Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
evo kaže ona da ima momka i da ga ne bi htjela prevariti sa rođakom vlastitim, nego da je meni to još rano i da čekam onu pravu jer ne bi bilo pristojno s rodicom, a ona kaže da je iskusna u tim stvarima i da bi to radila sa mnom ali sam joj rođak a ne običan momak
- neutralan__
- Kontakt:
To ne znašneutralan__ je napisao/la:Ko li vas sad fura.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Izdaji ga odma ,smoto jedan ,nek ga banuju ,ako ja i ti (i Monolog) znamo koje ne moraju svi znatiLBJ MVP je napisao/la:Ovo opet legenda foruma(ne ovaj iz Goražda što mu nije ni do koljena)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- neutralan__
- Kontakt:
Sumnjam na nekog,al' nisam 100% siguranLBJ MVP je napisao/la:To ne znašneutralan__ je napisao/la:Ko li vas sad fura.
![]()
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Uzavreli tinejđer
Pitaj je direktno da ti pokaže grudi!?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ne razumijem vas, nije niko ovo je moj jedini profil, ja vas pošteno pitam a vi tako
qayxsw je napisao/la:ne razumijem vas, nije niko ovo je moj jedini profil, ja vas pošteno pitam a vi tako
Vjerovatno ne kontas(ako ti je ovo zaista jedini profil),da na ovoj temi ne postoji nikakava ozbilnost..ovdje je sve sama zezancija..tak' da ne bi treb'o da se ljutis na ostale
- Emir ZENICA
- Kontakt:
qayxsw je napisao/la: Tek nam je 13god, jel rano za to.
qayxsw je napisao/la: da vidite kako je dobra, njoj je 15god
Dobar si deckoqayxsw je napisao/la: a ona kaže da je iskusna u tim stvarima i da bi to radila sa mnom
Samo reci rodici da se ona mnogo dopada Legendi
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Meni je jasno kako vas dvojica znate,ali nije mi jasno kako ja znamlegenda reala je napisao/la:Izdaji ga odma ,smoto jedan ,nek ga banuju ,ako ja i ti (i Monolog) znamo koje ne moraju svi znatiLBJ MVP je napisao/la:Ovo opet legenda foruma(ne ovaj iz Goražda što mu nije ni do koljena)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
čitam ostale teme vidim da su mnogi protiv ovog odvratnog kretena teda mosbya jer kreten samo kopira vijesti, pa koja je to budala
qayxsw je napisao/la:čitam ostale teme vidim da su mnogi protiv ovog odvratnog kretena teda mosbya jer kreten samo kopira vijesti, pa koja je to budala
hahahah...sta to ti imas protiv Teda...a prije si spomenu drugove iz razreda..ko su ti drugovi(navedi nick
Smiri se rodjace,ici ces u Banovice,iako i meni smeta to sto si naveo,ne da mi smeta nego mi smeta u pmqayxsw je napisao/la:čitam ostale teme vidim da su mnogi protiv ovog odvratnog kretena teda mosbya jer kreten samo kopira vijesti, pa koja je to budala
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
ma oni su većinom na temi želje, tm87 ako ga znaš, on mi je spomenuo ovaj forum
qayxsw je napisao/la:ma oni su većinom na temi želje, tm87 ako ga znaš, on mi je spomenuo ovaj forum
znam,znam
Edit:nego jel' zna neko da li ima jos karti za Bjelorusiju u prodaji?
ma svi smo ti mi budale u društvu, pravimo se važni, samo željo, bosna i city su ti meni svetinje
Imam jedan veliki prijedlog za tebe:
Postavi AVATAR yebo ga ti
možeš li ga ti banovati zbog tog konstantnog kopiranja vijestiTribalian je napisao/la:Smiri se rodjace,ici ces u Banovice,iako i meni smeta to sto si naveo,ne da mi smeta nego mi smeta u pmqayxsw je napisao/la:čitam ostale teme vidim da su mnogi protiv ovog odvratnog kretena teda mosbya jer kreten samo kopira vijesti, pa koja je to budala![]()
![]()
Šta će mu ionako će biti samo dan-dvaalacious je napisao/la:Imam jedan veliki prijedlog za tebe:
Ne mogu,al voleo bih da mogu,nazalost nije prekrsio nijedno pravilo foruma.qayxsw je napisao/la:možeš li ga ti banovati zbog tog konstantnog kopiranja vijestiTribalian je napisao/la:Smiri se rodjace,ici ces u Banovice,iako i meni smeta to sto si naveo,ne da mi smeta nego mi smeta u pmqayxsw je napisao/la:čitam ostale teme vidim da su mnogi protiv ovog odvratnog kretena teda mosbya jer kreten samo kopira vijesti, pa koja je to budala![]()
![]()
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.