Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

zizu1991
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la zizu1991 » 17 jan 2013, 11:33

Žestoko ga šuknu Di Mariji Mourinho :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 17 jan 2013, 11:48

zizu1991 je napisao/la:Žestoko ga šuknu Di Mariji Mourinho :D
trebo je još žešće :mrgreen:
naprijed rejal

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 17 jan 2013, 12:06

Saurman je napisao/la:
LenBias je napisao/la:od modrica stvarno treba dici ruke
Još jedan u nizu promašenih transfera od 40 mil € a uopšte nije bio potreban Realu.
Dijete drago, lik nije konstantan, došao u novu zemlju gdje se igra SKROZ drukčiji nogomet nego u Engleskoj, ne znam zašto očekuješ od njega da odmah blista(?!), i otkud znaš da nije potreban Realu, jesi li ti neki stručnjak, doktor na području trenerske struke?
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 jan 2013, 12:29

RealMoudrid je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
LenBias je napisao/la:od modrica stvarno treba dici ruke
Još jedan u nizu promašenih transfera od 40 mil € a uopšte nije bio potreban Realu.
Dijete drago, lik nije konstantan, došao u novu zemlju gdje se igra SKROZ drukčiji nogomet nego u Engleskoj, ne znam zašto očekuješ od njega da odmah blista(?!), i otkud znaš da nije potreban Realu, jesi li ti neki stručnjak, doktor na području trenerske struke?

Naravno da nije bio potreban kad su tu Alonso,Ozil,Khedira i samo povreda neke od ove trojice otvara šansu Modriću da zaigra ili u drugom slučaju kad Jose krene sa rotacijama pa Ozila gurne na krilo ne bi li nekako ugurao Modrića jer ipak nije ga platio 40 mil da sjedi na klupi.Prošlo je već pola sezone a Modrić je u ono utakmica što je igrao pokazao da je promašaj ne umanjujući njegove kvaIitete ali ipak on nije kalibar za Real.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 17 jan 2013, 13:04

Saurman je napisao/la: Naravno da nije bio potreban kad su tu Alonso,Ozil,Khedira i samo povreda neke od ove trojice otvara šansu Modriću da zaigra ili u drugom slučaju kad Jose krene sa rotacijama pa Ozila gurne na krilo ne bi li nekako ugurao Modrića jer ipak nije ga platio 40 mil da sjedi na klupi.Prošlo je već pola sezone a Modrić je u ono utakmica što je igrao pokazao da je promašaj ne umanjujući njegove kvaIitete ali ipak on nije kalibar za Real.
Sav tvoj post se sveo na to da Modrić nije nastupio ni u 10% utakmica...(?)

Opet te pitam, objasni nam sa trenerskog stajališta zašto on nije potreban Realu, otkrij nam otkad surađuješ sa Mourinhom pa znaš da mu on ne treba a ipak ga je Perez doveo i molim te da nam otkriješ i informaciju kako to da neko plati 40 miliona za igrača a zna da ima Alonsa, Ozila i Khediru i da Modrić tu nema mjesta (kako ti kažeš)?

Vjerujem, ili se barem nadam, da si vrhunski ekspert koji će mi ponuditi odgovor na moja pitanja, jer očigledno je da tvrdiš da si pametniji od Mourinha i Pereza, i kao takav da si puno veći znalac.
2012/2013

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 jan 2013, 13:20

RealMoudrid je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Naravno da nije bio potreban kad su tu Alonso,Ozil,Khedira i samo povreda neke od ove trojice otvara šansu Modriću da zaigra ili u drugom slučaju kad Jose krene sa rotacijama pa Ozila gurne na krilo ne bi li nekako ugurao Modrića jer ipak nije ga platio 40 mil da sjedi na klupi.Prošlo je već pola sezone a Modrić je u ono utakmica što je igrao pokazao da je promašaj ne umanjujući njegove kvaIitete ali ipak on nije kalibar za Real.
Sav tvoj post se sveo na to da Modrić nije nastupio ni u 10% utakmica...(?)

Opet te pitam, objasni nam sa trenerskog stajališta zašto on nije potreban Realu, otkrij nam otkad surađuješ sa Mourinhom pa znaš da mu on ne treba a ipak ga je Perez doveo i molim te da nam otkriješ i informaciju kako to da neko plati 40 miliona za igrača a zna da ima Alonsa, Ozila i Khediru i da Modrić tu nema mjesta (kako ti kažeš)?

Vjerujem, ili se barem nadam, da si vrhunski ekspert koji će mi ponuditi odgovor na moja pitanja, jer očigledno je da tvrdiš da si pametniji od Mourinha i Pereza, i kao takav da si puno veći znalac.

