HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Samo ZRINJA

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Samo ZRINJA » 21 apr 2010, 20:51

Samo ZRINJA je napisao/la:
brato je napisao/la:ma i bod sutra protiv podveležovaca bi bio dovoljan...završiće svakako opet iza nas..ta navikli su na to
Ma kralju samo da suđenje bude korektno,jer nebi bio prvi put da sudija podigne varnice na terenu i među navijačima npr. kao što je to bilo sad kad smo mi igrali protiv Želje.Znači uz korektno suđenje uzimamo sigurno minimalno bod.
Kako sam već napisao uz korektno suđenje uzimamo minimalno bod.A **** ga da su Selim,Krešo ili Musa bili konkretniji uzeli bi sva 3 boda. ;)

Mi smo i danas dokazali tko je broj JEDAN U MOSTARU

ZRINJSKI I ULTRASI

IDEMO PO NOVE POBJEDE

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 22 apr 2010, 00:30

prijatelj iz inostranstva koji je bio fudbaler bio danas na derbiju, kaže da vam je trener postavio odličnu taktiku i da imate vrhunskog stopera, kaže mlad visok, pretpostavljam Šunjić, kaže odskače od svih igrača na terenu, i da mora vani igrati što prije

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 22 apr 2010, 01:05

ronaldo9 je napisao/la:prijatelj iz inostranstva koji je bio fudbaler bio danas na derbiju, kaže da vam je trener postavio odličnu taktiku i da imate vrhunskog stopera, kaže mlad visok, pretpostavljam Šunjić, kaže odskače od svih igrača na terenu, i da mora vani igrati što prije
Šunjić najvjerovatnije ide krajem sezone,ali to neće biti problem za nas jer imamo stvarno drama odličnih momaka iz našeg omladinskog pogona.Začerat ove crnce i staviti naše lokalne momke da igraju i nema zime.
A za JOVIĆA nedamo ga nikome,prije ćemo mi srušiti Upravu nego da oni otpuste Jovića (a oni to znaju). ;)

IDEMO PO NOVE POBJEDE

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 22 apr 2010, 14:30

Koliko mi god to teško pada ali Šunjiću želim da ode iz Zrinjskog. Ne što mu ne valja ovdje. Bolje mu je vjerojatno u Zrinjskom nego u bilo kojem klubu u ligi nego što je on ovo već prerastao. Valjalo bi da ostane eventuano ako izborimo Europu u protivnom mu klub nebi smio praviti probleme. Ima momak ugovor na još dvije i pol sezone. On je šansa klubu/upravi da se napokon zaradi dobro na igraču koji nas nije košta ništa, igraču koji je naš proizvod. Moje je mišljenje da bi ga vljalo prodati u Dinamo (ako je neka od lokalnih liga) ili u Njemačku negdje. Naravno obvezatno staviti klauzulu da dobivamo 10-20% id idućeg transfera jer momak ima predispozicije da bude stoper svjetske klase.

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 22 apr 2010, 22:59

Marin je napisao/la:Koliko mi god to teško pada ali Šunjiću želim da ode iz Zrinjskog. Ne što mu ne valja ovdje. Bolje mu je vjerojatno u Zrinjskom nego u bilo kojem klubu u ligi nego što je on ovo već prerastao. Valjalo bi da ostane eventuano ako izborimo Europu u protivnom mu klub nebi smio praviti probleme. Ima momak ugovor na još dvije i pol sezone. On je šansa klubu/upravi da se napokon zaradi dobro na igraču koji nas nije košta ništa, igraču koji je naš proizvod. Moje je mišljenje da bi ga vljalo prodati u Dinamo (ako je neka od lokalnih liga) ili u Njemačku negdje. Naravno obvezatno staviti klauzulu da dobivamo 10-20% id idućeg transfera jer momak ima predispozicije da bude stoper svjetske klase.
Potpis

I da još samo kažem da će netko morati odgovarati za paljenje Hrvatske zastave!

Sad uzimamo Olimpika i svi na Koševo po bodove...

IDEMO PO NOVE POBJEDE

luka.modric
Kontakt:

Post Postao/la luka.modric » 22 apr 2010, 23:30

Naravno da smo im uzeli bod kada im je trener davao izjave tipa "garantiram" pobjedu i što se smijao na radiju smiješnim smrtovnicama koje su bile fora prije nekih 20-30 godina, ali eto ga tamo. Jović ga je jučer porazio i možda je realnije reći ispustili smo pobjedu, ali nama dosta i bod.

