Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Ma sve je izglednije da Džeko ostaje u Wolfsburgu, mislim koliko se piše o tome da će preći u Milan, City, Juventus, ovaj, onaj, ja stvarno neznam da je Edin ikada dao konkretnu izjavu ili stav prema ovim špekulacijama ili da je izjavio kako bi volio igrati u premiershipu, eventualno Seriji A.

prije svega nije Serija, Emisija, Sapunica vec Serie..
posle toga nemoj da omalovazavas Serie A zato sto je Dzeko davno jos rekao kako mu je Serie A primat..

posle toga nemoj da omalovazavas Serie A zato sto je Dzeko davno jos rekao kako mu je Serie A primat..

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
						- JuveSissoko
- Kontakt:
Diego izgleda prihvatio da ide  Chellini je 35 miliona,Melo 22,ako bude takvih ponuda idu,Dzeko je poceo pregovore s Juventusom,tu ce da se uvuce i Nike kao sponzor,sta ja znam,nekakve scene
  Chellini je 35 miliona,Melo 22,ako bude takvih ponuda idu,Dzeko je poceo pregovore s Juventusom,tu ce da se uvuce i Nike kao sponzor,sta ja znam,nekakve scene 

Chellini je 35 miliona,Melo 22,ako bude takvih ponuda idu,Dzeko je poceo pregovore s Juventusom,tu ce da se uvuce i Nike kao sponzor,sta ja znam,nekakve scene
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
						- JuveSissoko
- Kontakt:
KP Boateng se veoma svidja Del Neriu 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
						- JuveSissoko
- Kontakt:
svejze: Del Neri i Marotta su potvrdili Diega  , Krasic bise mogao zavrsit ,Wolfsburgu treba CM,tako da bi mogli da utopimo Poulsena al moramo jos 30 milona iskesirat,negdje sam procitao da ono "pravilo" se ce se koristit od slijedece sezone,tako da moguce i Krasic i Dzeko,al nista jos ne znam sigurno,pretpostavke
 , Krasic bise mogao zavrsit ,Wolfsburgu treba CM,tako da bi mogli da utopimo Poulsena al moramo jos 30 milona iskesirat,negdje sam procitao da ono "pravilo" se ce se koristit od slijedece sezone,tako da moguce i Krasic i Dzeko,al nista jos ne znam sigurno,pretpostavke 

, Krasic bise mogao zavrsit ,Wolfsburgu treba CM,tako da bi mogli da utopimo Poulsena al moramo jos 30 milona iskesirat,negdje sam procitao da ono "pravilo" se ce se koristit od slijedece sezone,tako da moguce i Krasic i Dzeko,al nista jos ne znam sigurno,pretpostavke
						- sarajlija89
- Kontakt:
Pozdrav mojim Juventinima  

s vremena na vrijeme i od nerada treba odmorit 
   pa sam probo to
 pa sam probo to  

sad intenzivno pracenje situacije u i oko juventusa 

po obicaju mnogo se igraca spominje...ocekujem dzeku da zavrsimo al da ostavimo sissoka i diega 

....mozda malo ludo..al mislim da je wolsfburg dobio dio transfera u vidu simona kjaera...ipak je palermo nas...nako realno
 ....mozda malo ludo..al mislim da je wolsfburg dobio dio transfera u vidu simona kjaera...ipak je palermo nas...nako realno  

pametno samo....

s vremena na vrijeme i od nerada treba odmorit

pa sam probo to
 pa sam probo to  
 sad intenzivno pracenje situacije u i oko juventusa

po obicaju mnogo se igraca spominje...ocekujem dzeku da zavrsimo al da ostavimo sissoka i diega

pametno samo....

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:

valjal ovo sta

posto su nam dresovi blago receno losi..mislim na gostujuce..jer su crno bijeli bolji nego prosli i dobro izgledaju...dok gostujuci su losi jbg...mada...jeste primjetili dok ih gledamo...nekako isto ko da ti je pogled zamucen,kvari ti vid
 ..one sare su nekako uradili da ne mozes gledat u njih..nesto ba krivo...ne vidis dobro
 ..one sare su nekako uradili da ne mozes gledat u njih..nesto ba krivo...ne vidis dobro  
   mozda je to dio taktike da ometaju protivnicke igrace
 mozda je to dio taktike da ometaju protivnicke igrace  

slicno ko sto cech ima flourescentni dres koji zbunjuje protivnicke igrace

http://www.juvestore.com/frontend/homep ... weatshirts
koju bi vi uzeli

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Prije svega ti bi mogao upisati neki kurs talijanskog prije nego li si opet zabiješ autogol. Prevod je 'serija' u smislu niz/red.Italia je napisao/la:prije svega nije Serija, Emisija, Sapunica vec Serie..
edit ; a prije talijanskog obavezno savladati i bosanski.
posle toga ne pise se Mančester Junajted kod nas u Bosni, mozda kod vas tamo na apeninima   ..
..     ..
    ..   i sta tim hoces da kazes?    bosanski "prevod" ti si se pokazao.. a reci mi, gdje sam to pogrijesio?  jel to mozda sto ne koristim đćđžžćđč?
     i sta tim hoces da kazes?    bosanski "prevod" ti si se pokazao.. a reci mi, gdje sam to pogrijesio?  jel to mozda sto ne koristim đćđžžćđč?   

vrhunac.. ali brate 50€ sto kostaju i 50€ shipmenta u ovu bosnu.. pa jebte nebo mogu kupiti za te pare

..
..     ..
    ..   i sta tim hoces da kazes?    bosanski "prevod" ti si se pokazao.. a reci mi, gdje sam to pogrijesio?  jel to mozda sto ne koristim đćđžžćđč?
     i sta tim hoces da kazes?    bosanski "prevod" ti si se pokazao.. a reci mi, gdje sam to pogrijesio?  jel to mozda sto ne koristim đćđžžćđč?   

vrhunac.. ali brate 50€ sto kostaju i 50€ shipmenta u ovu bosnu.. pa jebte nebo mogu kupiti za te pare

- sarajlija89
- Kontakt:
ti uvijek gramatiku ispravljas i objasnjavas te stvari vezane za jezikesuntu jeu je napisao/la:Prije svega ti bi mogao upisati neki kurs talijanskog prije nego li si opet zabiješ autogol. Prevod je 'serija' u smislu niz/red.Italia je napisao/la:prije svega nije Serija, Emisija, Sapunica vec Serie..

