FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jun 2020, 20:06

Zundo je napisao/la:
22 jun 2020, 20:05
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
22 jun 2020, 20:02
Zundo je napisao/la:
22 jun 2020, 19:59

Šta će onda bit sa Handžićem, Crnkičkim, Dervišagićem. Imamo CF- ova koliko hoćeš
Dervisagic ide na posudbu vjerovatno,Crnicki ide iz kluba,istice mu ugovor za par dana.Jedina dilema ti je Handzic,a ja ne znam sta ce s njim.Znam samo da mi hocemo Nigela pravo,i trudimo se dogovoriti..
Realno Nigel je level više i za ovu ligu i za našu igru. Hadžić sigurno zna šta radi. Kad bi to moglo bit završeno?
Ne bi znao..Pitanje je hocemo li ga uopste dovesti,ma da mislim da hocemo..Emir ima vec plan B ako ne dovede igrace koje je zamislio,njihova imena ne znam..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 22 jun 2020, 20:13

Stvarno, raduje činjenica da pregovaramo sa tim "kalibrom" igrača i da se ne zadovoljavamo otpacima prosječnih klubova iz naše lige.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 22 jun 2020, 20:18

belosevic28 je napisao/la:
22 jun 2020, 19:43
NESPOSOBNA UPRAVA FK SARAJEVO SE “KOFRČI”: Općina Centar im poklanja stadion za 1 KM mjesečno, oni postavljaju nove uvjete
Ako nisu u stanju da održavaju stadion koji dobivaju na poklon, onda nisu ni dostojni da vode naš najtrofejniji bh. klub i strani vlasnik treba da ga prepusti nekome ko to umije i može ili da ga naši navijaći i bh. privreda počnu bojkotovati dok to ne uradi.

Nekakav Izdvojeno.ba hahahahhahwhahhahwhahwha
Jeb+la im SDA sve u usta, "objektivna"!
- FKS -

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 22 jun 2020, 20:26

AlfredNobel je napisao/la:
22 jun 2020, 18:03
@Di Marija..
Što te naruži samozdravlje.. :kafa:

Moraš se dotaći politike, to je neminovno, jer raja ne može drugačije skontati.
Ja se uopste ne doticem politike, na ovom forumu, nego mi smijesno oko ove teme pojavi se neka vijest, i nasi odmah e ajnadzicu glasacu za tebe hebo principe. Pa halo haba nas covjek godinama, i ti mu ma prvu, par mjeseci pred izbore povjerujes. Takva nam japija haman, da brzo zaboravimo katile, ovakve ili onakve. Sto de tice politike smatram i Boga molim da uvijek budemo neovisni o vlastima, da imamo svoja sredstva i mrezu uticajnih ali nestranackih ljudi koji ce voditi klub finamsijski kao firmu a sportski profesionalno. Kp se nasloni na politiku, poglabace kad tad. Ne postoji vlast koja je vjecno trajala. A kad si politicki neovisan i "privatan" ebe ti se za to
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 jun 2020, 20:28

GangEvil je napisao/la:
22 jun 2020, 19:38
22 jun 2020, 18:37
Beli98 je napisao/la:
22 jun 2020, 18:21
Daj nek neko šapne Hadziji da Maneva dovede. Stopercina.
Popunjeni smo ebemu, trubimo o tome. Nema mjesta, tu su Šerbečić i Miličević, uz to dosta bi koštao, a još stranac. Dobar igrač, ali smo dobro popunjeni.
Hrvoje je zadnji vezni. A može igrati stopera. Bolje imati Maneva na stoperu, a Hrvoja pustiti gdje se snalazi najbolje, a to je u zadnje vrijeme očito DM.
Obrnuto, primarna pozicija je stoper, a može pokriti defanzivnog. Ne znam kako očekujete spojiti u sredini Miličevića, Oremuša, Sušića, pa još je i Anel u kombinacijama. Od toga nema ništa, i sam vidiš da ga Vinko računa na stoperu, gdje je pokidao svaku tekmu, sem jedne greške protiv Tuzle.

