Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Trasimaco
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Trasimaco » 11 nov 2009, 13:34

300 je napisao/la:ma najbolje je da se vrati u zeljeznicar :D :D
8-)

Nadam se da ce Dzeko izabrati nesto dobro. Stvarno bi bila steta da ode u Italiju.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

ssportasicaa_sa

Post Postao/la ssportasicaa_sa » 11 nov 2009, 13:36

Trasimaco je napisao/la:
8-)

Nadam se da ce Dzeko izabrati nesto dobro. Stvarno bi bila steta da ode u Italiju.

Pametan je nas Dzeko, on uvijek nesto lijepo izabere.. :lol: :lol: :oops:

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 11 nov 2009, 13:40

Milan i Juventus veliki i jaki klubovi, u dobroj ligi sa odlicnim igracima. Ne bi bilo lose da u bilo koji od ta 2 kluba predje 8-)

I nemojte pljuvati po klubovima iz Calcia ako Sabahudin Sasa Vugdalic to vidi izbrisat ce citav forum :evil:
100% sportski i krajnje opušten potpis

ssportasicaa_sa

Post Postao/la ssportasicaa_sa » 11 nov 2009, 13:42

RiNo je napisao/la:Milan i Juventus veliki i jaki klubovi, u dobroj ligi sa odlicnim igracima. Ne bi bilo lose da u bilo koji od ta 2 kluba predje 8-)

I nemojte pljuvati po klubovima iz Calcia ako Sabahudin Sasa Vugdalic to vidi izbrisat ce citav forum :evil:

Dobra ti ta slika sto klima glavom..hahahahaha, sto me nasmija :shock: :lol:

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 11 nov 2009, 13:46

ssportasicaa_sa je napisao/la:
RiNo je napisao/la:Milan i Juventus veliki i jaki klubovi, u dobroj ligi sa odlicnim igracima. Ne bi bilo lose da u bilo koji od ta 2 kluba predje 8-)

izgleda lud(o), sinoc je u 2 sata napravih :mrgreen:

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 11 nov 2009, 13:50

Necromacer je napisao/la:DAJTE LJUDI NE VALJAJTE DUBIOZE...cuj kakav Juventus?!! Je li vama dobro??! Mislim najozbiljnije vas pitam?!
Juve i Milan su najjaci Talijanski klubovi....sto se tice titula lige tu je Juve jos bolji i od Milana! Bio bi i u Europi da nisu izgubili onoliko finala Lige Prvaka...stvarno ste smijesni sa izjavama tipa "ma kakav Juve"...a kao Celzi je super je li?! Ili Man. City?! To su klubovi nula bodova za Juve da se razumijemo...gledajuci tradiciju i historiju.
Mrzim i ja Talijansku ligu i uopste je ne pratim (sve ostale pomno pratim) ali ne mozete reci da je Juve:kanta,levati,itd. :roll:
Imali su i kanta igrace: Zinedina Zidana,Del Piera,Pavela Nedveda,Buffona...ma neznalica do neznalice... :roll:
I Milan je imao igrače sve kanta do kante:Van Basten,Boban,Savičević,Gullit,Rijkaard,Maldini...Pusti ove znalce,ni ja nisam neki ljubitelj talijanske lige,kao ni navedenih klubova,ali ko prati fudbal malo duže zna da će Calcio uvijek biti ispred njemačke,francuske lige i da je to jedna posebna liga,koja ima ono nešto.Isto tako Juve,Milan će uvijek biti veliki klubovi i svakom igraču bi bila čast igrati u takvim klubovima.Čak i sada kada se talijanska liga smatra lošijom nego ikada ona je odlična,ko prati trenutnu situaciju zna o čemu govorim.Možete li zamisliti kako bi igrali Pato i Džeko,pa bili bi bez dvojbe najbolji napadački par na svijetu.Osim toga zbog Džeke želim da ispuni svoj dječački san i zaigra za Milan.Po meni bi najbolja opcija bila Manchester ili Chelsea,ali tako podcijenjivati Calcio i velikane evropskog fudbala je apsurd.
Zadnja izmjena: ra1981, dana/u 11 nov 2009, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.

ssportasicaa_sa

Post Postao/la ssportasicaa_sa » 11 nov 2009, 13:50

RiNo je napisao/la:

Ma fantasticna slicica..kako ono meni drma glavom kao da je na rock koncertu.. :mrgreen: :lol:

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 11 nov 2009, 13:53

RiNo je napisao/la:

Rino ti meni sendaj staru onu cirovu :D
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 nov 2009, 13:56

ufatila ga promaja...pa ga malo drma glavom :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 nov 2009, 14:54

Jest, pa da opet mlate sljive sa njim :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 11 nov 2009, 15:15

[/quote]
smiješan si......kao prvo nije niko rekao da treba otići u man city kao ni u chelsea ;)

kao drugo gledajući tradiciju i historiju trebao bi otići u real madrid a ne u juventus 8-)

a kao treće nek ode u ekipu koja osvaja trofeje svake godine npr. manchester united naravno ako ne bude stalno klupu grijao[/quote]

