Ne bi znao..Pitanje je hocemo li ga uopste dovesti,ma da mislim da hocemo..Emir ima vec plan B ako ne dovede igrace koje je zamislio,njihova imena ne znam..Zundo je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:05Realno Nigel je level više i za ovu ligu i za našu igru. Hadžić sigurno zna šta radi. Kad bi to moglo bit završeno?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:02Dervisagic ide na posudbu vjerovatno,Crnicki ide iz kluba,istice mu ugovor za par dana.Jedina dilema ti je Handzic,a ja ne znam sta ce s njim.Znam samo da mi hocemo Nigela pravo,i trudimo se dogovoriti..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Stvarno, raduje činjenica da pregovaramo sa tim "kalibrom" igrača i da se ne zadovoljavamo otpacima prosječnih klubova iz naše lige.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Jeb+la im SDA sve u usta, "objektivna"!belosevic28 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 19:43NESPOSOBNA UPRAVA FK SARAJEVO SE “KOFRČI”: Općina Centar im poklanja stadion za 1 KM mjesečno, oni postavljaju nove uvjete
Ako nisu u stanju da održavaju stadion koji dobivaju na poklon, onda nisu ni dostojni da vode naš najtrofejniji bh. klub i strani vlasnik treba da ga prepusti nekome ko to umije i može ili da ga naši navijaći i bh. privreda počnu bojkotovati dok to ne uradi.
Nekakav Izdvojeno.ba hahahahhahwhahhahwhahwha
- FKS -
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ja se uopste ne doticem politike, na ovom forumu, nego mi smijesno oko ove teme pojavi se neka vijest, i nasi odmah e ajnadzicu glasacu za tebe hebo principe. Pa halo haba nas covjek godinama, i ti mu ma prvu, par mjeseci pred izbore povjerujes. Takva nam japija haman, da brzo zaboravimo katile, ovakve ili onakve. Sto de tice politike smatram i Boga molim da uvijek budemo neovisni o vlastima, da imamo svoja sredstva i mrezu uticajnih ali nestranackih ljudi koji ce voditi klub finamsijski kao firmu a sportski profesionalno. Kp se nasloni na politiku, poglabace kad tad. Ne postoji vlast koja je vjecno trajala. A kad si politicki neovisan i "privatan" ebe ti se za toAlfredNobel je napisao/la: ↑22 jun 2020, 18:03@Di Marija..
Što te naruži samozdravlje..
Moraš se dotaći politike, to je neminovno, jer raja ne može drugačije skontati.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- AlfredNobel
- Kontakt:
Obrnuto, primarna pozicija je stoper, a može pokriti defanzivnog. Ne znam kako očekujete spojiti u sredini Miličevića, Oremuša, Sušića, pa još je i Anel u kombinacijama. Od toga nema ništa, i sam vidiš da ga Vinko računa na stoperu, gdje je pokidao svaku tekmu, sem jedne greške protiv Tuzle.GangEvil je napisao/la: ↑22 jun 2020, 19:38Hrvoje je zadnji vezni. A može igrati stopera. Bolje imati Maneva na stoperu, a Hrvoja pustiti gdje se snalazi najbolje, a to je u zadnje vrijeme očito DM.AlfredNobel je napisao/la: ↑22 jun 2020, 18:37Popunjeni smo ebemu, trubimo o tome. Nema mjesta, tu su Šerbečić i Miličević, uz to dosta bi koštao, a još stranac. Dobar igrač, ali smo dobro popunjeni.
Plaćati Maneva i gomilati igrače, a imaš dovoljnu pokrivenost tu je nonsense. Također, tu je i Dupovac uz Kurdića.
