Čestitike Messiu.Messi - 41,6% glasova
C. Ronaldo - 23,68%
Iniesta - 10,91%

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Čestitike Messiu.Messi - 41,6% glasova
C. Ronaldo - 23,68%
Iniesta - 10,91%
bparena je napisao/la:JOS JEDNOM DA ZATROLAM I NEK CRKNU ZAVIDNI.... CYA CYA
RODILA GA MAJKA - I NEK GA PIZDONJA POVUCE ZA OKLAGIJU.....
http://i48.tinypic.com/esp9gg.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Nema mjere ni u cemuDesimaL je napisao/la:
nafurali se djecaci kao da im je messi neki bliznji rođak , sta vi imate od te lopte , vidim neki cestitaju messijuneo je napisao/la:Kolektivno svrsavanje je pocelo
Bježi, štrcnut' će ti po faci.neo je napisao/la:Kolektivno svrsavanje je pocelo
HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAmandraX je napisao/la:Bježi, štrcnut' će ti po faci.neo je napisao/la:Kolektivno svrsavanje je pocelo
ti šuti, ti si se prije sat vremena radovao što će Cristiano zabit Irini večeras,pa te pitam konkretno šta ti imaš od toga što će on zabit?geoxx je napisao/la:nafurali se djecaci kao da im je messi neki bliznji rođak , sta vi imate od te lopte , vidim neki cestitaju messijuneo je napisao/la:Kolektivno svrsavanje je pocelo, evo sad ce on uhvatiti konekciju i sto brze doci na ovaj forum da cita vase cestitke
ja se radovao?maximusdecimus je napisao/la: ti šuti, ti si se prije sat vremena radovao što će Cristiano zabit Irini večeras,pa te pitam konkretno šta ti imaš od toga što će on zabit?
Raduj se sto pratis istoriju...geoxx je napisao/la:ja se radovao?maximusdecimus je napisao/la: ti šuti, ti si se prije sat vremena radovao što će Cristiano zabit Irini večeras,pa te pitam konkretno šta ti imaš od toga što će on zabit?to sam napisao iz hajke ,kao sto si i sam rekao sta ja imam od toga , nista , pa sto bih se onda radovao?
naravno, to sad kažeš,prije sat vremena si bio spreman da otreseš babuna na Ronija i Irinugeoxx je napisao/la:ja se radovao?maximusdecimus je napisao/la: ti šuti, ti si se prije sat vremena radovao što će Cristiano zabit Irini večeras,pa te pitam konkretno šta ti imaš od toga što će on zabit?to sam napisao iz hajke ,kao sto si i sam rekao sta ja imam od toga , nista , pa sto bih se onda radovao?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.