Sada sljedi silovanje
Al asistencija Sergia
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Mega flop kako ti kazes.geoxx je napisao/la:PEDRO POLUDII
Nemoj samo ti majketi.Benop je napisao/la:Bravo za simuliranje, smiješno je kada neki od vaših navijača dođu na temu Reala i govore o nekom simuliranju i bezveznom padanju. Kažem samo pojedinci.
dasta je neg flop, za meneM4kaveli je napisao/la:Mega flop kako ti kazes.geoxx je napisao/la:PEDRO POLUDII
Zato ih u Barci igra više, nisam htio potaknuti nikakve provokacije, nego sam samo rekao činjenicu. Pozdrav.DesimaL je napisao/la:Nemoj samo ti majketi.Benop je napisao/la:Bravo za simuliranje, smiješno je kada neki od vaših navijača dođu na temu Reala i govore o nekom simuliranju i bezveznom padanju. Kažem samo pojedinci.
U ekipi Mancestera igra jedan veoma poznad diver Young
Ado1921 je napisao/la:28 minuta 4:0..Ko ce drugi najbolji svih vremena
Ne nego si bacio troll ovdje vjerovatno zbog Ronalda, inace bivseg igraca omiljenog ti kluba.Benop je napisao/la:Zato ih u Barci igra više, nisam htio potaknuti nikakve provokacije, nego sam samo rekao činjenicu. Pozdrav.DesimaL je napisao/la:Nemoj samo ti majketi.Benop je napisao/la:Bravo za simuliranje, smiješno je kada neki od vaših navijača dođu na temu Reala i govore o nekom simuliranju i bezveznom padanju. Kažem samo pojedinci.
Inace ovaj je penal promjenio tok utakmice.Da nije svirao sada bi vjerovatno rezultat bio 3:3,a ne 4:0Benop je napisao/la:Zato ih u Barci igra više, nisam htio potaknuti nikakve provokacije, nego sam samo rekao činjenicu. Pozdrav.DesimaL je napisao/la:Nemoj samo ti majketi.Benop je napisao/la:Bravo za simuliranje, smiješno je kada neki od vaših navijača dođu na temu Reala i govore o nekom simuliranju i bezveznom padanju. Kažem samo pojedinci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.