Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Chat
Ko je prvi u PLBiH ?Devil je napisao/la:Cirkus Bosnia,ups ima i ovaj moj indijanac.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- legenda reala
- Kontakt:
VeležSarajlijc@ je napisao/la:Ko je prvi u PLBiH ?Devil je napisao/la:Cirkus Bosnia,ups ima i ovaj moj indijanac.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Brate sad bi muda svoja pojeo sto sam uleteo u raspravu.Devil je napisao/la:Cirkus Bosnia,ups ima i ovaj moj indijanac.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Komsije najveceg kluba u BIH.Sarajlijc@ je napisao/la:Ko je prvi u PLBiH ?Devil je napisao/la:Cirkus Bosnia,ups ima i ovaj moj indijanac.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Normala da sam ozdravio.Sad sam jak kao Zahirovic 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
kakav velez..Saraj'vo ima 2 boda viselegenda reala je napisao/la:VeležSarajlijc@ je napisao/la:Ko je prvi u PLBiH ?Devil je napisao/la:Cirkus Bosnia,ups ima i ovaj moj indijanac.
ZZ
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zar je zeljo prvi ?Devil je napisao/la:Komsije najveceg kluba u BIH.Sarajlijc@ je napisao/la:Ko je prvi u PLBiH ?Devil je napisao/la:Cirkus Bosnia,ups ima i ovaj moj indijanac.
- neutralan__
- Kontakt:
Možda bi i bili da nisu prosuli 2 boda protiv Kozare.legenda reala je napisao/la:VeležSarajlijc@ je napisao/la:Ko je prvi u PLBiH ?Devil je napisao/la:Cirkus Bosnia,ups ima i ovaj moj indijanac.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- legenda reala
- Kontakt:
E onda nema za tebe zimeEmir ZENICA je napisao/la:Normala da sam ozdravio.Sad sam jak kao Zahirovic
I baš što ste ti i mali Sarajlijica toliko ljubomorni na mene ,meni još nije jasno šta sam vam uradio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Joj nisam pio ne pamtim znaci,a sad sam se tako fino proveo i napio(sa razlogom,sutnut sam) ludilo ! 
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Ne pravi se glup lose ti ide.Sarajlijc@ je napisao/la:Zar je zeljo prvi ?Devil je napisao/la:Komsije najveceg kluba u BIH.Sarajlijc@ je napisao/la: Ko je prvi u PLBiH ?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hahahahaha nego nisam ti cestitao za Ren

Praski studentSarajlijc@ je napisao/la:Hahahahaha nego nisam ti cestitao za Ren![]()
Barem ste i vi turisticki otisli u Prag ne znam kako to da nazovem,nadam se da su bar Staropramen probali u orginalu.Sarajlijc@ je napisao/la:Hahahahaha nego nisam ti cestitao za Ren![]()
Ti bar znas sta fals Staropramen moze coveku da uradiDevil je napisao/la:Barem ste i vi turisticki otisli u Prag ne znam kako to da nazovem,nadam se da su bar Staropramen probali u orginalu.Sarajlijc@ je napisao/la:Hahahahaha nego nisam ti cestitao za Ren![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dje si diplomato iz RenaTribalian je napisao/la:Praski studentSarajlijc@ je napisao/la:Hahahahaha nego nisam ti cestitao za Ren![]()
Da se ne hvalimo previse popusili smo ga momacki i mi i vi al niko ga nije popusio ko zeljo i partizan
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 03 sep 2011, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
Najbolje,losije ga ovi nasi odrade nego Kinezi Partizanove dresove.Tribalian je napisao/la:Ti bar znas sta fals Staropramen moze coveku da uradiDevil je napisao/la:Barem ste i vi turisticki otisli u Prag ne znam kako to da nazovem,nadam se da su bar Staropramen probali u orginalu.Sarajlijc@ je napisao/la:Hahahahaha nego nisam ti cestitao za Ren![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma kakva zimalegenda reala je napisao/la:
E onda nema za tebe zime![]()
nemam se sad vremena svađati pa ćemo sutra ,moram sutra raniti da nešto obavim do utakmice
![]()
Zadnja izmjena: Emir ZENICA, dana/u 03 sep 2011, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Celik ! ! !
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAAAAAADevil je napisao/la: Najbolje,losije ga ovi nasi odrade nego Kinezi Partizanove dresove.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.