300 je napisao/la:ma najbolje je da se vrati u zeljeznicar![]()
Nadam se da ce Dzeko izabrati nesto dobro. Stvarno bi bila steta da ode u Italiju.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
300 je napisao/la:ma najbolje je da se vrati u zeljeznicar![]()
Trasimaco je napisao/la:300 je napisao/la:ma najbolje je da se vrati u zeljeznicar![]()
![]()
Nadam se da ce Dzeko izabrati nesto dobro. Stvarno bi bila steta da ode u Italiju.
RiNo je napisao/la:Milan i Juventus veliki i jaki klubovi, u dobroj ligi sa odlicnim igracima. Ne bi bilo lose da u bilo koji od ta 2 kluba predje![]()
I nemojte pljuvati po klubovima iz Calcia ako Sabahudin Sasa Vugdalic to vidi izbrisat ce citav forum
izgleda lud(o), sinoc je u 2 sata napravihssportasicaa_sa je napisao/la:RiNo je napisao/la:Milan i Juventus veliki i jaki klubovi, u dobroj ligi sa odlicnim igracima. Ne bi bilo lose da u bilo koji od ta 2 kluba predje![]()
I nemojte pljuvati po klubovima iz Calcia ako Sabahudin Sasa Vugdalic to vidi izbrisat ce citav forum
Dobra ti ta slika sto klima glavom..hahahahaha, sto me nasmija![]()
I Milan je imao igrače sve kanta do kante:Van Basten,Boban,Savičević,Gullit,Rijkaard,Maldini...Pusti ove znalce,ni ja nisam neki ljubitelj talijanske lige,kao ni navedenih klubova,ali ko prati fudbal malo duže zna da će Calcio uvijek biti ispred njemačke,francuske lige i da je to jedna posebna liga,koja ima ono nešto.Isto tako Juve,Milan će uvijek biti veliki klubovi i svakom igraču bi bila čast igrati u takvim klubovima.Čak i sada kada se talijanska liga smatra lošijom nego ikada ona je odlična,ko prati trenutnu situaciju zna o čemu govorim.Možete li zamisliti kako bi igrali Pato i Džeko,pa bili bi bez dvojbe najbolji napadački par na svijetu.Osim toga zbog Džeke želim da ispuni svoj dječački san i zaigra za Milan.Po meni bi najbolja opcija bila Manchester ili Chelsea,ali tako podcijenjivati Calcio i velikane evropskog fudbala je apsurd.Necromacer je napisao/la:DAJTE LJUDI NE VALJAJTE DUBIOZE...cuj kakav Juventus?!! Je li vama dobro??! Mislim najozbiljnije vas pitam?!
Juve i Milan su najjaci Talijanski klubovi....sto se tice titula lige tu je Juve jos bolji i od Milana! Bio bi i u Europi da nisu izgubili onoliko finala Lige Prvaka...stvarno ste smijesni sa izjavama tipa "ma kakav Juve"...a kao Celzi je super je li?! Ili Man. City?! To su klubovi nula bodova za Juve da se razumijemo...gledajuci tradiciju i historiju.
Mrzim i ja Talijansku ligu i uopste je ne pratim (sve ostale pomno pratim) ali ne mozete reci da je Juve:kanta,levati,itd.![]()
Imali su i kanta igrace: Zinedina Zidana,Del Piera,Pavela Nedveda,Buffona...ma neznalica do neznalice...
RiNo je napisao/la:izgleda lud(o), sinoc je u 2 sata napravihssportasicaa_sa je napisao/la:RiNo je napisao/la:Milan i Juventus veliki i jaki klubovi, u dobroj ligi sa odlicnim igracima. Ne bi bilo lose da u bilo koji od ta 2 kluba predje![]()
Rino ti meni sendaj staru onu cirovuRiNo je napisao/la:izgleda lud(o), sinoc je u 2 sata napravihssportasicaa_sa je napisao/la:RiNo je napisao/la:Milan i Juventus veliki i jaki klubovi, u dobroj ligi sa odlicnim igracima. Ne bi bilo lose da u bilo koji od ta 2 kluba predje![]()
Jest, pa da opet mlate sljive sa njim300 je napisao/la:ma najbolje je da se vrati u zeljeznicar![]()
To ciro vesel za utakmicu sada u subotu i pjeva NO SIKIRIKI, SIKIRILI NO NO !!!RiNo je napisao/la:izgleda lud(o), sinoc je u 2 sata napravihssportasicaa_sa je napisao/la:RiNo je napisao/la:Milan i Juventus veliki i jaki klubovi, u dobroj ligi sa odlicnim igracima. Ne bi bilo lose da u bilo koji od ta 2 kluba predje![]()
miky_hz je napisao/la:15-godišnji Alen asistirao Džeki
Trening naše reprezentacije u Novom Vinodolskom dugo će pamtiti 15-godišnji Alen Bečić, koji je imao priliku odigrati utakmicu u tandemu sa Edinom Džekom
Tek što su se podjeli u dvije skupine kako bi odigrali trening utakmicu, netko od naših reprezentativaca je ustanovi da na jednoj strani nedostaje jedan igrač.
Izbornik reprezentacije Ćiro Blažević na brzinu je prebrojao igrače i kad je shvatio da je zaista tako, podignuo je ruku i rekao: Ajde, mali, ulazi u igru.
S ruba terena potrčalo je dijete, nikome nije bilo jasno što se događa. Napad BiH u toj utakmici bio je Džeko i Bečić - 40 milijuna eura vrijedan napadač Wolfsburga i dijete iz Opatijine škole.
Presjeklo me kad mi je gospodin Ćiro rekao da uđem, bilo me je strah - rekao je 15-godišnji Alen za 24 sata.
U jednom trenutku Alen je dobio loptu i asistirao za vodstvo svojih 1-0. Drugi gol zabio je Edin Džeko, a mali Alen Bečić poslije utakmice je rekao: Džeko i ja odličan smo tandem. Ja sam asistirao za prvi, on je zabio drugi gol.
[youtube][/youtube]Boskvalitet je napisao/la:To ciro vesel za utakmicu sada u subotu i pjeva NO SIKIRIKI, SIKIRILI NO NO !!!RiNo je napisao/la:izgleda lud(o), sinoc je u 2 sata napravihssportasicaa_sa je napisao/la: Dobra ti ta slika sto klima glavom..hahahahaha, sto me nasmija![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Amazon [Bot], EdinjoBos, Goalgetter i 22 gosta.