....jbo to..nije tema
 ....jbo to..nije tema...ko da je bitno..i meni je glupo kad neko napise serija A pa vjerovatno je zato daffy to napiso:D ....a valjda svi znaju sta to znaci bez objasnjennja
 ne moraju biti poliglote
 ne moraju biti poliglote  
 sta sam sad htio reci....
da...
FORZA JUVE

nije Juve vec Juventus..  Juve je gramaticki neispravno, brze brisi dok to nas strucnjak nije vidio
     nije Juve vec Juventus..  Juve je gramaticki neispravno, brze brisi dok to nas strucnjak nije vidio  
Haha koje zakuhavanje, evo citam na juventusovoj stranici (navijacka) kako se navijaci nadaju da ce im kad tad ponovo dodji Deschamps, i kako se dive time sta je uradio s Marseille-om, a trenutno je produzio ugovor do 2012.

Colour of Manchester is blue...
znas sta je tu smijesno?  sto je Deschamps rekao da ce se jednog dana vratiti u Juve kada ne bude vise stare uprave (Secco, Gigli, Blanc) od kojih je jos samo Blanc tu i vodi finansije..    

Italia je napisao/la:posle toga ne pise se Mančester Junajted kod nas u Bosni, mozda kod vas tamo na apeninima..
..
i sta tim hoces da kazes? bosanski "prevod" ti si se pokazao.. a reci mi, gdje sam to pogrijesio? jel to mozda sto ne koristim đćđžžćđč?

Pa fino, momak je na bosanskom napisao 'Serija' i nije ništa pogriješio. Samo je problem što ne znaš jezike a ''znaš'' dečku dijeliti lekcije.
Kada bih ti počeo ukazivati na gramatičke greške, trebao bi mi dva sata. Počni sa interpunkcijskim znakovima, konjugacijom glagola, palatalizacijama i enklitikom.
Nećemo se igrati zamijene teza. Nisam ja taj koji ispravlja nešto što ni sam ne razumije, već si ti.Italia je napisao/la:nije Juve vec Juventus.. Juve je gramaticki neispravno, brze brisi dok to nas strucnjak nije vidio
					Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 10 jul 2010, 02:27, ukupno mijenjano 2 puta.

Didier je ziva legenda kako Marseillea tako i Juventusa, pa kad osvoji jos koji trofej sa OM-om, vjerujem da ce doci ponovo u Torino, Juve zasluzuje da ima covjeka kakav je Deschamps, kao trenera tj. kao autoriteta.

- sarajlija89
- Kontakt:
haj dortmund bjezi  
   donosis nam neke tuzne uspomene sa tim grbom
   hehe
 hehe  

didy je veliki igrac bio a sad i trener....a sjetite se samo prve sezone u monacu...odveo ih do finala LP 
   a marseileu nakon 20 godina vratio titulu..uopste to im je bio prvi trofej nakon toliko godina....
 a marseileu nakon 20 godina vratio titulu..uopste to im je bio prvi trofej nakon toliko godina....
i kod nas je dobar bio..vratio nas ekspresno u serie A...al nazalost...vidio je gdje i u kojem smjeru ide taj novi juventus...koji su u tom trenutku vodili nesposobni ljudi..i jednostavno....nije se slozio sa tim i otiso je
ma i ova nova uprava..nek nam Bog pomogne..ne znam...

hehe
 hehe  

didy je veliki igrac bio a sad i trener....a sjetite se samo prve sezone u monacu...odveo ih do finala LP

a marseileu nakon 20 godina vratio titulu..uopste to im je bio prvi trofej nakon toliko godina....i kod nas je dobar bio..vratio nas ekspresno u serie A...al nazalost...vidio je gdje i u kojem smjeru ide taj novi juventus...koji su u tom trenutku vodili nesposobni ljudi..i jednostavno....nije se slozio sa tim i otiso je

Postavio sam se isto onako kako se on postavio onom momku, sa visine. Samo što ja mogu, a on ne može jer je neznalica.sarajlija89 je napisao/la:
ti uvijek gramatiku ispravljas i objasnjavas te stvari vezane za jezike
....jbo to..nije tema
Nikome se ja ne **** što znam još četiri jezika, već me nerviraju likovi koji veze sa njima nemaju a prave se drugima pametni. Samo to

da ti ja j-e-b-e-m nesto na bosanskom pa da onda shvatis?  seljacino  

ali koji levat moras biti da pratis gramatiku na forumu.. pa stvarno..  jos ono izbjeglica meni nesto sere.. covjece..   

Tačnije nakon 17 godina, 1993, kada je s Marseilleom osvojio i LP, tada je podigao pehar Didy, 26. Maja 1993-e.sarajlija89 je napisao/la:haj dortmund bjezi

hehe

i kod nas je dobar bio..vratio nas ekspresno u serie A...al nazalost...vidio je gdje i u kojem smjeru ide taj novi juventus...koji su u tom trenutku vodili nesposobni ljudi..i jednostavno....nije se slozio sa tim i otiso je