Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Volio bih diamea vidjeti i novog napadača
Da kojim slučajem Santi igra i dalje za Malagu bio bi WC igrač i puno bolji od Jacka i ostalih iz Arsenala, a pošto sada igra za Arsenal onda je on gori od svih igrača Malaga, Deportiva i ostalih ekipa koje bljesnu jednu sezonu...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
A odakle vama da je taj u arsenalu ? ja nigdje officialno nisam vidio
Neznam tek došao kući
- Neutralan88
- Kontakt:
pa lik je igracina tolika da nema potrebe da se predstavljaRosicky je napisao/la:A odakle vama da je taj u arsenalu ? ja nigdje officialno nisam vidio
Viđen je u Londonu, a sve novine su prenjele to a još ništa oficijalno nije naravno...Rosicky je napisao/la:A odakle vama da je taj u arsenalu ? ja nigdje officialno nisam vidio
DONE DEAL Arsenal have agreed a fee with Malaga for Nacho Monreal. The club is now talking personal terms, per Sky Sports.Rosicky je napisao/la:A odakle vama da je taj u arsenalu ? ja nigdje officialno nisam vidio
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ne mlatite glupostima.Santi u Malagi i Villarealu nije nista bolji nego ovaj u Arsenalu.Cak sta vise covjek igra na poziciji koja mu manje lezi.Da je bio ultra strasan u Villarealu ne bi ga dali za 20 milki Malagi vec bi tusnuli Rossija ili Nilmara a za prvog je Barcelona davala 25 a za drugog Milan 30.(oboica nazalost propali radi povreda).U Malagi je prvi dio sezone zaista bio odlican(kao i u Arsenalu) ali se u drugom djelu pogubio i poziciju mu je "oteo" Isco.
@ Monolog - Ne bih da trazim , to je bilo jako davno ali si tacno tvrdio da je M'villa bolji igrac od Busquetsa , da je Busquets bolji igrac iskljucivo u Barceloninom sistemu.Ah sad je i Song prosjek igrac ? Do prije 6 mjeseci je bio najbolji igrac Arsenala uz Persija i mnogi ga dizali u nebesa i govorili da je jedan od najbolji veznjaka EPL-a , odjednom je prosjek u Barceloni.Jasno da je prosjek u Barceloni pored Busquetsa i Xavija.Pored njih i Fabregas nekada izgleda glupo i prosjecno.Ne prizivaj napad jer ga dobiti neces.Jasno je da pratis sve jace lige , tu premisu sam upotrijebio za vrsnog znalca @ Gunnersa koji se raspitivao :" Kakav je Monreal ? Jel u Malagi ? Jel lijevi bek ? "
Alodiraju na cinjenicu da on iz dana u dan laprda o silini EPL-a , a Primeru poznaje malo bolje od divlje zivotinje.
Ovdje niko ne pravi od Monreala WC igraca ali imam pravo na svoje misljenje.Meni je Monreal boji igrac od Gibbsa i tu je kraj price.Kako god , imat ce priliku da se bore za jednu poziciju a vidjet cemo ko ce je izboriti.Rekao sam da je ovo dobro pojacanje.Arsenal bolje ne moze dovesti.WC igraci su samo san navijaca i uprave Topnika.davno je Arsenal izgubio status kakav je nekada imao.Veliki broj igraca ode u Arsenal da bi se dokazao , ako se ukaze prilika da odu u kakvog "Diva" oni to urade bez i malo predomisljaja.(City nije div ali pare i rezultati su na njihovoj strani
)
@ Monolog - Ne bih da trazim , to je bilo jako davno ali si tacno tvrdio da je M'villa bolji igrac od Busquetsa , da je Busquets bolji igrac iskljucivo u Barceloninom sistemu.Ah sad je i Song prosjek igrac ? Do prije 6 mjeseci je bio najbolji igrac Arsenala uz Persija i mnogi ga dizali u nebesa i govorili da je jedan od najbolji veznjaka EPL-a , odjednom je prosjek u Barceloni.Jasno da je prosjek u Barceloni pored Busquetsa i Xavija.Pored njih i Fabregas nekada izgleda glupo i prosjecno.Ne prizivaj napad jer ga dobiti neces.Jasno je da pratis sve jace lige , tu premisu sam upotrijebio za vrsnog znalca @ Gunnersa koji se raspitivao :" Kakav je Monreal ? Jel u Malagi ? Jel lijevi bek ? "
Alodiraju na cinjenicu da on iz dana u dan laprda o silini EPL-a , a Primeru poznaje malo bolje od divlje zivotinje.
