Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
ajmo se mijenjat za trenera pa ces vidjet ko je bolji

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Srbija je najboljija, a Mandžukić je bolji od Džeke i Pjanić od Modrića!
eh, koji ste vi pacijenti
eh, koji ste vi pacijenti
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
malo zezanja ne skodi 
RIP CITY!
DapačeDamian je napisao/la:malo zezanja ne skodi
Al, iskustvo me uči da pojedini komentari (dobronamjerni) u ovakvim stvarima navuku djecu i slične pacijente, pa samo onda meni zadate posla, a sasvim nepotrebno
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Osim najavio derbi: Balkan je izvorište svih belaja, ali i nogometa!

http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/re ... 98816.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/re ... 98816.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Titova-Juga
- Kontakt:
dubrava je napisao/la:DapačeDamian je napisao/la:malo zezanja ne skodi
Al, iskustvo me uči da pojedini komentari (dobronamjerni) u ovakvim stvarima navuku djecu i slične pacijente, pa samo onda meni zadate posla, a sasvim nepotrebno
Istina, nažalost...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Izgleda da Štimac više visi po fejsbuku nego na terenima.
Fejsbuk mesija i spasitelj hrvatskoga roda i nogometa
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Koji retardiran lik. Daj Bože da nam se posreći pa dobije pedalu nakon Srbije ili Belgije.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Lovrenov odgovor na poraz Lyona

RIP CITY!
Neka im je rekao.
Vratari: Pletikosa, Subašić, Krešić
Braniči: Srna, Ćorluka, Lovren, Schildenfeld, Šimunić, Strinić, Milić, Vida
Veznjaci: Rakitić, Modrić, Vukojević, Ademi, Halilović, Kovačić, Badelj, Perišić
Napadači: Mandžukić, Olić, Eduardo, Kalinić, Rebić, Jelavić
Pretpoziv: Sammir, Maloča, Bubnjić, Radošević.

Braniči: Srna, Ćorluka, Lovren, Schildenfeld, Šimunić, Strinić, Milić, Vida
Veznjaci: Rakitić, Modrić, Vukojević, Ademi, Halilović, Kovačić, Badelj, Perišić
Napadači: Mandžukić, Olić, Eduardo, Kalinić, Rebić, Jelavić
Pretpoziv: Sammir, Maloča, Bubnjić, Radošević.
RIP CITY!
Halilović nije (uz sve ostale razloge zbog kojih ne bi trebao biti pozvan) niti u Dinamu standardan,a eto zove ga se u reprezentaciju.
Raketa za Sevillu

