FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BadrHari
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la BadrHari » 28 avg 2013, 22:25

Za Chelsea:
------------------NEUER--------------------
LAHM (C)---BOATENG---DANTE---ALABA
----------------SCHWEINSTEIGER---------
-------------KROOS-------------------------
ROBBEN-------------------------RIBERY----
-------------MULLER-----------------------
-----------------MANDZUKIC---------------

KROOS - Najdefanzivnija uloga pod Pepom . Ne ocekujem ga kao klasicnog zadnjeg veznog, ali bi trebao biti blize Schweinieu nego do sad. To bi pojacalo sredinu u destruktivi i olaksalo protok lopte do ostatka ekipe. Sjeba nam se Đeneral sam a jedini on od veznjaka ima sposobnosti za povucenije igru.

MULLER- Njegova najdraza pozicija. Kad nema tacno ime za njegovu poziciju u fudbalu, ali ima zadatke koje treba obaviti. On te zadatke odlicno obavi. To je vrsenje pressinga, kupljenje odbitaka, stvaranje pometnje u protivnickim redovima, slanje lucidnih pasova . Ima on pluca za to i kad tu igra najvise doprinosi ekipi. Mjesavina krila i poluspica. Trebala bi njegova fudbalska inteligencija doci do izrazaja.

MANDZUKIC- Od njega se ocekuje da se nadopunjava sa krilima, trci, dobiva zracne duele i ako ostatak ekipe bude igrao kako treba on ce se naci na pravom mjestu da na kraju postigne pogodak. Ocekujem njegovu maestralnu utakmicu kao sto je prosle godine sve i jedna bila u Ligi Prvaka. Ima mentalitet za velike utakmice i prgavost za skok igru sa Englezima tako da se za Mandzu ne brinem.

Ostatak ekipe bi trebao odigrati kao sto uvijek igraju.
Boa me pozitivno iznenadjuje, na Lahma i Alabu ne moram trositi rijeci, Bilal predvodi rulju u napadu, Robben je ponajbolji igrac Bayerna dosad tako da bi mi bilo drago da Cecha savlada.
Schweinie ne mora odigrati citavu ali bi volio da se sve rijesi dok on orkestrira jer smo bez njega mnogo nestabilniji.
Neuer je pokazao u Maju ko je najbolji golman danasnjice, to prekosutra da potvrdi i bez izljetanja ludjackih.

P.S : Ovome se ja nadam jer mi djeluje bolje od klasicne 4-1-4-1 formacije gdje se Gotze guzva sa Kroosom.
Njemacki fudbal u kost i Pep da pokupi 3. trofej odkad je na klupi Bayerna, :D
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 29 avg 2013, 00:14

BadrHari je napisao/la:i Pep da pokupi 3. trofej odkad je na klupi Bayerna, :D
O cemu ti? Do sada sa yayom igrao za jedan trofejcic i dobio po usima 8-)

Te lijeve turnire okaci macku o rep :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 29 avg 2013, 00:45

kraljttbvb je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:i Pep da pokupi 3. trofej odkad je na klupi Bayerna, :D
O cemu ti? Do sada sa yayom igrao za jedan trofejcic i dobio po usima 8-)

Te lijeve turnire okaci macku o rep :mrgreen:
Zato se i kezim na kraju :mrgreen:

Sto omalovazavas jedini trofej koji ste osvojili poslije onakvog masakra na sva tri fronta od prosle godine ?

[youtube][/youtube]
Kad god Zutalji dignu nos vjeciti Dominator Njemacke i nerijetko Evrope je tu da ih brzo spusti na zemlju. 8-)
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 29 avg 2013, 07:50

raja, valja preznavat da je ovaj ´stotinujedanaestka´ u pravu.
dakle, nije do gvarde.
mame im ga njihove, fulat prilike koje bi i moja malenkost pogodila ne prilici osvajacima lp. :twisted:
majku mu, gledao sam matorog raula na oprostajnoj tekmi i kontam da je bio umjesto mulije il mandzuke, vjerujem da bi zabio 3-4 gola. i onda mi nek kaze da nam levat ne triba. :evil:
zanima me ima li nek ideju sta bi moglo biti sa tomasa?
nestao onaj dominator koji je koristio i najmanju sansu... :(
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 29 avg 2013, 11:43

Dakle momci ,danas je izvlacenje,evo kakko ja mislim da bi moglo biti po nas ,a to i prizeljkujem ,nemojte odma sa ovom igrom necemo ono ovo ako budu ovakvi protivnici"

1.Bayo
2.PSG
3.basel
4.Napoli

Druga vrijanta:

1.bayo
2.milan
3.man.city
4.celtic
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 29 avg 2013, 11:49

AMIDZA zelio bih da cujem vase uvazeno misljenje kakav bi ishod zrijeba bio najoptimalniji po nas ii atraktivniji. :D
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 avg 2013, 12:42

Bayern
Milan
Basel
Celtic
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 29 avg 2013, 14:35

Kako prenosi sluzbena stranica Bayerna, oko 19h bi trebali saznati ko je najbolji igrac Europe.
Siguran sam 100% da ce ona otic onome koji je najvise i zasluzuje :)

slika

8-)

