Pružimo igračima podršku. Jedno je ime!shaman7 je napisao/la:Svi u Vrapcice u 13:30 , pa onda upotpunite dan rukometom navečer u 20h . Igrači čekaju raju da im pruže podršku, poslije Čapljine ide jako težak raspored koji je i odlučujući možda što se tiče Veleža ove sezone. Pružite podršku !
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
A sto ih Jusufbeg nahvali, bogami ko da dolazi Milano na Vrapcice, a sumornih komentara majko milaSipakUlicar1922 je napisao/la:Jsufbegović: Zvijezda je kvalitetnija od trenutnog položaja na tabeli
Jesenji dio prvenstva došao je do samog kraja. Pred „Rođenim“ su još dvije uakmice, od čega prva već sutra u Mostaru. Kišno vrijeme već samo po sebi najavljuje utakmicu po teškom terenu.
- Da, sigurno da vremenski uslovi neće ići u prilog fudbalu. Osim toga protivnik nije nimalo, da tako kažem, naivna ekipa. Možda njihov položaj na tabeli to ne sugeriše, ali dolaskom novog trenera oni su se definitivno značajno podigli. U nekim utakmicama nisu imali sreće, pa su zbog toga „kraći“ za poneki bod. Trenutni položaj na tabeli nije realan prikaz snage Zvijezde. Sutra nas očekuje teška utakmica, u kojoj mi svakako ćemo učiniti sve da dođemo do nove pobjede, kaže Nedim Jusufbegović, šef stručnog štaba Veleža.
Stručni štab uoči sutrašnje utakmice ponovo će imati problema sa sastavljanjem ekipe. Zbog tri žuta kartona utakmicu će preskočiti Anes Haurdić. Međutim, to nisu jedini izostanci.
- Zbog povreda neću moći računati na Dejana Jankovića, Admira Vladavića i Nikolu Janičijevića, kaže Jusufbegović.
Utakmica između Veleža i Zvijezde igra se u subotu od 13.30 sati, a sudi je Tomislav Čuić.
http://www.fkvelez.ba" onclick="window.open(this.href);return false;
Znaci:
4-2-3-1
Dragojevic
Maletic, Zolj, Skaljic, Barisic
Nikolic, Merzic
Hebibovic, Blagojevic, Hajdarovic
Cemalovic
Klupa: Bobic, Skahic, Pejic, Zvonic, Kodro, Popovic i jos jedan (Hodzic, Beso ili Mace)
Bolan Feja uzmi danas kandziju i dobro ih izdegeneci ako su budu vukli po terenu. To treba odmah u prvom poluvremenu spucat 2 komada i u drugom se nadigravat i slozit jos bar 1 gol Zvjezdi.
Ako budu igrali bivsi Demic i Čolić, zapet ce ko volovi, jer njima je san da opet budu prvotimci naseg Veleza.
Zato danas samo pobjeda i nista vise.
Forzaaaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiiii
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
pa dobro nahvalio ih je sa razlogom, ljudi su vec 6 utakmica zaredom bez poraza, dvi u kupu i cetri u ligi! zadnje 4 u ligi imaju 3 nerijesene i pobjedu protiv borca! znaci dizu se i nisu bezze protivnik i treba ih nahvalit ponajvise radi ozbiljnosti nasi igraca da nebi usli u utakmicu lako cemo pa da nam se obije od glavu! ovo nam je vrlo vazna utakmica i sve osim 3 boda bi bila katastrofa jer bi zaostanak za vodecim u ligi vec sad bio prevelik! znaci ozbiljno od prve minute danas, ginut na terenu da se nebi kasnije kajali i opet kukali radi novi izgubljenu bodova protiv, uz postovanje zvijezdi, dosta losije ekipe od nas...salmy je napisao/la:A sto ih Jusufbeg nahvali, bogami ko da dolazi Milano na Vrapcice, a sumornih komentara majko milaSipakUlicar1922 je napisao/la:Jsufbegović: Zvijezda je kvalitetnija od trenutnog položaja na tabeli
Jesenji dio prvenstva došao je do samog kraja. Pred „Rođenim“ su još dvije uakmice, od čega prva već sutra u Mostaru. Kišno vrijeme već samo po sebi najavljuje utakmicu po teškom terenu.
- Da, sigurno da vremenski uslovi neće ići u prilog fudbalu. Osim toga protivnik nije nimalo, da tako kažem, naivna ekipa. Možda njihov položaj na tabeli to ne sugeriše, ali dolaskom novog trenera oni su se definitivno značajno podigli. U nekim utakmicama nisu imali sreće, pa su zbog toga „kraći“ za poneki bod. Trenutni položaj na tabeli nije realan prikaz snage Zvijezde. Sutra nas očekuje teška utakmica, u kojoj mi svakako ćemo učiniti sve da dođemo do nove pobjede, kaže Nedim Jusufbegović, šef stručnog štaba Veleža.
Stručni štab uoči sutrašnje utakmice ponovo će imati problema sa sastavljanjem ekipe. Zbog tri žuta kartona utakmicu će preskočiti Anes Haurdić. Međutim, to nisu jedini izostanci.
- Zbog povreda neću moći računati na Dejana Jankovića, Admira Vladavića i Nikolu Janičijevića, kaže Jusufbegović.
Utakmica između Veleža i Zvijezde igra se u subotu od 13.30 sati, a sudi je Tomislav Čuić.
http://www.fkvelez.ba" onclick="window.open(this.href);return false;
Znaci:
4-2-3-1
Dragojevic
Maletic, Zolj, Skaljic, Barisic
Nikolic, Merzic
Hebibovic, Blagojevic, Hajdarovic
Cemalovic
Klupa: Bobic, Skahic, Pejic, Zvonic, Kodro, Popovic i jos jedan (Hodzic, Beso ili Mace).
Bolan Feja uzmi danas kandziju i dobro ih izdegeneci ako su budu vukli po terenu. To treba odmah u prvom poluvremenu spucat 2 komada i u drugom se nadigravat i slozit jos bar 1 gol Zvjezdi.
Ako budu igrali bivsi Demic i Čolić, zapet ce ko volovi, jer njima je san da opet budu prvotimci naseg Veleza.
Zato danas samo pobjeda i nista vise.
Forzaaaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
Moze li link BHT radia gdje je onaj sportski program ili nešto slično jer nisam u Mostaru, a ne mogu da nadjem odgovarajuci
shaman7 je napisao/la:Moze li link BHT radia gdje je onaj sportski program ili nešto slično jer nisam u Mostaru, a ne mogu da nadjem odgovarajuci
Dino Hajdarevic i gooooooooooooooool 1:0, samo tako idemo dalje
Hvala bogu izgleda da smo poceli malo igari
Svaka čast momcima po kakvom vremenu su tu, ovo je odlično !

