Zvanično 3500
Premijer liga BiH - aktuelno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nema to veze ni sa dudicem ni sa amarom..ova ekipa je zaiscena i limitirana i igrala je puno preko mogucnosti. Trofej kupa koji je vise sretno nego spretno osvojen zamaskirao je ocajnu sezonu u kojoj je velez bio blize ispadanju nego evropi
Fedja je to uvidio zato je i digao sidro
Zadnja izmjena: Victor, dana/u 15 jul 2022, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
na bh streamu nema, na hrvatskom ima
-
- Kontakt:
Šta Zeljković igra kod Amara, lažnog veznjaka?
Ili će u 46. Minuti Bajrić odmah napolje a umjesto njeg Zaja ili Čosić.
- feniksptica
- Kontakt:
I prosle godine su bili tako isto losi s mladim na pocetku sezone. 2x istu gresku praveLeonProfessional je napisao/la: ↑15 jul 2022, 17:53Velež i ove godine tanak sa u21 igračima.
Bajrić kriv kod gola.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Bilbija odlično odradio prvo poluvrijeme. Nije ga džaba Peljto hvalio.
-
- Kontakt:
Hoces da kazes da ste vi odustali od njega jer je povrijedjen? Hm. Not really. Jedino ako ne mislis da bi nasao nesto vani, to je drugo.
Inace, mi losi. Drama losi i bezidejni, nijedan pojedinac nije za pohvaliti u pp. Nadam se Pantelicu, cisto da vidimo i njega i od njega nekako najvise ocekujem sto se okomitosti tice. Ima opcija na klupi, nek' izmisli nesto.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 15 jul 2022, 18:20, ukupno mijenjano 2 puta.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Zadnjeg veznog Zeljkovic igra,to ustvari i jeste njegova prirodna pozicija,kod Dudica je bio stoper ali ovo mu je kao prirodno mjestoLeonProfessional je napisao/la: ↑15 jul 2022, 18:10Šta Zeljković igra kod Amara, lažnog veznjaka?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Doktorinho
- Kontakt:
Jel planira Arena malo promijeniti ovaj interface oko statistike, rezultata u gornjem lijevom uglu itd. Ovo je na nivou amaterskog dizajna, valjda nisam jedini kojem ovo smeta iako su detalji u pitanju
Hocu da kažem,ko bi se usudio da dovede igraca koji nije u stanju pripreme proci a pri tome na istoj poziciji nemas nikoga sem juniora.killafrommanilla je napisao/la: ↑15 jul 2022, 18:18Hoces da kazes da ste vi odustali od njega jer je povrijedjen? Hm
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nije bio ofsajd za Velez. Igrac Veleza bio na svojoj polovini, znaci nema ofsajda.
Mada je to do pomocnog sudije.
Mada je to do pomocnog sudije.
- FKS -
I ja bukvl pricam sam sa sobom vezano za to, majku im **** koliko su lijeni, amaterizam teski.Doktorinho je napisao/la: ↑15 jul 2022, 18:19Jel planira Arena malo promijeniti ovaj interface oko statistike, rezultata u gornjem lijevom uglu itd. Ovo je na nivou amaterskog dizajna, valjda nisam jedini kojem ovo smeta iako su detalji u pitanju
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Nije mu otkinuta noga, propustit ce pocetak sezone ali nista sto bi vas otjeralo od Ovcine, kojeg Dudic izuzetno cijeni. Jednostavno, ovaj je htio s Amarom da radi i to je presudilo, koliko god da to kliseizirano i izlizano zvuci slusajuci isto godinama od Zeljovacamiky_hz je napisao/la: ↑15 jul 2022, 18:20Hocu da kažem,ko bi se usudio da dovede igraca koji nije u stanju pripreme proci a pri tome na istoj poziciji nemas nikoga sem juniora.killafrommanilla je napisao/la: ↑15 jul 2022, 18:18Hoces da kazes da ste vi odustali od njega jer je povrijedjen? Hm

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la: ↑15 jul 2022, 18:19Zadnjeg veznog Zeljkovic igra,to ustvari i jeste njegova prirodna pozicija,kod Dudica je bio stoper ali ovo mu je kao prirodno mjestoLeonProfessional je napisao/la: ↑15 jul 2022, 18:10Šta Zeljković igra kod Amara, lažnog veznjaka?

