Uz pristojnu nadoknadu nek igraju.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2020, 14:42Jos ako ovo uspije nece Olimpik igrati kod nas na stadionu![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
jurisicduska
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ljudi sacekajmo samo malo sa hajcanjem.
Sema je napisao da je Općina odlucila ponuditi stadion za 1 KM. A onda je napisao da Klub tek treba da razmatra tu opciju i da vidi kakav im to dogovor nudi Općina, da li ima nekih skrivenih namjera.
Znaci stvar je tek u začetku, vidjet cemo šta će naši reći na ovo.
Sema je napisao da je Općina odlucila ponuditi stadion za 1 KM. A onda je napisao da Klub tek treba da razmatra tu opciju i da vidi kakav im to dogovor nudi Općina, da li ima nekih skrivenih namjera.
Znaci stvar je tek u začetku, vidjet cemo šta će naši reći na ovo.
Zadnja izmjena: midzuka, dana/u 22 jun 2020, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
JURIŠ
Gledam protivnike nesto ako ne budemo nosioci a nadam se da hocemo, i sjetim se Atalanta, Besiktasa. Jedna tekma se igra, mozda nas u jednoj utakmici sreca tolka pogleda da i nekog velikana izbacimo tipa Legiju, Slovan, Cluj. Realno vrlo je malo timova medju nosiocima za koje mozes rec da su tanki. Samo da Celtic mrtvi opet ne izvucemo.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Previše puta se opekli 
Ma bitno je da se nesto i po tom pitanju desava, a ako se uspije naci dogovor onda smo na konju realno, imali bi sve preduslove da se bas izdignemo a s druge strane ako ne bude dogovora nije ni to toliko loše, barem znamo na čemu smo s Koševom i okrenuti se drugim opcijama a realnost je da ce se i stadion morati rješavati jednog dana, pa makar negdje gradili tribinu po tribinu
Pyro is not a crime !
Bilo bi super!!! Mozda bordo stolice, a zuta slova SARAJEVO na Istoku. Ona nijansa uljevak-zelene, odvratna je. Eh sad, ne znam, ako stadion pripada kompleksu ZETRA, moze li se izdvojiti samo stadion sa pomoćnim terenima, kako to ide sa obligacionim odnosima. Al' eto, bar znamo što su zelene.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I jos malo da vas obradujem,Manev ima nasu ponudu 
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Gdje se moze procitati to za stadion?
Ja sam cuo da je dogovor 100 dinago koncesije. Kako god, nije lose.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Najbolja vijest moguca bi bila da znamo da je nase.
Onda da sami pocnemo da sredjujemo.
Prva akcija da bude, da odemo i ocistimo stadion. Klub samo da sredstva za ciscenje nabavi i da to iskordinira. Sigurnam sam da bi se mnostvo navijaca organizovalo.
Onda da sami pocnemo da sredjujemo.
Prva akcija da bude, da odemo i ocistimo stadion. Klub samo da sredstva za ciscenje nabavi i da to iskordinira. Sigurnam sam da bi se mnostvo navijaca organizovalo.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
E finito! Cente Anni conzesione para Sarajevo 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja kolko imam info 100 godina koncesija.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sto ja ne mogu tih koncesija,ali bolje i to nego Zenica..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka