BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

Effenberg
Kontakt:

Re: BiH tenis

Post Postao/la Effenberg » 09 sep 2016, 14:03

hahaha cuj ovog klauna, ubije protivnike defanziva, pa ubije Masura jadu, ovo nije nikakvo mjerilo, daj ga nek pomete i Haasu i Struffa ovako pa cemo reci da je stvarno toliko jak. Treba da likujemo ovdje sto se neki Masur, maser mesar kako se vec zove pobijedio lol!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 sep 2016, 14:06

Damire doktore :bow: :bih:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 09 sep 2016, 14:08

Osvajanje Challengera je imperativ. Sve ostalo je provala!
Poslije toga idu cestitke!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 09 sep 2016, 14:26

Effenberg je napisao/la:hahaha cuj ovog klauna, ubije protivnike defanziva, pa ubije Masura jadu, ovo nije nikakvo mjerilo, daj ga nek pomete i Haasu i Struffa ovako pa cemo reci da je stvarno toliko jak. Treba da likujemo ovdje sto se neki Masur, maser mesar kako se vec zove pobijedio lol!
Jašta nego ubija, ubio je i Haasea, i TomiKa, i Berdycha, i Kukushikina... Masur je vrlo mlad, 21. godina i mali zna igrati tenis i ti sve više i više počinješ da ličiš na @ladecimu. Ne kontam, šta ti je Damir uradio?

I to klaun, jado i slično, ovdje neće prolazit.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 09 sep 2016, 14:28

Bravo Damire. Sada Štrufu možeš dati pet gemova, slobodno. Bruka bi bila kad bi Štruf osvojio više od 5 gemova fkt

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 09 sep 2016, 14:31

Nije meni Damir nista uradio, ja mrzim njegov karakter, ali cijenim njegovo znanje o tenisu koje mu ne manjka i koje se svako malo ponistava tim karakterom. To je moj stav i ja taj stav branim, da dodju tenkom pred mene ja taj stav ne dam, nek me gaze.

I mislim da je smjesno ovdje nesto glorificirati pobjedu protiv Masura koji za Damira jeste jado, i rezultat je ocekivat, i dobro je da je proso, ali ovo treba da mu je business as usual. Ja cu mu prvi cestitati kad osvoji ovaj Challenger, sve manje od toga je tragedija, ako mi mislimo da je on nesto. Meni je to smijesno da se raspravlja o Damirovim kvalitetima na osnovu ovog meca. Daj da vidimo to sa Strufonjom i sa Haasom pa cemo reci svaka cast.

Protiv Strufa cu mu tolerisati ako izgubi 7-8 gemova nije problem. Pa eto i 9 cu zazmiriti na jedno oko.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 09 sep 2016, 14:46

Effenberg je napisao/la:Nije meni Damir nista uradio, ja mrzim njegov karakter, ali cijenim njegovo znanje o tenisu koje mu ne manjka i koje se svako malo ponistava tim karakterom. To je moj stav i ja taj stav branim, da dodju tenkom pred mene ja taj stav ne dam, nek me gaze.

I mislim da je smjesno ovdje nesto glorificirati pobjedu protiv Masura koji za Damira jeste jado, i rezultat je ocekivat, i dobro je da je proso, ali ovo treba da mu je business as usual. Ja cu mu prvi cestitati kad osvoji ovaj Challenger, sve manje od toga je tragedija, ako mi mislimo da je on nesto. Meni je to smijesno da se raspravlja o Damirovim kvalitetima na osnovu ovog meca. Daj da vidimo to sa Strufonjom i sa Haasom pa cemo reci svaka cast.

Protiv Strufa cu mu tolerisati ako izgubi 7-8 gemova nije problem. Pa eto i 9 cu zazmiriti na jedno oko.
Ni ja Damirov karakter ne volim baš, i nije da to opravdavam. I vidio si šta pišem. Ali ne treba sad tražiti dlaku u jajetu, ima kratak fitilj i to je tako. Brzo plane i takav će biti uvijek, samo mora naučit da to kontroliše i da ga ne izbacuje iz ritma.