Ma meni je ovaj meč tanak pravo. Doduše ne znam ko ima prolaznu u Veležu.
Svakako bih ja s Blagojevićem u veznom redu igrao.
Opet se nekako pokazuje da Velež nije baš izbalansirana ekipa i da fali pravih rješenja.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hvala mu do neba. Muhammad Musa Bog otac za svakog beka u ligikillafrommanilla je napisao/la: ↑15 jul 2022, 18:23Nije mu otkinuta noga, propustit ce pocetak sezone ali nista sto bi vas otjeralo od Ovcine, kojeg Dudic izuzetno cijeni. Jednostavno, ovaj je htio s Amarom da radi i to je presudilo, koliko god da to kliseizirano i izlizano zvuci slusajuci isto godinama od Zeljovacamiky_hz je napisao/la: ↑15 jul 2022, 18:20Hocu da kažem,ko bi se usudio da dovede igraca koji nije u stanju pripreme proci a pri tome na istoj poziciji nemas nikoga sem juniora.killafrommanilla je napisao/la: ↑15 jul 2022, 18:18
Hoces da kazes da ste vi odustali od njega jer je povrijedjen? Hmal se makar moze lako provjerit
![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Napokon ce se dokazati da je Osim qurcina od trenera. Dok se namjestalo, dok su se pare izvlacile, lahko je bilo osvajati.
Vjeruj da nisi upravu,al nebitno.Necemo širit.Sretno drugo poluvrijeme i igrajte malo lopte,sta je nabijate samokillafrommanilla je napisao/la: ↑15 jul 2022, 18:23Nije mu otkinuta noga, propustit ce pocetak sezone ali nista sto bi vas otjeralo od Ovcine, kojeg Dudic izuzetno cijeni. Jednostavno, ovaj je htio s Amarom da radi i to je presudilo, koliko god da to kliseizirano i izlizano zvuci slusajuci isto godinama od Zeljovacamiky_hz je napisao/la: ↑15 jul 2022, 18:20Hocu da kažem,ko bi se usudio da dovede igraca koji nije u stanju pripreme proci a pri tome na istoj poziciji nemas nikoga sem juniora.killafrommanilla je napisao/la: ↑15 jul 2022, 18:18
Hoces da kazes da ste vi odustali od njega jer je povrijedjen? Hmal se makar moze lako provjerit
![]()

Ako je to istina, onda je dečko glup k'o dva kurcakillafrommanilla je napisao/la: ↑15 jul 2022, 18:23Nije mu otkinuta noga, propustit ce pocetak sezone ali nista sto bi vas otjeralo od Ovcine, kojeg Dudic izuzetno cijeni. Jednostavno, ovaj je htio s Amarom da radi i to je presudilo, koliko god da to kliseizirano i izlizano zvuci slusajuci isto godinama od Zeljovacamiky_hz je napisao/la: ↑15 jul 2022, 18:20Hocu da kažem,ko bi se usudio da dovede igraca koji nije u stanju pripreme proci a pri tome na istoj poziciji nemas nikoga sem juniora.killafrommanilla je napisao/la: ↑15 jul 2022, 18:18
![]()
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Samo 2?Miljacka je napisao/la: ↑15 jul 2022, 18:34Ako je to istina, onda je dečko glup k'o dva kurcakillafrommanilla je napisao/la: ↑15 jul 2022, 18:23Nije mu otkinuta noga, propustit ce pocetak sezone ali nista sto bi vas otjeralo od Ovcine, kojeg Dudic izuzetno cijeni. Jednostavno, ovaj je htio s Amarom da radi i to je presudilo, koliko god da to kliseizirano i izlizano zvuci slusajuci isto godinama od Zeljovacaal se makar moze lako provjerit
![]()

Pod nebom plavim u gradu BORDO boje.
SARAJEVO SIAMO NOI
SARAJEVO SIAMO NOI
Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 5 gostiju.