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 29 avg 2013, 14:56

smatram da bi za nas najbolje bilo da dobijemo neku laganu grupu,npr kao sto barca dobija zadnjih godina,neke istocnjake,, pa da se gvardiola uigrava kroz skupine i brusi svoje zamisli,a onda dalje u nokaut fazi je sve moguce pa cak i to da odbranimo titulu jer kad je mogao chelsea one godine lapiti na nafaku mozemo i mi :lol:
VOLIM BAYERN

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 29 avg 2013, 15:05

isakovich je napisao/la:smatram da bi za nas najbolje bilo da dobijemo neku laganu grupu,npr kao sto barca dobija zadnjih godina,neke istocnjake,, pa da se gvardiola uigrava kroz skupine i brusi svoje zamisli,a onda dalje u nokaut fazi je sve moguce pa cak i to da odbranimo titulu jer kad je mogao chelsea one godine lapiti na nafaku mozemo i mi :lol:
mi je već imamo netreba nam nafaka pokazali smo prošle sezone koje gazda i ko će biti GAZDA u narednim SEZONAMA . Što se tiče grupe ovako bi ja volio FC Bayern, Cska Moskva, Galatasnajper, Anderleht

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 29 avg 2013, 15:08

Svejedno kakva god grupa da nam dodje nema straha za nas jedino za ostale timove 8-)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 29 avg 2013, 15:36

Volio bih Milan, a ostalo mi je svejedno. Cisto da malo popravimo skor sa njima, jedna od rijetkih ekipa sa kojima imamo negativan omjer. Malo guglo- 10 utakmica, 6 poraza, 3 remija i samo jedna pobjeda u Evropi protiv AC Milana, posljednja 1990. godine. Zadnji put smo se sa Milanom sreli 2007. godine u 1/4 finalu Lige prvaka. Na San Siru ohrabrujucih 2:2, oba gola Van Buyten. :lol: Dok smo kuci zijanili 2:0, jedan gol Seedorfa i drugi gol "remek djelo" nekrenusanog kralja ofsajda. :mrgreen:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 29 avg 2013, 15:52

Za Sampiona Evrope je sasvim svejedno koga ce dobiti u grupi.
Cilj se zna, odbrana titule prvaka :!:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 29 avg 2013, 16:22

Uli malo lobira i cini mi se vrsi pritisak, da slucajno nagrada ne bi otisla u tudje ruke,nego samo Francku. Kaze kako je Franck bolji igrac od Messia i Ronalda, te da je protiv Barcelone Franck porazio Messia i donio nam titulu, a kako se Ronaldo uopste ne moze mjeriti sa Franckom.
hahhahah, dobar je Uli, takodjer je dodao samo da bi politicke igrice mogle dati ovu nagradu nekom drugom osim Francku...

Mislim i ja da je ovo gotova stvar te da ce nagradu dobiti Ribery, ali sam isto tako poprilicno skeptican povodom nagrade za najboljeg igraca svijeta, mislim da ce tu opet mali patuljak da uzme...
Stern des Südens

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 avg 2013, 17:18

1.Bayern
2.PSG
3.Ajax
4.Real Sociedad
1974---1975---1976---2001---2013---2020

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 29 avg 2013, 17:21

PEP je napisao/la:AMIDZA zelio bih da cujem vase uvazeno misljenje kakav bi ishod zrijeba bio najoptimalniji po nas ii atraktivniji. :D
u fudbalu je bitno jedno, a to su dvije stvari: rad, red i disciplina. :mrgreen:
nije realno ocekivati da pepov bayo nakon nikakve pripremne faze i par ligaskih utakmica dere protivnike i briljira na svim poljima. ogromna je razlika izmedju ovog i hejnkesovog bayerna i normalno je da igracima treba barem polusezona da se naviknu na sistem. sad, i to je optimisticna prognoza. realno je da ce bayern tek od naredne sezone zaigrati bas onako kako pep zeli. u navali smo daleko jaci nego prosle sezone, ali je istina i to da smo defanzivno ranjivi tj. da je odbrana slabija od one koju je postavio hejnkes.
najslabija karika ovog tima je svajn - tip koji je u napadu daleko slabiji od krosa i gocea, dok je u odbrani 3 klase iza martineza. da je kakve srece da propusti par utakmica (pep nema damu da ga postavi na klupu), pa da umjesto nj. uskoci martinez, vjerujem da bismo dobili daleko stabilniju odbranu.
dakle, sve u svemu, zbog neuigranosti ekipe ocekujem da cemo dobiti neku slabiju grupu. :)

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 29 avg 2013, 17:28

Bayern je toliko jak da mu je najslabija karika najbolji veznjak danasnjice.
Mindfuck ...

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 29 avg 2013, 17:38

qrac je on najbolji veznjak danasnjice.
hocemo li ga porediti sa ofanzivnim ili defanzivnim veznjacima kako bismo dosli do istine?
ili cemo se mozda voditi rijecima bayernovih trenera i uprave?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 avg 2013, 18:19

Znaci CSKA. Onaj iz Rusije. :mrgreen:

Edit1: City!

Edit2: Viktoria Plzen
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 avg 2013, 18:42

Ne baš atraktivna grupa al' može proći, evo nam opet Shitya. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.