RIP CITY!
Rebic na meti talijanskih klubova. Fiorentina se namece kao najozbiljnija 
RIP CITY!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Izbornik mlade hrvatske reprezentacije Niko Kovač sastavio je svoj popis za kvalifikacijsku utakmicu protiv Ukrajinaca, a na njegovoj su listi i Halilović, Kovačić i Rebić...
Niko Kovač vodi Hrvatsku u novu utakmicu kvalifikacija za Euro 2015. S druge strane stajat će Ukrajinci, na svom domaćem travnjaku u Areni Lviv, 9. rujna. "Dobar rezultat u Lihtenštajnu sigurno nam je ohrabrenje za nastavak kvalifikacija. Ispred nas je vrlo težak protivnik i to u gostima, što znači da ćemo morati biti na visini zadataka kako bismo izvukli pozitivan rezultat", kazao je Kovač.
U tome će U21 selekcija moguće imati i pomoć triju momaka pozvanih i u A selekciju, Halilovića, Kovačića i Rebića, o čemu Kovač kaže: "Tako smo napravili u dogovoru s izbornikom Štimcem. Naša utakmica je 9. rujna i postoji mogućnost da ti igrači budu nama na raspolaganju ako neće ići na prijateljsku utakmicu s Južnom Korejom."
Na listi koju je sastavio izbornik Kovač 23 su imena, a pretpozive su dobili i Dario Čanađija (Slaven Belupo), Marko Bencun (Hajduk), Simon Sluga (Pomorac), Nino Galović (Split), Marko Pajač (Lokomotiva) te Ivan Tomičić (Hajduk).
Popis za utakmicu s Ukrajinom:
Vratari: Matej Delač (Vojvodina), Oliver Zelenika (Dinamo)
Braniči: Šime Vrsaljko (Genoa), Karlo Bručić (Lokomotiva), Toni Gorupec (Lokomotiva), Niko Datković (Rijeka), Dario Župarić (Pescara), Jozo Šimunović (Dinamo), Igor Bubnjić (Udinese)
Vezni igrači: Filip Mrzljak (Lokomotiva), Josip Radošević (Napoli), Hrvoje Milićević (Zrinjski), Marcelo Brozović (Dinamo), Ivan Močinić (Rijeka), Alen Halilović (Dinamo), Mateo Kovačić (Internazionale Milano), Antonini Čulina (La Spezia), Mislav Oršić (Inter), Mario Šitum (Lokomotiva), Petar Mišić (Lokomotiva)
Napadači: Ante Rebić (Split), Marko Pjaca (Lokomotiva), Stipe Perica (NAC Breda)
Niko Kovač vodi Hrvatsku u novu utakmicu kvalifikacija za Euro 2015. S druge strane stajat će Ukrajinci, na svom domaćem travnjaku u Areni Lviv, 9. rujna. "Dobar rezultat u Lihtenštajnu sigurno nam je ohrabrenje za nastavak kvalifikacija. Ispred nas je vrlo težak protivnik i to u gostima, što znači da ćemo morati biti na visini zadataka kako bismo izvukli pozitivan rezultat", kazao je Kovač.
U tome će U21 selekcija moguće imati i pomoć triju momaka pozvanih i u A selekciju, Halilovića, Kovačića i Rebića, o čemu Kovač kaže: "Tako smo napravili u dogovoru s izbornikom Štimcem. Naša utakmica je 9. rujna i postoji mogućnost da ti igrači budu nama na raspolaganju ako neće ići na prijateljsku utakmicu s Južnom Korejom."
Na listi koju je sastavio izbornik Kovač 23 su imena, a pretpozive su dobili i Dario Čanađija (Slaven Belupo), Marko Bencun (Hajduk), Simon Sluga (Pomorac), Nino Galović (Split), Marko Pajač (Lokomotiva) te Ivan Tomičić (Hajduk).
Popis za utakmicu s Ukrajinom:
Vratari: Matej Delač (Vojvodina), Oliver Zelenika (Dinamo)
Braniči: Šime Vrsaljko (Genoa), Karlo Bručić (Lokomotiva), Toni Gorupec (Lokomotiva), Niko Datković (Rijeka), Dario Župarić (Pescara), Jozo Šimunović (Dinamo), Igor Bubnjić (Udinese)
Vezni igrači: Filip Mrzljak (Lokomotiva), Josip Radošević (Napoli), Hrvoje Milićević (Zrinjski), Marcelo Brozović (Dinamo), Ivan Močinić (Rijeka), Alen Halilović (Dinamo), Mateo Kovačić (Internazionale Milano), Antonini Čulina (La Spezia), Mislav Oršić (Inter), Mario Šitum (Lokomotiva), Petar Mišić (Lokomotiva)
Napadači: Ante Rebić (Split), Marko Pjaca (Lokomotiva), Stipe Perica (NAC Breda)
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Rebic vrlo blizu Fiorentine
Di Marzio pise 4.5milja i 4 godine ugovor.
RIP CITY!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Hrvatska nogometna reprezentacija do 17 godina u drugoj polovici listopada pa sve do početka studenog sudjelovat će na Svjetskom prvenstvu koje se održava u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. U Al-Saqru je danas održan ždrijeb skupina, a Hrvatska je smještena u skupinu C...
Mladi hrvatski nogometaši do 17 godina saznali su protivnike protiv kojih će igrati za manje od dva mjeseca na Svjetskom prvenstvu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
Hrvatska je nastup na Svjetskom prvenstvu izborila trećim mjestom u skupini na završnici Europskog prvenstva u Slovačkoj gdje su naši mladići otputovali s visokim očekivanjima, a zatim zapeli u skupini.
Bez obzira, dva remija s Talijanima i Rusima te pobjeda protiv Ukrajinaca, donijeli su Hrvatskoj plasman na Svjetsko prvenstvo.
Današnji ždrijeb odredio je Hrvatskoj protivnike i smjestio ju u skupinu C. Skupina C će se igrati u Fujairahu i Sharjahu, a Hrvatsku očekuju susreti protiv Maroka, Paname i Uzbekistana.
Prvenstvo započinje 17. listopada i traje do 8. studenog.
Skupine
Skupina A (Abu Dhabi, Ras Al Khaimah): UAE, Honduras, Brazil, Slovačka
Skupina B (Ras Al Khaimah, Abu Dhabi): Urugvaj, Novi Zeland, Obala Bjelokosti, Italija
Skupina C (Fujairah, Sharjah): Hrvatska, Maroko, Panama, Uzbekistan
Skupina D (Sharjah, Fujairah): Tunis, Venezuela, Rusija, Japan
Skupina E (Dubai, Al Ain): Kanada, Austrija, Iran, Argentina
Skupina F (Al Ain, Dubai): Meksiko, Nigerija, Irak, Švedska
Mladi hrvatski nogometaši do 17 godina saznali su protivnike protiv kojih će igrati za manje od dva mjeseca na Svjetskom prvenstvu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
Hrvatska je nastup na Svjetskom prvenstvu izborila trećim mjestom u skupini na završnici Europskog prvenstva u Slovačkoj gdje su naši mladići otputovali s visokim očekivanjima, a zatim zapeli u skupini.
Bez obzira, dva remija s Talijanima i Rusima te pobjeda protiv Ukrajinaca, donijeli su Hrvatskoj plasman na Svjetsko prvenstvo.
Današnji ždrijeb odredio je Hrvatskoj protivnike i smjestio ju u skupinu C. Skupina C će se igrati u Fujairahu i Sharjahu, a Hrvatsku očekuju susreti protiv Maroka, Paname i Uzbekistana.
Prvenstvo započinje 17. listopada i traje do 8. studenog.
Skupine
Skupina A (Abu Dhabi, Ras Al Khaimah): UAE, Honduras, Brazil, Slovačka
Skupina B (Ras Al Khaimah, Abu Dhabi): Urugvaj, Novi Zeland, Obala Bjelokosti, Italija
Skupina C (Fujairah, Sharjah): Hrvatska, Maroko, Panama, Uzbekistan
Skupina D (Sharjah, Fujairah): Tunis, Venezuela, Rusija, Japan
Skupina E (Dubai, Al Ain): Kanada, Austrija, Iran, Argentina
Skupina F (Al Ain, Dubai): Meksiko, Nigerija, Irak, Švedska
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Consigliere
- Kontakt:
u koliko sati je utakmica na Marakani?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Otisao je u Italiju sa gazdom, kazu danas ljekarski pregled.Damian je napisao/la:Rebic vrlo blizu Fiorentine![]()
Ako se ostvari, odlicna stvar.
I onda kaze netko da nemamo sjajne talente. Samo jedan od mogucih sastava U-21, premda ih je puno dosta mladje, Mikanovic je desni bek ali recimo da glumi lijevog, i recimo da je Livaja pametan kao sto nije.

za prste polizati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.