Borili su se oni i protiv Radnika i Olimpika pa nista. Vjeru u sebe ne mozes novcem kupiti ni prisvojiti. Njima je trebalo da prelome jednu i da to bude u glavama drugacije. Ove lakse su bile idealne za to, ali ocigledno kad dominiras ili imas vise sansi ne ide jer haman svaku smo imali statistiku na svojoj strani, a rezultat ne. Sutra mozemo samo ako sta Bender skine, a mi ubacimo skoro sve sanse koje cemo imati, a sanse za taj scenario su minimalne.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Može, ja sam uplatio 3 mjeseca, 25KM.StrikeWarzone je napisao/la: ↑30 apr 2021, 23:12Jel se moze uplatiti moja web tv a da se arena gleda ?
Imaš mjesec 9,99, a pojedinačna tekma 2KM.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Znači može 2 KM da uplatim i gledam Arenu preko moje web tv ?sassari je napisao/la: ↑30 apr 2021, 23:23Može, ja sam uplatio 3 mjeseca, 25KM.StrikeWarzone je napisao/la: ↑30 apr 2021, 23:12Jel se moze uplatiti moja web tv a da se arena gleda ?
Imaš mjesec 9,99, a pojedinačna tekma 2KM.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
kad je škote mojne da se dašpre!
veseeeeeli haj majke ti pukni sabru ne ono uobičajeno da one tebe haj jednom za raju ti pukni neku da slavimo

Nek ne ostaje bgt,krampetina.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne igra on svoju poziciju pa da das sud normalan. Isto kao Bojo sto je pokazao znakove zivota kad je vracen na prirodnu poziciju, a prije toga na krilu gori od Veselinovica. Ako cemo vec mladjima se okrenuti Celikovic umjesto Kosorica je dobra opcija ako nista bar zbog godina. Ako bi ga koristili kao sad na zadnjem veznom onda nek ne ostaje.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
vt
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma prespor,neokretan svejedno i za stopera mi izgleda tromo,neka hvala.LjoZee je napisao/la: ↑01 maj 2021, 00:21Ne igra on svoju poziciju pa da das sud normalan. Isto kao Bojo sto je pokazao znakove zivota kad je vracen na prirodnu poziciju, a prije toga na krilu gori od Veselinovica. Ako cemo vec mladjima se okrenuti Celikovic umjesto Kosorica je dobra opcija ako nista bar zbog godina. Ako bi ga koristili kao sad na zadnjem veznom onda nek ne ostaje.![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Volio bih da potpiše za nas, realno odlično igra kao štoper na poziciji veznog igrača.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- MocMahale444
Ne znam jel raja fkt ocekuje neki pozitivan rezultat od nasih balerina. Mene strah bruke, nikad gori igraci i vece pizde nisu igrale zajedno
Očekujem pobjedu, zgazite ih
- dubioza144
- Kontakt:
Hajde Željo vakat je

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.