Covjek izadje prije kraja meca

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
I JA IH ČEKAM NA 2 tiketa ebena ****, napadaju ovi samo kontra i gol.Fecox je napisao/la:da Bog da crkla goWna iz Osasune,seme i pleme vam nabijem
suti ja sad live stavljao prvo pol. prvo preko 1 pa onda preko 2 gola, kontao sparta ce izjednaciti, pa smanjiti kad ovi 30lumani je napisao/la:kvota 6 bjese na teplice a ja papak gledam i stavih samo 5 eura
bob je napisao/la:suti ja sad live stavljao prvo pol. prvo preko 1 pa onda preko 2 gola, kontao sparta ce izjednaciti, pa smanjiti kad ovi 30lumani je napisao/la:kvota 6 bjese na teplice a ja papak gledam i stavih samo 5 eura![]()
barbarezsergej je napisao/la:imam jos indianu 1 na tiketu sta mislite da li odbit ili cekat
bob je napisao/la:koliko je ovo sudija produzio jbt 15 min. kod ceha sto me zajebase cekam da zavrsi 30 pa da u drugom ganjam spartu live preko 1,5 gola sad moram nesto drugo konbinovati![]()
ohrabrio si me cekat culumani je napisao/la:barbarezsergej je napisao/la:imam jos indianu 1 na tiketu sta mislite da li odbit ili cekat
na sigurnoj si strani
Znači da uplaćujemo na Indianu ?barbarezsergej je napisao/la:ohrabrio si me cekat culumani je napisao/la:barbarezsergej je napisao/la:imam jos indianu 1 na tiketu sta mislite da li odbit ili cekat
na sigurnoj si strani
Vidim po nekoj statistici samo gosti dobijajulumani je napisao/la:7 tekma,igraju kuci,favoriti suja licno smatram ,da je Atlanta gotova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.