Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

M4kaveli
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la M4kaveli » 07 jun 2013, 23:04

Saurman je napisao/la:Džeko je večeras bio najgori na terenu sreća pa Latvija nije imala kvalitet da nas kazni za silne promašaje.Ovo je jedna od najlošijih partija Džeke u dresu repke fkt danas nije imao svoj dan.
dzeko se ne kritikujeeeee
dzeko se voli ko brat
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 07 jun 2013, 23:06

Saurman je napisao/la:Džeko je večeras bio najgori na terenu sreća pa Latvija nije imala kvalitet da nas kazni za silne promašaje.Ovo je jedna od najlošijih partija Džeke u dresu repke fkt danas nije imao svoj dan.
Kako je covjek igrao pravo dobro , samo ga nije htjelo na pocetku . Pa niko mu nije mogao uzeti lopte , vracao se nekad i haman do centra , pa uz aut liniju da sacuva loptu . Uz to na kraju dao 1 gol . Dzeko je uvijek tih na pocetku , al kad krene ko lav tesko ga je zaustaviti .

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 jun 2013, 23:12

Cuj nije odigrao dobro. Pa jarane jesil ti vidio da je Dzeko skoro cijelu tekmu se morao hrvati sa 6-7 igraca u sesnaestercu, a cim izadje ispred odmah su tu na ledjima 2-3 igraca.

Istina da ga u prvom poluvremenu nije htjelo, ali je Dijamant i veceras odradio dobar posao i sezonu zavrsio pogotkom.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 07 jun 2013, 23:20

Slino i kad' ne odigra neku vele dobru utakmicu opet postigne pogodak. To samo govori kolika je klasa ovaj čovjek. ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 08 jun 2013, 00:11

Jaro Džeko je klasa za Ibiševića on kad otrese onu dvojicu na početku utakmice zagradi se sila od igrača,jest da me nervira sto ponekad ide na one frljoke svoje sa 5m iz sve snage al on je top igrač dobio je na snazi u engleskoj al je malo izgubio na tehnici i prodorima..
VEdad danas predribla uz desnu aut liniju i ode mu lopta do Latvijskog igrača on je samo za 16m da ga miljne ako mi nemamo igre da dobije tu loptu odma nema ni njega..

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 08 jun 2013, 15:15

M4kaveli je napisao/la:
dzeko se voli ko brat
potpisujem , ko ga zeli spomenuti treba da ustane !!!!!!!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 08 jun 2013, 15:24

M4kaveli je napisao/la:
dzeko se voli ko brat
Da se i ja jednom složim sa tobom :mrgreen: :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 10 jun 2013, 01:15

Dzeko je ponos svih nas al ako vec niste zapazili Edo je dao gol a i asistirao Medunjaninu zar to nije dovoljno... Masili su i drugi u prvom poluvremenu a da ne zaboravim imao je stativu prije Lulicevog gola... Tako da vam kritike nisu bas na mjestu... Pozdrav za sve i ponosan sam na ovu repku al bez imalo rezerve...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 10 jun 2013, 01:54

Edin je kvalitet koji svaku utakmicu moze odigrati na nivou, nema veze ko je protivnik, Litvanija, Real, Manchester... ne kaze se bezze "na muci se poznaju junaci" :D
(a moze i imati los dan, nevezano za protivnika :))

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 10 jun 2013, 02:09

SamoZeljo je napisao/la:Edin je kvalitet koji svaku utakmicu moze odigrati na nivou, nema veze ko je protivnik, Litvanija, Real, Manchester... ne kaze se bezze "na muci se poznaju junaci" :D
(a moze i imati los dan, nevezano za protivnika :))
Ma Edin se bar borio in 16ercu i po dvojicu trojicu je nosio na ledima. Imao prilika koje je fulao ali brate u prvom poluvremenu je gol bio zacaran za nas i tacka :lol: :lol: Mene je Vedo iznervirao skroz. Znaci nigdje ai nigdje ga nije bilo u prvom poluvremenu. Konmtam u po frke jel on uopste izasao na teren. Reko mozda fraeru pozlilo u svlacionici a niko ne zna. Salu na stranu vidio se nije. U drugom kao i ostatak ekipe se popravio i zabio taj gol. :D :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 10 jun 2013, 16:02

Sve je izglednije da će Džeko ostat i dalje u City-u što i nije loše jer je novi trener tu. Sigurno ce se rijesit Teveza jer ubdjedljivo ima najvecu platu, a kupit trenutno ne mogu nikog a da je kvalitetniji od Dzeke jer su takvi vec napravili transfer. Bilo bi dobro da u sezonu udju sa Aguerom, Dzekom i Guidetiem sto je dovoljno za tim koji igra formaciju s jednim spicem.