Samo Zrinja bojim se da će Koševo biti suspendirano do kraja prvenstva, posebno jer imaju sve tri utakmice visokog rizika.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 23 apr 2010, 00:22

mozeli neko od upucenih navijaca zrinjskog napisati par rijeci o igri MEHMEDALIJE COVICA za vrijeme njegovog boravka u mostaru ,pozicija na kojoj igra i slicno hvala

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 23 apr 2010, 00:35

Meni se ćini da je igrao stopera nisam siguran točno.Momak ima potencijala i odličan je igrač,ali kod nas se nije puno zadržao jer momak je musliman i nije mogao podnijeti svakodnevne prijetnje i pritiske na njega sa lijeve strane.Tako da je na kraju morao promijeniti sredinu i otići iz Zrinje.Žalosno,ali momak je ok igrač. ;)

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 23 apr 2010, 00:39

Samo ZRINJA je napisao/la:Meni se ćini da je igrao stopera nisam siguran točno.Momak ima potencijala i odličan je igrač,ali kod nas se nije puno zadržao jer momak je musliman i nije mogao podnijeti svakodnevne prijetnje i pritiske na njega sa lijeve strane.Tako da je na kraju morao promijeniti sredinu i otići iz Zrinje.Žalosno,ali momak je ok igrač. ;)
Ti si fkt čudan lik do bola. Čuj prijetili mu :o
Pa musliman je i Smjaić i ovaj golman Hadzić :roll:

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 23 apr 2010, 00:40

Strauss je napisao/la:
Samo ZRINJA je napisao/la:Meni se ćini da je igrao stopera nisam siguran točno.Momak ima potencijala i odličan je igrač,ali kod nas se nije puno zadržao jer momak je musliman i nije mogao podnijeti svakodnevne prijetnje i pritiske na njega sa lijeve strane.Tako da je na kraju morao promijeniti sredinu i otići iz Zrinje.Žalosno,ali momak je ok igrač. ;)
Ti si fkt čudan lik do bola. Čuj prijetili mu :o
Pa musliman je i Smjaić i ovaj golman Hadzić :roll:
Žalosno je to kralju,ali je tako ovdje u Mostaru.I njima su prijetili,ako meni nevjeruješ raspitaj se ...;)

luka.modric
Kontakt:

Post Postao/la luka.modric » 23 apr 2010, 02:03

Njega su ja mislim i namlatili na istočnoj strani grada pa se momak bio toliko prepao da više nije smio igrati za Zrinjski. Onda mu je klub bez problema dao slobodne papire.
Šta će dečko se prepao za razliku od Smajića kojega su isto tako tamo gonjali da ga biju ali im je Smajke uspio pobjeći.

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 23 apr 2010, 02:27

da ima istine , hadzicu golmanu je receno da sve molitve ostavi kod kuce , nema na utakmici nikakvi molitva

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 23 apr 2010, 02:34

hhehe e sranja ovo citam i nemogu da vjerujem , al nek se po novoj i ostalim medijima govori kako su hrvati ugrozeni u sarajevu , bez uvrede al fakat nemogu da vjerujem da je to jos uvjek zastupljeno .....

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 23 apr 2010, 05:45

bob je napisao/la:hhehe e sranja ovo citam i nemogu da vjerujem , al nek se po novoj i ostalim medijima govori kako su hrvati ugrozeni u sarajevu , bez uvrede al fakat nemogu da vjerujem da je to jos uvjek zastupljeno .....
o čemu ti pričaš..u zrinjskom konstantno igraju muslimani i srbi i nikad im dlaka s glave nije falila..ovdje je riječ da o prijetnjama veležovih navijača muslimanima što igraju u zrinjskom...
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 23 apr 2010, 05:47

Ivan Sarac puni 21 godinu danas.Sretan rodjendan.
BosnaE

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 23 apr 2010, 05:52

newton_heath_lyr je napisao/la:Ivan Sarac puni 21 godinu danas.Sretan rodjendan.
pridružujem se i ja čestitkama :D

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 23 apr 2010, 10:46

dobit olimpika kao imperativ pa se onda lagano spremat za sarajevo u kojem ne smijemo izgubiti..

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 23 apr 2010, 12:22

nakon neprospavane prve noci,a sinocnje prespavane,mogu samo reci PONOSAN DO BOLA .....

nadmudrili smo takticki njihove igrace i trenera,pobijedili na tribinama..
odigrali smo nerijeseno a trebali ih razvaliti ko beba zvecku...3 zicera(musa,kreso i selim)...
a nula u vrapcicima je slicna nuli na old trafordu....ne zbog kvalitete tima,nego pritiska koji tamo vlada...
zato nasim igracima KAPA DO PODA,na celu sa Sir Draganom...a takodjer,igracima veleza,cestitke na korektnoj igri koju i oni dozive kod nas pod bb....svaka cast,a upravi njiihovoj se pos.erem usta radi onih skeletina i livade gdje nas stavljaju,i sada ce na slijedecem derbiju pod bb ispastati ra koje cemo smjestiti na mjesto slicno onome koje je njihova uprava osigurala nama..jbg sve se vraca sve se placa....znaci,nema vise gornje tribine,slobodno nek dvoglede ponesu...nista osobno ali tako je...rezime,razvalili smo ih i na tribinama i na terenu..a jos jednom sportske cestitke igracima veleza koji nisu napravili nijedan ozbiljniji prekrsaj nad nasim igracima...

ZRINJSKI JE ZIVOT I VISE OD TOGA
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 23 apr 2010, 12:29

RA na pomoćno igralište treba smijestiti tamo

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 23 apr 2010, 13:00

brato je napisao/la:RA na pomoćno igralište treba smijestiti tamo
to je mjesto koje ih ceka....kod onih velikih vrata na izlazu sa pomocnog...a mogli su fino opet gore na shishu...e jbg oni nas smjestili opet ko na woodstocku...ili hajduckoj cesmi...ccc

nema veze.....

sve po zaslugama.....
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.