FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Sad ces vidjeti ako Messi osvoji 4 put zlatnu loptu,dan poslje toga ce izaci kako je jos neko osvojio 4 zlatne lopte samo sto to nije priznato 

Visca el Barça ! Mes que un club !
- BluesForever
- Kontakt:
L’Equipe već objavio: Messi osvojio Zlatnu loptu!
Vodeći francuski fudbalski magazin L’Equipe, na svome sajtu je objavio vijest da je Lionel Messi osvojio Zlatnu loptu...
Iako ceremonija u Cirihu tek treba da počne, ugledni magazin je prije vremena objavio da je argentisnki čarobnjak, četvrti put u nizu osvojio ovu nagradu, čime je ušao u historiju kao prvi igrač koji je to uspio. Greška ili insajder, ostaje da vidimo.
Podsjetimo, svečana ceremonija proglašenja pobjednika počinje u 20 sati, a u konkurenciji pored Messija su i Cristiano Ronaldo i Andres Iniesta.
Vodeći francuski fudbalski magazin L’Equipe, na svome sajtu je objavio vijest da je Lionel Messi osvojio Zlatnu loptu...
Iako ceremonija u Cirihu tek treba da počne, ugledni magazin je prije vremena objavio da je argentisnki čarobnjak, četvrti put u nizu osvojio ovu nagradu, čime je ušao u historiju kao prvi igrač koji je to uspio. Greška ili insajder, ostaje da vidimo.
Podsjetimo, svečana ceremonija proglašenja pobjednika počinje u 20 sati, a u konkurenciji pored Messija su i Cristiano Ronaldo i Andres Iniesta.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Jašta je, Šemsudin Humunkupua, Kongo, 1843 godine.DesimaL je napisao/la:Sad ces vidjeti ako Messi osvoji 4 put zlatnu loptu,dan poslje toga ce izaci kako je jos neko osvojio 4 zlatne lopte samo sto to nije priznato
Nemoj mi reći da nisi znao?

- JohnLennon
- Kontakt:
Pa i nije mu to neki kuriozitet obzirom da se Zlatna lopta dodjeljuje od 1995.mandraX je napisao/la:Jašta je, Šemsudin Humunkupua, Kongo, 1843 godine.DesimaL je napisao/la:Sad ces vidjeti ako Messi osvoji 4 put zlatnu loptu,dan poslje toga ce izaci kako je jos neko osvojio 4 zlatne lopte samo sto to nije priznato
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
JohnLennon je napisao/la:Pa i nije mu to neki kuriozitet obzirom da se Zlatna lopta dodjeljuje od 1995.mandraX je napisao/la:Jašta je, Šemsudin Humunkupua, Kongo, 1843 godine.DesimaL je napisao/la:Sad ces vidjeti ako Messi osvoji 4 put zlatnu loptu,dan poslje toga ce izaci kako je jos neko osvojio 4 zlatne lopte samo sto to nije priznato
Mislis 1956.?
- JohnLennon
- Kontakt:
Ne, mislim 1995., jer prije toga Zlatnu loptu nisu mogli dobiti neeuropljani, a da su mogli, Pele, Maradona i Di Stefano bi ih imali po deset.FKKrajina je napisao/la:Mislis 1956.?

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
@Portillo, samo se nemoj sekirat'.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne znam kako neki mogu spomenuti riječ 'nezasluženo' zajedno u rečenici sa Messijem.
Sve što dobije je malo koliko zaista zaslužuje ovaj genijalac. 

HVALA TI BOZE NAJBOLJI SVIH VREMENA
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
4.
Bravo majstore.

Bravo majstore.
Ocekivano
Messi mozes se povuci iz fudbala i pustiti ostale igrace da osvajaju ove nagrade i obaraju rekorde.
Messi mozes se povuci iz fudbala i pustiti ostale igrace da osvajaju ove nagrade i obaraju rekorde.
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 07 jan 2013, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
- JohnLennon
- Kontakt:
Naravno da je nezasluzeno. Ronaldo je trebao dobiti ovu nagradu, sranje od nagrade.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam kako neki mogu spomenuti riječ 'nezasluženo' zajedno u rečenici sa Messijem.Sve što dobije je malo koliko zaista zaslužuje ovaj genijalac.
ZLOCIN!
A modnog macka i odijela
I tu je opasno poceo prijetiti Ronaldu 
Najbolji ikaaaad!!!! Pele krepaj,kao i svi navijaci Reala
I na kraju standing ovation od ovakve publike. Svaka cast.

- KapioFootball
- Kontakt:
Koliko si jadanFKKrajina je napisao/la:A modnog macka i odijelaI tu je opasno poceo prijetiti Ronaldu

HALA MADRID!!!
JohnLennon je napisao/la:Naravno da je nezasluzeno. Ronaldo je trebao dobiti ovu nagradu, sranje od nagrade.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam kako neki mogu spomenuti riječ 'nezasluženo' zajedno u rečenici sa Messijem.Sve što dobije je malo koliko zaista zaslužuje ovaj genijalac.
ZLOCIN!

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jedini igrač Reala koji je zaslužio zlatnu loptu, a nije ( nažalost), jeste Raul. Sve ovo ostalo nikada neće ni biti blizu dok se Messi aktivno bavi fudbalom. Leo, sa koje si planete? 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Svaka cast majstore.Grande Messi !!
Iniesta opet ispade luzer na kraju
navijao sam da on dobije tu zlatnu loptu bar jednom, ali ne može pored monstruma niko živ i jbg

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.