... a pasha zlaja vas je umalo spasio, dao one 2 'clutch' trojke zaredom i iza toga dao tricu onaj s brojem 10 , zaboravih mu ime :D
umalo, ali je imao cak 6-7 izgubljenih... a i onaj sa brojem 10 je takodje Zlaja (Zlatan Halilbegovic) :D

Zasluzena pobjeda... nemam sta vise dodati... osim sretno u finalu ;)
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 maj 2009, 22:36

Bosna je rutinski ovo dobila veceras...imali smo 15 poena razlike,ali poceli pametovati u igri i vec slaviti pobjedu što nam se zamalo odbilo od glavu...Sloboda je spustila na samo 3 razlike pred sami kraj.
Ono što treba uraditi pod hitno na kraju sezone jeste dovesti ovog playa Jovanovića koji je pokazao da zna igrati,ima pregled,brzinu,šut,petlju,odlike lidera na parketu...ako imalo imaju mozga ovi naši diletanti u upravi dovest ce ovog igraca.
Dalje,nogom nabiti antitalente za košarku poput Zimića,Djurasovića,Pašalića,Suljagića...to su igraci od kojih klub nikad nece imati nikakve koristi...nikad!...to je nejač.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 maj 2009, 22:40

ma znao sam ja da nema nista od toga,da ce Bosna dobiti cim su poveli 10 razlike..cestitke Bosni na pobjedi,trenutno su daleko jaca ekipa od Slobode,ali je stvarno sramotno sta radi ona debela svinja od sudije mater mu u pi.ku je.bem,Zurapovic nije mogao naispravljat koliko je onaj vukao Bosni...zaista ne treba vam ono kao klubu nikako,onakvo sudjenje u prvoj tekmi jos i sad,nema potrebe,znalo se da je Bosna kvalitetnija i da ce u finale i bez sudijske pomoci,samo dzaba navlace bijes ljudi na sebe..
kod nas Jovanovic je prodao toliko lopti da je to nevjerovatno,momak il je povrijedjen,il se zetonira opet,ali je odigrao jako lose,medjutim on i Velimirovic,koji je vukao cijelu utakmicu,su jedini koliko-toliko dobre i sigurne napadacke opcije,Leric se vidi da je klasa,ali godine cine svoje,te jos Halilbegovic je dao koliko moze,ne moze on vise...ostalo nije vrijedno spomena,Albijanic,N.Milosevic,u par situacija Persic kao izgubljeni slucajevi na terenu
puno srece u finalu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 20 maj 2009, 22:42

kao sto rekoh u svom prijasnjem postu Tuzlaci veceras posljednji put gledaju Ditu ove sezone :mrgreen: ipak Bosna je daleko bolja ekipa,iskusnija i sve imaju ono sto im je potrebno da osvoje ligu 8 :D
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

cha0s
Kontakt:

Post Postao/la cha0s » 20 maj 2009, 22:44

JameS je napisao/la:kao sto rekoh u svom prijasnjem postu Tuzlaci veceras posljednji put gledaju Ditu ove sezone :mrgreen: ipak Bosna je daleko bolja ekipa,iskusnija i sve imaju ono sto im je potrebno da osvoje ligu 8 :D
druze moj Bosna davno osvojila ligu 8^^ ovo ti je sad playoff majstoree :D

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.