U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Volio bih da odemo u taj baraz,ali i ako se to ne desi ja necu biti nezadovoljan..Znam da cu danas vidjeti veliku borbenost nasih igraca,puno trke i zelje i to ce mi biti dovoljno..Opet ponavljam po ko zna koji put,najveci dobitak je to sto imamo najmanje 4-5 igraca koji mogu uskociti u A tim..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Kako su samo odigrali prvih 20 minuta protiv Grka.Mnoštvo lijepih poteza.
You'll never walk alone.
Onda ovako :
Austrija - Škotska :pobjeda Austrije ili neriješeno.
Engleska - Norveška : pobjeda Engleske
Crna- Gora Armenia : pobjeda CG ili neriješeno.
Danska - Sjev Irska : pobjeda Danske ne više od 1 razlike, pobjeda Irske i neriješeno.
Švicarska - Estonija : sve osim pobjede Švicarske ;
Poljska- Portugal : sve osim pobjede Portugala

Danska - Sjev Irska : pobjeda Danske ne više od 1 razlike, pobjeda Irske i neriješeno.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Na derbyu 4.5 na nama, 1.55 na Nijemcima, evo sada ja gledaoCartman je napisao/la:Vidit kvota spala na 5,25, a bila 6,5 sinoc. Ja sam stavio nesto para na nas, ima da pobjede.
EDIT : Na rezultati . com kvota na nas pala sa 7.00 na 5.00, na Nijemce se digla sa 1.44 na 1.62
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Skoti ako i pobjede istom razlikom kao mi losiji suceze je napisao/la:Onda ovako :
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Oj pa ko ce pohvatat sve toadmirone je napisao/la:Skoti ako i pobjede istom razlikom kao mi losiji suceze je napisao/la:Onda ovako :
Ma ima dosta kombinacija al nije tesko ih pofatati odprilike 
Željezničar 1921
Ma ja sam na unibetu igrao. Steta sto sam cekao do danas, mogao sam bolje zaradit, ali i ovako je dobro. A bet365 je imao cak kvotu od 7 jucer.zizu1991 je napisao/la:Na derbyu 4.5 na nama, 1.55 na Nijemcima, evo sada ja gledaoCartman je napisao/la:Vidit kvota spala na 5,25, a bila 6,5 sinoc. Ja sam stavio nesto para na nas, ima da pobjede.
EDIT : Na rezultati . com kvota na nas pala sa 7.00 na 5.00, na Nijemce se digla sa 1.44 na 1.62
Trebaju nam 2 kiksa od reprezentacija ispred nas, Tursku svakako prelazimo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Teško da će Estonci boda uzeti Švicarcima, nema šanse, al eto, za nadati se
EDIT : @ cartmane, i na rezultati . com je bilo 7.00 na nas, al pala na 5.00, a ne znam ...
EDIT : @ cartmane, i na rezultati . com je bilo 7.00 na nas, al pala na 5.00, a ne znam ...
Zadnja izmjena: zizu1991, dana/u 10 sep 2012, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ako sam dobro upucen trebaju da nam se poklope najmanje 3 rezultata od ovih jel? Ako je tako onda bi mogli uz pobjedu danas u baraz,jer nam ne trebaju neka ama zaman cuda tipa pobjeda Lihtenstajna protiv Engleske ili sl,nego rezultati koji su poptpuno realni i moguci..admirone je napisao/la:Skoti ako i pobjede istom razlikom kao mi losiji suceze je napisao/la:Onda ovako :
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Neka oni pobjede svabe pa ce mo kasnije kalkulisati do mile volje.
Ja barem vidim dva rezultat sto bi mogli ici nasoj strani. Engleska bi trebala dobit norvezane kod kuce, Crna Gora takodjer.
Ja barem vidim dva rezultat sto bi mogli ici nasoj strani. Engleska bi trebala dobit norvezane kod kuce, Crna Gora takodjer.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Napisao sam sta treba da se poklopi.Rios je napisao/la: Ako sam dobro upucen trebaju da nam se poklope najmanje 3 rezultata od ovih jel? Ako je tako onda bi mogli uz pobjedu danas u baraz,jer nam ne trebaju neka ama zaman cuda tipa pobjeda Lihtenstajna protiv Engleske ili sl,nego rezultati koji su poptpuno realni i moguci..
