Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Re: Teretana
Ma ovo ti je ona seljačka priča, da si me vidio prije par godina kakav sam bio..
I fol savjetovanje drugih, a sebi ne možeš pomoći.. Da bi te neko ozbiljno shvatio, rezultati moraju biti vidljivi na tebi..
I fol savjetovanje drugih, a sebi ne možeš pomoći.. Da bi te neko ozbiljno shvatio, rezultati moraju biti vidljivi na tebi..
Zna li neko kakav je onaj Animal Cut od Universala za definiciju ? Kontam ga uzet nekadu maju, a sad sa uzeo Fat Burner od Universala isto pa da vidim kakve ce rezultate dat.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
vise trcanja i voznje biciklomrambo16 je napisao/la:Jel neko radi listove?
I ako radi,koje su najučinkovitije vježbe?
Sve mogu povećat ili skinut,ali listovi vazda isti
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Rambo, ako zivis blizu pruge, odes trcati prugom. Po meni je za listove to mnogo ucinkovitije od obicnog trcanja. Ne preskati one betonske hepeke vec na svaki da stanes.
A od vjezbi, podizanje na prstima mozes raditi, s bucicama ili na sa tegom.
A od vjezbi, podizanje na prstima mozes raditi, s bucicama ili na sa tegom.
DD
- Neandertalac
- Kontakt:
Grima je napisao/la:Daj ne laži djecu, bolje ti je radi svoj usrani kućni trening i šuti. Ti 180 bench i 120 ramena, pa to da bi uspio moras na ozbiljnim steroidima biti...
Neznam sto su vam ovakvi rezultati cudni za diva od 193 i 110 kg koji trenira od svoje desete godine. Posto sam imao cast da treniram sa najboljima, mogu slobodno reci da nisu nista posebno, samo solidni. Protivnik sam svih nedozvoljenih sredstava, vec sam o tome pisao.Klare je napisao/la:Niko nije rekao da ne koristi steroide, jedina moguća opcija.
I usput, moj kucni trening je extremno zahtjevan, specijalno za moje gabarite, i sasvim dovoljno za moje trenutne ciljeve ( gubitak kilaze, snaga, kondicija ), a suma sumarum; zaboli me testis lijevi sta neko drugi misli o meni i da li mi vjeruje.
Ako vam treba neki savjet, slobodno pitajte.

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Postoji granica prirodne snage, a to je do nekih 150kg bencha. Sve preko su steroidi, koliko god da si genetski nadaren. I nisi ti nikakav div, visociji si od mene 2cm, i vece sam vidio koji ne mogu to uraditi...
Evo pitam onako glupo, kako se moze opticki procjeniti, da li je netko na stereoidima? Jel to uopste moguce.
Idem u teretanu tri cetiri puta sedmicno, i vidim momke bas ono razvijeni, nabildani, napram recimo mene, sto mnogo treniram, i izgledam prosjecno. Ali nemogu procjeniti ko je na stereoidima, a ko uzima normalne suplemente. A znam da ima toga na trzistu, pogotavo ovde u Becu.
Idem u teretanu tri cetiri puta sedmicno, i vidim momke bas ono razvijeni, nabildani, napram recimo mene, sto mnogo treniram, i izgledam prosjecno. Ali nemogu procjeniti ko je na stereoidima, a ko uzima normalne suplemente. A znam da ima toga na trzistu, pogotavo ovde u Becu.
dobre guzove ima Belma
moze li molim vas neko odgovorit ako zna, fakat mi je bitnoEpidaurus je napisao/la:Zna li neko kakav je onaj Animal Cut od Universala za definiciju ? Kontam ga uzet nekadu maju, a sad sa uzeo Fat Burner od Universala isto pa da vidim kakve ce rezultate dat.
- Nerminovic
- Kontakt:
ma sve zavisi sta covjek sad uzima, na primjer se vidi iz aviona ako lik koristi deca, inace je vrlo tesko to tako procjeniti jedino ako je ono bas....da ne kazem. uvijek ima prirodna granica.Beko je napisao/la:Evo pitam onako glupo, kako se moze opticki procjeniti, da li je netko na stereoidima? Jel to uopste moguce.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Nerminovic
- Kontakt:
ne znam iskreno samo jedino znam da je ovaj vrlo popularan kod nas u danskoj. mislim da je cak i zabranjen sa marketa. neko kaze da valja, neko kaze da je sranje....pa ti sad probaj i javi namEpidaurus je napisao/la:moze li molim vas neko odgovorit ako zna, fakat mi je bitnoEpidaurus je napisao/la:Zna li neko kakav je onaj Animal Cut od Universala za definiciju ? Kontam ga uzet nekadu maju, a sad sa uzeo Fat Burner od Universala isto pa da vidim kakve ce rezultate dat.

BackSpace United
BackSpace United
- Neandertalac
- Kontakt:
Grima je napisao/la:Postoji granica prirodne snage, a to je do nekih 150kg bencha. Sve preko su steroidi, koliko god da si genetski nadaren. I nisi ti nikakav div, visociji si od mene 2cm, i vece sam vidio koji ne mogu to uraditi...

Nemoj vise na ovoj temi pisati ziv bio. Inace nista cudno da neko buba gluposti vezano uz ovu temu, pogotovu kada na silu zeli da nesto dokaze.
Sve si mi rekao sto se tice tvog znanja.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Nerminovic
- Kontakt:
Ima brate i izvini sto prije nisam odgovorio, trening i hrana mi na vrh glave zadjne vrijeme.samoposmatram je napisao/la:Blizi se ljeto polako. Kako ide Cut period momci? Imali kakvih rezultata?

