FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Preokrećete stvar i mijenjate ono što sam rekao, očito je da ste u tome najbolji. Ne može čovjek na forumu reći nešto što je istinito, a da se na njega ne navali krdo ovaca.
Boli glava
, ovo nije humano 
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
- Cautinho
- Kontakt:
Simulir'o on,nesimulir'o,opet Barca pobjeduje i dominira svaku utakmicu.
Keep walking.
Evo Pedro za @ripperovu dusu.
Jel neko primjetio koliko Alba igra povucenije otkako je Alves tu ?
A mali je i u defanzivi odlican ..
Jel neko primjetio koliko Alba igra povucenije otkako je Alves tu ?
A mali je i u defanzivi odlican ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Odlicno prvo, bez previse umora...
Bravo za Pedra!
Hajmo jos 2 komada u drugom i dosta za veceras...
Bravo za Pedra!
Hajmo jos 2 komada u drugom i dosta za veceras...
Zadnja izmjena: YaSSaL, dana/u 06 jan 2013, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
Mnogo lakše nego što sam očekivao...
benop apsolutno se slazme,sramota od ekipe je ova barsa,sudije im silje rezultate i pobjede,pa eto ovaj penal je preokrenuo tok utakmice
skuliraj se covjece,pa ovo sto barsa radi je nehumano,klasa su iznda svih timova u evropi,jedino trenutno los dan i tako nesto mogu uticat da budu porazeni!
- LateraleSinistro
- Kontakt:
I ja mislim da je sramotno, koliki supak moras bit da kod 3:0 onako jeftino simuliras.Da sam trener Barselone ja bih ga upozorio da takve stvari kaljaju klub i da nisu potrebne.nyxem je napisao/la:kod 3-0 Fabregas simulira... sramotno..
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
To samo ostavlja loš utisak na Fabregasa , ne na klub..LateraleSinistro je napisao/la:I ja mislim da je sramotno, koliki supak moras bit da kod 3:0 onako jeftino simuliras.Da sam trener Barselone ja bih ga upozorio da takve stvari kaljaju klub i da nisu potrebne.nyxem je napisao/la:kod 3-0 Fabregas simulira... sramotno..
Poetry in motion.
Ekipa igra fantasticno.Komplet vezna linija perverzna ali Busquets je genijalan.
Pedro procepio i igra odlicno , Messi se rastrcao.
Edit : Treba Villu ubaciti u igru umjesto Cesca i dati sansu Thiago umjesto Inieste.
Ekipa igra fantasticno.Komplet vezna linija perverzna ali Busquets je genijalan.
Pedro procepio i igra odlicno , Messi se rastrcao.
Edit : Treba Villu ubaciti u igru umjesto Cesca i dati sansu Thiago umjesto Inieste.
Zadnja izmjena: Johny, dana/u 06 jan 2013, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
rece navijac kluba kojem su zbog afera u talijanskom nogometu oduzimane titule, a isti izbacen u nizi rangLateraleSinistro je napisao/la:I ja mislim da je sramotno, koliki supak moras bit da kod 3:0 onako jeftino simuliras.Da sam trener Barselone ja bih ga upozorio da takve stvari kaljaju klub i da nisu potrebne.nyxem je napisao/la:kod 3-0 Fabregas simulira... sramotno..
Mi nikada odustati necemo...
Ja to pricao prije godinu dana i svi mi se smijali.haris10 je napisao/la:benop apsolutno se slazme,sramota od ekipe je ova barsa,sudije im silje rezultate i pobjede,pa eto ovaj penal je preokrenuo tok utakmiceskuliraj se covjece,pa ovo sto barsa radi je nehumano,klasa su iznda svih timova u evropi,jedino trenutno los dan i tako nesto mogu uticat da budu porazeni!
Dajte nam Davida Villu !