@DiMaria

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ma za krilo ok, kao napadaca ne znam gdje s njim? Protiv koga? Krupe,radnika,slobode kad ti se zabunkerisu? Sta moze 1,70 visok napadac? Ko se otvori protiv nas? Borac i Zrinjski... Radi 2 tima ganjat takvog napadaca za kontre? Ne znam.....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:02Dervisagic ide na posudbu vjerovatno,Crnicki ide iz kluba,istice mu ugovor za par dana.Jedina dilema ti je Handzic,a ja ne znam sta ce s njim.Znam samo da mi hocemo Nigela pravo,i trudimo se dogovoriti..Zundo je napisao/la: ↑22 jun 2020, 19:59Šta će onda bit sa Handžićem, Crnkičkim, Dervišagićem. Imamo CF- ova koliko hoćešGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2020, 19:53
Merso je tito,ali budimo realni znate kakav je ovo napadac
Merso ce biti odlican joker,i bilo kad da zagusti mozemo racunati da udje i izdominira
Ako je kao krilo hajmo malo pospremi ovih 9 pod ugovorom prvo pa onda...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Obrnuto. Frajer kaže DM. A ti vjeruj TM. Kad ga sretneš pitaj ga, ja već jesam. Pa me onda opet citiraj.AlfredNobel je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:28Obrnuto, primarna pozicija je stoper, a može pokriti defanzivnog. Ne znam kako očekujete spojiti u sredini Miličevića, Oremuša, Sušića, pa još je i Anel u kombinacijama. Od toga nema ništa, i sam vidiš da ga Vinko računa na stoperu, gdje je pokidao svaku tekmu, sem jedne greške protiv Tuzle.GangEvil je napisao/la: ↑22 jun 2020, 19:38Hrvoje je zadnji vezni. A može igrati stopera. Bolje imati Maneva na stoperu, a Hrvoja pustiti gdje se snalazi najbolje, a to je u zadnje vrijeme očito DM.AlfredNobel je napisao/la: ↑22 jun 2020, 18:37
Popunjeni smo ebemu, trubimo o tome. Nema mjesta, tu su Šerbečić i Miličević, uz to dosta bi koštao, a još stranac. Dobar igrač, ali smo dobro popunjeni.
Plaćati Maneva i gomilati igrače, a imaš dovoljnu pokrivenost tu je nonsense. Također, tu je i Dupovac uz Kurdića.
@DiMaria
![]()
-
- Kontakt:
Ako cemo pojacanja dovoditi iz seoskih ekipa poput mladosti i veleeza onda ne zasluzujemo ni stadion.
Vala ni Benko sa svojih 180ak nije bio neka zvjerka koja razbija bunkere, al čovjek je znao zabit gol. A ko zna, ne spominje se Haretov status, da Vinko nema u planu neku formaciju s dva špica? Ovaj je dušu dao da mu Merso spušta lopte. Tandem a la Heskey - Owen.
Mada tu onda Rahman ispada iz kombinacija. Slatke muke definitivno.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Velež ti seoski klub bate koje bobe ti koristišTheIvicnjak je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:33Ako cemo pojacanja dovoditi iz seoskih ekipa poput mladosti i veleeza onda ne zasluzujemo ni stadion.

FKS
Ja, ali osim Rahmana ispadaju i krila iz kombinacija, kojih opet ponavljam imamo 9 komada na platnoj listi, dakle mala vjerovatnoca tog raspleta...skoroalen je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:36Vala ni Benko sa svojih 180ak nije bio neka zvjerka koja razbija bunkere, al čovjek je znao zabit gol. A ko zna, ne spominje se Haretov status, da Vinko nema u planu neku formaciju s dva špica? Ovaj je dušu dao da mu Merso spušta lopte. Tandem a la Heskey - Owen.![]()
Znaci Nigel "Patka" Hasselbaink
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Inace vrapcici su metropola ako cemo tako bukvalno hahahahamsik je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:38Velež ti seoski klub bate koje bobe ti koristišTheIvicnjak je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:33Ako cemo pojacanja dovoditi iz seoskih ekipa poput mladosti i veleeza onda ne zasluzujemo ni stadion.![]()
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Za Rahmana su zainteresovani gurbetiskoroalen je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:36Vala ni Benko sa svojih 180ak nije bio neka zvjerka koja razbija bunkere, al čovjek je znao zabit gol. A ko zna, ne spominje se Haretov status, da Vinko nema u planu neku formaciju s dva špica? Ovaj je dušu dao da mu Merso spušta lopte. Tandem a la Heskey - Owen.![]()
Dobro je pa su na platnom spisku, sjećaš se kad smo s Hurtićem na terenu znali imat po 6-7 krila?Denchi je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:40Ja, ali osim Rahmana ispadaju i krila iz kombinacija, kojih opet ponavljam imamo 9 komada na platnoj listi, dakle mala vjerovatnoca tog raspleta...skoroalen je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:36Vala ni Benko sa svojih 180ak nije bio neka zvjerka koja razbija bunkere, al čovjek je znao zabit gol. A ko zna, ne spominje se Haretov status, da Vinko nema u planu neku formaciju s dva špica? Ovaj je dušu dao da mu Merso spušta lopte. Tandem a la Heskey - Owen.![]()
Znaci Nigel "Patka" Hasselbaink

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nemojte otvarati nadri portale i nabijati im klikove.belosevic28 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 19:43NESPOSOBNA UPRAVA FK SARAJEVO SE “KOFRČI”: Općina Centar im poklanja stadion za 1 KM mjesečno, oni postavljaju nove uvjete
Ako nisu u stanju da održavaju stadion koji dobivaju na poklon, onda nisu ni dostojni da vode naš najtrofejniji bh. klub i strani vlasnik treba da ga prepusti nekome ko to umije i može ili da ga naši navijaći i bh. privreda počnu bojkotovati dok to ne uradi.
