Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BurningLegion
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
A gdje vi to gledate, da bacim oko. 

Here you go
http://www.twitch.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
Izaberes sta zelis gledat. Sad je najgledanija Dota i Starlader turnir.
http://www.twitch.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
Izaberes sta zelis gledat. Sad je najgledanija Dota i Starlader turnir.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- BurningLegion
- Kontakt:
Hvala. Nisam ocekivao prijenose takvog cega. 

Imal ko da igra taj CS ?
Ja kontam da pocnem igrati ali jednom prije sam pokusao i izgledao je preruzno a sad trazim takav neki MP FPS ?
I naravno da je dzaba
Ja kontam da pocnem igrati ali jednom prije sam pokusao i izgledao je preruzno a sad trazim takav neki MP FPS ?
I naravno da je dzaba

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ovi likovi koji igraju igru na najvecoj razini u Aziji uzivaj veci uspjeh nego neke nogometne zvijezde.
Jbg. ogromne pare se tu vrte. Prize pool za najvece natjecanje (The International) u Doti ove godine je bio oko 10 mil $, pobjednici odnili kuci oko 5 mil, a i obicni igraci mogu zaradit.
Ja recimo imam prijatelja koji tu i tamo kupi koji item na Store-u ali ne trosi ogromne pare (mozda 3-4 eura misecno) i covjek je pravovremenom razmjenom tih ingame itema dosa do jednog od skupljih kurira. Taj njegov kurir je ima poseban efekt i tada je vrijedio oko 100 dolara, on je zamjenio za 2 kurira sa proslogodisnjeg Internationala koje ne mozes dobit vise, i vjerojatno ce za neko vrime moc za ta 2 dobit oko 150ak dolara.
Jbg. ogromne pare se tu vrte. Prize pool za najvece natjecanje (The International) u Doti ove godine je bio oko 10 mil $, pobjednici odnili kuci oko 5 mil, a i obicni igraci mogu zaradit.
Ja recimo imam prijatelja koji tu i tamo kupi koji item na Store-u ali ne trosi ogromne pare (mozda 3-4 eura misecno) i covjek je pravovremenom razmjenom tih ingame itema dosa do jednog od skupljih kurira. Taj njegov kurir je ima poseban efekt i tada je vrijedio oko 100 dolara, on je zamjenio za 2 kurira sa proslogodisnjeg Internationala koje ne mozes dobit vise, i vjerojatno ce za neko vrime moc za ta 2 dobit oko 150ak dolara.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
O jbte zivot, pa ovi imaju strucne komentatore za meceve
...
Para vrti di burgija nece..

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
igram ja, uopste ne izgleda ruznoOtelo je napisao/la:Imal ko da igra taj CS ?
I naravno da je dzaba

nije dzaba, ali se moze kupiti za jako malo para na rasprodajama
ja sam svoj kupio za 2.5 eura

vise sam para potrosio na kljuceve za kutije, gdje naravno nisam dobio nista vrijedno (nada da cu dobiti noz iz kutije svakim danom sve je manja

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Pa ja sam igrao neki CS 1.6 i bio mi je ruzan. Sad ne znam kakav je ovaj novi GO.
Uvijek kad dodje rasprodaja ja nemam para

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- BurningLegion
- Kontakt:
Pitaj ih nek ti daju na mentalitet. 

Pa morat cu, daj mi sad CS a ja onda castim kafom kad dodjete a moze i piva.
Otelo reklo bi se da si jako mlad ako ti je CS 1.6 ruzanOtelo je napisao/la:Pa ja sam igrao neki CS 1.6 i bio mi je ruzan. Sad ne znam kakav je ovaj novi GO.

btw vidim ova mapa nesto poznata, kad to INFERNO xD
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Relativno. Imam 18 ali igrao sam ga podavno, mozda jos sa 14 a uporedo sam i COD 2 igrao koji mi je bio graficki vrh pa onda 

pa taman te je negdje mimoisla cs groznicaOtelo je napisao/la:Relativno. Imam 18 ali igrao sam ga podavno, mozda jos sa 14 a uporedo sam i COD 2 igrao koji mi je bio graficki vrh pa onda

