Manchester City FC

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
94
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
32
17%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 191

dinoze
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la dinoze » 07 dec 2011, 23:00

Nimla_RZ je napisao/la:
dinoze je napisao/la:
Ali tu zamjenu ne kontam, znaci znao je da nema sanse da prodze. Pa zar onda nije logicno da ponudi onim jadnicima sto su platili karte po 60funti i na minusu dosli da ih gledaju dobru utakmicu sa puno golova.
On je ponudio jalovu igru i onda jos mjenja napadaca za odbrambenog.
E to je ono, zasto su oni takvi kao klub ne rade nista za raju, nista za navijace. Mancini ima svoje neke filmove i to je to.
Ne ide ovo tebi, pa Mancini je uradio logičnu izmjenu, pri vodstvu od 2:0 izbacio je špica a ubacio defanzivnog veznog... Ne znam u čemu je problem, kakva bolan raja, o čemu ti pričaš?!
Pricam o tome da se fudbal igra zbog svojih navijaca. I ako igras utakmicu ciji ti je ishod poznat, ali ce se opet blamirati je u konacnici nemozes proci. Onda ce se valjda svojim navijacima ponudi atraktivna utakmica sa sto vise golova. Znaci totalna ofanziva pa da se navijaci makar raduju golovima. Onako kao Portugal protiv nas.
A ne vaditi napadaca a stavljati defenzivnog. Znaci daj navijacima jos koji gol da nisu dzabe dosli. A usput bi i taj napadac dobio vise samopouzdanja jer je postigao gol.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 07 dec 2011, 23:04

Arogantni je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:i vas kao i vase gradske rivale slijedi porcija komentara sabahudina sase vugdalica hahaha

svarno cudo nevidjeno kako ekipe iz fudbalske nba lige ovako trehaju od ledinu hah
Ni Spanci se nisu proslavili... Dva ispala...
Ispade ono sto je ustvari jedino i istinito da je ital. Liga najjaca... Jer ce imati najvise predstavnika u LP...
Da se ne lazemo volio bi da je City prosao a Bayern ispao ali nema veze vise srece dr. put... Al Srce mi je ko dzamija kad vidim da je najnafakalnija ekipa MAn. Unt. ispao a ja ono maherski 1x zaokruzio...
NAdam se da cete osvojiti LE...
italijanska liga najjača :?: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vođa zna.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 07 dec 2011, 23:05

Specijalno za novokomponovani tim i navijače.

[youtube][/youtube]

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 dec 2011, 23:28

Dosta losa utakmica,ne znam koja me nevolja natera da ostanem pri toj utakmici.Ocekivao sam dosta vise i od jedne i od druge ekipe,pogotovo od Bayerna jer sam mislio da ce ovi rezervisti hteti da se izbore za prvi tim,ali jok,oni bezvoljni,City tanko,pogotovo kada ga je Napoli strp'o na Madrigalu utakmica totalno negledljiva. :(
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

asr_pd
Kontakt:

Post Postao/la asr_pd » 07 dec 2011, 23:38

Bosco je napisao/la:Specijalno za novokomponovani tim i navijače.

[youtube][/youtube]
'novokomponovani' - prava rijec, dira u srz :D

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 07 dec 2011, 23:42

slika

"Dobro da smo ispali, sad se mozemo koncentrisati na ligu" :lol: :lol: :lol: dajte ba lafo navijaci, aj sto "lazete" nas, al sto lazete i sebe...

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 07 dec 2011, 23:53

Profesor je napisao/la:slika

"Dobro da smo ispali, sad se mozemo koncentrisati na ligu" :lol: :lol: :lol: dajte ba lafo navijaci, aj sto "lazete" nas, al sto lazete i sebe...
Pa ispalo se u proslom kolu i sta sad.Vjeruj kad gledam ligu prvaka ni mrvicu se ne nerviram ko na mecu PL.Ionako znam da ovu LP ne bi osvojili i da smo prosli.Pa tako da mi svejedno ispali sad a u finalu.Samo je bitan osvajac a ucesnike svi brzo zaborave.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 dec 2011, 00:05

Ponoc kuca nano moja, a ja nemam sna...
gde su sada Manchesteri, komada ih dva :?:
Zlatom su ih potkovali, pozlatili ih sve,
samo da ih prije zime iz LS ne ispadne.
Dug je put, dug je put,
brze, jos brze, o, jurite kroz noc...