Sa ovim recenicama samo pokazujes koliko si ti smijesan... :mrgreen:
Argumenti su ti sjajni...u kojoj osnovnoj si u negaciskoj ekipi :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 nov 2009, 18:43

Dvije tekme, i u svakoj po jedan gol Dzeke.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 11 nov 2009, 19:18

RiNo je napisao/la:

To ciro vesel za utakmicu sada u subotu i pjeva NO SIKIRIKI, SIKIRILI NO NO !!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 nov 2009, 20:27

15-godišnji Alen asistirao Džeki
Trening naše reprezentacije u Novom Vinodolskom dugo će pamtiti 15-godišnji Alen Bečić, koji je imao priliku odigrati utakmicu u tandemu sa Edinom Džekom
Tek što su se podjeli u dvije skupine kako bi odigrali trening utakmicu, netko od naših reprezentativaca je ustanovi da na jednoj strani nedostaje jedan igrač.

Izbornik reprezentacije Ćiro Blažević na brzinu je prebrojao igrače i kad je shvatio da je zaista tako, podignuo je ruku i rekao: Ajde, mali, ulazi u igru.

S ruba terena potrčalo je dijete, nikome nije bilo jasno što se događa. Napad BiH u toj utakmici bio je Džeko i Bečić - 40 milijuna eura vrijedan napadač Wolfsburga i dijete iz Opatijine škole.

Presjeklo me kad mi je gospodin Ćiro rekao da uđem, bilo me je strah - rekao je 15-godišnji Alen za 24 sata.

U jednom trenutku Alen je dobio loptu i asistirao za vodstvo svojih 1-0. Drugi gol zabio je Edin Džeko, a mali Alen Bečić poslije utakmice je rekao: Džeko i ja odličan smo tandem. Ja sam asistirao za prvi, on je zabio drugi gol.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 nov 2009, 21:47

miky_hz je napisao/la:15-godišnji Alen asistirao Džeki
Trening naše reprezentacije u Novom Vinodolskom dugo će pamtiti 15-godišnji Alen Bečić, koji je imao priliku odigrati utakmicu u tandemu sa Edinom Džekom
Tek što su se podjeli u dvije skupine kako bi odigrali trening utakmicu, netko od naših reprezentativaca je ustanovi da na jednoj strani nedostaje jedan igrač.

Izbornik reprezentacije Ćiro Blažević na brzinu je prebrojao igrače i kad je shvatio da je zaista tako, podignuo je ruku i rekao: Ajde, mali, ulazi u igru.

S ruba terena potrčalo je dijete, nikome nije bilo jasno što se događa. Napad BiH u toj utakmici bio je Džeko i Bečić - 40 milijuna eura vrijedan napadač Wolfsburga i dijete iz Opatijine škole.

Presjeklo me kad mi je gospodin Ćiro rekao da uđem, bilo me je strah - rekao je 15-godišnji Alen za 24 sata.

U jednom trenutku Alen je dobio loptu i asistirao za vodstvo svojih 1-0. Drugi gol zabio je Edin Džeko, a mali Alen Bečić poslije utakmice je rekao: Džeko i ja odličan smo tandem. Ja sam asistirao za prvi, on je zabio drugi gol.

Treba ga odma zvati u prvi tim :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

ssportasicaa_sa

Post Postao/la ssportasicaa_sa » 12 nov 2009, 10:56

Dobra ti ta slika sto klima glavom..hahahahaha, sto me nasmija :shock: :lol:[/quote]
izgleda lud(o), sinoc je u 2 sata napravih :mrgreen:[/quote]

To ciro vesel za utakmicu sada u subotu i pjeva NO SIKIRIKI, SIKIRILI NO NO !!![/quote]

Hahaha, valjda ce klimati tako glavom i nakon tekme, hahahaha.. :lol: ;)

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 12 nov 2009, 12:05

Boskvalitet je napisao/la:
RiNo je napisao/la:
ssportasicaa_sa je napisao/la: Dobra ti ta slika sto klima glavom..hahahahaha, sto me nasmija :shock: :lol:
To ciro vesel za utakmicu sada u subotu i pjeva NO SIKIRIKI, SIKIRILI NO NO !!!
[youtube][/youtube]
:mrgreen:

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 12 nov 2009, 12:10

ssportasicaa_sa

Post Postao/la ssportasicaa_sa » 12 nov 2009, 12:22

To ciro vesel za utakmicu sada u subotu i pjeva NO SIKIRIKI, SIKIRILI NO NO !!![/quote]
[youtube][/youtube]
:mrgreen:[/quote]

Hahaha Rino, jesi lud! Sto me nasmija slatko...to je reci cool :lol:

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 12 nov 2009, 14:33

[youtube][/youtube]
:mrgreen:[/quote]

hahahaha :D :D :D
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Amazon [Bot], EdinjoBos, Goalgetter i 22 gosta.