ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
E bravo majstore nek si im objasnio. 

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
hm... kada sam pisao post marej je servirao za mec... pa sam mu upisao 180p... ali je on ipak izgubio. znaci sto se tice prva 4 igraca situacija je sada potpuno jasna:
1 Novak Djokovic 11,420
2 Roger Federer 9,465
3 Andy Murray 7,600
4 Rafael Nadal 6,795
....
znaci nole ce pred london imati 1955p prednosti nad fedom a 3820p nad marijem i 4625p prednosti nad rafom (a do kraja godine se moze samo uvecati i rafa ga ne moze ugroziti poslije ozija).
sa 3300p pred ozi bi bio siguran i od mareja i feda pa makar neko od njih osvojio a nole ispao u 1. kolu.
sada je jasno da ce to gore biti i konacan poredak prva 4 igraca. markantno je da je marej napravio samo 800p prednosti nad rafom do londona a rafa je preskocio DC (mogucih par 100 poena), OI (750), kanadu (1000), sinsi (1000), USO (2000), tokio/peking (500), sangaj (1000), valenciju (500) i pariz (1000), znaci potencijalnih ca 8000p. znaci da je rafa uzeo samo 10% od mogucih poena na turnirima koje je propustio zbog ozljede, marej bi opet bio br4. + sto bi i marej teze do svojih poena!
1 Novak Djokovic 11,420
2 Roger Federer 9,465
3 Andy Murray 7,600
4 Rafael Nadal 6,795
....
znaci nole ce pred london imati 1955p prednosti nad fedom a 3820p nad marijem i 4625p prednosti nad rafom (a do kraja godine se moze samo uvecati i rafa ga ne moze ugroziti poslije ozija).
sa 3300p pred ozi bi bio siguran i od mareja i feda pa makar neko od njih osvojio a nole ispao u 1. kolu.
sada je jasno da ce to gore biti i konacan poredak prva 4 igraca. markantno je da je marej napravio samo 800p prednosti nad rafom do londona a rafa je preskocio DC (mogucih par 100 poena), OI (750), kanadu (1000), sinsi (1000), USO (2000), tokio/peking (500), sangaj (1000), valenciju (500) i pariz (1000), znaci potencijalnih ca 8000p. znaci da je rafa uzeo samo 10% od mogucih poena na turnirima koje je propustio zbog ozljede, marej bi opet bio br4. + sto bi i marej teze do svojih poena!
Zadnja izmjena: No1e, dana/u 01 nov 2012, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
još 1 kuriozitet u vezi s marejem. nakon uspjeha karijere i osvajanja USO je na sljedeca 3 turnira pretrpio poraze nakon što je imao mec lopte.
tokio-milos
sangaj-nole
pariz-janovic
i svi „krvnici” su se prezivali na „ic”, bar što se izgovora tiče.
tokio-milos
sangaj-nole
pariz-janovic
i svi „krvnici” su se prezivali na „ic”, bar što se izgovora tiče.
Ode i Delpo, opet ispada kad mu se otvorila sansa da ode do kraja i do prvog Mastersa.
Ali protiv Llodre kada igra ovako se ne moze, kakva igra, kakvi voleji, kakav majstor.
Llodra do kraja.
Ali protiv Llodre kada igra ovako se ne moze, kakva igra, kakvi voleji, kakav majstor.
Llodra do kraja.

Genius, outrageous, the best ever! RF!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Otvori se vala i Tipsareviću.
Gledao sam treći set kontra Monaca i mogu reći da sam dobio "dosadan" tenis. Dobro, ne znam da može drugačije sa Monacom.
Nisam pratio Delpa, al' vidjeh da ga je u 2 seta dobio Llodra.
Sve u svemu, mislim da će Berdonja na kraju slaviti u Parizu. Sutra ide na Simona, u (eventualnom) polufinalu na Tipsarevića, dok će se na drugoj strani krviti revolveraši Querrey/Raonić, zatim David Ferer, Tsonga i Llodra.

Gledao sam treći set kontra Monaca i mogu reći da sam dobio "dosadan" tenis. Dobro, ne znam da može drugačije sa Monacom.