:lol:

Ajmo, Paja i ostala "NBA raja"-
red suplje, red belaja,
ostade vam "NBA" ko kajgana bez jaja...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 dec 2011, 00:09

MaGiCa je napisao/la:Ponoc kuca nano moja, a ja nemam sna...
Dug je put, dug je put,

red suplje, red belaja,
kreativno, nema sta..tesko ce ovo ko nadmasit veceras..dje nadje pjesmu :lol: :lol: :lol:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 08 dec 2011, 02:11

Jaki ste drama! ;)
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“

C'MON CHELSEA!

Sparta
Kontakt:

Post Postao/la Sparta » 08 dec 2011, 08:55

MaGiCa je napisao/la:Ponoc kuca nano moja, a ja nemam sna...
Dug je put, dug je put,

red suplje, red belaja,
:lol: :lol:
“You talkin’ to me?”

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 08 dec 2011, 09:56

AboveTheLaw je napisao/la:Balo :lol:

slika
jos nije naucio obuci presvlaku,naopkao je obukao :lol: :lol: :lol: :lol:

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 08 dec 2011, 10:24

GDE SU SAD MANCINIJEVI KRITICARI?

Velik Six Alex prima šestice, gubi od palacea, a oteluli benfike i baseli mu drze fudbalske lekcije...imajte to na umu pa nemojte kod prvog nezadovoljstva reci 'ovaj mancini nema pojma...sa ovakvim igracima dobar manager bi se prosetao kroz epl i CL'...eto vam najbolji manager- Six Alex- pa ga šamaraju autsajderi...a kako je samo igrace lose spremio- svaku utakmicu po jedan mu se povredi...a nije se(za razliku od mudrog Roberta) pobrinuo da obezbedi dobre zamene na vreme...a potrosio je 60 mil funti u prelaznom roku....ma Six Alex je kanta za Mancinija...
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 dec 2011, 11:43

Goldy je napisao/la:GDE SU SAD MANCINIJEVI KRITICARI?

Velik Six Alex prima šestice, gubi od palacea, a oteluli benfike i baseli mu drze fudbalske lekcije...imajte to na umu pa nemojte kod prvog nezadovoljstva reci 'ovaj mancini nema pojma...sa ovakvim igracima dobar manager bi se prosetao kroz epl i CL'...eto vam najbolji manager- Six Alex- pa ga šamaraju autsajderi...a kako je samo igrace lose spremio- svaku utakmicu po jedan mu se povredi...a nije se(za razliku od mudrog Roberta) pobrinuo da obezbedi dobre zamene na vreme...a potrosio je 60 mil funti u prelaznom roku....ma Six Alex je kanta za Mancinija...
[youtube][/youtube]
1974---1975---1976---2001---2013---2020

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 08 dec 2011, 11:54

Jesi ti dobar?
YNWA!

Sparta
Kontakt:

Post Postao/la Sparta » 08 dec 2011, 12:11

karameldar je napisao/la:

Jesi ti dobar?
Ovaj glumi @Paju, samo slabo mu ide :mrgreen:
“You talkin’ to me?”

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 08 dec 2011, 12:37

Sta si ti miris'o pa ti je najveci uspijeh ispadanje Uniteda iz LP i dokaz da je uredu sto je MC ispao.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 08 dec 2011, 13:49

FC BASEL :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 dec 2011, 14:38

E moj @Goldy. :lol:
Haj' kad si već kren'o u tom pravcu, da vidim kako te sjećanje služi. :mrgreen: Možda ćeš izvući i neku pouku, ko zna. Prije svega, nisam fan Manchestera, a ni Cityja. :mrgreen: Ravnodušan sam prema dvama klubovima iz Manchestera, te mi je nebitno ko će koje mjesto zauzeti na kraju prvenstva. No, ti si očigledno razvio neku ljubav prema Manciniju, te na svakom koraku pokušavaš (naglasak na "pokušavaš) srozati SAF-a i predstaviti ga kao drugorazrednog trenera.

