Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

efedryn
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la efedryn » 07 jul 2010, 23:03

Ma sve je izglednije da Džeko ostaje u Wolfsburgu, mislim koliko se piše o tome da će preći u Milan, City, Juventus, ovaj, onaj, ja stvarno neznam da je Edin ikada dao konkretnu izjavu ili stav prema ovim špekulacijama ili da je izjavio kako bi volio igrati u premiershipu, eventualno Seriji A.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 08 jul 2010, 00:40

prije svega nije Serija, Emisija, Sapunica vec Serie..
posle toga nemoj da omalovazavas Serie A zato sto je Dzeko davno jos rekao kako mu je Serie A primat..
:!:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 08 jul 2010, 10:03

Diego izgleda prihvatio da ide :( Chellini je 35 miliona,Melo 22,ako bude takvih ponuda idu,Dzeko je poceo pregovore s Juventusom,tu ce da se uvuce i Nike kao sponzor,sta ja znam,nekakve scene :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 08 jul 2010, 10:05

KP Boateng se veoma svidja Del Neriu ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 08 jul 2010, 13:36

svejze: Del Neri i Marotta su potvrdili Diega :D , Krasic bise mogao zavrsit ,Wolfsburgu treba CM,tako da bi mogli da utopimo Poulsena al moramo jos 30 milona iskesirat,negdje sam procitao da ono "pravilo" se ce se koristit od slijedece sezone,tako da moguce i Krasic i Dzeko,al nista jos ne znam sigurno,pretpostavke :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 jul 2010, 01:48

Pozdrav mojim Juventinima :D

s vremena na vrijeme i od nerada treba odmorit :mrgreen: :lol: pa sam probo to :lol:

sad intenzivno pracenje situacije u i oko juventusa :D

po obicaju mnogo se igraca spominje...ocekujem dzeku da zavrsimo al da ostavimo sissoka i diega :| :| :roll: ....mozda malo ludo..al mislim da je wolsfburg dobio dio transfera u vidu simona kjaera...ipak je palermo nas...nako realno :mrgreen:

pametno samo....

8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 jul 2010, 01:57

slika

valjal ovo sta :D 8-)

posto su nam dresovi blago receno losi..mislim na gostujuce..jer su crno bijeli bolji nego prosli i dobro izgledaju...dok gostujuci su losi jbg...mada...jeste primjetili dok ih gledamo...nekako isto ko da ti je pogled zamucen,kvari ti vid :mrgreen: ..one sare su nekako uradili da ne mozes gledat u njih..nesto ba krivo...ne vidis dobro :D :D mozda je to dio taktike da ometaju protivnicke igrace :lol: :lol:

slicno ko sto cech ima flourescentni dres koji zbunjuje protivnicke igrace :D

http://www.juvestore.com/frontend/homep ... weatshirts

koju bi vi uzeli 8-) :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 10 jul 2010, 02:01

Italia je napisao/la:prije svega nije Serija, Emisija, Sapunica vec Serie..
posle toga nemoj da omalovazavas Serie A zato sto je Dzeko davno jos rekao kako mu je Serie A primat..
Prije svega ti bi mogao upisati neki kurs talijanskog prije nego li si opet zabiješ autogol. Prevod je 'serija' u smislu niz/red.

edit ; a prije talijanskog obavezno savladati i bosanski.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 10 jul 2010, 02:10

posle toga ne pise se Mančester Junajted kod nas u Bosni, mozda kod vas tamo na apeninima ;).. :shock: .. :shock: i sta tim hoces da kazes? bosanski "prevod" ti si se pokazao.. a reci mi, gdje sam to pogrijesio? jel to mozda sto ne koristim đćđžžćđč? :lol:

slika
slika

vrhunac.. ali brate 50€ sto kostaju i 50€ shipmenta u ovu bosnu.. pa jebte nebo mogu kupiti za te pare :lol:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 jul 2010, 02:15

suntu jeu je napisao/la:
Italia je napisao/la:prije svega nije Serija, Emisija, Sapunica vec Serie..
Prije svega ti bi mogao upisati neki kurs talijanskog prije nego li si opet zabiješ autogol. Prevod je 'serija' u smislu niz/red.
ti uvijek gramatiku ispravljas i objasnjavas te stvari vezane za jezike :D 8-) ....jbo to..nije tema

...ko da je bitno..i meni je glupo kad neko napise serija A pa vjerovatno je zato daffy to napiso:D ....a valjda svi znaju sta to znaci bez objasnjennja :D ne moraju biti poliglote :mrgreen:

sta sam sad htio reci....

da...

