FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bayern@heart
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bayern@heart » 29 avg 2013, 19:22

Greivis je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Tesko ce biti. Ipak su City i CSKA kvalitetnije ekipe.
Kako si smijesan druuuuuuuzeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mislim da ce ti vec sutra Chelsea pojasniti neke stvari.

ljubomora :lol: :lol: :lol: ipak vi neviđate odavno ove slike slika

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 avg 2013, 19:24

Greivis je napisao/la:Tesko ce biti. Ipak su City i CSKA kvalitetnije ekipe.
slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 avg 2013, 19:54

Koja dominacija. :o

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 avg 2013, 19:57

Zasluzeno.
Moram priznati da ne znam kako se nije Lewandowski nasao u uzem izboru, ali... Jer, ipak je vodio svoju ekipu do finala LP-a, a zabio je vise golova od Messija i sam srusio Real Madrid. No, to je neki drugi par cipela.

Ribery je prosle sezone briljirao i bila bi velika nepravda da se nije okitio ovom nagradom. Sto se tice grupe - Bayern je prolazi bez ikakvih poteskoca. Da, znam da mi se misljenje kosi sa misljenjem najveceg trolla ovog foruma, ali tako je. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 29 avg 2013, 20:03

ljubomora :lol: :lol: :lol: ipak vi neviđate odavno ove slike slika[/quote]

Kakva ljubomora to je malumnost nevidjena i skrecanje paznje na sebe sa glupsotima jeftin trol !

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 29 avg 2013, 20:05

Dobra skupina.Mi i City realno idemo dalje,mada sa njima se nikad ne zna,nije ni CSK-a losa ekipa naprotiv ako City bude igrao ove godine u LP kao zadnje dvije mozemo ocekivati da CSK-a uz nas ide dalje.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 avg 2013, 20:10

Monolog i co. opet ste pustili onu Wengerovu šifru iz kolibe :?
Grupa k'o grupa, ništa spektakularno, prvo mjesto je sigurica 8-)

Frank je ovo itekako zaslužio. Čestitke majstoru i da nas odvede do još kamaru trofeja.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 29 avg 2013, 20:11

htio sam napisat par rijeci o protivnicima u grupnoj fazi, al kad procitah da je i zvanicno potvrdjeno ono sto amidza tj. ja brujim vec par sezona, a to je da je riberi najbolji evropski igrac, yebo sam maaaaajku i protivnicima i grupnoj fazi.

krrrrrrrrraaaaaaaaaaaalj bavarije je konacno dobio krunu evrope.
jaooooooo, srce mi je ko minken sa vas okolicom.
ovo se cekalo, ovom se nadalo.
king je to zasluzio. u direktnom duelu je dokazo da mu prenapuhani rona nije ni do koljena te da je hobit mesituljak barem stepenicu ispod.
nagradno pitanje za bavarce: kak glasi formula za dobijanje fron bilala riberija?
onaj ko bidne zno tacan odgovor, amidza mu licno uruci 100 evra iliti ca. 200 kermi.
il to, il mere da bira nes iz bayinog shopa.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 29 avg 2013, 20:18

Kad se samo sjetim da su neki ismijavali samu ideju da je Ribery u prosloj sezoni bio najdominantniji, dodje mi da im porucim:

BUAHAHAHHA! :mrgreen:
#divovi

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 29 avg 2013, 20:24

secer je napisao/la:qrac je on najbolji veznjak danasnjice.
hocemo li ga porediti sa ofanzivnim ili defanzivnim veznjacima kako bismo dosli do istine?
ili cemo se mozda voditi rijecima bayernovih trenera i uprave?
Adzo on je prosle sezone svojim igrama pokazao sve.
Ne moram ja nista ni pisati.
Ima razlicitih vrsta veznjaka ali on je najkompletniji, moze odigrati najvise pozicija na najvisem nivou.

Bez njega smo rinaka velika, pa nek ga Pep stavi na klupu ako misli da ce mu to biti rjesenje problema.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 29 avg 2013, 20:25

slika

[youtube][/youtube]
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 29 avg 2013, 20:27

Ovo je se vec znalo da ce brat mumin osvojiti, danas se to obistinilo.
Sad po odbranu titule LP, auf geht's !!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 29 avg 2013, 20:29

slika

8-) 8-)

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 29 avg 2013, 20:36

Sta reci za ovaj zrijeb ,po nas veoma dobar.Favoriti smo number one u ovoj grupi bez dileme ,city je tu najblizi ,sto se tice kvaliteta i mogucnost proslaska u nokaut fazu sa nama,ako ovo prokockaju s obzirom kakvim igracima raspolazu slobodno neka se kolektivno oproste od nogometa ,Sto se tice CSKA i Viktorie,ne vidim neki veci problem jedino da nas povrede ne daj boze pupupu daleko bilo pokose desetkuju bas ono momacki i da moramo igrati sa nasom djecom.Sve u svemu dakle ocekuje bez vecih problema prolazak dalje ,a onda u nokaut fazi ocekujem zahuktali bayern .