Nije lako ovo cut, nije lako...
BackSpace United
BackSpace United
- Nerminovic
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:Grima je napisao/la:Postoji granica prirodne snage, a to je do nekih 150kg bencha. Sve preko su steroidi, koliko god da si genetski nadaren. I nisi ti nikakav div, visociji si od mene 2cm, i vece sam vidio koji ne mogu to uraditi...![]()
Nemoj vise na ovoj temi pisati ziv bio. Inace nista cudno da neko buba gluposti vezano uz ovu temu, pogotovu kada na silu zeli da nesto dokaze.
Sve si mi rekao sto se tice tvog znanja.

BackSpace United
BackSpace United
Sve si mi rekao sto se tice tvog znanja.[/quote]
Evo pošto si ti pametan i prirodni fenomen, koji nikada nije koristio steroide, zašto se ne bi spremao za svjetsko prvenstvo u powerliftingu. Pošto si ti na svom kućnom treningu ostvario rezultat, koji je jednak pobjedniku na Prvom klupskom prvenstvu BiH održanom prošle godine, u tvojoj kategoriji. A na prvenstvo nikad niko nije dosao a da nije na steroidima, i da se nije spremao sa profesionalcima.
Šteta je da svoj potencijal trošiš na rasprave na forumima, kada možeš postati prvak svijeta za pola godine treniranja u teretani i kanticu kreatina...
Sve si mi rekao sto se tice tvog znanja.[/quote]
Evo pošto si ti pametan i prirodni fenomen, koji nikada nije koristio steroide, zašto se ne bi spremao za svjetsko prvenstvo u powerliftingu. Pošto si ti na svom kućnom treningu ostvario rezultat, koji je jednak pobjedniku na Prvom klupskom prvenstvu BiH održanom prošle godine, u tvojoj kategoriji. A na prvenstvo nikad niko nije dosao a da nije na steroidima, i da se nije spremao sa profesionalcima.
Šteta je da svoj potencijal trošiš na rasprave na forumima, kada možeš postati prvak svijeta za pola godine treniranja u teretani i kanticu kreatina...
- Neandertalac
- Kontakt:
Grima je napisao/la:
Da izbrisem post na vrijeme. Ne zelim ulaziti u diskusiju sa retardima poput tebe. Cuj prirodna granica 150. Svasta

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Nerminovic daj napisi savjete. Sta ti djeluje dobro a sta tesko u Cut periodu?
Koja hrana je dobra a koju izbjegavas?
Ja vec odavno drzim nizak postotak masnoce. Najbolje mi djeluje kad unosim puno voca, dok se mucim sa mesom.
Koja hrana je dobra a koju izbjegavas?
Ja vec odavno drzim nizak postotak masnoce. Najbolje mi djeluje kad unosim puno voca, dok se mucim sa mesom.
-
- Kontakt:
Burundi jesil ti zdrav?! Gdje ces prugom trcati!?! Hoces da pogines zbog listova. Ljudi nislucajno trcati po prugama. Dvije budale vec poginule. Achilles Williams i Greg Plitt.
Da izbrisem post na vrijeme. Ne zelim ulaziti u diskusiju sa retardima poput tebe. Cuj prirodna granica 150. Svasta
[/quote]
Nemoj sad da se krijes i brises postove, neka vide svi kakvog šampiona imamo.
A to da sam retard volio bi da mi kažeš u lice, da ti izbijem tu snagu i pamet iz tebe smradu jedan, pic.ka ti mater.ina..

Nemoj sad da se krijes i brises postove, neka vide svi kakvog šampiona imamo.
A to da sam retard volio bi da mi kažeš u lice, da ti izbijem tu snagu i pamet iz tebe smradu jedan, pic.ka ti mater.ina..
- Neandertalac
- Kontakt:
Niko nije spomenuo da je na kucnom treningu, nego si ti predpostavio ne pitajuci. Ja treniram od svoje desete, a sada mi je trideset pet. Pored hrvanja i kick boxa bio sam i fitnes trener dvije godine. Desetak godina sam aktivno trenirao, skoro bez pauze, da bi prije par godina nakon povrede ledja i nedostaka vremena prestao ici u teretanu. Podatak da je drzavni rekord 180 je netacan, trenutni je 215, a takodje se ne moze ni uzeti kao relevantan jer je to takmicarski izbacaj, dok su ljudi sa kojima sam ja svojevremeno trenirao izbacivali i po 300, 320, nepravilno naravno.Grima je napisao/la:
A to sto lajes, psujes, samo dokazuje da si retard. Prvo se pravis pametan, a ispadnes glup, a sada bi da budes mangup, a lizao bi patos.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Neandertalac@
Ne moras brisati svoje postove da bi se ispravio.
Niko nije spomenuo nikakve rekorde, nego prvaka iz te godine u svojoj/tvojoj kategoriji.
Nisi ti nikakav sportista niti trener nego obični karinaš, sto se prezderava i tipka iz sigurnosti kuće. I dalje pričas nebuloze, ti tvoji papci 320 izbacuju nepravilno? Sve si rek'o.
Nemoj više da me citiras i prozivas, ako misliš nešto napraviti javi mi se u pp, lako ja sa takvim izlazim na kraj..
Ne moras brisati svoje postove da bi se ispravio.
Niko nije spomenuo nikakve rekorde, nego prvaka iz te godine u svojoj/tvojoj kategoriji.
Nisi ti nikakav sportista niti trener nego obični karinaš, sto se prezderava i tipka iz sigurnosti kuće. I dalje pričas nebuloze, ti tvoji papci 320 izbacuju nepravilno? Sve si rek'o.
Nemoj više da me citiras i prozivas, ako misliš nešto napraviti javi mi se u pp, lako ja sa takvim izlazim na kraj..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.