Kako to da neko plati 65 mil za igrača koji ulazi sa klupe i sad žele raskid ugovora s tim istim igračem ili ako hoćeš nešto noviji slučaj kako to da plate igrača 30 mil Coentrao a čovjek sjedi na klupi jer naravno nije bolji od Marcela i njegovo dovođenje je takođe bilo potpuno nepotrebno čovjek je bek a kod Josea je igrao od krila do zadnjeg veznog zašto ? Vrati se na priču o Modriću i biće ti jasno.Ukratko to je poznata Realova politika promašenih transfera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 17 jan 2013, 14:32

coentrao može igrati na više pozicija, nije samo bek.
naprijed rejal

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 jan 2013, 14:37

Al' interesantno je napadati forumaša frazom "to ti pametniji od Mourinha". :mrgreen: Je l' se Modrić pokazao u dosadašnjem dijelu sezone? Nije. Isti slučaj je i sa Barceloninim Songom, a vala i sa Bayernovim Martinezom. U ovom trenutku su sve 3 igrača flopovi (ne volim ovu riječ, yebem ti goal.com). :mrgreen: Ja sam mislio da će Modrić biti mnogo bolji i da će nakon mjesec-dva pokazati zašto je došao u Real i zašto je plaćen 40 miliona. No, ništa od toga. Biće bolji u to sam siguran, jer gore od ovog teško da može. Naravno, to vrijedi i za drugu dvojicu kojih se dotakoh u ovom postu. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 17 jan 2013, 14:43

A ne znam šta vi očekujete od Luke? Pa čovek za ovaj period što je u Madridu, meni je odlično legao, naravno još uvek se nije u potpunosti uklopio, ali svakome treba vremena. Pa pogledajte neke asistencije Luke u Realu, sve su fantastične. Čim nema asistencije, odmah Luka ne valja. Gledajte kako Luka igra na drugi način, kako trči, kako lopte pokušava ukrasti. Protiv Valencije je bio solidan, ukrao par lopti, imao dobar šut. To je za jednog veznog dobro, odigrao 60tak minuta super. Samo polako, nema on još potporu ni od igrača, u par navrata je bio slobodan, niko mu ne daje loptu. Biće on odličan, samo polako.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 17 jan 2013, 14:48

Modric je tu najmanje kriv.
Jednostavno se uklopio u sivilo Reala iz ove sezone.
Uostalom, nije nista losiji od Ozila bio gledajuci sveukupno.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 17 jan 2013, 15:08

Preko Modricevih ledja se lomi to sto Real trenutno raspada. Nerealno je ocekivati da on briljira u ekipi u kojoj se od pocetka sezone pa do danas ne zna "ko pije a ko placa". Pratio sam ga, krece se dobro, otvara se, prvih par utakmica mu nisu rado ni dodavali loptu, ima jako dobru kontrolu, tesko mu je oduzeti loptu. Jako je brz kada krece iz mjesta i to me iznenadilo, a i prilicno je "zilav" u duelu s' obzirom na konstituciju. Ako govorimo o asistencijama a eto i imao ih je par + 1 gol, ja ne vidim ni mogucnost da se asistira u velikom broju ako uzmem u obzir poziciju na kojoj je vecinom igrao. Vise je vremena provodio na nasoj polovini nego na protivnickoj. A nije isto asistirati sa 15 i 50 metara.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 jan 2013, 15:49

Ja sam vam rekao šta će biti ako Luka dođe.Jedan sam od rijetkih koji je bio protiv tog transfera i očigledno nisam pogriješio.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 17 jan 2013, 16:35

LBJ MVP je napisao/la:Ja sam vam rekao šta će biti ako Luka dođe.Jedan sam od rijetkih koji je bio protiv tog transfera i očigledno nisam pogriješio.
Sta ti to nisi pogrijesio?

Sta Luka moze sam promijeniti igru Reala? Presao je iz EPL-a i Primeru.Treba se navuknut, usto tu je tek pola sezone.Nije Modric trener pa da Real igra kako on zazeli.Da je dosao bilo ko u Real tada ne bi nista promijenio.Nesto je trulo u Madridu.A najvise je do Mourinha.Znam da uvijek ima nesuglasica medju igracima, ali trener odabire ko ce igrat i on je zasluzan kako za pobjede tako i za poraze.

I Luke se ne treba gurat na mjesto Ozila tj. poluspice jer Luka to nije.On je dirigent igre.Pozicija zadnjeg veznog.I tocka.Pokazao je u nekoliko utakmica da zna i da vrijedi.pokazat ce to i u narednom periodu siguran sam.

Kako ocjenjujete igru Alonsa,Essiena,Ozila,Di Marie? Igraju jako lose.A zasto - zato sto nema igre,nema taktike,nema sustava kao prosle godine.Real je prosle godine bio masina za golove, a sam Bog zna sta im se tako poremetilo ove sezone.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 jan 2013, 16:41

nate je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Ja sam vam rekao šta će biti ako Luka dođe.Jedan sam od rijetkih koji je bio protiv tog transfera i očigledno nisam pogriješio.
Sta ti to nisi pogrijesio?

Sta Luka moze sam promijeniti igru Reala? Presao je iz EPL-a i Primeru.Treba se navuknut, usto tu je tek pola sezone.Nije Modric trener pa da Real igra kako on zazeli.Da je dosao bilo ko u Real tada ne bi nista promijenio.Nesto je trulo u Madridu.A najvise je do Mourinha.Znam da uvijek ima nesuglasica medju igracima, ali trener odabire ko ce igrat i on je zasluzan kako za pobjede tako i za poraze.