Vodio je Fiorentinu (strašan procenat pobjeda od 22%), Lazio, Inter i sada je u Cityju. Trofeje sa Interom ne bi nikada osvojio da nije bilo Calciopolija koji je dobrano oslabio svakog prokletog konkurenta milanskog kluba. Svakog. Juventus je ispao iz lige, Inter je doveo Ibrahimovića, a Milan i ostali su kažnjeni oduzimanjem bodova. Uzmemo li u obzir da je u tom periodu najozbiljniji kandidat bila Roma ( :lol: ), dođemo do jasnog zaključka - Seriu A bi sa tim Interom uzeo i Safet Sušić. :mrgreen: Smio bih se kladiti u život. :mrgreen: Šta misliš zašto je otjeran iz Intera? Zašto? Zašto je doveden Mourinho? Zato što je Mourinho garancija uspjeha, a ne Mancini. Mancini je osoba koja ni u Interu nije pohvatala sve konce i gdje su se dešavale razne zayebancije u svlačionici. Autoritet? Strana riječ ako ćemo upitati sve one koji su bliži s njim. Šta se dešava? Nakon ispadanja u CL, znalo se da će na kraju dobiti nogu. Ne može ga spasiti titula u ligi, jer je onaj Inter megajak u odnosu na konkurente (neki su se odmah vratili u Seriu A, al' džaba). :mrgreen: Ono što mu se ne može oduzeti je osvajanje kupa sa Laziom. Ne može. To ga je i dovelo u Inter, al' nemogućnost osvajanja bitnih trofeja i gubljenje u svakoj iole jačoj utakmici je bilo presudno. Kraj karijere u Interu i dolazak u City.

Šta se dešava u Cityju? Dobio je odriješene ruke. Dakle, samo je bitno da pokaže prstom na igrača, a isti će preći u klub. No, onda nastaju problemi. Gomilanje igrača na istim pozicijama (recimo zadnjeg veznog), a na kraju opet ostaju bez trofeja. Lažem, osvojili su FA CUP. Šta bi se desilo da su igrom slučaja poraženi? Da l' bi ostao tu? Ili bismo sada gledali Hiddinka ili nekog drugog stručnjaka - recimo Beniteza. :mrgreen: Dakle, ponovo je uložio stotinu miliona u ekipu (Džeko, Clichy, Nasri, Aguero), a dodamo li njima "starosjedioce" Silvu, Barryja, Kolarova, Kompanija, Lescotta, Tourea, Johnsona, Balotellija, Milnera, Harta, Richardsa, dobijemo nevjerovatno jak sastav. Ili ne? Eh, kako to da ta ekipa nije bila u stanju proći grupu pored "slabašnog" Napolija? Jer, ako je neko tako dobar i vrhunski stručnjak, kako je moguće da je u oba meča bio nadigran i da je igrom slučaja osvojio 1 bod u dvomeču? Da ne govorim o meču kontra Bayerna kada nisu prešli na protivničku polovinu. Schweini + Kroos + Ribery su se zayebavali sa najboljom ekipom i najboljim trenerom Premiershipa. :mrgreen: A onda on pravi, po tebi, genijalan potez uvodeći De Jonga umjesto Džeka. Nego, pitanje je da l' bi De Jong ušao da mu Tevez javno nije rekao da neće ući u igru. :mrgreen: Hej, možeš zamisliti taj autoritet. I onda je kao bio spreman i oprostiti Tevezu za neposlušnost. Zašto? Jer se bojao da mu ostali napadači neće doći u sušan period, pa da ima nekog na koga bi se ipak mogao osloniti. :mrgreen: Jah. :lol:

Kako ćemo onda njega porediti sa Fergusonom? Po čemu? Kako ćemo ih uopće staviti u isti koš? Ferguson je sigurno najveći trener. Čovjek je 25+ godina na čelu institucije zvane United. Šta je napravio od njih. Koliko je Liverpool bježao Manchesteru po trofejima prije negoli je SAF sjeo na klupu Uniteda? Kakav je sada score u Premiershipu? Pogledaj sadašnju postavu Manchestera i Cityja i reci koja je jača. Iz Manchestera bismo mogli samo Evru, Rooneya i Vidića ubaciti u tim Cityja. Ostali ne bi imali mjesta. S druge strane ostalih 8 igrača Cityja mogu u svakom trenutku igrati za United. Individualno su bolji.

Jedino što je - za SAF-a je njegov ponos. On je uvijek u pravu. :mrgreen: Ne bi taj priznao vlastitu grešku, ne'a tih para. Ne bi. :mrgreen: A imao ih je. Imao je mu*a otjerati glavne igrače (Beckham, Keane, Ruud, Ronaldo, pa ne produžiti ugovor sa Tevezom), jer se tu jasno zna ko je gazda. SAF. On je taj koji vedri i oblači Manchesterom. Ne igrač. Ne vlasnik. Već on. :mrgreen: Mancini? Ako ove godine ostane bez trofeja (nije nemoguće, priznaćeš), misliš li da će ostati u klubu? Misliš li da će mu šeik dati još jednu šansu da sa najskupljim timom ponovo "pokuša" osvojiti nešto. :mrgreen:

Btw, evo ti nešto od samog Mancinija
“I have a big respect for him because he has won everything for the last 25 years. He is the teacher and I am learning from him."
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []