NK Zvijezda Gradačac

Orhan
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Orhan » 19 dec 2019, 19:09

Za sada nema kvalitetnog igraca, niti se pregovara sa takvim...para se nema za takve igrace...budzet je los do boga dragog tako da nema potrebe da se ovdje lozi raja i na kraju ****...i jos svi dole u klubu su nesposobni da nadju nacin da se ubrizga novi novac u klub...
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 19 dec 2019, 19:20

Edo jaro daj infose ovde!!!! Pusti Combeta ba...

I ti Combe otjero si sve ljude sa foruma sa infosima sama mraka ostala...

Cak ni mrvice nema vise

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 20 dec 2019, 10:12

Nakon dugih i iscrpnih pregovora kelner i ostatak druzine su dobili nogu od Rvatskog Drogbe. Vracaju se kuci neobavljenog posla. Husref ce biti ljut jer je nakon Arezine zelio jos jednog kapitalca.
Nurdo jutros na stadionu nadgleda radove na pomocnom terenu sa plastikom.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 20 dec 2019, 13:25

Nurdo kupio lim za krov.samo jos da limplast dovuce i montira na stubove od predsjednika dzeja mocica...lijepa prica se pravi samo da je svi podrzimo..
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 20 dec 2019, 18:17

crvenobijeli je napisao/la:
20 dec 2019, 13:25
Nurdo kupio lim za krov.samo jos da limplast dovuce i montira na stubove od predsjednika dzeja mocica...lijepa prica se pravi samo da je svi podrzimo..
Jel dosta bacanja bombi ? Jeste li vi svjesni da se oko kluba stranke prepiru ? Jedni bi da prave nesto drugi sabotiraju,zasto bi Nurdo uzeo lim,pa da se SDP kiti Nurdinim cvijecem,kada je Nurdo mrtvi SDA-ovac,i ovo za teren je bilo preko saveza,a opet je moguce da sljedece godine SDA dobija izbore pa da Nurdo uleti u klub da je sve spremno i da napadne premijer ligu,ko ce ga znat,mada mislim da je to bomba al et

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 20 dec 2019, 18:25

Ma svejedno, ionako po prvi put necu glasati za SDP na lokalnom nivou. Ovakav odnos prema klubu uz koji sam odrastao im ne halalim. Ove ostale stvari vezane za grad mi ionako ne znace ni najmanje
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 20 dec 2019, 21:18

Kakav je to odnos samire prema klubu Jel uredu da su nesposobnjakovići iz uprave dobili 200.000 za godinu dana a oni potrošili već za par mjeseci jesil ti svjestan da nam je naš premijer ostavio dug za tribinu Jel uredu od da opština mora vratit dug nurdi 70.000 Jel uredu da opština mora vratit Suadi dug što su Nurdo i Fadil napravili. Da se samo zna da je sadašnja uprava u minusu 15.000 a nije još kraj godine.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 20 dec 2019, 21:38

A jel uredu da ih opstina jos drzi ako su vec tolika sra nja napravili. Jel uredu da im odjednom prebace 200 hiljada jer koliko znam transe idu mjesecno. Jel uredu da opstina godinama nista ne moze uradit na stadionu a Nurdo i Fadil imali obraz da se zaduze za cijelu tribinu i vrate dobar dio. Jel uredu da opstinska SDP ova firma Parkinzi "odrzaje" stadion a navijaci saberu pare da ofarbaju golove. Pokosili jednom za godinu a tribine cisto sumnjam da su ocisti ijednom.
Jel uredu da djeca nasa opstinska dodu ujutru sa roditeljima i nemaju cim otic na utakmicu.
Jel uredu da opet taj Nurdo po kojem se ser e sredi plasticnu podlogu jer opstina sama je ne bi nikad napravila. Kao sto nista drugo u ovom gradu ne moze. Jer su nesposobni za to. Postali smo jedna usra na selendra zahvsljujuci trenutnoj vlasti. Za stranke me libu racku ali ovo su cinjenice. Pa najbolji pokazatelj je Gradska garaza/City centar evo godina dana a ni temelje nisu uspjeli udarit.

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 20 dec 2019, 21:47

Ja sam čombe mislio da si ti malo pametniji ti znaš da je uprava udruženje građana i da načelnik ne može njih smijenit. Jesil ti svjestan da nas je do ovog stanja dovelo to Nurdino i Fadilovo vođenje kluba Jel i jedan načelnik više ulago u Zvijezdu ljudi moji malo razmislite prije nego što donesete zaključke da se razumijemo ja bi prvi kritikovo ako je na štetu kluba kojeg volim. Niste svjesni kakvo je stanje u klubu

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 20 dec 2019, 22:17

Druze moj dalo bi se podosta razglabat zasto je ovakvo stanje u citavom gradu pa i u samom klubu. A to je najvise zahvaljujuci trenutnoj vlasti sa nacelnikom na celu.
Ne bi sa tobom ulazio u raspravu jer ti branis onog kome pripadas jer je to sasvim normalno.
Ja to malo drugacije gledam sa neutralne strane. I vjeruj mi puno objektivnije od tebe.
Kad bi krenuli porit isli bi do besvjesti. Evo samo dodjela kompleksa stadiona Parkinzima, vjestackoj tvorevini koju je SDP napravio za svoje potrebe. I koji sluze da se stranacki podobni uhljebe.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 20 dec 2019, 22:28

Jedna stvar samo nevezano nit sam SDA,SBB,SDP ne bitno
Ali dok je bilo SDA,Nurde i Fadila Premijer Liga se igrala dok su ovi dosli jednom se borilo za PL prodalo se i to je to
mosa lošmi stićko tit-ula!

Pajo59
Kontakt:

Post Postao/la Pajo59 » 21 dec 2019, 00:31

Combe za gradonacelnika,i ako moze a moralo bi da preuzme Zvijezdu,obecava covo i krov i plasticnu travu,i super igrace i napada PL odmah ma covjek je genije...To Combe...Combe...combe idemo jako do pobjede...PS: Combe mars u kolibu ba dosadio si i bogu i narodu TACKA.....Pa jebote pita,carsija izgradjena nikad ljepsa a ti napadas covjeka koji radi i vise nego sto se moze,A garazu ne pravi gradonacelnik nego Bele pa ih pitaj gdje je zapelo ba,a ti si vjrovatno babo od nekog talenta a Zvijezda ga nije prepoznala izvini nisu skontali.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 21 dec 2019, 00:51

Đesi Čutura yebo ga iljada na tebe sam zaboravio. Nece combe nista ne obecava, nego ovi dovode Husrefa i pojacanja.
Znas sincino da je sve sto sam rekao i dosad bilo tako. Duzan si mi da prosetas nag sto se Salkana tice. I tad si govorio da nemam pojma.
Sto se tice garaze moras prvo poznavat materiju pa raspravljat. Temelje i prve dvije etaze treba napravit opstina i to ce oni koristit. Tek kasnije Bela nastavlja. Tako da nije do Bela nego do opstine.
Zadnja izmjena: combe, dana/u 21 dec 2019, 09:15, ukupno mijenjano 1 put.

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 21 dec 2019, 06:22

Pajo59 je napisao/la:
21 dec 2019, 00:31
Combe za gradonacelnika,i ako moze a moralo bi da preuzme Zvijezdu,obecava covo i krov i plasticnu travu,i super igrace i napada PL odmah ma covjek je genije...To Combe...Combe...combe idemo jako do pobjede...PS: Combe mars u kolibu ba dosadio si i bogu i narodu TACKA.....Pa jebote pita,carsija izgradjena nikad ljepsa a ti napadas covjeka koji radi i vise nego sto se moze,A garazu ne pravi gradonacelnik nego Bele pa ih pitaj gdje je zapelo ba,a ti si vjrovatno babo od nekog talenta a Zvijezda ga nije prepoznala izvini nisu skontali.
Sto se tice bela nisi upucen...Fadil i Nadir ce odmah nastavit gradnju poslije onoga sto treba prvo opstina da zavrsi, kako su se dog..eh sad ne bi u detalje oko toga.
Haj valda krene i to uskoro nacelnik stalno pijuca kafu sa Fadilom u marketu...
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 21 dec 2019, 07:55

Ako ce vec gradit taj nevjerovatni trzni centar u po grada na najboljoj mogucoj lokaciji onda mora i da napravi DVORANU jer ova sadasnja se raspada. Dosta je vala vise i trzni centara daj nek neprave nesto covjece po cemu ce ih narod pamtit decenijama. Nekontam ja te gigante nikako... koji ce im vrag jos vise??? Zar nije pametnije nesto uradit za citav narod???

Ja da sam u politici nebi dao tako atraktivnu lokaciju za neki trzni centar a dvorana propisala i sajam kad bude ljudi sa strana sto dodju nemaju gdje uci... igras rukomet prokisnjava dole na pod sve... grijanje treba ti dva na da zagrijes...bruka i sramota... cijene rekreacija po tim ulovima katastrofalne!!!!

Napravi brate dvoranu i eto ti kraj dvorane pravi i trzni centar i svi sretni imaces cak i vise posla.

A price kako ce se Dvorana izmijestat nemogu vise ni slusat evo zadnji deset godina se izmijesta sve laz do lazi...

Ima pomaka nemogu reci trudi se nacelnik vidi se ali ako je sve vezano za tu politiku nek se nekako oko dobrobiti svih nas dogovore a ne svi nesto nece jer odose poeni nekom drugom. Dosta je vise i politike ba ugaste te stranke...

Pajo59
Kontakt:

Post Postao/la Pajo59 » 21 dec 2019, 13:09

Kaki nam je pametan buduci gradonacelnik,masala,Idemo jako Combic,vidis koliko podrske imas na forumu.Combe nas vadi a ono,,sinovac,,skontacemo ko je koga mogao napravit Combino

GradacacC
Kontakt:

Post Postao/la GradacacC » 22 dec 2019, 10:06

Sto se tice i dvorane i trznog centra, sve se koci zbog gosp. MALJUTKE. Jos uvijek nije rijesena situacija u vezi lokacije, jer doticni i dalje svojata zemljiste sebi i u sporu je s opstinom, a niko nije lud da ulaze milione i gradi, a papirologija nije cista. Ne lupajte gluposti i ne pisite svasta, a i puno je to kompliciranije nego ovo sto sam u gore napiso kada bih jos ulazio u materiju.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 22 dec 2019, 11:39

Koju bolan materiju. Ne mozes 3 godine pravit planove, radit jedan projekat pa onda izmjenjeni radi Bele. Pa jedan tender, pa opet ponovljeni.
I sve to a ne znas jeli zemljiste tvoje/opstinsko ili necije drugo. Onda moras bit opasna budala ili manipulator i prodavat loj pod bubrege i ovo malo raje sto je ostala u carsiji.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 22 dec 2019, 11:42

Jedina istina je da je zvijezda ispala iz pl.kad je doticni gospodin gradonacelnik dosao na vlast.i od tad tonemo sve dublje..ocrnili su obraz zvijezdin za sva vremena...nesposobni su i to je to....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 22 dec 2019, 12:21

Jedina istina je to kad je nestalo od cimosa para tad je Zvijezda počela da pada. Jel i jedan načelnik davao para u zvijezdu od sadašnjeg. Ljudi svate da nama treba jak čovjek u upravi koji ima viziju pare ovako je ovo samo preživljavanje od opštinskih para

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.