Ono što me posebno raduje, ubijamo Vukove bez Arjena i Bilala.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Taktika nam je odlična, Hamit bombu opali , Bengalio kritičan i onda Gomez kažnjava.
Benaglio je retardiran.
- bilalinho2
- Kontakt:
1 0 gomezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
i znam da je off topic arshavin 0 1
kako sam ja dansa procitao ribery ide u real ove godineza 60 miliona
i znam da je off topic arshavin 0 1
kako sam ja dansa procitao ribery ide u real ove godineza 60 miliona
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
nemojte uvoditi robbena, ozljedice se
Mi ćemo biti ako Bog da prvi na kraju sezone, samo polahko dok serija počne. Robbena i Bilala čuvamo za LP 
pa cekaj - jel to vi igrate u ligi prvaka preko vezeRz88 je napisao/la:Mi ćemo biti ako Bog da prvi na kraju sezone, samo polahko dok serija počne. Robbena i Bilala čuvamo za LP
Ma i Wolfsi padaju, HSV ih razvali, a evo i sad protiv Bayerna igraju lose pravo, nije to vise onaj Wolfsburg kojeg je Magath vodio, evo deremo ih bez Robbena i Riberya, moram priznati Altintop i Olic predobro ih mjenjaju po strani!BrnJeeH je napisao/la:nemoj da se previse radujete, vi ste tek klub iz pozadine, klub iz zacelja tabele
dok je wolfsburg prvi vrhu
![]()
nemojte uvoditi robbena, ozljedice sejos ako puse vjetar, odose obe noge
Htio si reću Muller i Olić. Hamit je igračina, on mora igrati u 1 sastavu.
Po meni čist gol poništen Bayernu.
Ma Muller ce biti igracina !!Bayernovo dijete !!Rz88 je napisao/la:Htio si reću Muller i Olić. Hamit je igračina, on mora igrati u 1 sastavu.
Bio je ofsajd Olica, kad se bolje pogleda.Rz88 je napisao/la:Htio si reću Muller i Olić. Hamit je igračina, on mora igrati u 1 sastavu.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
ma veh je strucnjak, svaka mu cast.... dijete od 5 godina moze predvidjeti njegovu taktiku, samo zalim sto ne odose negdje ovi nasi, a o golmanu ne treba trositi rijeci, jos prosle god sam reko da dejagah ne moze igrati al ga je papan stavio, rihter cudo od igraca odlican posmatrac, dzeko mi djeluje tromo ,ne znam koji mu je ****
Taj isti retard kako ti kazes prosle ih je sedmice spasio da ne prime na svom terenu sest, pa cak 7 golova, ako se zna da je kod suta Trochowskog loptu zakacio vrhivima prstiju. Sto se tice igre Bayerna jedva cekam da udje Bilal (mozda covijek posti pa cekaju iftar da bi igrao) i Robben da vidim ako ce tada igrati, jer ovo nije ni toliko doboro sto Bayern igra, ako uporedim utakmicu izmedju njih i HSV-a, a sto se tice Wolfsburga oni su poceli igrati arogantno i podcjenjivati protivnike.Madafaka je napisao/la:Benaglio je retardiran.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Muller dobar, Olic isto, ovo je mozda najbolja partija Pranjica do sada. Na zalost Dzeko ispao iz forme, mada ga Holger dobro cuva. Ustvari, citava ekipa Wolfsburga igra uzasno ili im to Bayo ne dopusta
Hocemo tandem RiRo da vidimo na djelu
@ribery - provuce ti se Stuttgart danas, stvarno je FCN zasluzio pobjedu
Hocemo tandem RiRo da vidimo na djelu
Vom Jäger zum Gejagten
Robben se zagrijava...
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
geronimo je napisao/la:Muller dobar, Olic isto, ovo je mozda najbolja partija Pranjica do sada. Na zalost Dzeko ispao iz forme, mada ga Holger dobro cuva. Ustvari, citava ekipa Wolfsburga igra uzasno ili im to Bayo ne dopusta![]()
Hocemo tandem RiRo da vidimo na djelu![]()
Ne znam sta da ti kazem, nisam gledao tekmu. Pogledacu highlights.
Odoh, vrijeme iftara uskoro, valjda necu nista propustit.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Allahu dragi i ove konekcije.... Jos mi se tor bio zakljucao, tako da nisam prvo poluvrijeme gledao. Ocekujem Robbery u drugom poluvremenu... Sretno momci. Uh a evo i iftar uskoro!!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
[quote="geronimo"
Hocemo tandem RiRo da vidimo na djelu[/quote]
kojeg ce am vraga
hajmo real, koliko ono bjese za riberija(pones´te pare) a robena dajemo wolfsima i to za dzabe..prijatelji smo
Hocemo tandem RiRo da vidimo na djelu[/quote]
kojeg ce am vraga
hajmo real, koliko ono bjese za riberija(pones´te pare) a robena dajemo wolfsima i to za dzabe..prijatelji smo
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Što će sada biti svačega hehe. Hamit umoran, zna se zašto.
Robbeeeeeeeennnn jooj kraljaa
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.