Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipino
- Kontakt:
Re: Serie A
Bacca 

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- Partenopei
- Kontakt:
Bacca igracina 

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Koja igracina covjece
-
- Kontakt:
Opa,imamo +2.
Izbori
Izbori

- Romagnoli13
- Kontakt:
Sa Romom sam promašio da valja, za Allegrija i dalje imam isto mišljenje.A za Juve sam rekao da će se razigrati, samo je pitanje vremena.bianconeros je napisao/la:Meni se cini da si ti najavljivo da ovo Roma uzima Scudetto ove god ako se dobro sjecam. . A da ne pisem sta si piso oko AllegriaRomagnoli13 je napisao/la:Mihajlovića.Italia je napisao/la:Koga sad kriviti u ekipi sa najboljim golmanom, najboljom odbranom, najboljom sredinom i batistitutom u napadu

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Revolucija
- Kontakt:
Milan na tri boda od super smijesnih najvecih luzera Italije Rome predvodjene jednim od najvecih uhljeba Francesco Tottiem italijanskim Bakir Izetbegovicem...
Milan ce sigurno zavrsiti ispred njih na kraju sezone a romanisti ce evropu gledati kod kuce trazeci streamove
Milan ce sigurno zavrsiti ispred njih na kraju sezone a romanisti ce evropu gledati kod kuce trazeci streamove
If you're afraid to fail,then you're probably going to fail
-
- Kontakt:
Roma otpala, milan davno, viola i inter vec zaostaju..jos se napoli koprca..
#ALLEGRIOUT
Napoli se "koprca" ali je prvi i igraju odlicno
#Logic

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Vec zaostaju.Da nisam pogledao na tablicu mislio bi da je deveto kolo i plus 7.
Izbori
Izbori

- L'Avvocato
- Kontakt:

Još samo fali Lazio na sedmom pa da Calcio konačno progleda. Smoriše silni pokušaji od klubova čije gazde nemaju ama baš nikakve ambicije u Evropi.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Važno je samo da 6 od 7 sestara igraju Evropu, iz godine u godinu. Bez ikakvih Palerma, Sampi, Udinesea i sličnih putujućih pijaca.
Tih 7 klubova su jedini ozbiljni klubovi u ligi, a pre će im se pridružiti Sassuolo ili Udinese sa novim tj. otkupljenim i moderniovanim stadionima - nego tradicionalni tj. istorijski značajni klubovi poput Torina, Genoe, Sampe, Cagliarija, Verone...
Tih 7 klubova su jedini ozbiljni klubovi u ligi, a pre će im se pridružiti Sassuolo ili Udinese sa novim tj. otkupljenim i moderniovanim stadionima - nego tradicionalni tj. istorijski značajni klubovi poput Torina, Genoe, Sampe, Cagliarija, Verone...

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Odlcino je Torino igro prosle sezone.MaGiCa je napisao/la:Važno je samo da 6 od 7 sestara igraju Evropu, iz godine u godinu. Bez ikakvih Palerma, Sampi, Udinesea i sličnih putujućih pijaca.

Ostale razumijem, EL prosto nije isplativa, niti vrijedi losijeg plasmana u Serie A.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Serie A
Kad prestignemo nekoga ne osvrcemo se iza sebe..samo grabimo naprijed, jos napoli ostao..ali pada i on na areni.SiamoNoi je napisao/la:Vec zaostaju.Da nisam pogledao na tablicu mislio bi da je deveto kolo i plus 7.
Izbori
#ALLEGRIOUT
ubijaju momci s ovim tekstovima iz prošlosti, veliki Beppe Signori
http://www.mozzart___sport.com/vesti/kucamo-na-vrata-uzepea-sinjorija-video/125464/komentari

http://www.mozzart___sport.com/vesti/kucamo-na-vrata-uzepea-sinjorija-video/125464/komentari
Odlican tekst.
Jel ima jos uvijek zlatna kanta, nesto nisam to upratio... Bgm bi bilo kandidata u ovoj sezoni...
- Partenopei
- Kontakt:
Ne dodjeljuje se od 2012 godine. Steta...Huska je napisao/la:Jel ima jos uvijek zlatna kanta, nesto nisam to upratio... Bgm bi bilo kandidata u ovoj sezoni...
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Serie A
Dzekina sreca pa se ne dodjeljuje.Huska je napisao/la:Jel ima jos uvijek zlatna kanta, nesto nisam to upratio... Bgm bi bilo kandidata u ovoj sezoni...
#ALLEGRIOUT