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 10 jun 2013, 19:13

Ko zna Murinjo bi volio da Edina kupi kako se govori a ja mislim da je jedina sansa za to ako bi City kupio Cavania e onda bi city i mogo pustiti Edina da Ide a onda bi vjevovatno mogla Borusia dortmund ili chelzi u oopcijama biti sto nr bi nimalo lose bilo cak sta vise preso bi po meni u zdraviji klub a obadva trenera su Top.....

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 10 jun 2013, 19:16

robijas_Ri je napisao/la:Sve je izglednije da će Džeko ostat i dalje u City-u što i nije loše jer je novi trener tu. Sigurno ce se rijesit Teveza jer ubdjedljivo ima najvecu platu, a kupit trenutno ne mogu nikog a da je kvalitetniji od Dzeke jer su takvi vec napravili transfer. Bilo bi dobro da u sezonu udju sa Aguerom, Dzekom i Guidetiem sto je dovoljno za tim koji igra formaciju s jednim spicem.
sve i da prodaju Teveza i dovedu Cavanija, opet Edin ne ide nigdje .. voli Pellegrini više tri dobra napadača, nego dva :D mislim da će Edin otići jedino ako već ima dogovoren transfer
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 11 jun 2013, 00:43

PANINI WORLD CUP 2014 - izbacili su probne sličice :mrgreen:

slika

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 jun 2013, 01:44

JTS je napisao/la:
robijas_Ri je napisao/la:Sve je izglednije da će Džeko ostat i dalje u City-u što i nije loše jer je novi trener tu. Sigurno ce se rijesit Teveza jer ubdjedljivo ima najvecu platu, a kupit trenutno ne mogu nikog a da je kvalitetniji od Dzeke jer su takvi vec napravili transfer. Bilo bi dobro da u sezonu udju sa Aguerom, Dzekom i Guidetiem sto je dovoljno za tim koji igra formaciju s jednim spicem.
sve i da prodaju Teveza i dovedu Cavanija, opet Edin ne ide nigdje .. voli Pellegrini više tri dobra napadača, nego dva :D mislim da će Edin otići jedino ako već ima dogovoren transfer
Tevezu ugovor istice iduceg ljeta tako da ce se uskoro nesto desiti, produzenje ili prodaja. Inace ode dzabe za godinu dana. Meni ova druga opcija, tj. prodaja, djeluje logicnije. Juve ili Milan mislim da su najblizi. Mozda trampa sa nekim igracem.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 11 jun 2013, 01:49

hz1987 je napisao/la:PANINI WORLD CUP 2014 - izbacili su probne sličice :mrgreen:

slika
Joj moram ponovo počet skupljat sličice. :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 11 jun 2013, 01:55

calcio je napisao/la:
JTS je napisao/la:
Tevezu ugovor istice iduceg ljeta tako da ce se uskoro nesto desiti, produzenje ili prodaja. Inace ode dzabe za godinu dana. Meni ova druga opcija, tj. prodaja, djeluje logicnije. Juve ili Milan mislim da su najblizi. Mozda trampa sa nekim igracem.
gledaj, mislim da bi bilo neozbiljno prodati Teveza, a pri tome nemati dogovoren dolazak nekog napadača .. tako bi ostali na Edinu i Agueru i pitanje je da l' bi nekog uspjeli dovest', mislim na kvalitetnije napadače, a nema ih baš na tržištu .. a ukoliko Edin nema dogovoren transfer, mislim da će on ostati u Man Cityu ako mu Pellegrini kaže da računa na njega, tj. da će imati veću minutažu nego kod Mancinija .. pare + borba za trofeje + veća minutaža, mislim da će ga to zadovoljiti

NON MOLLARE MAI

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 jun 2013, 02:16

JTS je napisao/la:gledaj, mislim da bi bilo neozbiljno prodati Teveza, a pri tome nemati dogovoren dolazak nekog napadača .. tako bi ostali na Edinu i Agueru i pitanje je da l' bi nekog uspjeli dovest', mislim na kvalitetnije napadače, a nema ih baš na tržištu .. a ukoliko Edin nema dogovoren transfer, mislim da će on ostati u Man Cityu ako mu Pellegrini kaže da računa na njega, tj. da će imati veću minutažu nego kod Mancinija .. pare + borba za trofeje + veća minutaža, mislim da će ga to zadovoljiti
Na klupu komotno moze John Guidetti. Momak zasluzuje cak i vise od klupe.
Tevez, Dzeko i Aguero nisu igraci za klupe. Ako vec nema mjesta za trojicu (a nema), nek proda jednog.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 jun 2013, 02:21