Svaka pobjeda je bitna, ovo je danas bilo baš s pola snage i otpuhao ga je. Masur ima pobjedu nad Đokovićem, prošle godine. :mrgreen:

Nego, Damir od kad ga pratim ima problema sa 2. kolom, u 90% slučajeva 1. kolo prođe ali onda ili ispadne ili vrlo teško prođe ku 2. kolu i ako to prođe u 90% slučajeva ode do kraja. :mrgreen:

Naši uvijek imaju neke crne rupe, u košarci treća četvrtina, rukometu početk 2. pol. Damir 2. kolo... :mrgreen:

Damir Dzumhur!!!!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 09 sep 2016, 14:49

Vidim i Mirza se probudio, fino, fino.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 09 sep 2016, 15:08

Da sumiramo, kad izgubi od nekog levata, treba ga kritikovati...a kad dobije levata, ne treba se ništa pisati

znači komentarišemo samo poraze od levata...eh još samo da prije mečeva usaglasimo ko je levat, a ko ne

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 09 sep 2016, 15:14

Nadam se Damirovoj pobjedi protiv Struffa kako bi ga preskocio na ranking listi i ujedno bi mogao ostvariti ranking karijere, negdje oko 68-70 mjesta bi mogao zavrsiti. Valjda ne prokljuca na terenu radi gluposti kako ima obicaj da mu se desi...

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 09 sep 2016, 15:43

Unofficialpage je napisao/la:
Naši uvijek imaju neke crne rupe, u košarci treća četvrtina, rukometu početk 2. pol. Damir 2. kolo... :mrgreen:
Ja cu uvijek da ih ruzim dok je tako. Znam i ja da je to tako. Jbg.

Dobro si primjetio to kod Damira, ja nisam obracao paznju na te tendencije, kako god ovo mora da uzme. Ja mu necu halalit ako ne uzme.
shminka je napisao/la:Da sumiramo, kad izgubi od nekog levata, treba ga kritikovati...a kad dobije levata, ne treba se ništa pisati

znači komentarišemo samo poraze od levata...eh još samo da prije mečeva usaglasimo ko je levat, a ko ne
Naravno da ga treba kritikovati za poraze od levata. Pogotovo ako se to desava svako malo, i to protiv zescih levata. Komentarisu se ovdje i pobjede njegove ne brini se, imaju ljudi oci, sve vide, ne treba niko pamet da im soli. Znao sam ja njega nekad i pohvaliti uprkos porazu ako je odigrao casno i dobro, ali nije islo i ako je protivnik neki dostojan i bio na nivou. Ne pada mi na pamet da govorim da je pobjeda protiv masera, mesara, nesto sad WOW!
:beba:

A mislim da niko ovdje sem mene nije popratio i izvijestavao o napretku Damira u dublovima na ovom turniru, i kako je izbacio druge nosioce, a prvi ste da se obrusite sarkasticno na svaki moj komentar ko lesinari!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 09 sep 2016, 15:56

Ma znaš koliko me interesuje Damirova dubl karijera, baš kao i Masurova dubl karijera :kafa:

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 09 sep 2016, 16:43

Medvedev se povrijedio pri rezultatu 6-0 4-0

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 09 sep 2016, 16:47

Danas sam pratio samo prvi set basica i cudio se losoj igri, tako da mi je bas drago sto je preokrenuo, nije ono bas naivan igrac poput dvojice u prva dva kola ili ovih dosadasnjih damirovih protivnika u holandiji.
Rekao bih da je basic cak iznenadio u ovoj sedmici a damir je samo odradjivao ono sto je morao.
Sutra su jako teski mecevi obojici i bilo ko od njih da dobije, to ce biti za cestitanje..ovo do sada bas i ne, pogotovo damir.
Svabo je opasan protivnik a nista laksi nije ni ovaj rus, evo ga dere ovog nekog amatera sa nulom.

@shimnka, morat cu i ovo prokomentarisati...vidim da si promijenio avatar...je li to sto cijenis njegov zadnji rezultat ili da isprovociras onog kojeg mislim da provociras?
ako je ovo prvo, ok, izvinjavam se i povlacim sve ispod napisano...ali strah me da je ovo drugo s obzirom da volis prosipati pricu i lijepiti mnoge koji se eto kao ne razumiju u tenis kao ti (to znanje ne sporim ali ne razumijem rasprave i podcjenjivanje tudjih misljenja)
Covjek se provalio kada je francuz u pitanju i sada mu to treba nabijati na nos cijeli zivot?
Pogotovo sto znamo da svako ziv ima promasaja, pa i ti sam...da mozda neko zalijepi sliku rubleva, buduceg no. 1? sto je, priznat ces, mozda i veca provala od ove sa pouille-om...
skromnost je vrlina, doduse, kad vidim koliko branis svaki damirov bezobrazan potez, kojih ima u svakom mecu, sumnjam da ces razumjeti sta ti pokusavam reci.

nego jesmo li ikada uzeli 2 challengera u istoj sedmici? hajm'o svi zajedno navijati da se to,uz malo srece, desi..

