Ne znam da li admin ima u planu neka dječija kolica za Banoviće?qayxsw je napisao/la:ma daj, ajde pomozi mlađem bratu sa savjetom
Spakuj siperčić i najdražu flašicu sa omiljenim crtanim likom.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne znam da li admin ima u planu neka dječija kolica za Banoviće?qayxsw je napisao/la:ma daj, ajde pomozi mlađem bratu sa savjetom
A jesi li sam smislio taj nick ili su ti pomogli drugari iz razreda?qayxsw je napisao/la:a zašto ban, nemojte molim vas, želim imati puno postova kao moji drugari iz razreda
Na mom si visio.qayxsw je napisao/la:sam sam ga smislio
Bravo !!! vidi se da si pametan momčić ,nego idi ti vidi sa tom rodicom pa javi šta je odgovorilaqayxsw je napisao/la:sam sam ga smislio
Reci joj da bi ti bilo drago da te ugrize za nešto što još nije vidjela.qayxsw je napisao/la:ajde pomozite, nadam se da će neki vaš savjet upaliti
To ne znašneutralan__ je napisao/la:Ko li vas sad fura.
Izdaji ga odma ,smoto jedan ,nek ga banuju ,ako ja i ti (i Monolog) znamo koje ne moraju svi znatiLBJ MVP je napisao/la:Ovo opet legenda foruma(ne ovaj iz Goražda što mu nije ni do koljena)
Sumnjam na nekog,al' nisam 100% siguranLBJ MVP je napisao/la:To ne znašneutralan__ je napisao/la:Ko li vas sad fura.
![]()
qayxsw je napisao/la:ne razumijem vas, nije niko ovo je moj jedini profil, ja vas pošteno pitam a vi tako
qayxsw je napisao/la: Tek nam je 13god, jel rano za to.
qayxsw je napisao/la: da vidite kako je dobra, njoj je 15god
Dobar si deckoqayxsw je napisao/la: a ona kaže da je iskusna u tim stvarima i da bi to radila sa mnom
Meni je jasno kako vas dvojica znate,ali nije mi jasno kako ja znamlegenda reala je napisao/la:Izdaji ga odma ,smoto jedan ,nek ga banuju ,ako ja i ti (i Monolog) znamo koje ne moraju svi znatiLBJ MVP je napisao/la:Ovo opet legenda foruma(ne ovaj iz Goražda što mu nije ni do koljena)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.