I Luke se ne treba gurat na mjesto Ozila tj. poluspice jer Luka to nije.On je dirigent igre.Pozicija zadnjeg veznog.I tocka.Pokazao je u nekoliko utakmica da zna i da vrijedi.pokazat ce to i u narednom periodu siguran sam.

Kako ocjenjujete igru Alonsa,Essiena,Ozila,Di Marie? Igraju jako lose.A zasto - zato sto nema igre,nema taktike,nema sustava kao prosle godine.Real je prosle godine bio masina za golove, a sam Bog zna sta im se tako poremetilo ove sezone.
Je li Luka pojačanje za Real Madrid?Nije.Eto šta nisam pogriješio.

Pa ja ni očekujem od njega da promjeni igru.Pisao sam da je on višak,da nema mjesta i da ćemo uzalud baciti 40 miliona na igrača koji neće igrati.Jbt mi smo za backup beka i backup veznjaka dali 70 miliona,ne mi Mourinho.

A ono neki su pisali da će Luka birati koga da izbaci iz sredine Reala pa i Ozila,a od prve tekmepišem da je on katastrofa na ofanzivnom veznom,nazad je i podnošljiv.Mislim ništa bolji od Granera,još nešto gdje nisam pogriješio.

Alonso igra katastrofalno,Essien je Jozin čovjek od kojeg smo imali boljeg za ovo što radi,Ozil je predobro odigrao sezonu,dao par važnih golova i pored toga što ga Jozina taktika guši.Ovo što Angel radi nema veze s igrom dakako.

E kad sam ti odgovorio na sve da te upitam kakve veze ovo ima s tim da Luka nije igrač za Real Madrida :?:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 17 jan 2013, 16:52

Je li istina da se Kaka vraca u Milan
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 jan 2013, 16:53

meho-medo je napisao/la:Je li istina da se Kaka vraca u Milan
Corinthians i Milan su zainteresovani.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 17 jan 2013, 17:08

Saurman je napisao/la: Kako to da neko plati 65 mil za igrača koji ulazi sa klupe i sad žele raskid ugovora s tim istim igračem ili ako hoćeš nešto noviji slučaj kako to da plate igrača 30 mil Coentrao a čovjek sjedi na klupi jer naravno nije bolji od Marcela i njegovo dovođenje je takođe bilo potpuno nepotrebno čovjek je bek a kod Josea je igrao od krila do zadnjeg veznog zašto ? Vrati se na priču o Modriću i biće ti jasno.Ukratko to je poznata Realova politika promašenih transfera.
Kaka je doveden jer je trebao i njegov promašaj, odnosno promašaj tog transfera nema nikakve veze sa tvojom tvrdnjom da je Modrić doveden jer nam ne treba.

Dakle, i dalje stoji moja pitanja na koja ti očigledno nemaš odgovor.

Objasni mi sa trenerskog i stručnog stajališta kako znaš da Modrić nije potreban Mourinhu, i otkud ti te ekskluzivne informacije?
Ja koliko znam ti si rekao da Modrić 100% ne dolazi. Pretpostavljam da si i ti blizak momčadi Real Madrida pa si znao tu informaciju koja se ispostavila netačnom.
2012/2013

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 17 jan 2013, 17:12

Pa jedan Xabier asistira jednom u 30 utakmica, a gol daje jednom u 40 pa cesto bude okarakterisan kao nas najbolji igrac. Ja ga skoro ni ne primjetim dok gledam utakmicu, ali cesto cujem da kazu da je on je "radilica", radi puno, ali to nije vidljivo golim okom !? Ne vidim onda kakva sad trebaju biti ocekivanja od Luke, ne moze on cuda raditi 50-60 metara od gola, zna se sta je posao sredine terena, a mislim da je to odradio solidno do sada.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 17 jan 2013, 17:14

ek0 je napisao/la:Pa jedan Xabier asistira jednom u 30 utakmica, a gol daje jednom u 40 pa cesto bude okarakterisan kao nas najbolji igrac. Ja ga skoro ni ne primjetim dok gledam utakmicu, ali cesto cujem da kazu da je on je "radilica", radi puno, ali to nije vidljivo golim okom !? Ne vidim onda kakva sad trebaju biti ocekivanja od Luke, ne moze on cuda raditi 50-60 metara od gola, zna se sta je posao sredine terena, a mislim da je to odradio solidno do sada.
Pa normalno da ne vidiš jer ne znaš od nogometa ništa. To je ustanovljeno ovdje na forumu još i iz tvoje ere iDona.
2012/2013

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 17 jan 2013, 17:16

RealMoudrid je napisao/la: Pa normalno da ne vidiš jer ne znaš od nogometa ništa. To je ustanovljeno ovdje na forumu još i iz tvoje ere iDona.
Djecace popusti vise, na razumijem o cemu pricas.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.