ma nisam ni gledo, reko da pitam da ne fulim sta, haha trebalo mi je zx2sarajlija89 je napisao/la:a jbo ga tidefender je napisao/la:vise od 2,5 je 2 ili vise ?![]()
kolko ti je godina
...vise od dva i po...pa sama rijec kaze VISE OD DVA I PO...znaci minimum 3...sto si ba lud
![]()
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
poklanjam olovku blokic i digitron za kladionicu .....ps.nista mi dobro nije donjela 
Pjesme svoje imam...i ja ih pjevam zelim da ti kazem sta sanjam....
U INAT SVIMA HORDE ZLA!!
U INAT SVIMA HORDE ZLA!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
et tu samdenza_hordas je napisao/la:i jaEmir_ZENICA je napisao/la:Onda sam i ja na toj listiodisej je napisao/la:
ja sam rekao prvim deset koji su odg na moj prvi post....![]()
![]()
Za zivot cijeli!
- Citizen-X
- Kontakt:
Ma ako mu prodju parovi - rado cu ja da kupim taj Cholin CD

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Jes vas Mania izradio za dojavu
i ako imas dojavu ne objavljuj javno,jer to je odmah public bet,zna je 100 ljudi i klade vide sta se najvise uplacuje,u dogovoru sa klubom ili igracim jedne ekipe promjene ishod meca.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma lyon dojava bila 2/x, ja kod manie kupio za 100 eura 
nema potpisa
Admir_Sa je napisao/la:Ma lyon dojava bila 2/x, ja kod manie kupio za 100 eura
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
denza_hordas je napisao/la:i jaEmir_ZENICA je napisao/la:Onda sam i ja na toj listiodisej je napisao/la:
ja sam rekao prvim deset koji su odg na moj prvi post....![]()
![]()
evo i ja da se prikljucim heh
- sarajlija89
- Kontakt:
hajde porto jos 10 min 1-1
...a jbg....branio sam ga na kraju pa i ako bude x bicu na 0...al eto bolje bi bilo da sam u plusu 
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
razocaran sam u kladionicu, odsad vodim neko dijete i nek bira parove, ja cu samo uplatit ... sramota vishe, nisam dobio nishta ima 2-3 mjeseca

Zavrsio taj Porto 1:2. 
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
hertha mi je sve zivce pojela..ali neka dabogda sad ispali..ima ko parova za nedjelju??
pozz
pozz
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- denza_hordas
- Kontakt:
ni ja ima jedno 1-2 mjeseca a moja drugarica danas petaka uplati i digne 112mandraX je napisao/la:razocaran sam u kladionicu, odsad vodim neko dijete i nek bira parove, ja cu samo uplatit ... sramota vishe, nisam dobio nishta ima 2-3 mjeseca![]()
svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]
Brothers 4 ever!!
Brothers 4 ever!!
Dabogda ispal i nikad se ne vratili u 1 bundesligu ...Amar Dzeko je napisao/la:hertha mi je sve zivce pojela..ali neka dabogda sad ispali..ima ko parova za nedjelju??
pozz
mandraX je napisao/la:razocaran sam u kladionicu, odsad vodim neko dijete i nek bira parove, ja cu samo uplatit ... sramota vishe, nisam dobio nishta ima 2-3 mjeseca![]()
Ahh, i ja ne znam šta je ovo više, dosta toga se pogodi u togu dana, ali na kraju se padne na jednom ili više parova
Džabe ti i logika neka, kada tamo neko zijani, u igri mi još dva tiketa, nadam se da ću makar na jednome dobiti nešto.
denza_hordas je napisao/la: ni ja ima jedno 1-2 mjeseca a moja drugarica danas petaka uplati i digne 112
E o tom ti ja pricham
Mah, vadim se i ja na to, padnem na 2-3 listica, ostanu mi jos 2-3 u igri, pa kad padnem i na ta 2-3, onda je lom ...Neutral je napisao/la:mandraX je napisao/la:razocaran sam u kladionicu, odsad vodim neko dijete i nek bira parove, ja cu samo uplatit ... sramota vishe, nisam dobio nishta ima 2-3 mjeseca![]()
Ahh, i ja ne znam šta je ovo više, dosta toga se pogodi u togu dana, ali na kraju se padne na jednom ili više parova![]()
Džabe ti i logika neka, kada tamo neko zijani, u igri mi još dva tiketa, nadam se da ću makar na jednome dobiti nešto.
Ako ikad ishta izvuchem iz kladionice, to ce biti pljachkom jedino!
- sarajlija89
- Kontakt:
eto prodjoh....ako je ko prepiso a nije...proso je
betis 2 2.30
porto 2 1.65
thun 1 1.8
kvota 7 na 10...70 ali EURA sto je vrlo vazno
naravno sutra sve to na juventus ide....
betis 2 2.30
porto 2 1.65
thun 1 1.8
kvota 7 na 10...70 ali EURA sto je vrlo vazno
naravno sutra sve to na juventus ide....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Najgore mi je što čekam uvijek NBA, ili odigram NBA, pa nikako na miru spavati, uvijek u podsvijesti da pratim to...najgore što moram ustati evo ako Bog da za nekih 5 sati da nešto obavima, pa opet leći malo da odspavam do 8 sati, pa na posao. Aaaaa, kud odigra, a na glavi sam danas 6km.
Ako ne dobijem noćas, onda ću samo pisati nba parovima, da ne dobijam toliko pp od dosta članoca foruma za savjet.
Ako ne dobijem noćas, onda ću samo pisati nba parovima, da ne dobijam toliko pp od dosta članoca foruma za savjet.
- denza_hordas
- Kontakt:
hahah sto rece onaj odzgo jedin pljackom 
svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]
Brothers 4 ever!!
Brothers 4 ever!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.