Vilanova se sutra vraća na klupu Barcelone
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Vodi ekipu protiv Espanyola
Lijepa vijest! 
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
jasna je situacija oko toga koji se napadaci mogu prilagoditi barcinoj igri, krilni napadaciji jedino, koji su pokretljivi, znaju igrati s obje noge i da su tehnicki jaki. klasicni spicevi tipa falcao ne bi se mogli uklopiti na najbolji nacin i to je jednom priliko tito objasnio kada su ga pitali zaa falcao-a, reko je da ne bi mogao igrati u barci jednostavno
od onoga sto vidimo u svijetu fudbala tek je nekoliko top krilnih igraca koji bi se kod nas mogli uklopiti i donijeti kvalitet, to su igraci tipa neymar, riberi, runi ...
od svih njih neymar je najizglednija opcija i vjerovatno cemo njega vidjeti na ljeto kod nas
vilja moze to igrati ali kako stari i kako ga povreda osteti, sve manje je sposoban za puno trke, presinga i sl, morat ce se neko mladji, dinamicniji i brzi dovesti
od onoga sto vidimo u svijetu fudbala tek je nekoliko top krilnih igraca koji bi se kod nas mogli uklopiti i donijeti kvalitet, to su igraci tipa neymar, riberi, runi ...
od svih njih neymar je najizglednija opcija i vjerovatno cemo njega vidjeti na ljeto kod nas
vilja moze to igrati ali kako stari i kako ga povreda osteti, sve manje je sposoban za puno trke, presinga i sl, morat ce se neko mladji, dinamicniji i brzi dovesti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Falcao bi se izgubio u Barcinoj igri , a također mislim da bi to oslabilo mnogo njegovih kvaliteta jer ne bi mogao igrati onako kako on hoće , kao što je slučaj sada u Atleticu .
To niko ne spori. I znam da je Tito izjavio da se Falkao jednostavno ne bi uklopio u igru Barce. I ne samo on, već niti jedan drugi klasični napadač. Od njega, pa preko Kavanija, Ibrahimovića, Gomeza, Džeka, Toresa i tako dalje. Oni su razvili takav stil igre i to je to.
Ja samo govorim da bi njima dobro došao "Plan B". Iako u Barci nikada ne odstupaju od svog stila igre. Ali nekada jednostavno dobro dođe da sa klupe uleti neki džoker koji vreba u 16-tercu. Ćićarito je igrač mizernih kvaliteta sveukupno gledajući, ali momak jednostavno zabija - trpa kad god uleti sa klupe. Zbog toga on igra u klubu kakav je Junajted. Iako on po kvaliteti vjerovatno ne bi mogao zaigrati ni za Barcu B, dobro je imati takvog igrača.
Ja samo govorim da bi njima dobro došao "Plan B". Iako u Barci nikada ne odstupaju od svog stila igre. Ali nekada jednostavno dobro dođe da sa klupe uleti neki džoker koji vreba u 16-tercu. Ćićarito je igrač mizernih kvaliteta sveukupno gledajući, ali momak jednostavno zabija - trpa kad god uleti sa klupe. Zbog toga on igra u klubu kakav je Junajted. Iako on po kvaliteti vjerovatno ne bi mogao zaigrati ni za Barcu B, dobro je imati takvog igrača.
FK Pjetlovi
- RealMoudrid
- Kontakt:
Kontradiktorno, nema šta.reds je napisao/la:Ja samo govorim da bi njima dobro došao "Plan B". Iako u Barci nikada ne odstupaju od svog stila igre. Ali nekada jednostavno dobro dođe da sa klupe uleti neki džoker koji vreba u 16-tercu. Ćićarito je igrač mizernih kvaliteta sveukupno gledajući, ali momak jednostavno zabija - trpa kad god uleti sa klupe. Zbog toga on igra u klubu kakav je Junajted. Iako on po kvaliteti vjerovatno ne bi mogao zaigrati ni za Barcu B, dobro je imati takvog igrača.
Po tebi je on mizeran i loš igrač koji nema kvalitete da nastupa u drugoj ligi Španije, ali je ipak dovoljno kvalitetan da zabija u najjačoj ligi svijeta i u najboljem klubu te lige
Eh, ti redsi.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Pratiš li ti Junajted i njegove igre?RealMoudrid je napisao/la:Kontradiktorno, nema šta.reds je napisao/la:Ja samo govorim da bi njima dobro došao "Plan B". Iako u Barci nikada ne odstupaju od svog stila igre. Ali nekada jednostavno dobro dođe da sa klupe uleti neki džoker koji vreba u 16-tercu. Ćićarito je igrač mizernih kvaliteta sveukupno gledajući, ali momak jednostavno zabija - trpa kad god uleti sa klupe. Zbog toga on igra u klubu kakav je Junajted. Iako on po kvaliteti vjerovatno ne bi mogao zaigrati ni za Barcu B, dobro je imati takvog igrača.
