Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

madridist
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la madridist » 19 jan 2013, 13:32

iDon je napisao/la:
madridist je napisao/la: Michael Schumacher pokušaj od vozača,
Jordan pokušaj od košarkaša,
Di Stefano pokušaj od fudbalera..got it
Ovo je nevjerovatan post.Ja ne znam druže odakle crpiš ideje ali ovo zaslužuje aplauz epskih proporcija na dodjeli nagrade za fail post godine.
Tu te cekam. Onaj post je napisan dijelom tim sto sam bio isprovociran pisanjem onog jagomirca, a dijelom tim sto sam zelio da vidim ko ce se zakaciti za njega. Samim tim sto si ti presao preko postova tvog kompanjona o Realu kao kvazi kraljevskom klubu, o Ikeru Casillasu kao kvazi kapitenu, o sprdanju sa Realovim grbom a zakacio se na ovaj govori kakav i u kojoj mjeri si ti "madridista". Sada ti meni reci, da li je veci grijeh pljuvati po klubu, kapitenu i grbu ili po treneru pod cijim vodstvom je Real na -18 bodova zaostatka nakon dvadesetak kola ?
Istorija rasprava izmedju mene i @namiksa je duga i burna...
a sad da ima stvari gdje se slažemo ima,po meni kapiten mora bit igrač iz polja ,vodja a la Raul. Naš sadašnji kapiten je legenda i poštujem ga ali po meni on nije njuška tipa Kahna da bi imao uticaj na suigrače pa i sudije tokom tekme.Ramos je moj najdraži madridista od dana kad je potpisao za Madrid ali brate vuče na Hierra sa onoliko crvenih kartona,malo uključiti brain ne bi bilo loše ,ostavio nas je bez svojih usluga u jednom od ključnih momenata sezone,takve stvari kapiteni ne bi smjeli raditi.
Što se Josea tiče,više sam puta pisao,čovjek je došao u trenutku u kojemu je najveći konkurent u Španiji imao posloženu najjaču ekipu u njihovoj istoriji i za nepunu godinu napravio ekipu Madrida koja je suvereno pregazila primeru i tog istog rivala osvojivši titulu čisto uz sve moguće rekorde.Onaj ko je mislio da se može nastaviti istim tempom i u novoj sezoni po meni nema pojma o nogometu ili sportu općenito.
Da je bilo grešaka u prelaznom roku jeste,po meni se trebalo riješiti jednog napadača a dovesti zvijer tipa Tigre ili Cavani da osvježi napad .Ova razlika u bodovima na tabeli je čisto splet nes(p)retnih okolnosti tipa Benzovih i Higuainovih promašaja nemogućeg te golova koje smo primali zahvaljujući kapitenu,najmanje to ima veze s trenerom.U svakom slučaju kako god predsjednik odluči ja ću do kraja života bit madridista i to nema veze s trenerom ma ko on bio.To što ja mislim da se treba držat Mourinha je čisto pragmatično,zamislimo Real sa Ramosom,Peleom ili bilo kojim sličnim pokušajem od trenera i kako ispadamo u kupu ili LP od timova koji ne idu u istu rečenicu s Madridom.
Inače napisati post da čekaš ko će se zakačit :lol: car si, de idi na pdf barsa te napiši kako recimo pokušaj od veznog igrača Xavi... pa da vidiš kako se fataju :lol:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 19 jan 2013, 14:06

iDon je napisao/la:Sada ti meni reci, da li je veci grijeh pljuvati po klubu, kapitenu i grbu ili po treneru pod cijim vodstvom je Real na -18 bodova zaostatka nakon dvadesetak kola ?
A ko zna, možda sam i ja onu sliku postavio samo da vidim ko će se zakačiti za nju. Ha ja.

Slažem se sa madridistom. Nas će naša hijerarhija koštati. Nema temperamentnog igrača u polju sa kapitenskom trakom da uleti u gužvu, odmakne suigrače i unese se sucu u lice. Ko će poštovati jednog pametnjakovića Higuaina koji na svaku odluku diže ruku, ili Marcela kojemu nije strano proturječiti sucu kad nekoga udari. Tu treba neko ko će ući u gužvu odmaknuti ih i raspraviti sa sucem.

Sama Raulova pojava izazivala je strahopoštovanje kod sudaca jer svi znamo da je rijetko kad dobio žuti a crveni nikad.

E to je kapiten, a ne neko ko kad gubi 5:0 ne zna šta drugo da uradi pa opleti protivnika po nogama, ili kad se stvore kakve gužve da taj isti kapiten odmah poslije utakmice uzima mobitel i zove svoje prijatelje u rivalskoj ekipi da im se izvine.

