FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Historicar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Historicar » 22 jun 2020, 20:53

Zundo je napisao/la:
22 jun 2020, 19:50
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
22 jun 2020, 19:16
Ma bit ce sta bude za stadion,mene vise zanimaju pojacanja,evo sta sam ja sastavio
Hasselbaink
Jukić-Rahmanović-Tatar
---------TSS-----Oremuš/Hadžić
Pidro-Miličević-Serbečić-?(otom potom :mrgreen: )
---------Kovačević--------
Naravno ovo je tim ako bi u njega ukljucili i potencijalna pojacanja
Čak i bez Hadžića, sa tim Hasselbainkom i kvalitetnim desnim bekom imamo se čemu nadati u Evropi
Što se tiče desnog beka Hodžića stavit kao zamjenu, Šabanovića posudit nekom od premijerligaša, a Hebib je priča za sebe. Ako se može prodat super ako ne onda ga poklonit nekome :D :D :D
Vjerujem, da ce Hadžija pokušati srediti posudbu, Darka Todorovića.Posuđivali smo već igrače iz Chelsea, Kolna, Rosenberga, što ne bi mogli, i iz Salzburga.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jun 2020, 20:53

AlfredNobel je napisao/la:
22 jun 2020, 20:46
Neko gore reče da ga je razočarao Handžić, što to?
Nešto da promislim, mislim da nema ništa od Nigela, nerealno mi dosta djeluje. Još tu Hare..
Ja sam to rekao..ma gdje nije razocarao Alfrede?Imao je zadnjih par tekmi bruku prilika i nije nista uradio,a da ne kazem da nakon sat vremena mu trebas donijeti bocu s kisikom da prezivi..Poslije tekme ide na respiratore radi sigurnosti..Ma moze bit svasta za Nigela,a i ako ne potpise ima Emir alternativu..Mene vise zanima desni bek,ali necu jos nista pricati dok ne bude blizu potpisa
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 22 jun 2020, 20:53

Da hoce ovi dana neki igraci doci, da mu mogu jos cijenu staviti dobru. :kafa:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 jun 2020, 20:54

22 jun 2020, 20:45
Denchi je napisao/la:
22 jun 2020, 20:29
22 jun 2020, 20:02

Dervisagic ide na posudbu vjerovatno,Crnicki ide iz kluba,istice mu ugovor za par dana.Jedina dilema ti je Handzic,a ja ne znam sta ce s njim.Znam samo da mi hocemo Nigela pravo,i trudimo se dogovoriti..
Ma za krilo ok, kao napadaca ne znam gdje s njim? Protiv koga? Krupe,radnika,slobode kad ti se zabunkerisu? Sta moze 1,70 visok napadac? Ko se otvori protiv nas? Borac i Zrinjski... Radi 2 tima ganjat takvog napadaca za kontre? Ne znam.....

Ako je kao krilo hajmo malo pospremi ovih 9 pod ugovorom prvo pa onda...
Kakve veze ima sto je nizak?Toliko niskih spiceva imas,a odlicni su..Iz prekida smo idalje odlicni jer imas tu i Serbecica,Milicevica,Rahmana koji su izuzetno visoki..Ja sam mislio da nece mozda Vinko formaciju s 2 napadaca,ali te formacije nemaju krila,tako da to otpada
Rijetko ko vise igra bunker,vise ekipa igra napadacki nego defanzivno
Pa objasnio sam upravo zasto ima veze sto je nizak, jer 7-8 timova lige ce se zatvorit protiv nas i igrac koji je malen i treba mu (lopta u)prostor da napravi nesto brzinom tu zavrsava njegova efikasnost...

Drugo, Benko je borben i iskusan GOLGETER(nije brz) koji je kralj 16erca,finiser, totalno drugaciji tip(Ibisevic i sl.)

Trece. Nigel prije 7 godina nije bio posebne kvalitete....danas mozda je dovoljno dobar da se malo istice, a mozda ce ga ubit tereni i uslovi u bih taman toliko da se ne vidi??

Ja ga ne bi doveo....ukratko
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jun 2020, 20:55

Denchi je napisao/la:
22 jun 2020, 20:54
22 jun 2020, 20:45
Denchi je napisao/la:
22 jun 2020, 20:29

Ma za krilo ok, kao napadaca ne znam gdje s njim? Protiv koga? Krupe,radnika,slobode kad ti se zabunkerisu? Sta moze 1,70 visok napadac? Ko se otvori protiv nas? Borac i Zrinjski... Radi 2 tima ganjat takvog napadaca za kontre? Ne znam.....