FORZA JUVE 8-)

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 10 jul 2010, 02:16

:o nije Juve vec Juventus.. Juve je gramaticki neispravno, brze brisi dok to nas strucnjak nije vidio :roll:

Senator
Kontakt:

Post Postao/la Senator » 10 jul 2010, 02:20

Haha koje zakuhavanje, evo citam na juventusovoj stranici (navijacka) kako se navijaci nadaju da ce im kad tad ponovo dodji Deschamps, i kako se dive time sta je uradio s Marseille-om, a trenutno je produzio ugovor do 2012.
Colour of Manchester is blue...

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 10 jul 2010, 02:22

znas sta je tu smijesno? sto je Deschamps rekao da ce se jednog dana vratiti u Juve kada ne bude vise stare uprave (Secco, Gigli, Blanc) od kojih je jos samo Blanc tu i vodi finansije.. ;)

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 10 jul 2010, 02:25

Italia je napisao/la:posle toga ne pise se Mančester Junajted kod nas u Bosni, mozda kod vas tamo na apeninima ;).. :shock: .. :shock: i sta tim hoces da kazes? bosanski "prevod" ti si se pokazao.. a reci mi, gdje sam to pogrijesio? jel to mozda sto ne koristim đćđžžćđč? :lol:

Pa fino, momak je na bosanskom napisao 'Serija' i nije ništa pogriješio. Samo je problem što ne znaš jezike a ''znaš'' dečku dijeliti lekcije.

Kada bih ti počeo ukazivati na gramatičke greške, trebao bi mi dva sata. Počni sa interpunkcijskim znakovima, konjugacijom glagola, palatalizacijama i enklitikom.
Italia je napisao/la::o nije Juve vec Juventus.. Juve je gramaticki neispravno, brze brisi dok to nas strucnjak nije vidio :roll:
Nećemo se igrati zamijene teza. Nisam ja taj koji ispravlja nešto što ni sam ne razumije, već si ti.
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 10 jul 2010, 02:27, ukupno mijenjano 2 puta.

Senator
Kontakt:

Post Postao/la Senator » 10 jul 2010, 02:26

Didier je ziva legenda kako Marseillea tako i Juventusa, pa kad osvoji jos koji trofej sa OM-om, vjerujem da ce doci ponovo u Torino, Juve zasluzuje da ima covjeka kakav je Deschamps, kao trenera tj. kao autoriteta.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 jul 2010, 02:31

haj dortmund bjezi :D ;) donosis nam neke tuzne uspomene sa tim grbom :D :D hehe :) ;)

didy je veliki igrac bio a sad i trener....a sjetite se samo prve sezone u monacu...odveo ih do finala LP :| :| a marseileu nakon 20 godina vratio titulu..uopste to im je bio prvi trofej nakon toliko godina....

i kod nas je dobar bio..vratio nas ekspresno u serie A...al nazalost...vidio je gdje i u kojem smjeru ide taj novi juventus...koji su u tom trenutku vodili nesposobni ljudi..i jednostavno....nije se slozio sa tim i otiso je

ma i ova nova uprava..nek nam Bog pomogne..ne znam... :cry:

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 10 jul 2010, 02:34

sarajlija89 je napisao/la:
ti uvijek gramatiku ispravljas i objasnjavas te stvari vezane za jezike :D 8-) ....jbo to..nije tema
Postavio sam se isto onako kako se on postavio onom momku, sa visine. Samo što ja mogu, a on ne može jer je neznalica.

Nikome se ja ne **** što znam još četiri jezika, već me nerviraju likovi koji veze sa njima nemaju a prave se drugima pametni. Samo to ;)

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 10 jul 2010, 02:36

da ti ja j-e-b-e-m nesto na bosanskom pa da onda shvatis? seljacino :lol:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 10 jul 2010, 02:41

ali koji levat moras biti da pratis gramatiku na forumu.. pa stvarno.. jos ono izbjeglica meni nesto sere.. covjece.. :roll:

Senator
Kontakt:

Post Postao/la Senator » 10 jul 2010, 02:45

sarajlija89 je napisao/la:haj dortmund bjezi :D ;) donosis nam neke tuzne uspomene sa tim grbom :D :D hehe :) ;)

didy je veliki igrac bio a sad i trener....a sjetite se samo prve sezone u monacu...odveo ih do finala LP :| :| a marseileu nakon 20 godina vratio titulu..uopste to im je bio prvi trofej nakon toliko godina....

i kod nas je dobar bio..vratio nas ekspresno u serie A...al nazalost...vidio je gdje i u kojem smjeru ide taj novi juventus...koji su u tom trenutku vodili nesposobni ljudi..i jednostavno....nije se slozio sa tim i otiso je

ma i ova nova uprava..nek nam Bog pomogne..ne znam... :cry:
Tačnije nakon 17 godina, 1993, kada je s Marseilleom osvojio i LP, tada je podigao pehar Didy, 26. Maja 1993-e.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 3 gosta.