Po tebi je on mizeran i loš igrač koji nema kvalitete da nastupa u drugoj ligi Španije, ali je ipak dovoljno kvalitetan da zabija u najjačoj ligi svijeta i u najboljem klubu te lige![]()
Eh, ti redsi.
Lik je bukvalno panj sa loptom. Ne zna ništa više od nekog "prosječnog" fudbalera, ali zabija golove kao na traci. Zlatni džoker sa klupe. Ne porede ga džaba sa Solskjerom.
I kada sam rekao da ne bi mogao nastupati za Barcu B, nisam mislio bukvalno na "Segundu", već isključivo na tu ekipu koja gaji isti nogomet kao i prva ekipa. Dakle, kvalitetom vjerovatno ne bi odskakao od Barcinih omladinaca. I misliš da Ferguson slučajno drži takvog igrača u ekipi? Jednostavno on ima taj neki osjećaj za gol. Ne zna ni sam kako ubaci onu loptu u gol. Tipa ovo:
[youtube][/youtube]
FK Pjetlovi
ima barcelona i plan b i plan c, mnogo je tu kombinatorike, nekad klasicnog sidrasa zna igrati i fabregas kad protivnik igra bunker, onda nekada kad je protivnik potpuno zatvoren promijeni se nasa cjelokupna formacija, ima tu raznoraznih rjesenja, nekad i pike igra sidrasa
nije toliko problem kako napraviti prilike protiv bunkera, naprave se one uvijek samo sto se nekad nema srece a nekad se i napadai jednostavno izmasaju
najveci protivnik kad protivnik igra bunker je sto primamo golove jeftine, jer ako je protivnik u bunker ne smije se dozvoliti da se primi neki gol, to se vidjelo protiv celzija, gdje primamo gol poslije skoro svakog njihovog prelaska centra, nek se oni bunkerisu, samo da se ne primaju golovi, a jedan ili vise komada ce se opet nekako utrpati
mozda ne bi bilo lose imati nekog napadaca cimonju od jedno 2 metra tipa zigic ili crouch, ili tako neki ogroman tip predominantan u skoku, a da je jeftin i da mu nije mrsko sjediti na klupi,pa ga uvoditi samo u utakmicama gdje zapne protiv bunkera, al tesko je naci i takve igrace, svako hoce da igra, mada sta ja znam, mozda se i moze naci negdje tako neki iskusniji igrac tipa larson sto je bio
nije toliko problem kako napraviti prilike protiv bunkera, naprave se one uvijek samo sto se nekad nema srece a nekad se i napadai jednostavno izmasaju
najveci protivnik kad protivnik igra bunker je sto primamo golove jeftine, jer ako je protivnik u bunker ne smije se dozvoliti da se primi neki gol, to se vidjelo protiv celzija, gdje primamo gol poslije skoro svakog njihovog prelaska centra, nek se oni bunkerisu, samo da se ne primaju golovi, a jedan ili vise komada ce se opet nekako utrpati
mozda ne bi bilo lose imati nekog napadaca cimonju od jedno 2 metra tipa zigic ili crouch, ili tako neki ogroman tip predominantan u skoku, a da je jeftin i da mu nije mrsko sjediti na klupi,pa ga uvoditi samo u utakmicama gdje zapne protiv bunkera, al tesko je naci i takve igrace, svako hoce da igra, mada sta ja znam, mozda se i moze naci negdje tako neki iskusniji igrac tipa larson sto je bio
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Tačno. Može Barca igrati 4-3-3, 3-4-3, 3-5-2... ali nije isto kada se na toj poziciji sidraša nađe jedan Fabregas ili Pike i kada se nađe pravi golgeter.Romariooo je napisao/la:ima barcelona i plan b i plan c, mnogo je tu kombinatorike, nekad klasicnog sidrasa zna igrati i fabregas kad protivnik igra bunker, onda nekada kad je protivnik potpuno zatvoren promijeni se nasa cjelokupna formacija, ima tu raznoraznih rjesenja, nekad i pike igra sidrasa
I to je otprilike to. Sigurno bi se našao neko ko je svoje najbolje nogometne godine ostavio iza sebe, a da i dalje može tako uskočiti. A vjerujem da mnogima ne bi bio problem ni sjediti na klupi jednog ovakog tima.
FK Pjetlovi
Ne prdite.
Neymar - Messi - Alexis

