NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2010\2011
koji zaista ne razumem,nisam bio na kompu oko 10 dana...al ozbiljno
Veceras na areni1 poslje utakmice pitsburgha i jetsaESPN:
DOCUMENTARY:Winning Time: Reggie Miller vs NY Knicks
nema potpisa
ja ti vjerujemalfarouqaminu je napisao/la:koji zaista ne razumem,nisam bio na kompu oko 10 dana...al ozbiljno

pa čovječe da si se bar potrudio da pišeš različito.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Koja je igracina ovaj Blake ocekujem ga na All star,da bude pozvan po meni najatraktivniji igrac danasnjice i najbolji Rookie od Tima Duncana s tim sto ako jos malo popravi sut koji je vec dosta dobar,vidim da i tricu moze pogodit,postace napast iducih 10 godina koja ce se borit i za titulu,konacno ce zasjat ruzno pace iz Los Angelesa.
Znam svi ce rec gubitnicka fransiza ali svakom nekad svane tako da se i to moze promjenit.
Znam svi ce rec gubitnicka fransiza ali svakom nekad svane tako da se i to moze promjenit.
Blake će već za 3-4 godine da bude najbolji igrač lige.
e sad da će ostvariti neke rezultate u LAC-u, to je već teže. pisao sam ja o tome. nije problem u franšizi kao takvoj, već u vlasniku.
e sad da će ostvariti neke rezultate u LAC-u, to je već teže. pisao sam ja o tome. nije problem u franšizi kao takvoj, već u vlasniku.
ma znam da jesi sjecam se ali skrtica ce uvidjet priliku da se dobro obogati ako ulozi dobit ce visestruko,tako da me nebi iznenadilo da on sad pokusa napravz prave stvari u cllipersimaPasha je napisao/la:Blake će već za 3-4 godine da bude najbolji igrač lige.
ako ovako nastavi on ce vec iduce sezone bit u utrci za MVP
da, moguće je da se Sterling promjeni. samo što kažu "prije će u Paklu vatre da se ugase". daj Bože da griješim...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Blake je impresivan,bas me zanima sta ce izvesti na slam danku 

- marseille_unique
- Kontakt:
ne navijam za clipperse ali navijam da udu u play off to mi je jedna velika zelja ove sezone NBA onda je sve moguce
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- alfarouqaminu
- Kontakt:
kako igraju u poslednje vreme sve je moguce...mada ja verujem da mogumarseille_unique je napisao/la:ne navijam za clipperse ali navijam da udu u play off to mi je jedna velika zelja ove sezone NBA onda je sve moguce
- marseille_unique
- Kontakt:
i ja pratio sam njihov record i zaosyaju ali u zadnje vrijeme su ja mislim 13 5 serija mislim imaju tu seriju ako tako nastave mogu bogami ne samo do 8 pozicije nego do i 7 ili seste
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- alfarouqaminu
- Kontakt:
mogu daleko,onaj blake igra zaista vrhunski... ako im se jos vrati caman dobice svezinu...a onaj jordan lepi ko ludmarseille_unique je napisao/la:i ja pratio sam njihov record i zaosyaju ali u zadnje vrijeme su ja mislim 13 5 serija mislim imaju tu seriju ako tako nastave mogu bogami ne samo do 8 pozicije nego do i 7 ili seste
-
- Kontakt:
bas bi volio da udju i to na 8 poziciju protiv san antonija da igraju i meni je najdraza ekipa poslije chicaga ali svakom nekad svane mislim da je njima to sad sa griffinom i gordonom
- alfarouqaminu
- Kontakt:
mislim da ne bi imali sta da traze protiv stvarno iskusnih spursa...al iskreno,poostujem clipperse,ali protiv spursa ne bi imali zaista sanseamardelic1 je napisao/la:bas bi volio da udju i to na 8 poziciju protiv san antonija da igraju i meni je najdraza ekipa poslije chicaga ali svakom nekad svane mislim da je njima to sad sa griffinom i gordonom
-
- Kontakt:
normalno ali posto mrzim san antonija i nikad ih ne gledam volio bi da protiv njih igraju samo da pogledam koji mec i clipersi imaju veoma dobru maldu ekipu koja nije za podcjenjivanje ali su dobili san antonija na svom terenu i sigurno bi uzeli 2 utakmice
- marseille_unique
- Kontakt:
meni samo daj da udud u po, jer je tu sve moguce mislim da mogu svakog proci jer su dobili heat lakerse i jednom izgubili jednim pojenom od lakersa sve je moguce tu , a volim kako ga kobe i ostali geldaju sa ljuborom dok je momak smiren i tako im lagano spusta jer izgleda kao nezainterosovan za njih kao da ni ne zna ko su i sta su a to ih ubi,
svida mi se zato sto takav, barem za sad valjda ostane takav bez obzira na uspjeh
svida mi se zato sto takav, barem za sad valjda ostane takav bez obzira na uspjeh
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
-
- Kontakt:
a o kome govoris ne kontam mislim da bi svi voljeli da udju
- marseille_unique
- Kontakt:
clippersi bolan
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- alfarouqaminu
- Kontakt:
uzeli bi sigurno 2 tekme to nije upitno...ali ni blake ne bi sigurno toliko blistao,jer je playoff druga prica ipak igra se zaista snaznija odbrana...Pogledaj primer Duranta prosle godine, u regularnoj sezoni blistao 30 po mecu,pa doso artest i ga sveo na njemu skromnih 25poenaamardelic1 je napisao/la:normalno ali posto mrzim san antonija i nikad ih ne gledam volio bi da protiv njih igraju samo da pogledam koji mec i clipersi imaju veoma dobru maldu ekipu koja nije za podcjenjivanje ali su dobili san antonija na svom terenu i sigurno bi uzeli 2 utakmice
-
- Kontakt:
cuj pa procitaj sta si napiso bolan volim kako ga kobe i drugi gledaju dok je momak smiren i tako im lagano spusta jesu to mozda klipersi ha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.