Nekakav Izdvojeno.ba hahahahhahwhahhahwhahwha
Nije lijepo o klubu koji nas u ovoj mrtvoj ligi jedini i donekle poštuje...AngelDiMaria je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:42Inace vrapcici su metropola ako cemo tako bukvalno hahahahamsik je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:38Velež ti seoski klub bate koje bobe ti koristišTheIvicnjak je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:33Ako cemo pojacanja dovoditi iz seoskih ekipa poput mladosti i veleeza onda ne zasluzujemo ni stadion.![]()
FKS
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kakve veze ima sto je nizak?Toliko niskih spiceva imas,a odlicni su..Iz prekida smo idalje odlicni jer imas tu i Serbecica,Milicevica,Rahmana koji su izuzetno visoki..Ja sam mislio da nece mozda Vinko formaciju s 2 napadaca,ali te formacije nemaju krila,tako da to otpadaDenchi je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:29Ma za krilo ok, kao napadaca ne znam gdje s njim? Protiv koga? Krupe,radnika,slobode kad ti se zabunkerisu? Sta moze 1,70 visok napadac? Ko se otvori protiv nas? Borac i Zrinjski... Radi 2 tima ganjat takvog napadaca za kontre? Ne znam.....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:02Dervisagic ide na posudbu vjerovatno,Crnicki ide iz kluba,istice mu ugovor za par dana.Jedina dilema ti je Handzic,a ja ne znam sta ce s njim.Znam samo da mi hocemo Nigela pravo,i trudimo se dogovoriti..
Ako je kao krilo hajmo malo pospremi ovih 9 pod ugovorom prvo pa onda...
Rijetko ko vise igra bunker,vise ekipa igra napadacki nego defanzivno
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- AlfredNobel
- Kontakt:
@GangEvil
Moraću ga to baš pitati kad ga sretnem kod sebilja.. Eto neka je DM nebitno, ako ga je Vinko posadio na CB, to će biti. Uz to se odlično snašao u paru s Besimom. Neće sigurno Maneva dovesti samo zato što je Hrvoje rekao da je DM..
Neko gore reče da ga je razočarao Handžić, što to?
Nešto da promislim, mislim da nema ništa od Nigela, nerealno mi dosta djeluje. Još tu Hare..
Moraću ga to baš pitati kad ga sretnem kod sebilja.. Eto neka je DM nebitno, ako ga je Vinko posadio na CB, to će biti. Uz to se odlično snašao u paru s Besimom. Neće sigurno Maneva dovesti samo zato što je Hrvoje rekao da je DM..
Neko gore reče da ga je razočarao Handžić, što to?
Nešto da promislim, mislim da nema ništa od Nigela, nerealno mi dosta djeluje. Još tu Hare..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Čuj Velez seoska ekipa,ma rokni seTheIvicnjak je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:33Ako cemo pojacanja dovoditi iz seoskih ekipa poput mladosti i veleeza onda ne zasluzujemo ni stadion.
Opra gospon, doci ce , mozda ce doci, ako dodje, trebao bi doci. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.