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 09 sep 2016, 16:51

Prvo, tražim igrača za sami svjetski vrh za kojeg ću navijeti narednih godina, Puj je jedan od kandidata, izvinjenje prihvaćeno

Dotičnog gospodina koji se pojavio i ovdje majke ljudima psovao ne bih stvarno da komentarišem...čudno je samo što se ti stavljaš u ulogu njegovog advokata, a uradio je goru stvar nego Damir ikada na terenu...došao i otvoreno, direktno, našem kolegi psovao najmilije

Da niste neki rod ili si možda njemu PR kao ja Damiru? :mrgreen:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 09 sep 2016, 17:21

babino je napisao/la:Danas sam pratio samo prvi set basica i cudio se losoj igri, tako da mi je bas drago sto je preokrenuo, nije ono bas naivan igrac poput dvojice u prva dva kola ili ovih dosadasnjih damirovih protivnika u holandiji.
Rekao bih da je basic cak iznenadio u ovoj sedmici a damir je samo odradjivao ono sto je morao.
Sutra su jako teski mecevi obojici i bilo ko od njih da dobije, to ce biti za cestitanje..ovo do sada bas i ne, pogotovo damir.
Svabo je opasan protivnik a nista laksi nije ni ovaj rus, evo ga dere ovog nekog amatera sa nulom.

@shimnka, morat cu i ovo prokomentarisati...vidim da si promijenio avatar...je li to sto cijenis njegov zadnji rezultat ili da isprovociras onog kojeg mislim da provociras?
ako je ovo prvo, ok, izvinjavam se i povlacim sve ispod napisano...ali strah me da je ovo drugo s obzirom da volis prosipati pricu i lijepiti mnoge koji se eto kao ne razumiju u tenis kao ti (to znanje ne sporim ali ne razumijem rasprave i podcjenjivanje tudjih misljenja)
Covjek se provalio kada je francuz u pitanju i sada mu to treba nabijati na nos cijeli zivot?
Pogotovo sto znamo da svako ziv ima promasaja, pa i ti sam...da mozda neko zalijepi sliku rubleva, buduceg no. 1? sto je, priznat ces, mozda i veca provala od ove sa pouille-om...
skromnost je vrlina, doduse, kad vidim koliko branis svaki damirov bezobrazan potez, kojih ima u svakom mecu, sumnjam da ces razumjeti sta ti pokusavam reci.

nego jesmo li ikada uzeli 2 challengera u istoj sedmici? hajm'o svi zajedno navijati da se to,uz malo srece, desi..
Tako je majstore odlicna analiza i objektivna! A sto se tice tog Rubleva gledao sam mu par zadnjih meceva i covjek je panj, plus sto je mentalni patuljak. 0 poena,

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 09 sep 2016, 18:03

Zar je moguce d u Banja Luci nema ni jednog naseg igraca, pa zar ni jedan mladi igrac nije mogao pozivnicu dobiti

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 09 sep 2016, 18:07

Ma neće niko da igra gore, do igrača je, a i nemaš vala koga da pošalješ gore od mladih, većina na koledž ode, ne ganja niko karijeru

DC repka je u Litvaniji sljedeće sedmice, ostali se uredno mogu prijaviti na kvalifikacije ako hoće, baš kao i na svakom ostalom challengeru, nikoga do sada odbili za to nisu :mrgreen: :mrgreen:

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 09 sep 2016, 19:14

Pa imamo samo 5 profesionalnih tenisača (Džumhur, Bašić, Šetkić, Brkić i Fatić) a Davis Cup.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 09 sep 2016, 19:30

I Damir i Mirza sutra u isto vrijeme, u 14h-. :(

Damir Dzumhur!!!!

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.