Ako je kao krilo hajmo malo pospremi ovih 9 pod ugovorom prvo pa onda...
Kakve veze ima sto je nizak?Toliko niskih spiceva imas,a odlicni su..Iz prekida smo idalje odlicni jer imas tu i Serbecica,Milicevica,Rahmana koji su izuzetno visoki..Ja sam mislio da nece mozda Vinko formaciju s 2 napadaca,ali te formacije nemaju krila,tako da to otpada
Rijetko ko vise igra bunker,vise ekipa igra napadacki nego defanzivno
Pa objasnio sam upravo zasto ima veze sto je nizak, jer 7-8 timova lige ce se zatvorit protiv nas i igrac koji je malen i treba mu (lopta u)prostor da napravi nesto brzinom tu zavrsava njegova efikasnost...

Drugo, Benko je borben i iskusan GOLGETER(nije brz) koji je kralj 16erca,finiser, totalno drugaciji tip(Ibisevic i sl.)

Trece. Nigel prije 7 godina nije bio posebne kvalitete....danas mozda je dovoljno dobar da se malo istice, a mozda ce ga ubit tereni i uslovi u bih taman toliko da se ne vidi??

Ja ga ne bi doveo....ukratko
Mene da se pita doveo bi Irfana Hadzica,a imam neki osjecaj da ako Nigel ne potpise,da ce Emir ganjati njega..

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 jun 2020, 20:59

I Irfan je fula, napumpan bez razloga, zavrsnica mu nikad nije bila na nivou....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 jun 2020, 21:00

22 jun 2020, 20:53
Nešto da promislim, mislim da nema ništa od Nigela, nerealno mi dosta djeluje. Još tu Hare..
Ja sam to rekao..ma gdje nije razocarao Alfrede?Imao je zadnjih par tekmi bruku prilika i nije nista uradio,a da ne kazem da nakon sat vremena mu trebas donijeti bocu s kisikom da prezivi..Poslije tekme ide na respiratore radi sigurnosti..Ma moze bit svasta za Nigela,a i ako ne potpise ima Emir alternativu..Mene vise zanima desni bek,ali necu jos nista pricati dok ne bude blizu potpisa
Aha to, ja kontam nešto uradio. :D
Ma meni on više nije dobar ni za klupe. Sve to stoji da igrač ne može biti isti kad igra i uveže konstantu i kad ulazi po 10-15 minuta, ali Hare više ni obični zicer ne može pogoditi. Ako odgovara Marinoviću, neka njega, ali je problem ako se povrijedi Merso, mi smo onda sterilni u napadu.

Irfan neće da se bori za mjesto, zbog toga nije došao ni prvi put. Hoće zagarantovano mjesto, a to mu niko neće obećati pored Ahmeta. Isti slučaj kao Obradović.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 22 jun 2020, 21:01

Je l Koljic ziv. To bi bio dobar potez kad bi mogli
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 22 jun 2020, 21:02

feniksptica je napisao/la:
22 jun 2020, 21:01
Je l Koljic ziv. To bi bio dobar potez kad bi mogli
https://****/ino-fudb ... ara/183009
Bolje ne
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jun 2020, 21:04

22 jun 2020, 21:00
22 jun 2020, 20:53
Aha to, ja kontam nešto uradio. :D
Ma meni on više nije dobar ni za klupe. Sve to stoji da igrač ne može biti isti kad igra i uveže konstantu i kad ulazi po 10-15 minuta, ali Hare više ni obični zicer ne može pogoditi. Ako odgovara Marinoviću, neka njega, ali je problem ako se povrijedi Merso, mi smo onda sterilni u napadu.

Irfan neće da se bori za mjesto, zbog toga nije došao ni prvi put. Hoće zagarantovano mjesto, a to mu niko neće obećati pored Ahmeta. Isti slučaj kao Obradović.
Dok ganjaju napadaca,znaci da merso ide na klupu i bit ce joker,a Handzic ce biti 3 napadac ekipe..Njemu to odgovara jer ionako nema gdje ici za ove pare,jedino mozda u Koreju

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 jun 2020, 21:04

Irfan i Obradovic su imali ucinak jednak Ameru Bekicu kao treci napadac kod nas....

I traze prvih 11 kao uslov....