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Jah, a kad Messi zabije 90 golova onda to nije Barselona dala nego Messi.viKK je napisao/la:To samo ostavlja loš utisak na Fabregasa , ne na klub..LateraleSinistro je napisao/la:I ja mislim da je sramotno, koliki supak moras bit da kod 3:0 onako jeftino simuliras.Da sam trener Barselone ja bih ga upozorio da takve stvari kaljaju klub i da nisu potrebne.nyxem je napisao/la:kod 3-0 Fabregas simulira... sramotno..
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ljudi zar vam nije vise dosadilo gledati te marsovce?
hegemonija se nastavlja i u 2013.
lijepa igra, nasi svjezi poslije praznika vidi se da su pozeljeli igrati lopte, nema stajanja u napadima, milina za gledati, eto sta znaci svjezina, nema taktiziranja, samo naprijed
ovako nesto ocekujem u i ligi prvaka, ovako dobre i rastrcane utakmice u kojima ce protivnici propisno stradati, bice toga jer ce glavni igraci uglavnom prije tih utakmica lige prvaka imati odmora jer liga je rijesena
idemo sad messi hetrik jedan da se pocne godina na pravi nacin
lijepa igra, nasi svjezi poslije praznika vidi se da su pozeljeli igrati lopte, nema stajanja u napadima, milina za gledati, eto sta znaci svjezina, nema taktiziranja, samo naprijed
ovako nesto ocekujem u i ligi prvaka, ovako dobre i rastrcane utakmice u kojima ce protivnici propisno stradati, bice toga jer ce glavni igraci uglavnom prije tih utakmica lige prvaka imati odmora jer liga je rijesena
idemo sad messi hetrik jedan da se pocne godina na pravi nacin
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Pa logicno !Jah, a kad Messi zabije 90 golova onda to nije Barselona dala nego Messi.
Johnny b, how much there is to see
Nemate vi pojma.
Kad je Real sa Alfredom Di Stefanom ovako igr'o djeco moja.
Pa i Milan iz 80-tih ..
Ma sta ovako, 3 puta bolje.
Kad je Real sa Alfredom Di Stefanom ovako igr'o djeco moja.
Pa i Milan iz 80-tih ..
Ma sta ovako, 3 puta bolje.
joj koliko se bolje igra kad je cesc na terenu,nekako tecnije sve ide,imam osjecaj kad alexis igra da barca igra sa 10 igraca a sa cescom sa 12
,pa kako prodje kod prvog gola pedra po strani a duplo sporiji i okretniji od alexisa ali kad neko zna zna .
Zna i alexis ali neki strah mu se utjero u kosti
pa ne smije nista uradit osim dodavanja unazad
super igra ,predobra ,iznenade me svaki put
,mislio sam da ce teze ovo ic veceras al et dobro je 
Zna i alexis ali neki strah mu se utjero u kosti
super igra ,predobra ,iznenade me svaki put
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Usudit cu se pa reci da je ovo poluvrijeme bilo gotovo pa savrseno...
Koja steta za Pedra, dva ponistena gola...
P.S. Lik koji navija za neki klub iz razlicite lige, za klub iz druge drzave, znaci za klub koji veze nema s Barcelonom...dosao je veceras ovdje, u trenutku kad Barca pruza jednu od boljih partija ove sezone, kad se poigrava s protivnikom i priredjuje praznik za oci svim ljubiteljima fudbala, kad daje toliko materijala za komentarisati vezano za samu utakmicu...da popuje i prica o nekim totalno desetim stvarima, o necemu sto veze s vezom nema o utakmici...tako da se iskreno pitam sta se to desava s ljudima danas...
P.S. Lik koji navija za neki klub iz razlicite lige, za klub iz druge drzave, znaci za klub koji veze nema s Barcelonom...dosao je veceras ovdje, u trenutku kad Barca pruza jednu od boljih partija ove sezone, kad se poigrava s protivnikom i priredjuje praznik za oci svim ljubiteljima fudbala, kad daje toliko materijala za komentarisati vezano za samu utakmicu...da popuje i prica o nekim totalno desetim stvarima, o necemu sto veze s vezom nema o utakmici...tako da se iskreno pitam sta se to desava s ljudima danas...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.