Nisam pratio Delpa, al' vidjeh da ga je u 2 seta dobio Llodra.
Sve u svemu, mislim da će Berdonja na kraju slaviti u Parizu. Sutra ide na Simona, u (eventualnom) polufinalu na Tipsarevića, dok će se na drugoj strani krviti revolveraši Querrey/Raonić, zatim David Ferer, Tsonga i Llodra.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
tipsi izbacio konkurenta za WTF monaka.
teoretski, mogu ga stici samo još sljaker almagro koji sljedeci mec igra sa domaćim congom a treba mu finale i milos kojem treba titula za to.
tipsa sljedeci mec igra sa iscrpljenim janovicem i ima odličnu sansu za SF mastersa!
...
velika sansa da srbija jedina ima 2 tenisera na finalnom turniru!
teoretski, mogu ga stici samo još sljaker almagro koji sljedeci mec igra sa domaćim congom a treba mu finale i milos kojem treba titula za to.
tipsa sljedeci mec igra sa iscrpljenim janovicem i ima odličnu sansu za SF mastersa!
...
velika sansa da srbija jedina ima 2 tenisera na finalnom turniru!
-
- Kontakt:
O cemu pricas svega ti?retro je napisao/la:Ode i Delpo, opet ispada kad mu se otvorila sansa da ode do kraja i do prvog Mastersa.
Llodra do kraja.

Llodra je jedan ofucani bot koji je dobio Delpa zahvaljujuci tome sto je ovaj vec osigurao zavrsni masters,te je ovdje bez neke velike zelje.Iz istog razloga ''nezainteresovanosti'' je Marej ''popusio'' protiv limitiranog Janowica,Djokovic od Kvereja a Fedja se nije ni pojavio na turniru.
I ti sad pricas o nekoj paklenoj igri Llodre

-
- Kontakt:
Tipican odgovor sto se tebe ticeretro je napisao/la:Ma to, nek si mi objasnio.![]()
![]()

Delpo jeste igrao losije, ali Llodra je jedan od rijetkih preostalih majstora na touru koji praktikuju S&V nacin igre.
Pa jesi li ti vidio samo kakve on voleje igrao, to rijetko moze iko iz TOP10, a ostatku toura da ne govorim.
Covjek uvijek igra odlicno u Parizu, odgovara mu podloga, vjerovatno najbrzi beton na touru.
Jesi li gledao mozda mec protiv Soderlinga 2009 ako se ne varam?
Llodra je jednostavno majstor i to je to.
- BeyKopites
- Kontakt:
I Roger i Novak preko qrca igraju ovaj dio sezone poslije US OPENA, Fedex je na autopilotu praktično, za finale u Baselu se potrudio malo više, ostale mečeve sam sve do jednog pregledao i odigrao je sve kao da su revijalni.Texi je napisao/la:U redu, nije namerno izgubio. Da upotrebim stručni izraz: '' Nije imao motiva. '' Kao vaterpolisti protiv CG.No1e je napisao/la:nije namjerno izgubio. 1. set je bilo savrsenstvo i igra kao sa pocetka 2011. ali napustanje treninga, tretmana ishrane i svega vezanog za turnir i igru, let za BG i obilazak oca kao i gubitak fokusa ali i energije zbog svega navedenog je uzelo danak. nije katastrofa.
Jednostavno preumoran je od ove, može se reći uspješne sezone!
Đoković eto ima te privatne probleme, ni njemu se ne igra al' svakako da mu je bitno vjerovatno više nego Federeru da završi kao No.1
Poraz u Bercyu, za njega totalno nebitan.Osigurao je No.1 još ima i probleme, što da se zamara.
Meni samo smeta @soba 39 jer ne znam da li se šali kad podcjenjuje Federera ili je stvarno kompleksan...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Roger je umoran, da nije igrao toliko tenisa ove godine, on bi bio na maximalnom nivou poslije Us Opena.
Novak bas i ne igra preko neke stvari, bas mu je bilo stalo do titule u Pekingu, da nije predao bi se ranije, a ne spasavao onolike mec lopte
Ovaj poraz u Parizu je ok, nije mu trebalo, a i ti problemi u porodici.
Ode i Raonic izgleda, izmedju Tsonge i Berdycha bi se trebalo odlucivati.
Novak bas i ne igra preko neke stvari, bas mu je bilo stalo do titule u Pekingu, da nije predao bi se ranije, a ne spasavao onolike mec lopte
Ovaj poraz u Parizu je ok, nije mu trebalo, a i ti problemi u porodici.
Ode i Raonic izgleda, izmedju Tsonge i Berdycha bi se trebalo odlucivati.
Još da Conga tresne Almagra i dva Srbina na završnom turniru u Londonu 