JTS je napisao/la:
gledaj, mislim da bi bilo neozbiljno prodati Teveza, a pri tome nemati dogovoren dolazak nekog napadača .. tako bi ostali na Edinu i Agueru i pitanje je da l' bi nekog uspjeli dovest', mislim na kvalitetnije napadače, a nema ih baš na tržištu .. a ukoliko Edin nema dogovoren transfer, mislim da će on ostati u Man Cityu ako mu Pellegrini kaže da računa na njega, tj. da će imati veću minutažu nego kod Mancinija .. pare + borba za trofeje + veća minutaža, mislim da će ga to zadovoljiti
City je ovaj prelazni rok odlicno poceo, dovode bocne igrace i pojacali su sredinu sa Fernadinhom. To je ono sto im je falilo prosle sezone. Nijedan napadac im se nije nadavao golova ali nije to zato sto imaju lose napadace nego sto melju loptu po sredini i tesko stvaraju prilike. Igru po bokovima nisu nikako ni imali. Njima bi ustvari dovoljni bili Aguero i Dzeko, plus neki manje dokazan napadac koji nece u sred sezone otici igrati golf iz protesta sto je na klupi. Ali ne, oni su City, seikov dzep nema dna, tako da ce vjerovatno dovesti jos par WC napadaca i sve ih staviti na klupu. Ima se, moze se. :lol:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 11 jun 2013, 02:33

SamoZeljo je napisao/la:
JTS je napisao/la:gledaj, mislim da bi bilo neozbiljno prodati Teveza, a pri tome nemati dogovoren dolazak nekog napadača .. tako bi ostali na Edinu i Agueru i pitanje je da l' bi nekog uspjeli dovest', mislim na kvalitetnije napadače, a nema ih baš na tržištu .. a ukoliko Edin nema dogovoren transfer, mislim da će on ostati u Man Cityu ako mu Pellegrini kaže da računa na njega, tj. da će imati veću minutažu nego kod Mancinija .. pare + borba za trofeje + veća minutaža, mislim da će ga to zadovoljiti
Na klupu komotno moze John Guidetti. Momak zasluzuje cak i vise od klupe.
Tevez, Dzeko i Aguero nisu igraci za klupe. Ako vec nema mjesta za trojicu (a nema), nek proda jednog.
a gledaj, ako imaš tri world-class napadača, zašto bi se odrekao bilo koga od njih? Cityu ne trebaju novi napadači, nego novi sistem igre, bolje rotiranje igrača, trener psiholog .. a ne kao Mancini, izabere 11 igrača, tu i tu formaciju i ajte igrajte :roll: kad bi Pellegrini našao modul za Edina, ovaj bi hladno trpao 20+ po sezoni

ipak se nadam da bi ga Jozo mogao dovest', al' dabogda šćeri :D
calcio je napisao/la:
JTS je napisao/la:
City je ovaj prelazni rok odlicno poceo, dovode bocne igrace i pojacali su sredinu sa Fernadinhom. To je ono sto im je falilo prosle sezone. Nijedan napadac im se nije nadavao golova ali nije to zato sto imaju lose napadace nego sto melju loptu po sredini i tesko stvaraju prilike. Igru po bokovima nisu nikako ni imali. Njima bi ustvari dovoljni bili Aguero i Dzeko, plus neki manje dokazan napadac koji nece u sred sezone otici igrati golf iz protesta sto je na klupi. Ali ne, oni su City, seikov dzep nema dna, tako da ce vjerovatno dovesti jos par WC napadaca i sve ih staviti na klupu. Ima se, moze se. :lol:
što se tiče taktike, slažem se .. Jesus Navas je prodoran, sad će i David Silva igrati bliže golu jer su doveli Fernandinha da čini par sa Toureom, itd .. napadači su im odlični, al' trebala im je igra preko bokova, previše su ovisni o Davidu Silvi, a Nasri je bio užasan, nije ni čudo da su napadači imali loš učinak .. ja bih ipak volio da dovedu još jednog klasičnog krilnog igrača, trkača, npr. Di Maria :D

NON MOLLARE MAI

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 1921ljoze, 231983, Brazzzoo123, bvsic, CAGarfia, Confiance, lol89, zikerrz21 i 55 gostiju.