FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@Historicar imas lajk , kad se vrati 
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Juce je neko objasnjavao. Sad trenutno nismo nosioci al ako se desi ono sto su juce pricali da napoli i Lyon ispadnu i da Atl Madrid bude medju 4 Španiji onda smo unutra, pošto cz i omonia ce direktno u drugo kolo
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Jes jes, i ono da li ce se odvaziti na udarac, avuce serbecic loptu sa centra... Onoo koji kAlfredNobel je napisao/la: ↑21 jun 2020, 16:42@DiMaria
Nijedna floskula nije kao ona 'u ovakvoj konstalaciji snaga', koju forsira Spaho čini mi se. Kako mi padne mrak na oči kad čujem to..
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ako mene lažu, lažem i ja vas.belosevic28 je napisao/la: ↑21 jun 2020, 17:51Da ima lajk, lajko bi vam...![]()
P.S. Dolazi Suljic, ako ne ode nigdje drugo, ili se sta ne zakomplikuje. Selam.
Evo novog zonfa - samo kažeš kasnije 'ma šalio se ja, ko je normalan skontaće'.
Đe su lajkevi ebomaiku?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Previse je to komplikovano morto, de ti meni u procentima, kolike su saMse da budemo a kolike da ne budemo nosioci?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
Historicar
- Kontakt:
Risto Mitrevski zabio, za ove u Armeniji 
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ebo sebe nikad koristi od njega
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma teško je to izračunati ko kad zavisiš od hiljadu faktora ali recimo, 65-35?FrancescoTotti je napisao/la: ↑21 jun 2020, 18:25Previse je to komplikovano morto, de ti meni u procentima, kolike su saMse da budemo a kolike da ne budemo nosioci?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
AngelDiMaria je napisao/la: ↑21 jun 2020, 18:24Jes jes, i ono da li ce se odvaziti na udarac, avuce serbecic loptu sa centra... Onoo koji kAlfredNobel je napisao/la: ↑21 jun 2020, 16:42@DiMaria
Nijedna floskula nije kao ona 'u ovakvoj konstalaciji snaga', koju forsira Spaho čini mi se. Kako mi padne mrak na oči kad čujem to..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Hajde jos jednog Spychkaaaa
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Bas tako, da ne bismo morali razmisljati o ligama petice i ligi prvaka, ko ce gdje zavrsiti i kad ce im se lige zavrsiti, najjednostavnija opcija za nas je da Vardar ne dobije licencu i naravno u Armeniji i Albaniji zavrsi po trenutnom stanju(tj Alashkert i Kukesi da ne osvoje)
@historicar pa nije prvi put da se dešavaju ta pomjeranja u kvalifikacijama,problem je sad samo sto je Uefa sve ovo ugurala u veoma kratak rok i zbog toga sad postoje velike sanse da Srbija i Kipar tj njihovi predstavnici krenu iz prvog umjesto iz drugog pretkola kako se smatralo prije mjesec dana i zato ni portali to tad nisu pominjali ali poenta je da nam je to bas zadnja opcija o kojoj moramo razmisljati pa cemo o tome ako bas neophodno bude, zasad su samo bitni Armenija,Albanija i Vardar bez licence, ako se to desi nebitno nam je onda ko ce iz kojeg pretkola poceti
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 21 jun 2020, 18:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Pyro is not a crime !
A sta ako Shirak bude prvi ?
Moze drug ko god hoce osim Alashkerta, poenta je da oni ne budu prvaci isto kao i Kukesi da ne bude prvak u Albaniji
Pyro is not a crime !
Gledam sad na tv-u, izgradnja B terminala aerodroma Sarajevo kostat ce 38 milona KM. Pa stvarno zar drzava ne moze izdvojit 15 miliona, da se napravi nacionaoni stadion na Kosevu gdje ce uz nase ucesce pripasti nama. Stvarno me vec hvata srklet znajuci da moramo igrati u Zenici.
Uostalom moze li se na Bilinom ili Grbavici igrati grupna faza. Ako ne cemu onda nadanje da cemo ove godine napravit neki iskorak..
Uostalom moze li se na Bilinom ili Grbavici igrati grupna faza. Ako ne cemu onda nadanje da cemo ove godine napravit neki iskorak..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sto kiša lijepo rominja 
1:3
Moze i Shirak potpuno svejedno samo da ne bude Alashkert.
Steta za ovaj sad mec ali igraju protiv teskih levata
Steta za ovaj sad mec ali igraju protiv teskih levata
Olimpija 0-0 na poluvremenu, nadamo se da će Domžale dobit
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis i 22 gosta.