"Indija,Pakistan..."
Ma što se tiče Feda naravno da je zaj ebancija ali od pa tamo negdje US-opena priznaćeš da zaostaje za ovom dvojicom(Novak i Endi).BeyKopites je napisao/la:I Roger i Novak preko qrca igraju ovaj dio sezone poslije US OPENA, Fedex je na autopilotu praktično, za finale u Baselu se potrudio malo više, ostale mečeve sam sve do jednog pregledao i odigrao je sve kao da su revijalni.Texi je napisao/la:U redu, nije namerno izgubio. Da upotrebim stručni izraz: '' Nije imao motiva. '' Kao vaterpolisti protiv CG.No1e je napisao/la:nije namjerno izgubio. 1. set je bilo savrsenstvo i igra kao sa pocetka 2011. ali napustanje treninga, tretmana ishrane i svega vezanog za turnir i igru, let za BG i obilazak oca kao i gubitak fokusa ali i energije zbog svega navedenog je uzelo danak. nije katastrofa.
Jednostavno preumoran je od ove, može se reći uspješne sezone!
Đoković eto ima te privatne probleme, ni njemu se ne igra al' svakako da mu je bitno vjerovatno više nego Federeru da završi kao No.1
Poraz u Bercyu, za njega totalno nebitan.Osigurao je No.1 još ima i probleme, što da se zamara.
Meni samo smeta @soba 39 jer ne znam da li se šali kad podcjenjuje Federera ili je stvarno kompleksan...
Da li je Rodžer stvarno za penzije pokazaće London.Podloga,dvorana,odmor od Pariza(mada se ni ova dvojica nisu pretjerano pretrgla),dva dobijena seta...sve mu ide na ruku
A ja bih iskreno volio vidjeti plač

"Indija,Pakistan..."
-
- Kontakt:
Llodra jeste mozda solidan servis volej igrac,al taj stil je gotov i svaki ''naspanovan'' igrac ce ga rastaviti na proste faktore.On je imao tu Servis Volej igru i u Marseju ove godine,bas protiv Delpa,pa je bio ''razmontiran'' .I prosle sedmice mu je Stepanek objasnio neke stvari.Na terenima koji su krojeni za S&V on je izgubio od Fogninija i Istomina.retro je napisao/la:![]()
Delpo jeste igrao losije, ali Llodra je jedan od rijetkih preostalih majstora na touru koji praktikuju S&V nacin igre.
Pa jesi li ti vidio samo kakve on voleje igrao, to rijetko moze iko iz TOP10, a ostatku toura da ne govorim.
Covjek uvijek igra odlicno u Parizu, odgovara mu podloga, vjerovatno najbrzi beton na touru.
Jesi li gledao mozda mec protiv Soderlinga 2009 ako se ne varam?
Llodra je jednostavno majstor i to je to.
Mrsko mi traziti na koga ide sutra u Parizu,al ko god da bude RAZMONITIRAT CE LIMITIRANOG STARONJU
ispade i magro.... tipsa je i matematicki na WTF-u!
2 srbina, ostali po jedan ili ni 1.
No1e je napisao/la:ispade i magro.... tipsa je i matematicki na WTF-u!

"Indija,Pakistan..."
Tipsa je odavno What a fuck..No1e je napisao/la:ispade i magro.... tipsa je i matematicki na WTF-u!

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.