PS:umalo da zaboravim sve cestitke novom kralju evrope koji je danas svecano krunisan,koji je uzduz i porprijeko pregazo evropu.Neka si nam ziv i zdrav bilale i da anam jos dugo godina igras u nasem najdrazem klub i da nam mnogo trofeja doneses.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 avg 2013, 20:38

RIBERYYY, RIBERY, RIBERY, RIBERY, RIBERY.......... :D :D :D

A kad se sjetim priče kako se taj velemajstor fudbala, taj čovjek koji ne samo da odrađuje ofanzivni dio, nego je ko lud se vraćao i odrađivao i defanzivni, posebno prošle sezone, ne može poredit s jednim Ronaldom i još kada se sjetim da za tog istog Riberyja ne bi ni jedan stručnjak rekao da je u rangu s Ronaldom (samo zamislite da nije u rangu s Ronaldom), onda na takve riječi mi samo dođe ovo: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: slika slika slika

U jednom momentu me samo pred proglašenje bilo strah, reko ako Ribery ovo ne osvoji ili će isklofat onog voditelja ili će zaskočiti onu voditeljicu i u stilu velikog odmetnika je uzeti , oteti s bine i pobjeći s njom.......... :)

Pravda je zadovoljena, jer je uzeo ovu nagradu igrač koji je dao sve za svoju ekipu i naprijed i nazad. Nije bio samo ko neki tako reći umjetnik ili fudbalska balerina.

Što se utakmice sutra tiče, bit će gurava, ali sada je Franck još više motivisan, pa nadat se najboljem.

Što se grupe tiče, to ćemo riješit rutinski. Hajd bar je tu City da se malo s njima klofamo i da bude uzbudljivo..... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 29 avg 2013, 20:56

sto se grupe tice mislim da cemo se sa citiyem boriti za prvo mjesto al prolazak nebi trebao doci u pitanje abd.
Franck je jos jednom dokazao da spada u sami vrh svjetskih fudbalera i sasvim zasluzeno donio nagradu ispred one dvojice a za sutrasnju utakmicu ce biti jako tesko mislim da ce biti jako tesko probiti njihove bedeme i sredinu terena samo bih volio znati oce li moci igrati Eto sutra
joj hamo vidi mu glave

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 29 avg 2013, 21:19

Koliko bi koštalo da mijenjamo grupu sa Kopenhagenom,Dortmundom ili Celticom?Nije zanimljivo tamburanje ovih šeikova i rusa.Daj da bude makar 12-ak bodova na kraju a ne nakon 4 kola 8-)
Ništa, nek se Contento i ostali iz rezervi naigraju do Knock-out faze.

Sutra i ove "Ruse" da razmontiramo i Mourinhov "super-napad" još jednom satjeramo u njihovih 16 metara.Raspali Manchester ih nadigrao, šta će tek Bayo da im napravi 8-)
U dobrom sam/smo raspoloženju.Valjda zbog sve pravde koja je zadovoljena ove godine.Jedan je Bilal Ribery!!!
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 29 avg 2013, 21:43

čestitke Franku Bilalu Riberiju jednom od najboljih igrača svijeta u zadnjih 5-6 godina na zasluženom priznanju ujedno čestitam ovaj izbor i svim navijačima Bajerna naravno,što se tiče grupe prvo mjesto je naša realnost...

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 29 avg 2013, 21:45

slika
Jedan od ove dvojice je najbolji igrac u Evropi, drugi je Leo Messi. :D
@Pak4šveli gdje si sad ?!? :mrgreen:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 avg 2013, 22:10

BadrHari je napisao/la: Ni oni ne izgledaju toliko jaki ali po tebi poraz nije opcija.
Barem meni, sa ovim sistemom igre koji on gaji , to je vrlo vjerovatan ishod utakmice.
Poraz nije opcija i da mi je samo znati ko tu opciju postavi na anketu. :mrgreen:
Plašiš se Badri, s razlogom reklo bi se. Sve unazad što je bilo, svi silni uspjesi, moglo bi se pomesti, obrisati...kao da nikad to nije postojalo.
Zbog čega?
Isti igrači (dobro, fali par njih, ali isto tako je došlo 'tehreta'), drugi trenar. Pep ne može biti loš trener (tu se razumijemo) niti ima lošu ekipu. Problem adaptacije. Što njegove, što samih igrača da prihvate ili shvate sve što on zamišlja.
Čelski pada k'o pokošen. 8-)

Grupa zanimljiva (2x gegen Džeko), protiv neugodnih Rusa (revanš kod njih u nov.) i protiv omraženih Čeha koji onomad poslaše Amara na prinudni odmor. :mrgreen:

Ribery je kralj, to je sada posljednjim skepticima jasno.
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.