BRAVO DINO

BRAVO DINO
Cuj 2:1 vodi Zvjezda,neki Gadzo slozi dva komada, a J*** ti sve

Samo što sam refreshao portal ? Jesu li retardirani oni ? Hajdee valjda će do poluvremena izjednačit
Znao sam majke mi mi nikako sa Zvijezdom da idigrano kako treba. Ne mogu da shvatim povedemo 1-0 i ne mozemo da damo jos jedan gol.
Tesko da cemo mi ovo preokrenuti.
Tesko da cemo mi ovo preokrenuti.
-
aleksasantic
ovaj Gadzo je bio kod nas....pa nije zadovoljioosalmy je napisao/la:Cuj 2:1 vodi Zvjezda,neki Gadzo slozi dva komada, a **** ti sve![]()
![]()
Nesto se mora mijenjati u glavama igraca inace nista od ovoga. Zvijezda je puno bolja nego na samome pocetku a ovo jos jednom pokaziva da nam i z nekih razloga Zvijezda ne lezi. Ne znam ali ovo ako ne pobijedimo danas mozemo komotno da zavrsimo sa bilo kakvom pricom o Evropi
Pa stvarno sta pocinise.Ne mogu vjerovat.
Poveli i onda naravno stanuli.
Odmah mjenjat ekipu uprava.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
astra1922 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
sta ste se syebali okrenucete to vi ima jos igre
Brate tesko iskrenop. Nismo mi ekipa koja daje toliko golova a vi ste sigurno mnogo bolji nego sto ste bili na samome pocetku. Ne lezi te nam nikako.
Ima jos da se igra kjako kazes ali treba stisnuti.
-
admir12345
- Kontakt:
Ima li nade da preokrenete kakvo je stanje na terenu jel dominirate nakon 2 primljenog il je ravnopravna igra 
U fudbalu je sve moguce ali znajuci i prateci igre Veleza ovo je jako tesko da se nesto preokrene.
Vidjet cemo
Vidjet cemo
-
aleksasantic
daj boze da jos koji ne primimo al dal cemo ga dat "mozda"Adma je napisao/la:U fudbalu je sve moguce ali znajuci i prateci igre Veleza ovo je jako tesko da se nesto preokrene.
Vidjet cemo
Pa bolan imaju li oni kuveta i snage da odigraju bar jednom kako treba.Adma je napisao/la:Nesto se mora mijenjati u glavama igraca inace nista od ovoga. Zvijezda je puno bolja nego na samome pocetku a ovo jos jednom pokaziva da nam i z nekih razloga Zvijezda ne lezi. Ne znam ali ovo ako ne pobijedimo danas mozemo komotno da zavrsimo sa bilo kakvom pricom o Evropi
Ma Feja, uzmi sad na pauzi kandziju i preko ledja j.e.b.o. ih otac sto ih napravi mahnite.
Moram popit lexilijum, da se smirim, a budala majko moja ......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.