Da, govorim o Ramosu i Kikseru.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 19 jan 2013, 14:11

Ne mozes reci za polusezonu u kojoj smo mozda pet utakmica odigrali dobro da je splet nesretnih okolnosti. Ja prema Murinju formiram misljenje na osnovu onoga sto je uradio i radi u Realu, a ne na osnovu toga sto je on vazio za najboljeg trenera na svijetu prije nego je preuzeo Real ili osvojio dvije LP (istina, u stilu Otto Rehhagela, ali ipak osvojio, to se ne moze osporiti). On ne radi svoj posao dobro i zasluzuje otkaz, to je moje misljenje i imam dovoljno razloga da tako mislim. Ne interesuje me ko je i sta je, sta je uradio prije i sta ce uraditi poslije. Sa druge strane, ne vidim kako se moze opravdati pljuvanje po klubu, kapitenu i grbu.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 19 jan 2013, 14:15

http://estaticos02.marca.com/multimedia ... _mou75.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
2012/2013

Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

wedi
Kontakt:

Post Postao/la wedi » 19 jan 2013, 14:26

Pozdrav kolege. Evo citam danima šta pišete, al nisam htio ništa da dodajem. Ne mogu da vjerujem da ljudi koji nazivaju sebe navijačima Reala ovako pišu o treneru, o igračima i o klubu. Ne ide nam dobro ove sezone, pa šta? Popravit ćemo se, doći će do nekih izmjena i opet ćemo harati zelenim travnjacima. Takav ti je fudbal ( kao i svaki drugi sport) danas jesi sutra nisi. Divno je ono biti navijač kluba koji dobro igra, sve osvaja, uništava svoga protivnika. Treba biti vjeran, strpljiv i objektivan u trenucima i kada klubu ide loše. Zato ja vas molim budite uz klub i kada je najgore, imajte malo vjere u naše momke i ponovo ce doći ljepši dani. Hala Madrid !!!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 19 jan 2013, 19:36

Ma Mourinho je izvanredan trener. Imao je ovako los period i u Čelziju, dobio otkaz i nakon nekoliko mjeseci su ga prizivali nazad, a i dan danas to cine.
Realu je potreban bas trener tipa Mourinha koji ima tu sposobnost da veliki broj "zvijezda" uklopi u jedan sistem, a to je ono sto je falilo famoznim "galaktikosima". Trener kod koje je Balloteli sjedio na tribinama jer je mislio da je iznad tima.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 19 jan 2013, 19:39

ceze je napisao/la:Ma Mourinho je izvanredan trener. Imao je ovako los period i u Čelziju, dobio otkaz i nakon nekoliko mjeseci su ga prizivali nazad, a i dan danas to cine.
Realu je potreban bas trener tipa Mourinha koji ima tu sposobnost da veliki broj "zvijezda" uklopi u jedan sistem, a to je ono sto je falilo famoznim "galaktikosima". Trener kod koje je Balloteli sjedio na tribinama jer je mislio da je iznad tima.
Tako je. Jose Mourinho je najbolji trener danasnjice, a za 10-tak godina bice najbolji trener svih vremena.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 jan 2013, 19:55

pobjeda sutra i liga odmah izgleda dosta neizvjesnija :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 19 jan 2013, 20:00

Ma yebo ligu i da uzmemo sutra 15 je razlike, nego treba poginuti protiv Manchestera da ga se izbaci. To ce biti prelomne 2 tekme u LP. Ako se Mancho izbaci ostalo je sve p.c.k.n dim...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 19 jan 2013, 20:04

Ma United neće znati šta ga snašlo protiv Reala, uzet ćete ih u obje tekme. ;)
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 19 jan 2013, 20:26

neurofunk je napisao/la:Ma United neće znati šta ga snašlo protiv Reala, uzet ćete ih u obje tekme. ;)
A ti bi to volio :D Ovdje si doso da lijecis kompleks zvan Manchester :lol:

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 19 jan 2013, 20:30

neurofunk je napisao/la:Ma United neće znati šta ga snašlo protiv Reala, uzet ćete ih u obje tekme. ;)
Nema veze, barem cemo gledati dva najbolja evropska predstavnika svojih liga u ovom takmicenju. Vjerujem da ce to biti spektakl i da ce kao najveci timovi iz svojih liga pruziti dobre partije, bas kao i sto se ocekuje. Neka bolji pobjedi, pa ko god to bio.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 19 jan 2013, 21:31

Samo ovaj Real B uništi Villareala.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 19 jan 2013, 23:36

slika

Kazu...glumac.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 jan 2013, 23:42

Kažu nemamo dobru školu...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 19 jan 2013, 23:51

BoBo89 je napisao/la:
Lmfao, lol, wtf, omg, znači ako sam napisao svoje mišljenje to ja odma liječim neke komplekse ? :roll: :oops:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 jan 2013, 01:16

neurofunk je napisao/la:
BoBo89 je napisao/la:
Lmfao, lol, wtf, omg, znači ako sam napisao svoje mišljenje to ja odma liječim neke komplekse ? :roll: :oops:
Ovdje ti je tako - i medzusobno su kriticni a pogotovo prema konkurenciji. Navikni ili ih ostavi same....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 20 jan 2013, 12:03

Dzoni je napisao/la:slika

Kazu...glumac.
sta nije ?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 jan 2013, 12:55

Očekivani sastavi za večerašnji derbi na Mestalli 8-)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 20 jan 2013, 13:03

madridizmo
Özil: "Me gustaría terminar mi carrera en el Real Madrid" 8-)
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.