Plaćati Maneva i gomilati igrače, a imaš dovoljnu pokrivenost tu je nonsense. Također, tu je i Dupovac uz Kurdića.

@DiMaria
:thumbup:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 jun 2020, 20:29

Zundo je napisao/la:
22 jun 2020, 19:53

Merso je tito,ali budimo realni znate kakav je ovo napadac
Merso ce biti odlican joker,i bilo kad da zagusti mozemo racunati da udje i izdominira
Šta će onda bit sa Handžićem, Crnkičkim, Dervišagićem. Imamo CF- ova koliko hoćeš
Dervisagic ide na posudbu vjerovatno,Crnicki ide iz kluba,istice mu ugovor za par dana.Jedina dilema ti je Handzic,a ja ne znam sta ce s njim.Znam samo da mi hocemo Nigela pravo,i trudimo se dogovoriti..
Ma za krilo ok, kao napadaca ne znam gdje s njim? Protiv koga? Krupe,radnika,slobode kad ti se zabunkerisu? Sta moze 1,70 visok napadac? Ko se otvori protiv nas? Borac i Zrinjski... Radi 2 tima ganjat takvog napadaca za kontre? Ne znam.....

Ako je kao krilo hajmo malo pospremi ovih 9 pod ugovorom prvo pa onda...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 22 jun 2020, 20:32

22 jun 2020, 20:28
GangEvil je napisao/la:
22 jun 2020, 19:38
22 jun 2020, 18:37

Popunjeni smo ebemu, trubimo o tome. Nema mjesta, tu su Šerbečić i Miličević, uz to dosta bi koštao, a još stranac. Dobar igrač, ali smo dobro popunjeni.
Hrvoje je zadnji vezni. A može igrati stopera. Bolje imati Maneva na stoperu, a Hrvoja pustiti gdje se snalazi najbolje, a to je u zadnje vrijeme očito DM.
Obrnuto, primarna pozicija je stoper, a može pokriti defanzivnog. Ne znam kako očekujete spojiti u sredini Miličevića, Oremuša, Sušića, pa još je i Anel u kombinacijama. Od toga nema ništa, i sam vidiš da ga Vinko računa na stoperu, gdje je pokidao svaku tekmu, sem jedne greške protiv Tuzle.

Plaćati Maneva i gomilati igrače, a imaš dovoljnu pokrivenost tu je nonsense. Također, tu je i Dupovac uz Kurdića.

@DiMaria
:thumbup:
Obrnuto. Frajer kaže DM. A ti vjeruj TM. Kad ga sretneš pitaj ga, ja već jesam. Pa me onda opet citiraj.

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 22 jun 2020, 20:33

Ako cemo pojacanja dovoditi iz seoskih ekipa poput mladosti i veleeza onda ne zasluzujemo ni stadion.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 22 jun 2020, 20:36

Vala ni Benko sa svojih 180ak nije bio neka zvjerka koja razbija bunkere, al čovjek je znao zabit gol. A ko zna, ne spominje se Haretov status, da Vinko nema u planu neku formaciju s dva špica? Ovaj je dušu dao da mu Merso spušta lopte. Tandem a la Heskey - Owen. :mrgreen:
Mada tu onda Rahman ispada iz kombinacija. Slatke muke definitivno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 22 jun 2020, 20:38

TheIvicnjak je napisao/la:
22 jun 2020, 20:33
Ako cemo pojacanja dovoditi iz seoskih ekipa poput mladosti i veleeza onda ne zasluzujemo ni stadion.
Velež ti seoski klub bate koje bobe ti koristiš :thumbdown:
FKS

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 jun 2020, 20:40

skoroalen je napisao/la:
22 jun 2020, 20:36
Vala ni Benko sa svojih 180ak nije bio neka zvjerka koja razbija bunkere, al čovjek je znao zabit gol. A ko zna, ne spominje se Haretov status, da Vinko nema u planu neku formaciju s dva špica? Ovaj je dušu dao da mu Merso spušta lopte. Tandem a la Heskey - Owen. :mrgreen:
Ja, ali osim Rahmana ispadaju i krila iz kombinacija, kojih opet ponavljam imamo 9 komada na platnoj listi, dakle mala vjerovatnoca tog raspleta...