Neymar - Messi - Alexis

al ova djeca ubise brasno u segundi
da nije bilo nekoliko bezze prosutih bodova(npr. proslo kolo vodili 4:1 pa na kraju 4:4 ) sad bi bili cak mozda i drugi na tabeli a to mjesto nije ni sad toliko daleko,al nek su oni medju prvih 5 ,taman
samo nek nastave ovako ,svaka cast
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Igraju k'o velki, tj. kao A tim.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Sjećam se kad na OBN-u bio prenos Barcelona - Benfica , pa onaj komentator krenu da izgovori Deulofeuovo ime (a lik nema pojma ništa o njemu) i krenu on Delo.. Deul.. i zastade kad poče Vugdalić nešto pričat i onda tek na kraju izgovori

Sjećam se i ja toga. Dva tri puta je krenuo, pa na kraju rekao delufe, mada ne znam da li je i to dobroviKK je napisao/la:Sjećam se kad na OBN-u bio prenos Barcelona - Benfica , pa onaj komentator krenu da izgovori Deulofeuovo ime (a lik nema pojma ništa o njemu) i krenu on Delo.. Deul.. i zastade kad poče Vugdalić nešto pričat i onda tek na kraju izgovori![]()
naprijed rejal
Barcelona će u narednim sedmicama započeti pregovore s Valdesom, Iniestom, Adrianom i Deulofeuom oko produženja njihovih ugovora

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocekivani sastavi za vecerasnji gradski Derby de Reyes

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ovaj Barcin sastav post iznad mene je vjerovatno najjači trenutno.
to je taj najjaci sastav koji i ja prizeljkujem veceras 
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Opet nema Ville.
Ja sam njega prizeljkivao.
Kao i Mascherana umjesto Puyola.
Siguran sam da ce svi potpisati novi ugovor osim Deulofeua.
Nesto za njega i nisam siguran.
Traze ga mnogi a medju njima i City.
Mozda ga ne bi bilo lose posuditi na jednu sezonu ..
Ja sam njega prizeljkivao.
Kao i Mascherana umjesto Puyola.
Siguran sam da ce svi potpisati novi ugovor osim Deulofeua.
Nesto za njega i nisam siguran.
Traze ga mnogi a medju njima i City.
Mozda ga ne bi bilo lose posuditi na jednu sezonu ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Sumnjam da ce Cesc odma poslje povrede zaigrat, mada nemam nista protiv :p
ako odradi danasnji trening bez ikakavih problema bice u prvoj najvjerovatnijesimicz je napisao/la:Sumnjam da ce Cesc odma poslje povrede zaigrat, mada nemam nista protiv :p
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.