Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Reprezentacija Njemačke - Elf
Uvrijeđeni Englez, inače država koja je u posljednjih deset godina imala dva talenta, jedan je Luke Shaw, drugi je Jack Wilshire. Ostalo sve polovnjaci počevši od nekog Harry Kane-a, Dier-a i ostalih precijenjenih igrača.
Talenat do talent, repka im se bruka sad će pedeset godina. VELESILA uz arapski i ruski novac.
Talenat do talent, repka im se bruka sad će pedeset godina. VELESILA uz arapski i ruski novac.
Low bi ubio za igraca tipa Kane. To je ono sto fali ovom timu.
Slaba posjeta nesto.
Joj podjesti me stadion na Hahna.Treba Lowu neko pokazat na momka.Moze koristiti,a inace u Gladbahu ima materijala al se ne obazire na to niko cini mi se.
Schurlle i jos pokoji su drvne prerađevine u poredjenju sa Herrmanom i Hahnom.
Kramera sam zaboravio kad sam gore nabrajao
Joj podjesti me stadion na Hahna.Treba Lowu neko pokazat na momka.Moze koristiti,a inace u Gladbahu ima materijala al se ne obazire na to niko cini mi se.
Schurlle i jos pokoji su drvne prerađevine u poredjenju sa Herrmanom i Hahnom.
Kramera sam zaboravio kad sam gore nabrajao
Zadnja izmjena: Besic, dana/u 31 avg 2016, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Šta će mu Kane kad ima bolju verziju u vidu Gomez-a.
Kane je zvijer sto pokazuju golovi u EPL, samo nije on kriv sto za repku sam sebi nabacuje iz kornera.
Kane je slabija verzija pokretljivog Crouch-a koji je dominirao engleskim terenima.
Momci vode sa 2:0, Turčin ga zavali, aferim
Momci vode sa 2:0, Turčin ga zavali, aferim
Finci su level otockih kopitara tako da ne cudi ovo.Al nece na SP igrati s Finskom nego sa malo zayebanim likovima.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Momce navijam za Elf od kada pratim fudbal,i ja sam bosanac nikakav englezNeutral je napisao/la:Uvrijeđeni Englez, inače država koja je u posljednjih deset godina imala dva talenta, jedan je Luke Shaw, drugi je Jack Wilshire. Ostalo sve polovnjaci počevši od nekog Harry Kane-a, Dier-a i ostalih precijenjenih igrača.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
topnik1 je napisao/la:Momce navijam za Elf od kada pratim fudbal,i ja sam bosanac nikakav englezNeutral je napisao/la:Uvrijeđeni Englez, inače država koja je u posljednjih deset godina imala dva talenta, jedan je Luke Shaw, drugi je Jack Wilshire. Ostalo sve polovnjaci počevši od nekog Harry Kane-a, Dier-a i ostalih precijenjenih igrača.
Ušao Tomica, hajde zabij ga.
Kako si ti ogranicen kao balkon,kada je Mayer dao gol svrsavanje i bacanje drkice,kada da ozil otocki kopitari,finci ovo ono,IQ ravan sobnoj temperaturiBesic je napisao/la:Finci su level otockih kopitara tako da ne cudi ovo.Al nece na SP igrati s Finskom nego sa malo zayebanim likovima.
Zadnja izmjena: topnik1, dana/u 31 avg 2016, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kakkav potez Turcina objasnio za 15 minuta neke stvari o ovoj igri zvanoj nogomet
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ozil-u je ovo 20 jubilarni gol za Elf u 80-tom nastupu.
Topnik zaboli me.Nema moja simpatije od vremena kad je uzimao mjestu Reusu i Gotzeu dok su ovi pucali od forme i sl primejra ima jos.Sad ce Sane npr.morati na klupu da bi auslandera negdje ugurali.To je bolest.
Daj šta ti je, Ozil je klasa šta god mislio i on treba da igra. I ja hejtam Bellarabija ali ti pretjeruješ sa još važnijim igračem.
I ja se slažem sa @Besic, ali nije Ozil bio kriv nego Low koji je gurao Ozil-a na krilo.
Ozil nije za krila ,i tu ga nekada i senilni Wenger stavlja,on tu nemoze igrati,i veoma je los na poziciji krila.Neutral je napisao/la:I ja se slažem sa @Besic, ali nije Ozil bio kriv nego Low koji je gurao Ozil-a na krilo.
Ali je u isto vrijeme jeedna od najboljih desetki na svijetu sigurno,tehniku ima u malom prstu,to koliko je on inteligentan igrac i kakav zavrsni pas ima rijetko se vidja na fudbalskim terenima,cinjenica da je Ozil pomalo mlitav i nekada nema muda preuzeti odgovornost i uci jace u duel kada je potrebno,i vjerovatno ima utakmica kada drugi moraju trcati za njega ali definitivno on kao igrac sa takvim pasovima i vizijom ima mjesta u svakoj reprezentaciji(nisam ovo rekao zato sto je on igrac Arsenala nego zato sto je to zaista tako),neko ce se sloziti neko ne ,ovo je samo moje misljenje
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Desetka je mrtva pozicija. Pogotovo ekipe koje imaju izbora to sebi ne mogu dopustiti.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- samo_lijevo
- Kontakt:
Sinoc ste pricali kome bi dali kapitensku traku. Po ovoj anketi 36% je za Jeroma, dok je 31% za Neuera.
FAZ.NET-Leser würden Jerome Boateng die Kapitänsbinde geben
http://www.faz.net/aktuell/sport/fussba ... 15477.html
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ne moze bez Goetzea.Unsere Startelf: Neuer © - Hector, Höwedes, Hummels, Khedira, Kroos, Özil, Draxler, Müller, Götze, Kimmich
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Koga će drugog?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.