Znaci Nigel "Patka" Hasselbaink
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 22 jun 2020, 20:42

hamsik je napisao/la:
22 jun 2020, 20:38
Inace vrapcici su metropola ako cemo tako bukvalno hahaha
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 22 jun 2020, 20:43

skoroalen je napisao/la:
Za Rahmana su zainteresovani gurbeti

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 22 jun 2020, 20:43

Denchi je napisao/la:
22 jun 2020, 20:40
skoroalen je napisao/la:
Ja, ali osim Rahmana ispadaju i krila iz kombinacija, kojih opet ponavljam imamo 9 komada na platnoj listi, dakle mala vjerovatnoca tog raspleta...

Znaci Nigel "Patka" Hasselbaink
Dobro je pa su na platnom spisku, sjećaš se kad smo s Hurtićem na terenu znali imat po 6-7 krila? :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 22 jun 2020, 20:43

belosevic28 je napisao/la:
22 jun 2020, 19:43
NESPOSOBNA UPRAVA FK SARAJEVO SE “KOFRČI”: Općina Centar im poklanja stadion za 1 KM mjesečno, oni postavljaju nove uvjete
Ako nisu u stanju da održavaju stadion koji dobivaju na poklon, onda nisu ni dostojni da vode naš najtrofejniji bh. klub i strani vlasnik treba da ga prepusti nekome ko to umije i može ili da ga naši navijaći i bh. privreda počnu bojkotovati dok to ne uradi.

Nekakav Izdvojeno.ba hahahahhahwhahhahwhahwha
Nemojte otvarati nadri portale i nabijati im klikove.

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 22 jun 2020, 20:44

AngelDiMaria je napisao/la:
22 jun 2020, 20:42
hamsik je napisao/la:
22 jun 2020, 20:38
Inace vrapcici su metropola ako cemo tako bukvalno hahaha
Nije lijepo o klubu koji nas u ovoj mrtvoj ligi jedini i donekle poštuje... 😑
FKS

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jun 2020, 20:45

Denchi je napisao/la:
22 jun 2020, 20:29
Zundo je napisao/la:

Ma za krilo ok, kao napadaca ne znam gdje s njim? Protiv koga? Krupe,radnika,slobode kad ti se zabunkerisu? Sta moze 1,70 visok napadac? Ko se otvori protiv nas? Borac i Zrinjski... Radi 2 tima ganjat takvog napadaca za kontre? Ne znam.....

Ako je kao krilo hajmo malo pospremi ovih 9 pod ugovorom prvo pa onda...
Kakve veze ima sto je nizak?Toliko niskih spiceva imas,a odlicni su..Iz prekida smo idalje odlicni jer imas tu i Serbecica,Milicevica,Rahmana koji su izuzetno visoki..Ja sam mislio da nece mozda Vinko formaciju s 2 napadaca,ali te formacije nemaju krila,tako da to otpada
Rijetko ko vise igra bunker,vise ekipa igra napadacki nego defanzivno
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 jun 2020, 20:46

@GangEvil
Moraću ga to baš pitati kad ga sretnem kod sebilja.. Eto neka je DM nebitno, ako ga je Vinko posadio na CB, to će biti. Uz to se odlično snašao u paru s Besimom. Neće sigurno Maneva dovesti samo zato što je Hrvoje rekao da je DM..

Neko gore reče da ga je razočarao Handžić, što to?
Nešto da promislim, mislim da nema ništa od Nigela, nerealno mi dosta djeluje. Još tu Hare..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 22 jun 2020, 20:48

Čuj Velez seoska ekipa,ma rokni se

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 jun 2020, 20:50

Opra gospon, doci ce , mozda ce doci, ako dodje, trebao bi doci. :tokralju:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.