Evo vam jednostavna racunica kojom idemo dalje. Znaci igra nam samo pobjeda. Eh sada potrebno je da se sljedece desi, da CG ne izgubi od Armenije ili da Portugal ne uzme poljake(znaci odgovara nam X), dalje potrebna je pobjeda engleza nad Norveskom i tu se oslobadja jedno mjesto koje ce popuniti Danska 100%. A mi sa pobjedom prestizemo Tursku. Ekipe koje bi isle dalje su: Danci, Svicarci, Portugal i mi. Eto to vam je to sta treba da se desi.
Željezničar 1921
Upucen siRios je napisao/la:Ako sam dobro upucen trebaju da nam se poklope najmanje 3 rezultata od ovih jel? Ako je tako onda bi mogli uz pobjedu danas u baraz,jer nam ne trebaju neka ama zaman cuda tipa pobjeda Lihtenstajna protiv Engleske ili sl,nego rezultati koji su poptpuno realni i moguci..admirone je napisao/la:Skoti ako i pobjede istom razlikom kao mi losiji suceze je napisao/la:Onda ovako :
Valjda Engleska moze pobijediti Norvesku, Danska - S. Irska mogu vala jednu od te tri kombinacije izvest i jos jedna
- savatihotece
- Kontakt:
Ma ne mora značit, šta ako pobijede 3:2, a mi 1:0. Sve u svemu ima bezbroj mogućnosti i uz našu pobjedu je plasman u domenu realnosti, a ne fantastike.admirone je napisao/la:Skoti ako i pobjede istom razlikom kao mi losiji suceze je napisao/la:Onda ovako :
Šteta bi bilo da ovako dobra generacija ne okusi baraž, a što ne i prvenstvo.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Ma mislio sam reci istim ili losijim rezultatomsavatihotece je napisao/la:Ma ne mora značit, šta ako pobijede 3:2, a mi 1:0. Sve u svemu ima bezbroj mogućnosti i uz našu pobjedu je plasman u domenu realnosti, a ne fantastike.admirone je napisao/la:Skoti ako i pobjede istom razlikom kao mi losiji suceze je napisao/la:Onda ovako :
Šteta bi bilo da ovako dobra generacija ne okusi baraž, a što ne i prvenstvo.
Željezničar 1921
Kako god zvarsilo, mislim da su momci pokazali dobru igru, zalaganje, da smo dobili par igraca za buducnost i da selektor Vlado Jagodic dobro radi svoj posao 
Potpis!! I ja mislim identicno..Bilo ih je milina gledati kako se bore,trce,izgaraju u svakoj utakmici...Danas sta god bude siguran sam da cemo biti ponosni na njih..A po meni i veci dobitak od baraza je nekoliko igraca koji kucaju na vrata A tima,dok su neki vec njegov sastavni dio..ceze je napisao/la:Kako god zvarsilo, mislim da su momci pokazali dobru igru, zalaganje, da smo dobili par igraca za buducnost i da selektor Vlado Jagodic dobro radi svoj posao
Sto se tice ostalih rezultata,ocekujem da nam se poklopi pobjeda Engleza,Crnogoraca (ili remi) i jedna od ove 3 opcije Danaca i Iraca..Moguce i ove kombinacije Austrije i Skotske..Ova zadnja dva je tesko ocekivati,al nikad se ne zna..
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Upravo tako, i treba odmah reći, da, kako god da se ovo završilo, ne treba da se pljuje po Vladi, jer čovjek je po prvi put, nakon dugo vremena nas doveo u poziciju da se ponovo borimo za baraž na EP, momcima podrška, kao i njemu, pa kako ispadne.ceze je napisao/la:Kako god zvarsilo, mislim da su momci pokazali dobru igru, zalaganje, da smo dobili par igraca za buducnost i da selektor Vlado Jagodic dobro radi svoj posao
-
neroazzuro
- Kontakt:
Ma Vladi posle Safeta treba dat A repku,covjek ima znanje! A sto se mlade tice,dovoljno se potsjetiti da je njegov prethodnik bio famozni TULIĆ!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
I sa Zukanovićem smo igrali dobro.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.