Neka vas :D

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 22 jun 2020, 21:12

Jel to nam ne valja ni Nigel? Daj Levandovskog NamePichko, inace cemo ti svasta pisat prek FBa !!!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 22 jun 2020, 21:17

Denchi je napisao/la:
22 jun 2020, 21:04
Irfan i Obradovic su imali ucinak jednak Ameru Bekicu kao treci napadac kod nas....

A koga ti smatras kao dostojnog igraca koji ce biti u prvih 11 i koji ce zamijeniti Mersu?
Bordo bijeli za život cijeli!!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 jun 2020, 21:23

Zip je napisao/la:
22 jun 2020, 19:45
belosevic28 je napisao/la:
22 jun 2020, 19:43
NESPOSOBNA UPRAVA FK SARAJEVO SE “KOFRČI”: Općina Centar im poklanja stadion za 1 KM mjesečno, oni postavljaju nove uvjete
Ako nisu u stanju da održavaju stadion koji dobivaju na poklon, onda nisu ni dostojni da vode naš najtrofejniji bh. klub i strani vlasnik treba da ga prepusti nekome ko to umije i može ili da ga naši navijaći i bh. privreda počnu bojkotovati dok to ne uradi.

Nekakav Izdvojeno.ba hahahahhahwhahhahwhahwha
Husref sindrom zavladao izdvojenim.ba
Taj portal mislim da drži neki Kantardžić, možda je šta i u rodu onom "našem" Elviru..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 22 jun 2020, 21:26

Boga Vam imal ko kakav dobar havatar da stavim. Ja šta god probam preko 6 kilobajta :D
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 22 jun 2020, 21:27

Zundo je napisao/la:
22 jun 2020, 21:26
Boga Vam imal ko kakav dobar havatar da stavim. Ja šta god probam preko 6 kilobajta :D

slika

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 jun 2020, 21:27

Benjolos je napisao/la:
22 jun 2020, 21:17
Denchi je napisao/la:
22 jun 2020, 21:04

A koga ti smatras kao dostojnog igraca koji ce biti u prvih 11 i koji ce zamijeniti Mersu?
Bolji od Merse za pocetak...dobar golgeter najbitnija stavka...domacih nema takvih...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 jun 2020, 22:26

Pitanje za panteliju posto je naj upuceni u stanje u klubu i rad uprave. Koji je stav kluba - uprave oko koševa ? A mogu i drugi ako znaju nesto.
Ja razmisljam o neke 2-3opcije da imaju
1- da nam daju koševo da bude od FK Sarajevo al ne znam da li je to bas realno da nam neko pokloni olimpijski stadion.
2- da ostane kako je i sad da budemo podstanari i placamo koristenje. problem sto nije uslovan za europu
Ne znam nisam pametan pisite koje je bi bilo najbolje rijesenje za FKS a da je realno. Na kraju ključ je koliko stvarno mozemo lovom da to sve pokrijemo

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 22 jun 2020, 22:29

Sada je stigao odgovor načelnika Općine Centar Nedžada Ajnadžića, koji se oglasio na zvaničnoj Facebook stranici.

Otkrio je da je čelnike Sarajeva još ranije pozivao na sastanak na kojem bi se pričalo na navedenu temu, ali da oni nikada nisu došli.

Za sutra (utorak) je najavio i konferenciju za medije na kojoj će detaljnije govoriti o ovoj temi.

“Poslali smo poziv upravi FK Sarajevo da potpišu memorandum o razumijevanju kojim bi otpočeli proces davanja na korištenje i upravljanje stadiona Asim Ferhatović Hase ovom klubu. Dakle nismo im poslali nikakav šturi sporazum. Memorandum je prvi korak i ugovor o korištenju je sljedeća faza. Žao mi je što su iz FK Sarajevo odbili potpisati dokument koji znači početak pripremanja ugovora. I ovo nije prvi put da FK Sarajevo nudimo stadion po cijeni od jedne marke. Nije tačno da nisu imali vremena razmotriti našu ponudu. Mjesecima smo ih pozivali na sastanak, ali nikada nisu željeli razgovarati na ovu temu. U utorak u 12 sati ćemo javnost i navijače detaljno upoznati sa svime sto je ponuđeno i sta je urađeno”, napisao je Ajnadžić.

sta narod sve pise. :rol:
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 22 jun 2020, 22:35, ukupno mijenjano 2 puta.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 22 jun 2020, 22:30

Ma kakav Hasselbaink, daj Benzemu, vadi pare Nam!!!
Budale lude..
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Fouzi1 i 32 gosta.