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Kako mos ne volit 1.6 :O
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
pa graficki CS 1.6 jeste kriminalan, ali je gameplay brutalan
na kraju krajeva zato smo ga svi i igrali
na kraju krajeva zato smo ga svi i igrali
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kod mene je bila COD 2 groznica, znao sam 50% mapi u pixel.
A sad svi igraju ove novije a COD 2 mi nece na 8 a 4 prazna
A sad svi igraju ove novije a COD 2 mi nece na 8 a 4 prazna

- BurningLegion
- Kontakt:
@Tritlone
Strašan meč između Navi i C9, malo nijanse su odlučile pobjednika, a to je bio C9. Navi ima novi roster, Dendi, XBOCT, FUNN1k, Fng, VASNKOR. Slark jednom lutao protivničkim kampom, da bi naletio na cijeli tim, koja nesreća. Slark im bio main carry i imao je odlične iteme.
Očekujem pobjedu Secret-a, djeluju prejako iako EG nije za odbaciti. Nekako sam uvijek subjektivan kada je EG u pitanju jer ih nikako ne volim.
Meč počinje za 35 minuta.
Kasnije očajni Amerikanci počinju, kako ljudi throw-aju games, nevjerovatno. Sve to liči na pub games, imaju dva ozbiljna tima, jedan je super kvalitetan, a to je EG, ne igraju taj turnir gore, a drugi je Navi US.
Kinezi imaju odlične timove.
Niko kao Arrow, kladili se protiv sebe,
Strašan meč između Navi i C9, malo nijanse su odlučile pobjednika, a to je bio C9. Navi ima novi roster, Dendi, XBOCT, FUNN1k, Fng, VASNKOR. Slark jednom lutao protivničkim kampom, da bi naletio na cijeli tim, koja nesreća. Slark im bio main carry i imao je odlične iteme.
Očekujem pobjedu Secret-a, djeluju prejako iako EG nije za odbaciti. Nekako sam uvijek subjektivan kada je EG u pitanju jer ih nikako ne volim.
Meč počinje za 35 minuta.
Kasnije očajni Amerikanci počinju, kako ljudi throw-aju games, nevjerovatno. Sve to liči na pub games, imaju dva ozbiljna tima, jedan je super kvalitetan, a to je EG, ne igraju taj turnir gore, a drugi je Navi US.
Kinezi imaju odlične timove.
Niko kao Arrow, kladili se protiv sebe,

Seriously?Lillard je napisao/la:O jbte zivot, pa ovi imaju strucne komentatore za meceve...

come on dude

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Komentatori za dotu su fenomenalni, Carplo Zampa je za njih mala maca,
U studio četiri osobe, analiza prije i poslije meča u detalje.
Ovaj trenutni turnir (season 10) se igra za nagradni fond od 260.000 dolara. Svi ljubitelji dote čekaju t15 gdje bi nagradni fond mogao biti 15 - 20 miliona dolara.
Šteta pa nema kineskih ekipa na ovom turnir, tako da su wild card dobili c9 i virtus pro, a ne bi me čudilo da c9 ovo i uzme,

U studio četiri osobe, analiza prije i poslije meča u detalje.
Ovaj trenutni turnir (season 10) se igra za nagradni fond od 260.000 dolara. Svi ljubitelji dote čekaju t15 gdje bi nagradni fond mogao biti 15 - 20 miliona dolara.
Šteta pa nema kineskih ekipa na ovom turnir, tako da su wild card dobili c9 i virtus pro, a ne bi me čudilo da c9 ovo i uzme,

Trenutno korisnika/ca: BaiMai, Bing [Bot], jasmin10, JayCatwright, napoleon72 i 11 gostiju.