Ovdje niko ne pravi od Monreala WC igraca ali imam pravo na svoje misljenje.Meni je Monreal boji igrac od Gibbsa i tu je kraj price.Kako god , imat ce priliku da se bore za jednu poziciju a vidjet cemo ko ce je izboriti.Rekao sam da je ovo dobro pojacanje.Arsenal bolje ne moze dovesti.WC igraci su samo san navijaca i uprave Topnika.davno je Arsenal izgubio status kakav je nekada imao.Veliki broj igraca ode u Arsenal da bi se dokazao , ako se ukaze prilika da odu u kakvog "Diva" oni to urade bez i malo predomisljaja.(City nije div ali pare i rezultati su na njihovoj strani
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
a bio sam se spreman naguziti Wengeru samo da dovede nekoga, bilo kogaMonreal has sign for arsenal, reported to be 8.5m and 50k per week
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
Nezvanicno :
Prihvacena ponuda za Pepea Reinu od strane Liverpoola.
Prihvacena ponuda za Pepea Reinu od strane Liverpoola.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sto Arsenal ne bi mogao dovesti WC igraca? Kad su 1996. doveli Bergkampa, a bili u goroj situaciji nego sad, sto sad ne bi mogli? Sad sto se nece, to je vec druga stvar.
Celik!3,2,2.
Inače davno sam prestao čitati tvoje gluposti koje pišeš, al kako mi je večeras dosadno pravo ( možeš misliti koliko kad tvoje postove čitam ) odlučio sam da ti odgovorim.Johny je napisao/la:Jasno je da pratis sve jace lige , tu premisu sam upotrijebio za vrsnog znalca @ Gunnersa koji se raspitivao :" Kakav je Monreal ? Jel u Malagi ? Jel lijevi bek ? "
Ovog Monreala nit sam čuo nit vidio, doduše možda i jesam vidio, al ne sjećam se lika. Jel' bolje pitat ko je i kakav je, neke bolje znalce il da ja lupam o njemu i njegovim sposobnostima kao ti o Gibbsu i večini Arsenalovih ispodprosječnih igrača kako ih ti nazivaš ?! Ja u životu sam navikao da je bolje se raspitati i pitat nego srljati i pravit se pametan kao ovdje što se ti praviš.
- Rockefeller
- Kontakt:
Meni Monreal godi što je star 26 godina. Pomaže izgraditi nešto iskusniju ekipu, koja će ostati na okupu duže vremena. Mislim na činjenicu, da će po isteku ugovora imati najmanje 30 godina. U 29-tim ih većinom niko neće, sem ako nisu dragulj svjetskog fudbala.
I onda računam na to da oni traju do svojih tridesetih, a da uz njih raste ova generacija Engleza. Tada bi recimo Wilshere napunio 25-tu i tada bi trebala ova generacija biti pravo jaka.
I onda računam na to da oni traju do svojih tridesetih, a da uz njih raste ova generacija Engleza. Tada bi recimo Wilshere napunio 25-tu i tada bi trebala ova generacija biti pravo jaka.
Zadnja izmjena: Rockefeller, dana/u 31 jan 2013, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.arsenalnews.co.uk/breaking-b ... vid-villa/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mozda Villa nije propala prica.

Mozda Villa nije propala prica.

- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Gledao sam ga ja @gunners i mogu ti reci da je odlicna igrač i konkurencija Gibbsu. Zna Johny malo pretjerati al sve u svemu tu je to negdje sto on prica, u 5 deka sve, barem sto se tice kvalitete igrača
ovo ostalo necu da komentarisem
ovo ostalo necu da komentarisem
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kad se moglo dati za Šumahera 8, za Villu nije nista.
Ko je Šumaher
Evo i Reina, i Villa, jebote potroši Wenger svu lovu za jedan dan
Evo i Reina, i Villa, jebote potroši Wenger svu lovu za jedan dan
Ma Johny je interesantan lik,kontradiktoran samom sebi,naravno on je pored Primere i veliki fan EPL/a a posebno Arsenala jer nakon svakog poraza istog uvijek prosipa istu suplju pricu,konstruktivan tekst i misljenje o samoj utakmici jos od tebe nismo procitali na ovoj temi..
Johny braticu,koliko si utakmica Arsenala gledao ove sezone ? Jednu,dvije ili ni jednu ?Osipas po malom Gibsu a nisi dva puta gledao Arsenal u zadnjih pola godine..Naravno,ti si kompetentan da procijenis koje bolji igrac,ti i ripper,nema treceg..
Johny braticu,koliko si utakmica Arsenala gledao ove sezone ? Jednu,dvije ili ni jednu ?Osipas po malom Gibsu a nisi dva puta gledao Arsenal u zadnjih pola godine..Naravno,ti si kompetentan da procijenis koje bolji igrac,ti i ripper,nema treceg..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sumaher je imao dobrih utakmica prosle godine, to samo slijep moze osporiti. A VIlla ima 31 godinu, vratio se tek poslije povrede i dati 15 miliona funti, ludost.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.